Bedste WordPress Hosting Europe: 5 muligheder sammenlignet med 2020 ����

Bedste WordPress Hosting Europe: 5 muligheder sammenlignet med 2020 ����

Bedste WordPress Hosting Europe: 5 muligheder sammenlignet med 2020 ����
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Leder du efter den bedste WordPress-hosting i Europa forskelligt fra at lede efter den bedste WordPress-hosting generelt? Lad os finde ud af det.


Kort sagt, hvis din målgruppe er baseret i Europa, er det fornuftigt at være vært for dit websted hos et firma, der kan tage højde for et europæisk marked. Hosting af dit websted fra en server beliggende i et europæisk datacenter vil hjælpe dig med at sikre hurtige indlæsningstider, ydelse på højt niveau og en førsteklasses brugeroplevelse for dine europæiske besøgende.

Heldigvis er der adskillige WordPress-hostingudbydere, der kan prale af europæiske datacentre og andre topfunktioner, der giver dig mulighed for problemfrit at køre dit WordPress-websted i Europa.

Bedste WordPress vært for Europa

I denne artikel ser vi på det bedste WordPress-hosting i Europa. Vi sammenligner især tilbudene:

 • SiteGround (www.siteground.com)
 • WP Engine (wpengine.co.uk)
 • IONOS (www.ionos.co.uk)
 • Simplenet (simplenet.io)
 • OVH (www.ovh.co.uk)

Vi vil diskutere de planer og pakker, som disse værter tilbyder, og deres topværktøjer og funktioner. Det er vigtigt, at vi også overvejer, hvorfor de bedst er placeret som vært for websteder, der serverer en europæisk demografisk. Lad os komme igang…

�� Hvordan vælger jeg en WordPress-hostingtjeneste i Europa

Der er et bredt udvalg af faktorer, der skal overvejes, når du vælger en WordPress-hostingtjeneste i Europa. Selvom nogle af disse faktorer vil variere afhængigt af behovene på dit websted og publikum, er her et par af de vigtigste komponenter, som du skal tage højde for, inden du træffer en beslutning om den rigtige vært til dit projekt:

�� Support:

Ikke kun er support af høj kvalitet altid vigtig fra en vært, men hvis din virksomhed selv er beliggende i Europa, har du brug for en vært, der sikrer, at dens support er tilgængelig i din tidszone.

Mange hostingudbydere tilbyder 24/7 support, hvilket er ideelt eller mere lokaliserede tidspecifikke supportmuligheder. Hvis du har en foretrukken måde at få adgang til support (f.eks. Via telefon), er det også værd at kontrollere, om denne mulighed tilbydes.

��️ Anmeldelser:

Undersøgelse af vurderinger og anmeldelser af et hostingfirma er en god måde at finde ud af om den service, den leverer. Se dog altid efter anmeldelser, der er relevante for dit geografiske område. En hostingudbyder modtager muligvis topanmeldelser fra amerikanske kunder, men meget lavere ratings fra dens europæiske kolleger.

�� Prisfastsættelse:

Med hosting får du det, du betaler for, så det er altid bedst at vælge en top plan, hvis dit budget kan strække sig til det. Hvis du er hjemmehørende i Europa, kan du også værdsætte at betale i euro eller din lokale valuta – se for at se, om dette er en mulighed.

Available Tilgængelige ressourcer:

Hver hostingudbyder tilbyder forskellige typer hostingmuligheder, planer og pakker. Du skal undersøge hver plan for at se, hvilke ressourcer der er inkluderet. Nogle hostingfirmaer tilbyder ubegrænset websteder, båndbredde og opbevaring. Andre begrænser disse ressourcer, så sørg for, at den pakke, du vælger, opfylder dine væsentlige krav.

⭐ WordPress-specifikke funktioner:

At have yderligere WordPress-specifikke funktioner indbygget i din hostingplan kan virkelig hjælpe med en hurtig opsætning og jævn drift af dit websted. Nyttige WordPress-funktioner, man skal kigge efter inkluderer:

 • Automatisk WordPress-installation
 • Automatiske WordPress-opdateringer
 • WordPress iscenesættelsesmiljø
 • Ekspert WordPress support

Ligeledes kan du vælge en WordPress-administreret hostingplan, der specifikt tager højde for alle WordPress-hostingbehov.

Så du skal nu have en klar idé om nogle af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du vælger den rigtige WordPress-hostingudbyder til dit projekt. Lad os næste se på fem af de bedste WordPress-hostingtjenester i Europa for at se, hvad de har at tilbyde.

���� Bedste WordPress-hosting i Europa

SiteGround (Www.siteground.com)

Bedste WordPress-vært for Europa: SiteGround

SiteGround er et hostingfirma, der tilbyder en række hostingindstillinger inklusive administreret WordPress-hosting, hosting til eCommerce-butikker, cloud-hosting og meget mere. SiteGround, der oprindeligt blev grundlagt i 2004 i Bulgarien, har nu kontorer og datacentre over hele kloden.

Lad os tjekke nogle af SiteGrounds vigtigste funktioner:

 • Europæiske datacentre – SiteGround har tre europæiske datacentre beliggende i London, Amsterdam og Eemshaven i Holland.
 • Support – SiteGround tilbyder 24/7 support via telefon, live chat og e-mail.
 • Pris – SiteGround-priser starter fra så lidt som € 3,95 om måneden for en delt, lav hosting-plan.
 • Ressourcer – SiteGrands anbefalede delte hostingplan ‘Bliv stor‘Giver dig mulighed for at være vært for et ubegrænset antal websteder og giver 20 GB weblagring og op til 25.000 månedlige besøg.
 • WordPress-funktioner – Alle planer inkluderer WordPress-installation, WP Starter-webstedets bygningsguide, automatiske WordPress-kerne- og plugin-opdateringer og meget mere.

SiteGround flytter deres serverinfrastruktur til Google Cloud, hvilket hjælper med at give hurtige indlæsningstider og imponerende ydelse. Alle planer inkluderer også SSL-certifikater, daglige sikkerhedskopier og adgang til en pålidelig e-mail-service for at nævne nogle få funktioner.

Ligeledes kan du vælge et af SiteGround’s administrerede WordPress-hostingpakker. Disse inkluderer gratis migrering, WordPress-iscenesættelse, en dev værktøjssæt, klientsamarbejdsværktøjer og meget mere.

�� Gå til SiteGround

WP-motor (Wpengine.co.uk)

Bedste WordPress vært for Europa: WP Engine

WP Engine er et berømt administreret WordPress-hostingfirma, der driver over 120.000 websteder i 140+ lande over hele verden. Ideel til vært for websteder i Europa og catering til et europæisk publikum. WP Engine driver datacentre i Belgien, London, Tyskland og Irland.

Her er nogle af WP Motors topfunktioner:

 • Europæiske datacentre – WP Engine giver brugerne mulighed for at vælge det datacenter, der er tættest på deres primære målgruppe. Faktisk fandt WP Engine, at kunder med base i England fik en 82% reduktion i latenstid da de skiftede serverplaceringer fra Belgien til London, så disse serverplaceringer betyder faktisk noget.
 • Support – WP Engine supportagenter er tilgængelige døgnet rundt via telefon, live chat eller e-mail.
 • Pris – WP Engine er ikke et billigt hostingfirma, men priserne afspejler de værktøjer, funktioner og service, den tilbyder. Det WP Engine StartUp-plan, der fokuserer på catering til små websteder eller blogs, starter ved $ 25 om måneden (alle priser er angivet i amerikanske dollars).
 • Ressourcer – WP Engine tildeler ressourcer afhængigt af den pakke, du har valgt. StartUp-planen giver dig mulighed for at være vært for et websted, modtage op til 25.000 besøg og giver dig adgang til 10 GB lagerplads og 50 GB båndbredde om måneden.
 • WordPress-funktioner – WP Engine tilbyder den fulde WordPress-oplevelse med alle værktøjer og funktioner designet til at understøtte og forbedre WordPress-webstedsydelsen. Alle planer drager fordel af forudinstalleret WordPress, automatiseret WordPress-kerne- og sikkerhedsopdateringer, ydeevneovervågning og meget mere.

Alle WP Engine-planer inkluderer også adgang til 35+ StudioPress temaer, udviklingsmiljøer, et globalt CDN og gratis SSL-certifikater for blot at nævne nogle få af de ekstra funktioner, der tilbydes.

�� Gå til WP Engine

Ionos (Www.ionos.co.uk)

Bedste WordPress-vært for Europa: IONOS

IONOS er en populær WordPress-hostingtjeneste i Europa og kan prale af 10 datacentre over hele verden med en række af dem baseret i Tyskland og England. Oprindeligt grundlagt i Tyskland, IONOS (tidligere kendt som 1&1) er nu et globalt hostingfirma, der i øjeblikket understøtter over otte millioner websteder.

Funktioner ved IONOS inkluderer:

 • Europæiske datacentre – Vælg mellem datacentre i London, Berlin, Karlsruhe og Frankfurt.
 • Support – IONOS tilbyder 24/7 telefonsupport fra adskillige europæiske lande, herunder Storbritannien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Italien og mere.
 • Pris – Priser starter på kun € 1 om måneden for det første år i entry-tier Business hosting plan.
 • Ressourcer – De ressourcer, du har ret til, varierer meget afhængigt af den hostingplan, du vælger. På den vigtigste forretningsplan for WordPress, ressourcer inkluderer 100 GB lagerplads, 10 databaser, 100 e-mail-konti, plus du kan starte to administrerede WordPress-websteder. Imidlertid tilbyder IONOS også fleksibel skalering, som automatisk ændrer dine hukommelsesgrænser for at reagere på trafikspidser inden for få sekunder.
 • WordPress-funktioner – IONOS tilbyder både delt og professionelt WordPress-hosting. De delte WordPress-hostingpakker inkluderer en online WordPress-assistent, der hjælper dig med webstedsopsætning, automatiske WordPress-kerneopdateringer og mere.

IONOS tilbyder også gratis levetidsdomæner med alle deres delte planer samt SSL-certifikater og adgang til e-mail.

�� Gå til IONOS

Simplenet (Simplenet.io)

simplenet

Simplenet drives af et lille team af WordPress-eksperter, der tilbyder overkommelig WordPress-hosting i høj kvalitet til små og mellemstore virksomheder. Baseret ud af Rumænien tilbyder Simplenet tre typer WordPress-hosting – Delt, administreret og Enterprise – hver tilbyder et antal planer, der passer til kundernes behov og budget.

Så lad os se på Simplenets topfunktioner:

 • Europæiske datacentre – Et datacenter i Europa beliggende i Rumænien.
 • Support – Simplenet tilbyder billetbaseret e-mail-support såvel som omfattende dokumentation via sin videnbase.
 • Pris – Budget venligt delt hosting starter fra kun € 4,90 om måneden, og dedikeret hosting fra € 29. Hvis du betaler årligt, modtager du dog to måneders hosting gratis.
 • Ressourcer – Disse er meget forskellige afhængigt af planen. På den lavtliggende delte hosting-startplan kan du køre to websteder, få 5 GB SSD, 2 GB RAM og ubegrænset båndbredde.
 • WordPress-funktioner – Denne WordPress-hostingudbyder tilbyder WordPress-optimering og overvågning af ydeevne og sikkerhed, adgang til premium WordPress-temaer og plugins, ekspert WordPress-support og meget mere.

Med alle planer giver Simplenet også gratis webstedsmigrering, daglige sikkerhedskopieringer, gratis SSL-certifikater og en oppetidsgaranti på 99,9%.

�� Gå til Simplenet

OVH (Www.ovh.co.uk)

OvH

Fransk-ejet OVH er det største hostingfirma i Europa og driver i øjeblikket 28 datacentre i syv lande, hvoraf 16 er i Europa. Lad os se de vigtigste funktioner:

 • Europæiske datacentre – OVH driver 11 datacentre i Frankrig, 2 i Tyskland, 2 i Det Forenede Kongerige og 1 i Polen med yderligere fire centre, der i øjeblikket er under opførelse.
 • Support – OVH giver forskellige niveauer af support afhængigt af den hostingpakke, du har købt. Supportmuligheder inkluderer en omfattende vidensbase samt billetbaseret e-mail og telefonsupport.
 • Pris – OVH tilbyder et budget Personlig hostingplan for kun € 1,99 om måneden, ideel til et lille websted eller blog.
 • Ressourcer – OVH tilbyder et bredt udvalg af planer, funktioner og ressourcetildeling. Med den personlige plan får du 100 GB diskplads, ubegrænset trafik og op til fem websteder.
 • WordPress-funktioner – Benyt dig af et WordPress-installation med ét klik samt support fra WordPress-trænede agenter.

OVH tilbyder også et gratis domænenavn for det første år med alle planer, SSL-certifikater, CDN og mere.

�� Gå til OVH

�� Sidste tanker om WordPress-hostingtjenester i Europa

Der er åbenbart, at der er en række imponerende WordPress-hostingtjenester i Europa at vælge imellem. Når du tager en beslutning om den rigtige vært til dit websted, skal du tænke nøje igennem på dit websteds og dit publikums behov og derefter vælge den service, der passer bedst.

Vil du have nogle hurtige ærlige råd? Her er det:

 • Hvis du er her for at finde den billigste hostingindstilling til et WordPress-sted i Europa, skal du gå med Ionos. Det er svært at slå kun € 1 om måneden for den indledende periode.
 • Vil du få en fuldt styret og håndfri WordPress-hostingløsning? WP-motor er altid et godt valg.
 • Leder du efter en løsning, der er i midten – ikke for dyr, men også meget kapabel? Du kan aldrig gå galt med SiteGround. De er meget overkommelige, tilbyder stadig god serverydelse og er kendt for deres enestående kundeservice.

�� For yderligere læsning af WordPress-hostingudbydere, se disse artikler:

 • 10 bedste WordPress-udbydere sammenlignet og testet
 • Bedste billige WordPress-hosting: 10 muligheder for under $ 3,95 / måned
 • 5 bedste WordPress-hostingudbydere med høj trafik

Hvilken WordPress-hostingtjeneste er bedst til dit projekt? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

�� Ofte stillede spørgsmål

Hvad er WordPress hosting?

WordPress-hosting er en speciel type webhosting, der er optimeret til at arbejde med WordPress-websteder. Sammenlignet med standard-webhosting tilbyder WordPress-hosting automatiserede opdateringer af platformen, sikkerhedskopier og indbyggede ekstra funktioner.

Sådan ser du efter WordPress-hosting i Europa?

Den vigtigste faktor, der skal huskes, er serverens placering. Hvis dit publikum er i Europa, men din server er i USA, indlæses dit websted ikke hurtigt nok for disse europæiske besøgende. Når du vælger din vært, skal du også notere dig, hvor meget trafik din server kan håndtere. Bortset fra det, få en vært, som du har råd til. Dyrere betyder ikke altid bedre i hostingverdenen.

Hvor meget skal jeg betale for hosting i Europa?

Som det viser sig, behøver webhosting ikke at være dyrt. Hvis du har et stramt budget, kan du gå lige så lavt som € 1 / måned for den første periode. Hvis du vil have en mere dygtig opsætning, ville det være € 3,95 / måned, hvilket stadig ikke er så meget.

Får jeg også et domænenavn inkluderet i min hosting?

Hvorvidt du får et gratis domæne samlet med hosting varierer fra virksomhed til virksomhed. På vores liste er de eneste virksomheder, der giver dig et gratis domænenavn for det første år Ionos og OVH.

Har jeg brug for at kende kodning for at oprette et WordPress-websted?

Nej. Alle værter tilbyder en form for WordPress-installation på dette tidspunkt. Alt hvad du skal gøre er at klikke på et par knapper. Når det er sagt, er WordPress installeret bare den første fase af din WordPress-oplevelse. Derudover skal du også vælge et tema og installere nogle plugins.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector