Bedste webhosting til små virksomheder – Hvad dine kunder ønsker vs hvad de faktisk har brug for

Bedste webhosting til små virksomheder – Hvad dine kunder ønsker vs hvad de faktisk har brug for

Bedste webhosting til små virksomheder – Hvad dine kunder ønsker vs hvad de faktisk har brug for
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Webhosting til små virksomheder er ikke noget, vi normalt fokuserer for meget opmærksomhed på. Jeg mener, selv når vi bygger et websted til en mindre virksomhedsklient, er det stadig meget sandsynligt, at vi vil anbefale en populær samlet hostingløsning, som WP Engine eller SiteGround.


Men måske specifikt emnet med webhosting til små virksomheder – den slags hosting, der er optimeret til små virksomheder på en eller anden måde – fortjener lidt mere opmærksomhed.

Det, jeg tænker, er dette, selvom et websted for mindre virksomheder måske ikke er meget teknologisk avanceret med hensyn til WordPress-udvikling, eller ikke engang meget trafikant, har det stadig sine specifikke krav, når det kommer til hostingdelen af ​​hele projektet.

Lad os prøve at undersøge, hvad det kan være, og beslut derefter derefter om hostingplanerne, der har en god chance for at arbejde for en så lille virksomhedsklient og deres WordPress-websted.

Bedste webhosting til små virksomheder

Indholdsfortegnelse:

�� Bedste værter i et nøddeskal
�� Begrænsningerne i hosting til små virksomheder
�� De funktioner, du har brug for fra hosting
�� Tre af de bedste værter sammenlignet
�� Konklusion

De bedste webhostingudbydere til små virksomheder sammenlignet (i et nøddeskal)

I tilfælde af at du har travlt, er her højdepunkterne i vores fund:

Selskab
Pris
I bevægelse$ 3,99 / mo
SiteGround$ 3.95 / mo
A2Hosting$ 3.92 / mo

Webhosting til små virksomheder – begrænsningerne

For det første har de fleste små virksomheder ikke råd til dyre hostingopsætninger, og de skal heller ikke have råd til dem.

Nogle grunde til det:

 • Hjemmesiden er ofte en test – bare for at se, om klientens online tilstedeværelse kan medføre faktiske fordele.
 • Det tager andenpladsen til de andre udgifter, som klienten helt sikkert har på sin plade.
 • Det bliver ofte behandlet som en engangs ting. Det er stadig et populært synspunkt, at et websted er noget der "du bliver skabt" og ikke noget der "du arbejder regelmæssigt med."
 • Det er svært at se værdien i en ting som webhosting for nogle klienter.

Om det sidste punkt – den lave opfattede værdi af webhosting. Her er hvad jeg mener, og vær venlig at bære med mig …

For de fleste mennesker, der går på denne planet, er webservere ikke noget, de er opmærksomme på. Almindelig viden er, at websteder er "på internettet." Ikke at de er på "computere i fjerne datacentre, der er tilsluttet et netværk og forbliver tændt permanent."

Generelt er forskellen mellem et domænenavn, et websted og webhosting for det gennemsnitlige menneske ikke så let at forstå, som du sandsynligvis tror, ​​at det er.

Derfor forventer vi, at alle små virksomhedsklienter straks springer om bord og entusiastisk får en ~ $ 20 / måned-hostingplan (eller endda en $ 10 / måned-plan) er bare urealistisk. Hosting bærer ikke så meget opfattet værdi.

Så hvad kan vi gøre, når vi arbejder på en lille virksomhedswebsted for en klient? Og hvordan kan vi vise dem nøjagtigt, hvad værdien af ​​hosting er?

Kravene til web-hosting af høj kvalitet til små virksomheder

Der er to sider ved historien her:

 • hvad du behov fra webhosting til små virksomheder som udvikler,
 • hvad din klient ønsker fra værten.

Lad os starte med klienten.

Så først og fremmest, noget, vi allerede ved, er, at klienten sandsynligvis meget gerne ikke behøver at bruge noget på hosting (hvilket også er en mulighed, hvis du er nysgerrig).

Det eneste, de ønsker, er, at deres websted til enhver tid er tilgængelig på nettet og ikke behøver at beskæftige sig med tekniske aspekter af opsætningen. Ikke meget mere end det.

Så kom nu dine krav som udvikler. Som du kunne forestille dig, vil der være lidt flere ting her:

�� Pålidelig
Pålidelighed er altid et stort spørgsmålstegn. Ting kan altid ske uforudsigeligt, og selv de bedste servere kan fra tid til anden gå offline. Det er dog stadig værd at huske på, at hvis noget skulle gå dårligt på ethvert tidspunkt, vil klienten stadig komme til dig for svar (og sandsynligvis beskylder dig også lidt). Derfor er det afgørende at arbejde med webhosting til små virksomheder, der har en god track record, da det vil begrænse de tider, du bliver nødt til at forklare, hvorfor dette eller det ikke fungerer.
�� Plads til at vokse
Selvom de fleste små virksomheder sandsynligvis vil lancere kun et websted, er det værd at have muligheden for, at kundens portefølje vokser og udvides til et par flere websteder. Selvom de fleste værter tillader det, kan nogle af dem muligvis opkræve mere end hvad der kan betragtes som rimeligt. Det bør også være let at udføre nye websteder – uden at skulle konfigurere eller flytte det originale sted.
�� Sikkerhedskopier, opdateringer, anden administration af autopilot
Du ønsker, at værten skal tilbyde noget vedligeholdelse og håndtere ting som sikkerhedskopieringer, opdateringer osv. Der er stor chance for, at klienten ikke gider at tage sig af disse ting på egen hånd. Og da du altid ønsker at blive beskyttet i tilfælde af katastrofeslag, kan det være utroligt fordelagtigt at have disse ting taget sig af ved værtens ende.
�� Datacentre flere steder
Eller i det mindste på en håndfuld steder. Grundlæggende, hvis din klient opererer i Chicago-området, hvorfor skulle de så få en server, der er i San Francisco, ikke? Det vil kun få webstedet til at tage længere tid at indlæse for sin målgruppe.
�� God støtte
God både med hensyn til kundeservice og deres problemløsningsevner.
�� Nogle sikkerhedsforanstaltninger på plads
Du ønsker virkelig ikke, at din klient nogensinde skal se deres websted hacket.
�� Mulighed for at starte en e-handelsbutik
Det er en forholdsvis almindelig ting at tilføje en online butik til et websted for små virksomheder. Hvis stedet imidlertid er konfigureret på en server, der ikke tilbyder overkommelige SSL-certifikater, dedikerede IP’er eller PCI-overholdelse, kan du muligvis ende med at flytte hele websitet til en helt ny vært. Det er bedst at undgå det og forberede dig på forhånd. Mere om bedste hosting til e-handel.

Under hensyntagen til alt det ovenstående, lad os se på nogle specifikke muligheder, når det kommer til webhosting for websteder til små virksomheder:

Tre af de bedste muligheder for webhosting til websteder med mindre virksomheder

Bemærk; ud over de ovennævnte faktorer gik jeg også tilbage til vores hostingundersøgelsesresultater og filtrerede listen for kun at fokusere på de værter, der rapporteres at være i brug på websteder med mindre virksomheder. Derefter inkluderede jeg vurderingsscore fra undersøgelsen for hver vært nedenfor.

1. InMotion Hosting (www.inmotionhosting.com)

InMotion Hosting

InMotion Hosting er en kendt spiller i landskabets webhosting. Vi har anbefalet det flere gange tidligere og af en god grund. InMotion Hosting tilbyder meget overkommelig prisfastsættelse og en række træk, der burde være gavnlige for websteder med mindre virksomheder.

Prisfastsættelse

 • "Lancering" – $ 3,99 / måned, 2 websteder, ubegrænset diskplads, ubegrænset båndbredde, ubegrænset e-mails.
 • "Strøm" – $ 5,99 / måned, 6 websteder, ubegrænset diskplads, ubegrænset båndbredde, ubegrænset e-mails.
 • "Pro" – $ 13.99 / måned, ubegrænsede websteder, ubegrænset diskplads, ubegrænset båndbredde, ubegrænset e-mails.

Tilgængelige datacentre

 • Washington DC.
 • Los Angeles, Californien
 • Ingen datacentre uden for USA

Vurderinger

 • Pålidelighed: 4,36 / 5
 • Support rating: 4.18 / 5
 • Supportteam WordPress-dygtig: 3,90 / 5

Hvad brugerne siger

De er gennemsigtige, hvis en af ​​deres servere går ned, og de fortæller dig faktisk, hvad problemet er, hvis det er alvorligt. En gang slog en sædvanlig opdatering deres servere i 2 dage. De fortalte alle, hvad der skete. Jeg har aldrig hørt dette fra et andet hostingfirma.

Sikkerhedskopier og sikkerhed

 • I bevægelse kører automatisk fjernsikkerhedskopiering på alle delt hosting og VPS-hostingplaner gratis. Hver konto leveres med den første 10 GB blok af eksterne sikkerhedskopier gratis. (Vigtig note: Nye sikkerhedskopier overskriver tidligere sikkerhedskopier, så det anbefales, at brugeren opretholder sikkerhedskopier også i slutningen.)
 • Du får adgang til en 24/7/365 USA-baseret support, og der er 24/7 serverovervågning på alle hostingplaner.

Ekstra funktioner og frynsegoder

 • Selvom InMotion ikke tilbyder nogen specialiserede WordPress-opdateringsfunktioner alene, gør de det giver dig mulighed for at konfigurere webstedet til opdatering selv via WordPress ‘egne indbyggede værktøjer.
 • For et ekstra gebyr får du adgang til InMotion’s team af eksperter, der kan hjælpe dig med at oprette et websted eller tage sig af andre administrationsrelaterede opgaver. Prislappen på dette varierer fra $ 40 / måned til $ 100 / måned. Som en del af aftalen får du også forbedrede sikkerhedsforanstaltninger, hurtig responderende support og yderligere platformoptimering.

E-handel muligheder

InMotion Hosting tilbyder dedikerede IP-adresser på nogle hostingplaner, forskellige SSL-indstillinger og også PCI-overholdelse oven på det.

Ydelseseksperimenter

Tests udført via Pingdom-værktøjer.

Gå til InMotion

2. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

SiteGround er et af de bedst bedømte virksomheder i vores hostingundersøgelse samlet (4.6 / 5). De har hostingplaner, der er optimeret til at køre WordPress-websteder, tilbyder gode serverparametre til en overkommelig pris, og lader dig vælge fra en håndfuld datacentre.

Generelt giver SiteGround-hostingplaner dig mulighed for at vokse ganske pænt og levere forskellige funktioner og parametre baseret på skalaen på det pågældende websted for små virksomheder.

Prisfastsættelse

 • "Start op" – $ 3,95 / måned, 1 websted, 10 GB diskplads, velegnet til ~ 10.000 besøg månedligt, gratis e-mail-konti.
 • "GrowBig" – $ 5,95 / måned, ubegrænsede websteder, 20 GB diskplads, velegnet til ~ 25.000 besøg månedligt, gratis e-mail-konti, prioriteret support, 1 års gratis wildcard SSL.
 • "GoGeek" – $ 11,95 / måned, ubegrænsede websteder, 30 GB diskplads, egnet til ~ 100.000 besøg månedligt, gratis e-mail-konti, prioriteret support, 1 års gratis wildcard SSL, gratis PCI-overholdelse, iscenesættelsesfunktioner.

Tilgængelige datacentre

 • Chicago, IL
 • Amsterdam, Holland
 • Singapore
 • London, UK
 • Milano, Italien

Vurderinger

 • Pålidelighed: 4,65 / 5
 • Support rating: 4.69 / 5
 • Supportteam WordPress-dygtigt: 4.51 / 5

Hvad brugerne siger

Jeg elsker SiteGround, og jeg synes, de er den bedste mulighed, hvis du har brug for at være vært for flere websteder på en konto, og især hvis du også vil have e-mail og andre fordele ved cPanel.

SiteGround har fortjent deres ry som de nuværende WordPress-host-darlings. Deres tilbud rammer det søde sted for ydeevne og optimering plus deres engagement i sikkerhed og ydeevne er beundringsværdig. De var banebrydende med et enkelt klik på Let’s Encrypt-certifikater. Hvad mere kan du sige?

Sikkerhedskopier og sikkerhed

 • SiteGround tilbyder gratis daglige sikkerhedskopier på alle hostingplaner. Fra GrowBig beholder de også op til 30 sikkerhedskopier af webstedet.
 • Der er gratis Let’s Encrypt-certifikater tilgængelige. Også jokertekst SSL’er tilgængelige på højere niveau planer.
 • 24/7 prisvindende support via telefon-, chat- og billetsystem.
 • Yderligere sikkerhedsfunktioner, der tilbydes via deres "SG Site Scanner" mulighed – overvågningstjeneste, der kontrollerer dit websted dagligt og meddeler dig straks, hvis det er blevet hacket eller injiceret med ondsindet kode.

Ekstra funktioner og frynsegoder

 • Der er en automatisk opdateringsfunktion tilgængelig for WordPress-websteder. Du kan vælge, om du kun vil aktivere automatiske opdateringer til WordPress-kernen, plugins eller alt.
 • Et-klik-iscenesættelse og forudinstalleret Git tilgængelig på GoGeek-planen. Selvom det ikke er for alle, kan dette være praktisk, når du foretager ændringer på klientens live-site.

E-handel muligheder

SiteGround tilbyder PCI-overholdelse fra deres GoGeek-plan sammen med jokertekst-SSL’er og nogle optimeringer, der er på plads for at få WordPress (og WooCommerce) til at fungere bedre. En dedikeret IP-adresse kan købes separat.

Ydelseseksperimenter

Gå til SiteGround

3. A2 Hosting (www.a2hosting.com)

A2 Hosting

A2 Hosting har været på markedet i et stykke tid, men det har kun fået sit lys i det seneste på grund af deres store rapporterede ydelse (af faktiske brugere) og attraktive priser. Dette gør dem til et godt valg med hensyn til webhosting til små virksomheder.

Prisfastsættelse

 • "Lite" – $ 3,92 / måned, 1 websted, 5 databaser, ubegrænset lagerplads, ubegrænset overførsel, 25 e-mail-adresser.
 • "Swift" – $ 3,70 / måned, ubegrænsede websteder, ubegrænset databaser, ubegrænset lagerplads, ubegrænset overførsel, ubegrænset e-mail-adresser, gratis filgendannelse.
 • "Turbo" – $ 7,03 / måned, ubegrænset databaser, ubegrænset lagerplads, ubegrænset overførsel, ubegrænset e-mail-adresser, gratis filgendannelse, 20x hurtigere indlæsning af sider, A2-site accelerator (brugerdefineret cache).

Tilgængelige datacentre

 • Michigan
 • Amsterdam, Holland
 • Singapore

Vurderinger

 • Pålidelighed: 4,43 / 5
 • Support rating: 3.71 / 5
 • Supportteam WordPress-dygtig: 3.67 / 5

Hvad brugerne siger

Efter at have kæmpet med GoDaddy og alt der muligheder fandt jeg DreamHost for dyrt, og A2 tilbød mig den hastighed, pålidelighed og skalerbarhed, der var nødvendig for at vokse.

Sikkerhedskopier og sikkerhed

 • Backup tages automatisk på Swift- og Turbo-planerne. Plus, de leveres med en filgendannelsesfunktion, hvis noget går dårligt.
 • Offshore-sikkerhedskopier tilgængelige.
 • Gratis SSL-certifikater via Let’s Encrypt tilgængelig på alle hostingplaner. Wildcard SSL’er og avanceret SSL findes også.
 • 24/7/365 "guru besætning" support tilgængelig via e-mail, telefon, live chat.
 • A2s Perpetual Security-pakke inkluderet i alle planer – proaktiv beskyttelse mod ondsindede hackere og sikkerhedstrusler. Inkluderer: KernelCare, Dual Web Hosting Firewall, Brute Force Defense, Virusscanning, Serverhærdning, 24/7/365 Security Monitoring.

Ekstra funktioner og frynsegoder

 • A2 gør det muligt for dig at aktivere WordPress ‘egne muligheder for automatisk opdatering via cPanel.
 • Du får gratis CloudFlare CDN-integration.
 • Nem installation af Google Apps.

E-handel muligheder

A2 Hosting tilbyder gode SSL-muligheder, inklusive gratis Let’s Encrypt-certifikater, såvel som wildcard SSL’er og avancerede SSL’er. Der er også muligheden for at få en dedikeret IP-adresse for $ 1,96 / måned.

Når det kommer til PCI-overholdelse, her er hvad A2 siger:

Det korte svar er, at A2 Hosting ikke understøtter PCI-overholdelse. Du kan dog bruge et tredjeparts indkøbskurv API (applikationsprogrammeringsgrænseflade) på dit websted for at sikre PCI-overholdelse.

Ydelseseksperimenter

Gå til A2 Hosting

Konklusion

Generelt kan du ikke virkelig gå galt med at vælge nogen af ​​de fremhævede platforme, der tilbyder bedste hosting til små virksomheder her. De er alle mere end i stand til at betjene enhver virksomhed og giver også meget plads til vækst.

Den rigtige tilgang ville være at altid undersøge de individuelle funktioner og parametre for hver af disse værter og vælge den, der virkelig ser ud som den er skræddersyet til at passe til både din kundes behov og dine.

Noget, du sandsynligvis har bemærket, er, at jeg ikke indeholdt WP Engine på denne liste. Dette er ingen fejl (eller i det mindste håber jeg). Så fantastisk som WP Engine kan være, er det bare for dyrt af et produkt at anbefale til de fleste små virksomhedswebsteder. Hvis du er heldig, vil prismærket være $ 19,33 / måned = $ 232 / år, og muligvis meget mere. Dette er bare ikke den slags investering, som de fleste små virksomhedsejere vil være ivrige efter at foretage.

Her er en hurtig oversigt over nogle af de mere markante parametre for platforme, og hvad der gør dem muligvis til den bedste webhosting til rådighed for små virksomheder:

Bedste webhosting til små virksomheder

I bevægelse
SiteGround
A2 Hosting

Hosting-planer starter ved ($ pr. Måned)$ 3,99$ 3,95$ 3,92
Tilgængelige datacentreWashington, D.C. / Los Angeles, CA / Ingen datacentre uden for USAChicago, IL / Amsterdam, Holland / Singapore / London, UK / Milano, ItalienMichigan / Amsterdam, Holland / Singapore
Pålidelighed4,36 / 54,65 / 54,43 / 5
Support rating4.18 / 54,69 / 53,71 / 5
BackupsJAJAJA
SSL-certifikaterJAJAJA
WordPress auto-opdateringerJAJAJA

Hvad ser du efter, når du vælger en hostingplan til et websted for mindre virksomheder? Gå du altid sammen med den samme udbyder?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector