Alternatives Bluehost: 4 millors opcions per allotjar WordPress

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més fàcils d’utilitzar i un dels més potents. Tanmateix, per desencadenar tot el seu potencial, necessiteu un bon proveïdor d’allotjament i, tot i que Bluehost pot ser popular, potser no serà la millor opció per a vosaltres. A continuació es mostren les millors alternatives de Bluehost i per què és possible que vulgueu provar-les.


En aquesta publicació, primer explorarem els avantatges i els contres de Bluehost i, a continuació, mirem les quatre principals alternatives de Bluehost per al hosting de WordPress. En cas que tingueu pressa i només desitgeu una recomanació, aquí teniu la versió breu:

Alternatives Bluehost per a WordPress

De totes maneres, què passa amb Bluehost??

Durant molt de temps, Bluehost va ser l’únic amfitrió que WordPress.org recomanat als seus visitants, i és fàcil entendre el perquè. És un dels majors proveïdors d’allotjament a tot el món i té més d’una dècada d’història sota el cinturó. Malgrat algunes controvèrsies passades, la companyia ha mantingut una bona reputació entre els usuaris de primera vegada, com ho demostren les nostres exhaustives enquestes de hosting de WordPress..

Vegem què va dir l’enquesta sobre Bluehost:

classificació general de Bluehostoptimització de WordPress Bluehost
 • Va ser es va classificar com un dels pitjors amfitrions entre diverses opcions quan es tractava d’optimització de WordPress, només aconseguí superar HostGator.
 • Es va trobar falta de suport en relació amb coneixements específics de WordPress.
 • Bluehost va obtenir la pitjor qualificació de tots els amfitrions enquestats quan es va satisfer el client en relació amb el seu cost.
 • L’amfitrió va morir l’últim quan es va refer a la fiabilitat, però va aconseguir superar-se DigitalOcean en facilitat d’ús.

Només n’hi ha prou amb dir-ho, Bluehost va donar un bon ritme en aquesta enquesta, que planteja una interessant pregunta: Com es queda tan popular quan tants dels seus usuaris estan insatisfets? La resposta pot estar en el seu popular Programa d’afiliació, que va pagar durant l’any passat un pesat 5 milions de dòlars als seus participants. A 65 dòlars per referència, surten aproximadament 77.000 nous clients que van trobar el camí cap a Bluehost mitjançant recomanacions de pagament.

A més, com que el servei és tan popular entre els usuaris que utilitzen per primera vegada, és raonable que una bona part d’ells no estiguin familiaritzats amb el que constitueix un bon proveïdor d’allotjament. Fins i tot si ho fan, migració d’un lloc web pot ser un negoci molest i pot descoratjar clients insatisfets de buscar activament alternatives de Bluehost.

No obstant això, malgrat els seus inconvenients, Bluehost ofereix opcions de seguretat sòlides i moltes integracions amb aplicacions de tercers. Amb això, anem a parlar de les alternatives.

Quines són les millors alternatives de Bluehost?

Abans d’endinsar-nos en les nostres eleccions, volem aprofitar un moment per explicar com vam anar a seleccionar-les. Aquestes quatre alternatives de Bluehost van sortir com algunes de les millors opcions de les nostres enquestes de hosting de WordPress, de manera que vau ser vosaltres qui ens vau ajudar a presentar aquesta llista..

Fem una ullada:

1. SiteGround (www.siteground.com)

Una captura de pantalla de la pàgina principal. La primera de les quatre alternatives de Bluehost.

SiteGround es classifica constantment com una de les millors alternatives de Bluehost per a tot tipus d’usuaris. Els seus plans d’allotjament de WordPress tenen un preu raonable i poden resultar cops de cop amb la majoria d’altres proveïdors quan es tracta de funcionalitats.

Els seus plans de WordPress es presenten de forma realista, sense fer promeses d’emmagatzematge o trànsit il·limitat. Per exemple, el seu pla més barat –el nom correctament StartUp– es recomana aproximadament 10.000 visites al mes i inclou 10 GB d’espai..

Com el SiteGround és millor que Bluehost

EMPRESA
PUNTUACIÓ DE L’USUARI
AMPLIU??
Bluehost3,0 / 546%
SiteGround4,6 / 593%

Preu

3,95 dòlars, 5,95 dòlars, 11,95 dòlars al mes.

Característiques

 • Velocitats de càrrega ràpides gràcies a tècniques avançades de caché.
 • Còpies de seguretat automatitzades i actualitzacions de WordPress (inclosos plugins).
 • Configuració gratuïta de la xarxa de lliurament de contingut (CDN) de CloudFlare.
 • Supervisió de seguretat de les vulnerabilitats de WordPress.
 • Els plans GrowBig i GoGeek us permeten crear còpies d’escenificació dels vostres llocs amb un sol clic.
 • Un certificat SSL gratuït.

Quan s’utilitza SiteGround

Utilitzeu SiteGround quan cerqueu un servei estable que pugui atendre les necessitats úniques del vostre lloc web de WordPress, des de la seva infància fins a la seva maduresa. SiteGround ofereix preus raonables, un servei d’assistència excel·lent, velocitats de càrrega ràpides i funcions fantàstiques per als usuaris de WordPress.

Vés a SiteGround

2. Motor WP (www.wpengine.com)

Una captura de pantalla de la pàgina principal de WP Engine.

Mentre que ambdues alternatives anteriors de Bluehost proporcionen plans d’allotjament per a diverses plataformes, Motor WP és tot de WordPress. Es dediquen a proporcionar la millor experiència possible als usuaris de WordPress, gràcies a un equip d’assistència ben versat amb el CMS, a arquitectura robusta, i alts estàndards de seguretat.

Aquests nois estan tan compromesos amb WordPress, també tenen un incubadora interna per a projectes dissenyats per millorar la seva plataforma, inclosos plugins i contribucions al nucli de WordPress.

Com WP Engine és millor que Bluehost

EMPRESA
OPTIMITZACIÓ DE PARAULES
SUPORT PROFESSIONAL WP
Bluehost2,6 / 52,9 / 5
Motor WP4,7 / 54,5 / 5

Preu

30 $, 115 $, 290 $ per mes, així com plans personalitzats per a clients més exigents.

Característiques

 • Assistència centrada en WordPress durant tot el dia.
 • Mesures d’alta seguretat, incloent múltiples tallafocs i escaneigs regulars de programari maliciós.
 • Tecnologia EverCache permet velocitats ràpides d’il·luminació.
 • Proporciona dades de rendiment del lloc a tots els clients.
 • Còpies de seguretat diàries dels vostres llocs de WordPress.

Quan s’utilitza WP Engine

Tenint en compte els seus preus per sobre de la mitjana, WP Engine hauria de tenir en compte els clients que es mostren seriosos en desenvolupar els seus projectes de WordPress i que necessitin un proveïdor d’allotjament que tingui l’esquena en tot el seu camí. Proporcionen als propietaris de llocs de WordPress una plataforma fiable, la capacitat d’escalar i una seguretat robusta per a dades sensibles.

Aneu a WP Engine

3. Volant (www.getflywheel.com)

Captura de pantalla de la pàgina principal de Flywheel.

Flywheel és una mica estrany quan es tracta de hosting de WordPress. Si bé ofereixen paquets d’allotjament per a llocs de WordPress individuals, la major part de les seves funcions s’orienten a autònoms i agències. Els seus eines de col·laboració permetre als desenvolupadors i dissenyadors web treballar junts en projectes sense compartir credencials, a més, fins i tot transferir les factures d’allotjament directament als vostres clients.

Per descomptat, aquestes eines tenen un preu excel·lent. Els seus paquets individuals són al voltant de la mitjana dels serveis d’allotjament de WordPress gestionats, però les ofertes massives comencen a partir de 115 dòlars per als autònoms que necessiten gestionar fins a deu instal·lacions..

Com Flywheel és millor que Bluehost

EMPRESA
OPTIMITZACIÓ DE PARAULES
SUPORT PROFESSIONAL WP
Bluehost2,6 / 52,9 / 5
Volant4,9 / 54,9 / 5

Preu

15 $, 30 $, 115 $ o 290 $ per mes, amb plans personalitzats disponibles.

Característiques

Quan s’utilitza volant

Flywheel està dissenyat per simplificar la vida dels autònoms i les agències que treballen amb WordPress, però també és un proveïdor d’allotjament estable per a usuaris habituals. De qualsevol forma, obté un fantàstic conjunt de funcions i un equip de suport que coneix les seves coses quan es tracta de WordPress.

Vés a utilitzar el volant

4. DigitalOcean (www.digitalocean.com)

Una captura de pantalla de la pàgina principal de DigitalOcean.

No, no va ser una tipografia. Sabem que DigitalOcean no és el primer nom que sorgeix quan algú esmenta el hosting de WordPress, i en particular les alternatives de Bluehost, però DigitalOcean va obtenir una de les puntuacions més altes de la nostra enquesta d’allotjament de WordPress..

DigitalOcean es centra en la prestació Només SSD servidors en núvol per als seus clients. Tot i que això pot espantar els usuaris que allotgen per primera vegada, configurar un servidor VPS (WordPress Virtual Private Server (VPS)): anomenat “gotet” – a la plataforma es troba no és tan difícil, sempre que estigui còmode embrutar-se les mans.

Com DigitalOcean és millor que Bluehost

EMPRESA
VALOR PER DINERS
FIABILITAT
Bluehost3,0 / 53,4 / 5
DigitalOcean4,6 / 54,7 / 5

Preu

Basat en a cost per hora fins arribar a una tapa mensual de 5 dòlars, 10 dòlars, 15 dòlars, 20 dòlars, 40 dòlars o 80 dòlars al mes.

Característiques

 • Implementeu el vostre VPS personalitzat i configureu WordPress amb un sol clic.
 • Aprofiteu comptes d’equip per proporcionar accés als recursos de gestió sense compartir credencials delicades.
 • Totes les gotetes estan dissenyades per proporcionar el màxim nivell de seguretat i rendiment.
 • Facturació única basada en un cost per hora.
 • A Garantia de temps de vida del 99,99%, i els reemborsaments per a qualsevol temps passat fora de línia.

Quan s’utilitza DigitalOcean

No defallim les paraules aquí: DigitalOcean és un servei fantàstic, però no és per a tothom. Dit això, si estàs còmode amb les solucions de bricolatge (i la idea de personalitzar el teu propi VPS no t’envia a funcionar), estaràs en bones mans amb DigitalOcean.

Vés a DigitalOcean

Resumint-ho tot

Bluehost ofereix tot un servei d’allotjament decent per als usuaris de WordPress. És estable, a un preu moderat i inclou moltes funcions addicionals. Tanmateix, s’aconsegueix comparar amb la qualitat del servei que ofereixen moltes de les alternatives de Bluehost, de manera que val la pena revisar les vostres opcions. Recuperem:

SiteGround: Una opció de baix preu i de confiança per a usuaris de WordPress de totes les mides (i llocs que no siguin de WordPress).

DigitalOcean: Perfecte per a aquells usuaris que vulguin personalitzar les configuracions des de la base i tinguin les habilitats per fer-ho.

Motor WP: Ideal per a llocs de negocis i empreses creats amb WordPress.

Volant: Una opció fantàstica per a autònoms i desenvolupadors de WordPress, amb moltes funcions úniques.

Aquí teniu de nou la taula de comparació:

Les millors alternatives de Bluehost per a WordPress

Bluehost
SiteGround
DigitalOcean
Motor WP
Volant

Qualificació (dades de l’enquesta)3.04.64.64.24.7
Plans inicials (al mes)2,95 dòlars3,95 dòlars5 dòlars30 dòlars15 dòlars
Emmagatzematge50 GB10 GB25 GB10 GB5 GB
Nombre de llocs de WordPress51Il·limitat11
Inclou dominiNoNoNo
Suport de WordPressNoNo

Quines són les seves millors alternatives de Bluehost per al hosting de WordPress? Comparteix les teves fotografies amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Consulteu també els resultats complets de la nostra enquesta d’allotjament de WordPress més recent: la enquesta més gran realitzada al web fins avui.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map