Allotjament gratuït de WordPress: val la pena? Les dades ens donen la resposta

Allotjament gratuït de WordPress: val la pena? Les dades ens donen la resposta

Allotjament gratuït de WordPress: val la pena? Les dades ens donen la resposta
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Primerament, intentem respondre a la pregunta més urgent: On es guanyen els diners amb plataformes gratuïtes d’allotjament de WordPress?


Crec que tots podem estar d’acord – amb el 100% de seguretat – que, tot i que els servidors són gratuïts, els diners encara s’han de guanyar en algun lloc.

L’allotjament és un negoci car, sigui quina sigui la manera d’apropar-la i més encara si no cobreu cap pagament per endavant.

Per tant, d’on surten els diners per fer que tot això valgui la pena per l’amfitrió?

És més important per a nosaltres: us veuen problemes amb canvis constants després de registrar-vos? Feu correu brossa als amfitrions? Hi ha anuncis a tot arreu? Productes afiliats? En altres paraules, el vostre lloc web està en risc en qualsevol moment a causa de la naturalesa de la signatura d’acollida de guanyar diners d’una manera o d’una altra?

També volia saber-ho.

Allotjament gratuït de WordPress

Fa un parell de setmanes, vaig llançar quatre llocs web de WordPress amb comptes d’allotjament de WordPress completament gratuïts.

Això és el que va passar:

El model de negoci dels amfitrions gratuïts

Dret, he de reconèixer que estic una mica esbiaixat quan es tracta del tema. Mai he considerat llançar res seriós a una plataforma d’allotjament gratuïta i ni tan sols parlo de plataformes d’allotjament gratuïtes de WordPress, vull dir allotjament gratuït en general.

Però mirant-lo enrere en aquest moment … oi, per què no?

Vull dir, sóc positiu que l’allotjament gratuït hauria d’haver avançat i millorat bastant des dels meus dies universitaris, quan cada professor de xarxes d’ordinadors continuava desaconsellant qualsevol tipus de servidors gratuïts i fins i tot tenia dades per mostrar els perills d’utilitzar aquestes coses (pot de mel molt?).

Per tant, les coses van canviar??

En resum, em sorprèn –i contenta d’informar-me– que tots els amfitrions gratuïts que hi ha aquí no m’han colpejat ni cada dia ni la setmana amb una altra oferta més recent. Amb tota honestedat, obtindreu una comunicació molt més regular entre vendes del 90% dels blocs que us ofereix "un llibre electrònic gratuït."

Bàsicament, el que obté amb aquests amfitrions són alguns correus electrònics de benvinguda / configuració estàndard. Tot i que hi ha algunes ofertes d’afiliació lleus en alguns d’aquests correus electrònics inicials, tot i que no és gens dràstic..

Per exemple, una empresa promou 2Checkout. L’altre us convenç que invertiu 25 dòlars per 200 MB d’espai de disc addicional + un domini personalitzat per 14,95 dòlars / any. Però es tracta de promocions.

Després d’això, no vaig rebre missatges de correu electrònic excel·lents, res estrany i no em vaig adonar que el meu correu electrònic es va inscriure misteriosament a altres butlletins de tercers (vaig utilitzar un correu electrònic original per a les proves). Bàsicament, només he de gaudir dels meus plans gratuïts d’allotjament de WordPress sense interrupcions.

Així, on són els diners guanyats aquí??

Si ho suposo, el principal model de negoci és probablement oferir-vos una bona plataforma d’allotjament gratuïta i, a continuació, esperar que la superi. En aquest moment, podeu actualitzar fàcilment la configuració amb un parell de clics.

Si aquest és l’escenari, els amfitrions, naturalment, no poden ser massa venuts des del primer dia ni us poden impactar amb una promoció després de l’altra. Bàsicament, si un amfitrió vol vendre’l a la seva oferta professional, l’oferta gratuïta no pot aspirar. Ningú pagarà diners per aconseguir més xuclar.

D’acord, anem a saber per què i com ofereixen allotjament gratuït de WordPress:

Però, per què no només vau WordPress.com o un amfitrió de pagament barat?

Per tant, sí, quan es tracta de l’allotjament gratuït de WordPress, el primer que ens ve al cap és WordPress.com. Al cap i a la fi, els servidors .com són més que capaços de manejar qualsevol tipus de trànsit, el rendiment és bo i obteniu la majoria de les funcions que us han acostumat la versió autònoma de WordPress..

Però, amb tota la seva sorpresa, també hi ha alguns compromisos. Principalment, mai no teniu mai el control del vostre lloc i no podeu ajustar les seves funcions ni l’aspecte lliurement. Més informació sobre les diferències aquí.

No m’equivoqui, però, realment m’agrada el que aporta .com a la taula, però, a favor d’aquesta comparació, diguem que el que volem és el WordPress complet i sense restriccions.

Dit això, també hi ha una altra solució que, tot i que pagada, segueix sent increïblement assequible. Per al voltant de 3 dòlars mensuals, podeu obtenir una configuració d’allotjament amb Bluehost, per exemple.

Per obtenir el preu d’una tassa de cafè al mes, no només obtindreu més rendiment i fiabilitat. També obteniu un quadre de comandament més útil.

Consulteu part del que es destina a aquests diners són complements fantàstics, com una interfície fàcil d’utilitzar que us permet:

 • Gestiona les actualitzacions, inclosa una opció per activar les actualitzacions automàtiques
 • Controla la configuració bàsica de WordPress
 • Gestiona els complements i els temes

Consulteu el quadre de comandament Bluehost: Tauler de control Bluehost

I Bluehost també t’ajudarà a implementar la memòria cau (accelera el teu lloc) i a crear llocs d’escenificació (penseu en aquests com una caixa de sorra segura per provar els canvis al vostre lloc).

Suposo que el que estem dient és que el fet de pagar per allotjament de WordPress pot estalviar diners si teniu en compte el temps que dediqueu a gestionar el vostre lloc (recordeu que el temps és diners!).

I, de nou, tingueu en compte que si voleu publicar el vostre projecte al públic, moltes vegades també necessiteu un nom de domini autònom per a la cosa i, òbviament, és una quantitat extra pagada, per tant, derrotarà una mica el propòsit. d’allotjament gratuït.

De totes maneres, torna al tema:

Els contendents gratuïts que allotgen WordPress

He estat buscant molt temps per trobar alguns amfitrions (aparentment) de bona qualitat que també oferissin plans gratuïts.

En primer lloc, no trobareu un pla gratuït amb empreses que siguin els eixos bàsics de la indústria d’allotjament de WordPress. Sense SiteGround, sense InMotion, sense motor WP, etc. Bàsicament, cap de les empreses que em vénen al cap quan pensen en allotjament de WordPress ofereixen un nivell gratuït.

Per tant, hem de cavar més a fons.

(I ho sento, estic segur que tots els amfitrions gratuïts de WordPress que apareixen aquí són empreses fantàstiques i que només és que ignorava que no els coneixia abans. No volia fer semblar que algú apareix aquí. és subapartat.)

Dit això, les altres companyies que he acabat seleccionant per a l’experiment han estat presentades per altres revisors anteriors i aquestes marques també han seguit apareixent almenys un parell de vegades aquí i allà. En altres paraules, no són aleatoris.

La programació:

Nota. Una de les empreses més populars d’aquest regne solia ser WPNode.net. Tot i això, tot i que el lloc web encara sembla com si ofereix allotjament gratuït, en realitat us redirigeix ​​a una altra plataforma on l’únic que podeu obtenir és una prova gratuïta. Per tant, no els podria incloure a la llista.

Primer, mirem què obté amb cadascun d’aquests amfitrions gratuïts de WordPress i com es comparen les seves ofertes:

Allotjament gratuït de WordPress ofereix comparació

Aquí teniu els detalls bàsics:

(També m’he llençat a Bluehost, el millor hoste de WordPress barat segons la nostra opinió, per una bona mesura, només per fer una ullada a què obté amb el nivell d’allotjament de 2,95 dòlars al mes.)

Funcions d’allotjament gratuïtes de WordPress

WordPlus
000webhost
HostAwesome
Byet
Bluehost

gratuïtgratuïtgratuïtgratuït2,95 dòlars / mes.
Domini personalitzat obligatori
Llocs web / dominis12151
Bases de dades121520
Espai de discSSD de 128 MB1000 MBSSD de 100 MBIl·limitat50 GB
Ample de bandaIl·limitat10000 MB2000 Visualitzacions de pàgines / Mo.50 GBIl·limitat
AltresSSL gratuït, protecció DDoS gratuïta, CDN gratuït amb CloudFlareS’admeten anuncis propis, còpies de seguretat instantànies, instal·lació automàtica de scripts PHPInstal·lació automàtica de WordPress, SSL integratSSL automàtic HTTPS (certificat autofirmat) a tots els dominis, 5 adreces de correu electrònic, servidors MySQL dedicats a SSD dedicats, instal·lador de scripts Softaculous 256Nom de domini gratuït, certificat SSL gratuït, 5 comptes de correu electrònic, 25 subdominis, última interfície de cPanel, instal·ladors de scripts d’un clic

Com podeu veure, totes aquestes ofertes són ben diferents, i tot i que cadascuna té sentit per si mateix, hi ha alguns detalls importants a notar:

 • 100MB és molt poc quan es tracta d’espai de disc. Exposició a): és el que sembla l’ús després d’importar simplement un paquet de contingut maniquí i sense. – encara hi ha plugins instal·lats:

ús del disc

 • Les 2000 visualitzacions mensuals de HostAwesome poden tenir problemes molt ràpidament. No estic del tot segur del que passa quan la supereu, però només puc imaginar que implica treure la cartera.
 • No tots els amfitrions us proporcionen un subdomini gratuït o un subdirector accessible al públic al servidor. Això vol dir que, tot i que aconseguiu el vostre allotjament de forma gratuïta, de vegades heu d’obtenir un domini personalitzat de totes maneres = gastar diners de totes maneres.

Anem a aprofundir una mica més:

El fàcil que són configurar

Configurar-vos amb cadascun d’aquests amfitrions és una mica diferent i haureu de passar per un conjunt de formularis i preguntes diferents amb qualsevol d’ells..

Al final, però, cap d’ells és molt intuïtiu i una mica feixuc per al meu gust. Es troba molt lluny del que obteniu amb SiteGround, InMotion o altres.

Bàsicament, cadascun d’aquests amfitrions gratuïts té els seus propis elements i elements estranys en el procés de registre. Per exemple, amb HostAwesome, heu d’esperar un parell de minuts / hora per confirmar-vos un cop emplenat tots els formularis. Fins i tot et demanen el teu "Objectiu previst del lloc web." Suposo que només és una part de l’acord que t’aconsegueix el teu amfitrió de franc. M’imagino que reben bastant comptes falsos i de correu brossa de tant en tant.

Quan es tracta de sorpreses agradables, he de donar-li a 000webhost i Byet. Els primers per la seva gran interfície de registre en comparació amb tots els altres jugadors. Aquest últim per la rapidesa de la configuració. Byet és l’host de zero que es llança més ràpid d’aquesta llista en general.

inscripció hostawesomeRegistre HostAwesome
registre de wordplusInscripció WordPlus

inscripció prèviaInscripció prèvia

Mentre configureu el vostre compte d’allotjament, també voldreu tenir instal·lat WordPress. Un cop més, això funciona de manera diferent amb cada host de la llista:

 • WordPlus us permet triar la instal·lació automàtica de WordPress durant la configuració.
 • 000webhost us ofereix un instal·lador simplificat després de registrar-vos.
 • HostAwesome i Byet creen un lloc per a vosaltres durant la inscripció i us donaran accés després.

Al final del dia, el que és important és que pugueu aconseguir que cadascun dels amfitrions instal·leu WordPress per a una mica de capacitat, de manera que no cal que moveu fitxers mitjançant FTP o altres mitjans manualment. Bon material.

000webhost instal·lació de WordPress000webhost instal·lació de WordPress

instal·lació de wordplus WordPressInstal·lació de WordPress de WordPlus

Experiència en tauler

Aquí comença a ser una tendència amb aquestes plataformes gratuïtes d’allotjament de WordPress, però cadascuna d’elles té un gir diferent en els panells del client / usuari..

En resum:

Panells de clients / usuaris disponibles amb amfitrions gratuïtes

WordPlus
000webhost
HostAwesome
Byet

Tauler d’usuari personalitzat
Accés cPanel

WordPlus i HostAwesome utilitzen el mateix script de programari per als panells d’usuari o, almenys, semblen gairebé iguals:

panell de wordplusTauler WordPlus

panell hostawesomeTauler HostAwesome

És allà on podeu gestionar el vostre compte de client i afegir serveis nous. Per a coses tècniques, també teniu accés a cPanel (amb la versió més recent).

000webhost només us ofereix un panell de client personalitzat on podreu gestionar el vostre compte de client i també alguns detalls tècnics de la vostra configuració d’allotjament. "Alguns" és la paraula clau aquí. Les possibilitats són lleugerament limitades i no podreu fer el que vulgueu a través del cPanel (no hi ha accés cPanel amb 000webhost)..

Plafó 000webhost

Byet sembla el més inusual aquí, ja que només us donen cPanel (amb una versió anterior). No hi ha cap panell de client. O almenys no ho podria trobar.

bypan cpanel

Quan es tracta de les coses de WordPress, no hi ha res a parlar, realment. Cada amfitrió us dóna accés a un quadre de comandament estàndard de WordPress on podeu realitzar totes les accions normals de WordPress, per dir-ho. No hi ha limitacions.

Una excepció, però. HostAwesome us ofereix aquest desagradable anunci a la barra lateral.

Consulteu l’anuncicreixement hostawesome

A més, cada amfitrió us ofereix el paquet de complements predeterminats de WordPress, format per Akismet i Hello Dolly. WordPlus també inclou Clef: per a l’autenticació de dos factors i Limitar els intents d’inici de sessió. En general, una bona addició de complements des del punt de vista de la seguretat, cosa que podria ser crucial a l’hora de donar a tothom la possibilitat d’acollir gratuïtament un lloc de WordPress..

Pel que fa als temes preinstal·lats, obteniu l’estàndard vint vegades.

Finalment, cada amfitrió treballa aproximadament en la versió més recent de WordPress, o almenys no té cap problema per executar l’última versió.

Proves de rendiment

Està bé, ara les coses bones. De manera que, en comparació amb el rendiment únic, com es compara allotjament gratuït de WordPress amb l’allotjament de WordPress pagat?

Aquí teniu la taula de comparació general de tots els amfitrions; de nou, Bluehost es va llançar per una bona mesura:

(Configuració de proves de WordPress: Vint-i-set – WP 4.7.2: cap complement: contingut de demostració.)

Proves gratuïtes d’allotjament de WordPress gratuïtes

WordPlus
000webhost
HostAwesome
Byet
Bluehost

Servidor d’entradaFrançaHolandaChicago, ILLondres, Regne UnitProvo, UT
PINGDOM
Perf. grauA 93A 93B 86B 81N / A
Estocolm617 ms1,60 s1,50 s1,31 s1,80 s
San Jose, Califòrnia1,52 s1,23 s1,24 s2,70 sN / A
Nova York1,01 s687 ms800 ms1,83 s0,85 s
Melbourne3,69 s4,19 s3,93 s4,73 s2,14 s
LOADIMPACT
S’ha provat des deLondres, Regne UnitLondres, Regne UnitPalo Alto, CalifòrniaFrankfurt, AlemanyaPalo Alto, Califòrnia
Temps mínim de resposta0,21 s1,36 s0,96 s0,10 s0,62 s
Temps màxim de resposta0,34 s1,54 s1,60 s0,18 s4,9 s

Aquests són els resultats de la prova LoadImpact individual:

WordPlus: Proves de WordPlus LoadImpact
000webhost: Proves de càrregaImpacte de 000wbhost
Byet: Proves Byad LoadImpact
HostAwesome: Proves de HostAwesome LoadImpact
Bluehost: Proves Bluehost LoadImpact

El que notareu de seguida és que cap d’aquests resultats és realment dolent. Més o menys independentment de la ubicació, obtenim sub-2 segons segons (a excepció de Melbourne). És una història semblant amb les proves LoadImpact, de nou, molt acceptables o fins i tot sorprenentment bones (i, sobretot, he de fer una crida a Byet).

En poques paraules, el rendiment resulta bàsicament el mateix que el de Bluehost i, en alguns aspectes, és encara millor.

Interpreteu aquestes dades tal com vulgueu, però heu d’admetre que aquests amfitrions gratuïts de WordPress tenen al cap i a la fi alguna cosa viable.

Pros i contres

Amb les proves de rendiment fora de la llista, parlem d’altres detalls de tot aquest tracte gratuït d’allotjament de WordPress. És a dir, els pros i els contres.

Primer, els avantatges:

És gratis. Duh!

I podem aturar-nos aquí amb els pros.

Vull dir, sí, hi ha més coses quan tenim una mirada més profunda sota la caputxa, però deixem-ho bé, no obteniu cap compte d’allotjament gratuït per a les funcions, sinó que ho obteniu perquè és gratuït.

I no m’equivoco, ser gratuït és una gran pro! És el millor professional de la història de sempre.

A continuació, els contres:

Els contres es redueixen a un parell de coses essencials:

Primer de tots, els servidors són molt limitats, ja que, per tant, no podreu acceptar un major volum de trànsit.

 • Només serveixen per a configuracions senzilles: un lloc web + una base de dades la majoria de les vegades.
 • També hi ha un rendiment lleugerament inferior respecte al les alternatives remunerades.
 • Hi ha algunes petites picades aquí i allà. Per exemple, Byet va tenir alguns problemes a l’hora d’importar contingut demostratiu, sobretot fitxers multimèdia. Potser no s’assigna RAM suficient per compte d’allotjament?

En segon lloc, no hi ha incertesa quant a la propietat del lloc i / o si podeu obtenir la nit durant qualsevol motiu.

I en tercer lloc, "tu ets el producte." Com en tot, si no necessiteu pagar el producte, no en sou.

Això pot provocar possibles inflexions constants, correu brossa, etc. En vam parlar més al principi d’aquest post.

Allotjament gratuït de WordPress: val la pena?

Tot això dit, la meva opinió final és que, sorprenentment, l’allotjament gratuït de WordPress és bo per executar proves temporals o altres projectes experimentals. Per provar un concepte, aconseguir que un lloc funcioni ràpidament, etc.

Tanmateix, al mateix temps, no m’arriscaria d’utilitzar-lo amb finalitats comercials, com ara el comerç electrònic, o un lloc de marca per a una empresa o qualsevol cosa similar. Potser és només el meu punt de vista, però no confiaria en el meu negoci en un amfitrió per al qual no pago diners, per tant, no tinc cap palanquejament ni em pregunto quan es compleixen alguns dels meus requisits. Aleshores, també hi ha la incertesa sobre la propietat del lloc que he esmentat anteriorment. No només el tipus d’estrès amb què estic disposat a fer front.

Per tant, en poques paraules (tot i que sigui la meva pròpia opinió personal):

 • Allotjament gratuït per a un projecte de pura afició / sense intenció comercial? Segur.
 • Allotjament gratuït per alguna cosa més greu? Nah. Prefereixo pagar fins i tot ~ 3 dòlars al mes amb Bluehost.

Què penses? Heu experimentat amb alguna de les plataformes gratuïtes d’allotjament de WordPress esmentades aquí? Quines experiències teniu amb ells? O potser hi ha altres jugadors que cal destacar?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebrem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector