9 Сравнени с най-бързите WordPress хостинг доставчици (2020)

Вие ли сте търсите най-бързият хостинг на WordPress за вашия уебсайт?


Няма значение дали стартирате нов бизнес или вече имате такъв, който е от известно време, скоростта е един от ключовете, за да гарантирате, че сайтът ви може да расте и да остане здрав. Бонус точка … това също ще поддържа посетителите ви активни.

Търсенето на най-подходящия най-бърз уеб хостинг може да бъде малко сложно, защото всеки хост е различен. Те имат множество пакети, които могат да ви объркат, когато преминете през тях. Всеки иска това, което е най-доброто за бизнеса си, без значение дали е малък или голям. И разбира се, едно от най-важните неща, на които можете да разчитате, е скоростта.

Най-бърз хостинг на WordPress

Защо е важна скоростта?

Най-бързият хостинг на WordPress ще ви помогне да организирате и развиете съдържанието си по лесен начин. Бавният хост не само забавя натоварването на страниците за посетителите, но и може да забави административния панел. Това ще направи работата ви по-трудна и по-отнемаща време.

Най-важното е, че бързият хостинг ще ви направи посетителите се чувстват комфортно, когато се опитват да получат достъп до вашия сайт и да взаимодействат с него по някакъв начин (като коментирате или се опитвате да щракнете върху бутоните си в социалните медии). Уебсайт, който не се зарежда бързо, ще накара да изчезнат.

Накратко, ако търсите най-бързият хостинг на WordPress, който няма да разбие вашата банка, това определено е SiteGround, но не се колебайте да разберете кой е най-подходящ за вас, като прочетете допълнително проучването.

В сравнение с най-бързите хостинг услуги на WordPress (накратко)

В случай, че бързате, ето основните моменти на нашите открития:

 1. SiteGround (www.siteground.com)
 2. WP Engine (wpengine.com)
 3. Bluehost (www.bluehost.com)

Основната причина, която препоръчваме SiteGround, е, че тя създаде едни от най-добрите времена за зареждане в друга публикация за сравнение, която направихме (връзка към най-добрите доставчици на хостинг услуги в WordPress тук). Ето откъс, който се отнася до SiteGround:

Тестове LoadImpact:

Местоположение на сървъра: Амстердам
Местоположение на тестовата машина: Дъблин, Ирландия
Минимално време за отговор: 0.46s
Максимално време за отговор: 0.87s

Тест на SiteGround LoadImpact

Пълното сравнение:

Има и още един проблем, който не е толкова очевиден на пръв поглед, когато става дума за най-бързия хостинг на WordPress. Главно, дори ако настоящият ви уеб хост е напълно способен да обработва средните ви трафик, какво ще стане, ако ударите наистина популярен ден? Както се оказва, не всички хостинг планове могат да се справят с това.

Посетителите са … каква е думата … настроени. Те просто няма да прекарат деня си в очакване на уебсайт, който едва се движи, и което е още по-важно, много от тях няма да се върнат отново, ако не им предложите някакво основно удобно изживяване при сърфиране.

Както заключи Дейв Артц от AOL през проучване, показванията на страници отпадат с увеличаване на времето за зареждане на страницата. Изследването казва, че:

Потребителите в горния децил на страницата за зареждане на пъти преглеждат 7,5 страници / посещение. Той пада до 6 страници / посещение в 3-ти децил и отпада на 5 страници / посещение за потребители с най-бавно време за зареждане на страницата.

Според същото проучване, увеличаването на скоростта ще намаляване на експлоатационните разходи също. Фил Диксън от Shopzilla споделя своя опит и показва, че:

Ежегодното препроектиране на производителността доведе до 5-секундна скорост (от ~ 7 секунди до ~ 2 секунди). Това доведе до 25% увеличение на показванията на страници, 7-12% увеличение на приходите и 50% намаление на хардуера. Последната точка показва печелившата подобрение на производителността, увеличавайки приходите при намаляване на оперативните разходи.

Имате нужда от повече? Според a проучване, направено от Akamai през 2009 г., 47 процента от посетителите очакват уеб страница да се зареди за две или по-малко. Повече от това, 40 процента от хората напускат страницата, ако се нуждае от повече от три секунди. И едно закъснение в отговора на страницата може да доведе до намаление на реализациите със седем процента.

Както можете да видите, ролята на скоростта на сайта е огромна в бизнес отношение и може да окаже значително влияние върху успеха на уебсайта.

Търсите най-бързия хостинг на WordPress – фактори, които трябва да вземете предвид

Има няколко важни фактори, които трябва да сте наясно, когато търсите правилния хост:

Размерът на текущата ви аудитория:

Размерът на вашата аудитория е първото нещо, което трябва да разгледате, когато търсите най-бързият хостинг на WordPress.

Важно е да знаете колко посетители може да обслужва вашият хост – и дали ще може да се справи с растежа ви.

Със стандартните хостинг пакети всеки клиент има определено пространство, разпределено на сървъра. Дори ако домакинът каже, че пространството е "неограничен," не е точно така, за което бързо ще разберете, ако прочетете дребния шрифт съгласно съгласието на потребителя.

Неминуемо огромен скок в трафика ще забави уебсайта ви, ако се изпълнява на споделен хостинг план. И ако шипът е достатъчно голям, в един момент сайтът ви ще слезе напълно.

Преди да изберете уеб хост, прегледайте някои онлайн форуми и посегнете и на поддръжката на уеб хоста. Опитайте да потърсите информация относно номерата на трафика, с които хостът може да обработва реалистично.

Местоположението на сървъра:

Това е нещо, което често се пренебрегва. Но като цяло, за да сте сигурни, че вашият уебхостинг ще бъде бърз за вашата аудитория, трябва да изберете сървър, който всъщност е близо до географското местоположение на вашата аудитория.

С други думи, не хоствайте сайта си от другата страна на света от вашата аудитория, само защото е по-евтин.

Видове хостинг на WordPress

Решението какъв тип хостинг да изберете ще зависи от вашите лични изисквания по отношение на това колко работа искате да свършите със вашия сървър и вашия сайт по-късно.

Ако тепърва започвате и искате да видите как притежаването на сайт за WordPress ще работи за вас, можете да експериментирате с безплатни хостове или споделени хостинг пакети (това е мястото, където споделяте хостинг пространството с други клиенти; компании като InMotion или Bluehost ще дадат ти това).

За професионалисти и сайтове, които са изградили по-голяма аудитория, управлявания хостинг и VPS ще бъдат отговорът (с WP Engine, Pagely, или маховик например). Те са по-скъпи, но идват с много функции и предимства. Главното от които е, че не е нужно да се справяте сами с техническата страна.

Хостинг компании, които трябва да разгледате

Има много хостинг компании, от които да избирате и всяка от тях предоставя малко по-различни услуги и функции. Направихме подбор на някои от по-интересните, особено като имаме предвид основната цел – да намерим най-бързия хостинг на WordPress.

Компаниите тук са сред най-бързите в тази област и те се редуват от скъпо до евтино, в зависимост от вашия бюджет. Те предлагат надеждна поддръжка и помощ на клиентите, добра сигурност и сигурни архиви.

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround е чудесен избор, когато търсите най-бърз хостинг на WordPress (а също и една от малкото платформи, препоръчани от WordPress.org).

Те предлагат три основни плана от 3,95 до 5,95 долара до 11,95 долара на месец, което го прави много достъпно решение. Като част от най-основния план получавате 10 GB дисково пространство, безплатен домейн, 24/7 поддръжка, безплатни ежедневни архиви, безплатен SSL сертификат и всичко останало, което очаквате от хостинг услуга.

Най-бързият хостинг на WordPress: SiteGround

След това има някои допълнителни функции като част от другите два плана (напр. Приоритетна поддръжка, безплатни PCI съответствие и други). На всичкото отгоре има 30-дневна гаранция за връщане на парите. Друго предимство, което прави SiteGround добър избор при търсене на най-бързият хостинг на WordPress, е техният персонализиран плъгин за SG Optimizer, който ви позволява да се възползвате от кеширащите алгоритми на SiteGround (плъгинът е включен в хостинг плана ви).

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Това е компания, специализирана в професионален споделен хостинг. Това е официален хостинг доставчик, одобрен от WordPress. Те осигуряват инсталиране с едно щракване, автоматично архивиране, нон-стоп поддръжка.

Предложението им започва от 2,95 долара на месец (при условие че сте готови да се регистрирате за 36-месечен договор), с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Този хостинг на WordPress е добър избор за малки фирми и блогъри.

Най-бързият хостинг на WordPress: bluehost

3. WP двигател (wpengine.com)

Малко по-скъпи от някои други управлявани хостинг планове за WordPress, но си заслужава.

Те предоставят добри услуги, супер бързи сървъри, страхотна техническа и клиентска поддръжка. Хостинг инфраструктурата им е специално създадена, за да гарантира, че вашият WordPress сайт работи бързо и гладко. 

Плановете започват от 22,50 долара на месец и има 60-дневна гаранция за връщане на парите. Като част от плана за $ 22,50 получавате неограничен трансфер на данни и 10 GB локално съхранение.

Това трябва да е повече от достатъчно за нов уебсайт и способен да обслужва до 25 000 посетители месечно.

Най-бързият хостинг на WordPress: WP Engine

4. InMotion хостинг (www.inmotionhosting.com)

Един от най-популярните споделени хостове за WordPress, InMotion се предлага с ефективно съотношение цена-характеристики.

Първият план започва от едва 3,99 долара на месец, което е една от най-евтините оферти на пазара. Какво е за теб? Неограничено дисково пространство, 2 уебсайта в един акаунт, безплатни резервни копия на данни, безплатни преводи на уебсайтове без престой, безплатна регистрация на домейни, неограничен брой имейл акаунти. И още нещо страхотно: той идва с предварително инсталиран WordPress, така че няма да е необходимо да го инсталирате отделно.

Най-бърз хостинг на WordPress: хостинг на инмоции

5. Pagely (Www.pagely.com)

Малко по-скъпи от другите решения в този списък, но това ви дава много в замяна на вашата инвестиция (това е управляван хостинг план).

Основният пакет е 199 долара на месец и ви дава редица бонуси. Само да назовем няколко: получавате предварително инсталирани WordPress, автоматични актуализации за вашия WordPress и плъгини, автоматично архивиране, безплатен CDN и поддръжка базирана на 24/7 САЩ + UK (важно!).

Pagely е известен с оптимизираните за WordPress хостинг планове и в основата ви дава най-бързият възможен хостинг на WordPress, така че ако търсите нещо, което ви предоставя безпроблемно изживяване, това може да е доставчикът за вас. Плюс това можете да стартирате до 5 уебсайта в един план и получавате 25 GB честотна лента.

Най-бърз хостинг на WordPress: странично

6. Маховик (www.getflywheel.com)

Това е хостинг на WordPress, създаден за дизайнери и агенции, но също така е приятен за по-малко напреднали хора, които искат да разработят своите уебсайтове.

Започвайки от $ 13,00 / месец, Flywheel осигурява добър баланс между цените и ефективността. Можете да обслужвате до 25 000 посетители месечно в този план за влизане.

Flywheel осигурява голяма скорост, сигурност, сътрудничество с клиенти и сигурни архиви.

маховик

7. WPXHosting (www.wpxhosting.com)

Това е, което наричате бърз хостинг на WordPress, с голяма поддръжка и добри пъти за зареждане на страници. Те предлагат мощност и бързина като двата най-важни ключа на тяхната компания. WPXHosting осигурява инсталиране на WordPress с едно щракване, безплатен CDN, подобрена сигурност и добра поддръжка на клиенти.

Цените започват от $ 24,99 на месец. Офертата ви позволява да изградите пет уебсайта, да получите 100 GB честотна лента и 10 GB ограничение за съхранение (всички дискове са SSD, което е огромно за скоростта на сайта).

wpxhosting

8. HostGator (www.hostgator.com)

Друг споделен хостинг на WordPress, който е една от най-големите компании за онлайн хостинг.

Той предлага някои от най-ниските цени, които ще намерите, като започнете от $ 2,75 на месец (при 36-месечен договор). Можете да инсталирате вашия сайт само с едно щракване. Подхожда на най-добрите хора, които искат да стартират първия си бизнес сайт.

Ако имате нужда от повече, HostGator предлага споделени, дистрибутори, VPS и специални сървърни пакети както за начинаещи, така и за професионалисти на различни ценови точки.

Hostgator

9. Site5 (Www.site5.com)

Споделен хостинг на WordPress, който е много добър за начинаещи, които искат да стартират първия си сайт.

Site5 осигурява инсталиране с едно щракване, плановете започват от $ 6,95 на месец и дори предлагат безплатна миграция на сайтове на тази цена (ако сте били хоствани от вашия сайт с друга компания).

Струва си да се отбележи, че най-евтиният план е добър за до 10 000 посетители на месец, което трябва да е достатъчно, за да започнете. Site5 ви дава и удобен за потребителя контролен панел.

site5

Как да изберете най-бързият хостинг на WordPress за вас:

Ето стъпка по стъпка за избор на хостинг пакет, който ще бъде бърз за вас и вашата аудитория:

Изберете една от фирмите
Преминете през изброените по-горе компании и се запознайте с това, което предоставят. Обърнете внимание на всеки интересен детайл относно техните предложения. Това е мястото, където вашият бюджет влиза в игра.
Проверете тяхното местоположение на сървъра, за да видите дали отговаря на вашето
След като изберете компания, трябва да проверите наличните им местоположения на сървъра. Това означава, че трябва да проверите дали тя е относително близо до местоположението на вашата аудитория. Колкото по-близо, толкова по-добре. Този аспект е важен, защото ви дава по-добри резултати за една и съща инвестиция. Някои компании показват местоположението на сървърите си по време на процеса на регистрация, други трябва да се свържат директно за това.
Изберете план
След като решите коя компания е по-близка и също обслужва всичките ви нужди, трябва да изберете един от плановете, които предлагат. Планът, от който се нуждаете, е този, който най-добре отговаря на бюджета, аудиторията и целите ви.

заключение

Има много хостинг компании, които могат да обслужват нуждите и бюджетите на всеки. Но това може би прави избора на най-бързият хостинг на WordPress за вашия сайт още по-труден.

Важно е да знаете бизнеса си и целите си много добре, за да можете да изберете правилната компания. Освен това, има и много инструменти и услуги – безплатни и първокласни – които могат допълнително да подобрят вашия сайт и да го накарат да работи още по-гладко.

Актуализация (май 2020 г.). В момента най-добрите хостинг компании в този списък изглежда са SiteGround и InMotion хостинг. Доказано е, че генерират добри времена за зареждане и техните сървъри са надеждни за инсталиране на WordPress.

Това е за нашето мнение за най-бързите хостинг доставчици на WordPress на пазара. Не се колебайте да споделите своите предложения и мнения с нас! Кажете ни как се представя уеб хостът ви по отношение на бързината. Има ли компания, която бихте (или не бихте препоръчали) на другите?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление и представяне от Карол К.

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map