9 parasta 2020 Node.js-hosting-alustaa (ilmainen ja maksettu)

9 parasta 2020 Node.js-hosting-alustaa (ilmainen ja maksettu)

9 parasta 2020 Node.js-hosting-alustaa (ilmainen ja maksettu)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Paras Node.js-hosting


Etsitkö parasta Node.js-majoitusta seuraavalle sovellusprojektillesi? Tässä viestissä jaan erilaisia ​​premium- ja ilmaisia ​​Node.js-hosting-palveluita kaiken tietotason käyttäjille.

Kaikkiaan vaihtoehdot, joita käsittelemme, ovat:

 1. Heroku #
 2. Amazon Web Services #
 3. DigitalOcean #
 4. A2-hosting-numero
 5. Glitch #
 6. Google Cloud Platform #
 7. Microsoft Azure #
 8. Platform.sh #
 9. NodeChef #

Jatka lukemista saadaksesi yksityiskohtaisemman kuvan kustakin alustasta!

Kiireessä? Tässä on yhteenveto havainnoistamme:

Markkinoiden paras Node.js-hosting

isäntä
Hinta alkaen
Maksatko käytön perusteella? *
Pilvipohjaiset?
Heroku$ 0
AWS$ 0
DigitalOcean$ 5
A2-hosting$ 4.90
häiriö$ 0Ei käytössä – ilmainenN / A
Google Cloud Platform$ 0
Microsoft Azure$ 0
Platform.sh$ 50
NodeChef$ 9

1. Heroku (Www.Heroku.com)

Heroku

Heroku on pilvisovellusalusta, joka tarjoaa ilmainen Node.js-hosting, mikä on melko iso veto itsessään. Tietysti on joitain rajoituksia, ja aivan kuten ilmainen WordPress-isäntä, sinun kannattaa todennäköisesti mennä maksulliseen isännöintiin vakavaan projektiin. Mutta jos olet oikein näiden rajoitusten kanssa ja etsit vain ilmaista Node.js-hosting-palvelua pelataksesi, se on hyvä paikka aloittaa!

Heroku tarjoaa myös maksullisia suunnitelmia, jotka ovat myös hyvä vaihtoehto tarpeistasi riippuen.

Joten mitkä ovat Herokun ilmaisen Node.js-hosting-palvelun rajoitukset? Nimittäin:

 • 512 Mt muistia
 • Nukkuu 30 minuutin toimettomuuden jälkeen
 • Vain yksi käyttäjä
 • Mukana rajoitus 1000 "dyno tuntia" koko tilillesi (jos vahvistat luottokortilla – muuten se on vain 550)

Jos nämä rajoitukset estävät suunnitelmasi, Herokun maksetut suunnitelmat voivat silti olla edullisia, alkaen vain 7 dollarista.

Heroku on hyvin dokumentoitu, tarjoaa helpon skaalauksen ja on yleensä melko kehittäjäystävällinen.

2. Amazon Web Services (AWS.Amazon.com)

AWS

Olet todennäköisesti kuullut Amazon Web Services -palvelusta, koska se toimii kuten … koko Internet. Okei, se on vähän liioittelua, mutta se on kaunis, aika suosittu.

Monien integroitujen palveluidensa avulla AWS tarjoaa loistavan vaihtoehdon Node.js-sovellusten ylläpitämiselle.

Vaikka valita on paljon erilaisia ​​palveluita, todennäköisesti haluat Aloita Elastic Beanstalk, joka "on helppo Node.js-verkkosovellusten käyttöönotto, hallinta ja skaalaaminen Amazon Web Services -sovelluksen avulla."

Sinun tarvitsee vain ladata koodi, ja sitten AWS käsittelee käyttöönottoa ja käyttöönottoa. Lisäksi Elastic Beanstalk -palvelusta ei ole erityistä veloitusta – maksat silti vain käyttämistäsi todellisista AWS-palveluista.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on Lambda, joka tarjoaa palvelimettoman hosting-lähestymistavan.

Jos et vielä tunne AWS: ää, voit tarkistaa "Ota käyttöön Node.js-verkkosovellus" projektiopas oppia perusteet ja saada sovelluksesi käyttöösi.

3. DigitalOcean (Www.DigitalOcean.com)

Yhden napsautuksen Node.js-asetukset DigitalOcean-isännöinnissä

DigitalOcean, suosittu pilvipalveluinfrastruktuuripalvelu, tarjoaa myös hyvän vaihtoehdon Node.js-isännöinnille ja antaa sinulle mahdollisuuden pyöritä uusi Node.js Ubuntu -pisara vain muutamalla napsautuksella. Tai voit myös luoda oman pisaran ja asettaa kaiken itse.

Se ei ole paras vaihtoehto kokemattomille käyttäjille, koska joudut hallitsemaan infrastruktuuria itse, mutta hinnat ovat kohtuuhintaisia ​​ja DigitalOceenen ansiosta sovelluksen skaalaaminen on helppoa tarpeen mukaan.

Voit aloittaa uuden pisaran avulla vain 5 dollaria kuukaudessa, ja sinulla on valintasi kahdeksasta eri datakeskuksesta kolmella eri mantereella..

DigitalOcean myös äskettäin ostanut Nanobox, mikä helpottaa verkkosovellusten käyttöönottoa – voit kirjautua beetaversioon täällä.

4. A2-hosting (www.A2Hosting.com)

A2-hosting node.js -suunnitelma

A2-hosting on yksi harvoista "perinteinen" Isännät tarjoavat omistetun Node.js-hosting-paketin. Eli olet yleensä etsimässä pilviä tai omistettuja vaihtoehtoja Node.js: lle, mutta A2-hosting antaa sinun käyttää heidän jaettuja suunnitelmia.

Tämän vuoksi A2-hosting on varsin edullinen vaihtoehto, suunnitelmat alkavat vain 4,90 dollaria kuukaudessa:

 • 1 verkkosivusto
 • 5 tietokantaa
 • rajoittamaton tallennus ja siirto
 • ilmainen SSL-varmenne Let’s Encryptin kautta
 • cPanel palvelimen hallintaan

Sieltä suunnitelmat lisäävät verkkosivustoja ja parempaa suorituskykyä.

A2-hosting-ominaisuuden haittapuoli on kuitenkin se, että sovelluksen skaalaaminen ei ole niin helppoa kuin yhden tämän luettelon monen pilvipalvelun tarjoajan Node.js-palveluntarjoajan kanssa..

5. häiriö (Glitch.com)

Glitch tarjoaa ilmaisen Node.js-hosting-palvelun

Jos etsit ilmaista Node.js-majoitusta hauskaa projektia varten, Glitch saattaa olla sinulle työkalu. Se ei ole hyvä vaihtoehto vakavalle yritykselle, mutta se sopii erinomaisesti hauskoihin sovelluksiin tai prototyyppien tekoon.

Voit jopa luoda sovelluksen nimettömästi, vaikka sinun on kirjauduttava sisään GitHubin tai Facebookin kautta, jos haluat projektisi pysyvän aktiivisena (tuntemattomat sovellukset vanhenevat viiden päivän kuluttua).

Glitch ei anna sinun käyttää omaa verkkotunnustasi, ja on joitain muita rajoituksia, kuten:

 • Projektit nukkuvat viiden minuutin kuluttua, jos niitä ei käytetä, ja pysäytetään automaattisesti 12 tunnin kuluttua. He heräävät vastaanottaessaan toisen HTTP-pyynnön.
 • 200 Mt levytilaa ja 512 Mt tallennustilaa.
 • 512 Mt RAM-muistia, kuten Herokun ilmaisella Node.js-isäntärajoilla.
 • Rajoitettu 4000 pyyntöön tunnissa.

Saat yksinkertaisen oppaan Node.js-sovelluksesi ylläpidosta Glitchillä, katso Idiot’s Guide to Hosting osoitteessa Glitch.com.

Glitch on samasta joukkueesta kuin Stack Overflow, Stack Exchange ja Trello (ennen kuin Atlassian osti Trelinon), joten sillä on jonkin verran painoa sen takana.

6. Google Cloud Platform (Cloud.Google.com)

Google Cloud Platform

Jos haluat isännöidä Node.js-sovellusta samassa infrastruktuurissa, joka käyttää Google-hakua ja YouTubea, Google Cloud Platform saattaa olla vain paras Node.js-palvelin sinulle.

Kuten Amazon Web Services, voit valita tonnin erilaisia ​​tuotteita ja palveluita. Yksi, jonka haluat ehdottomasti harkita, on Google App Engine, jonka avulla voit "keskity vain koodin kirjoittamiseen huolehtimatta alla olevan infrastruktuurin hallinnasta".

Ja kuten AWS, maksat vain resursseista, joita todella käytät.

Opas Node.js-sovellusten ylläpidon aloittamiseen Google Cloud Platformissa, tutustu Googlen Node.JS App Enginen pikaoppaan.

7. Microsoft Azure (Azure.Microsoft.com)

Microsoft Azure node.js

Toinen isoista pilvipalvelualustoista, Microsoft Azure tarjoaa myös joukon palveluita, jotka tekevät Node.js-sovellusten isännöinnistä ja käyttöönotosta helppoa.

Erityisesti, Azure’s App Service tarjoaa täysin hallitun ratkaisun Node.js-sovellusten ylläpitämiseen.

Toinen houkutteleva asia Microsoft Azuressa on, että se tarjoaa 12 kuukauden ilmaisia ​​ydinpalveluita sekä 200 dollarin hyvityksen, jota voit käyttää lisäpalveluihin 30 ensimmäisen päivän aikana. Joten vaikka se ei ole ilmainen ikuisesti, voit saada paljon mittarilukemaa ennen kuin sinun täytyy maksaa.

8. Platform.sh (Platform.sh)

Platform.sh Node.js isännöi PaaS: ta

Jos vihaat Node.js-sovellusten infrastruktuurin hallintaa, Platform.sh saattaa olla paras sovelluksesi Node.js-isäntä..

Kuten nimestä voi päätellä, se on palvelukokonaisuus (PaaS), joka hallitsee koko sovelluksesi infrastruktuuria.

Se ei itse teknisesti isännöi itseään, koska Platform.sh on yhteistyössä AWS: n, Google Cloud Platformin, Microsoft Azure: n jne. Kanssa. Mutta se tekee paljon helpommaksi Node.js-sovellusten ajamisen kyseisessä pilvi-infrastruktuurissa..

Platform.sh: n suunnitelmat alkavat 50 dollarilta kuukaudessa ja nousevat sieltä tarpeidesi mukaan. Voit myös hankkia ilmaisen kokeiluversion sen testaamiseksi – luottokorttia ei tarvita.

9. NodeChef (Www.NodeChef.com)

NodeChef

NodeChef tarjoaa suunnitelmalle vain 9 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa sovelluksellesi kohtuuhintaisen Node.js-hosting-palvelun käyttämällä Docker-säilöjä paljain metallipalvelimilla valitsemassasi neljässä tietokeskuksessa neljällä mantereella:

 • US-idässä
 • EU-länsi (Pariisi)
 • Singapore
 • sydney

Voit valita SQL- ja NoSQL-tietokantojen välillä. NodeChef tarjoaa myös helpon skaalauksen ja automatisoidun SSL-varmenteen tarjoamisen.

NodeChefin 9 dollaria kuukaudessa alkutason suunnitelma antaa sinulle:

 • 1 CPU
 • 128 Mt sovellusmuistia
 • 100 Mt: n tietokantamuisti
 • 1 Gt: n tietokantavarasto
 • Mittaamaton kaistanleveys

Voit sitten skaalata yksittäisiä resursseja tarpeen mukaan.

Mikä on paras Node.js-hosting-palvelu tarpeitasi varten?

Käytämme joitain skenaarioita sulkeaksesi tämän viestin ja auttaaksesi sinua valitsemaan parhaan Node.js-hosting-palvelun tietylle tilanteellesi:

Ensinnäkin, jos olet teknisesti taitava, isot pilvipalveluinfrastruktuuripalvelut tarjoavat hyvän vaihtoehdon, ja yleensä ne tarjoavat sinulle palveluita, jotka auttavat virtaviivaistamaan sovelluksesi hallintaa ja poistamaan paljon tylsiä infrastruktuurivaatimuksia..

Tietenkin, sinulla on täällä kolme suurta:

DigitalOcean ja Heroku tarjoavat myös hyviä vaihtoehtoja, ja Platform.sh tarjoaa PaaS: n, joka auttaa sinua kokonaisvaltaiseen kehitykseen.

Jos etsit erityisesti ilmaista Node.js-hosting-palvelua, häiriö on hyvä vaihtoehto muihin kuin operatiivisiin kriittisiin asioihin, ja Heroku tarjoaa myös rajoitetun ilmaisen suunnitelman.

Viimeinkin, jos et halua mennä pilvireitille, A2 Hosting tarjoaa kohtuuhintaisen lähtöpisteen ~ 4 dollaria kuukaudessa ja on yksi harvoista isäntäkoneista, jotka antavat sinun käyttää Node.js-ohjelmaa saamatta omaa VPS: ää tai erillistä palvelinta. Ja NodeChef tarjoaa myös kohtuuhintaisen pisteen Docker-konttiratkaisullaan paljain metallipalvelimilla.

Tässä on jälleen nopea yhteenvetotaulukko:

Markkinoiden paras Node.js-hosting

isäntä
Hinta alkaen
Maksatko käytön perusteella? *
Pilvipohjaiset?
Heroku$ 0
AWS$ 0
DigitalOcean$ 5
A2-hosting$ 4.90
häiriö$ 0Ei käytössä – ilmainenN / A
Google Cloud Platform$ 0
Microsoft Azure$ 0
Platform.sh$ 50
NodeChef$ 9

mennessä "Maksaa käytön mukaan", tarkoitamme, että maksat todellisten käyttämiesi resurssien perusteella, ei minkään kuukausittain asetetun summan sijaan.

Onko sinulla kysyttävää parhaan hosting-palvelun valitsemisesta Node.js: lle? Kysy kommentteista!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector