9 “nopeinta” WordPress-palveluntarjoajaa verrattuna (2020)

Oletko etsivät nopeinta WordPress-hosting-palvelua verkkosivustollesi?


Ei ole väliä aloitatko uuden yrityksen tai jos sinulla on jo jonkin aikaa ollut yritystä, nopeus on yksi avaimista, joilla varmistetaan, että sivustosi voi kasvaa ja pysyä terveenä. Bonuspiste… tämä pitää myös vierailijat aktiivisina.

Oikean nopeimman web-hosting-palvelun etsiminen voi kuitenkin olla hieman hankala, koska jokainen isäntä on erilainen. Heillä on lukuisia paketteja, jotka saattavat hämmentää sinua käydessäsi läpi ne. Jokainen haluaa, mikä on parasta heidän yritykselleen, riippumatta siitä, onko kyse pienestä vai suuresta. Ja tietysti yksi tärkeimmistä asioista, joihin voit luottaa, on nopeus.

Nopein WordPress-hosting

Miksi nopeus on tärkeä??

Nopein WordPress-hosting auttaa sinua organisoimaan ja kehittämään sisältöäsi helposti. Hidas isäntä ei vain hidasta sivun lataamista vierailijoille, mutta voi myös hidastaa järjestelmänvalvojan paneelia. Tämä tekee työstäsi vaikeampaa ja aikaa vievää.

Tärkeintä on kuitenkin, että nopea hosting tekee kävijät tuntevat olonsa mukavaksi yrittäessään päästä sivustoosi ja olla jollain tavalla vuorovaikutuksessa sen kanssa (kuten kommentoida tai yrittää napsauttaa sosiaalisen median painikkeita). Sivusto, joka ei lataudu nopeasti, aiheuttaa heidän poistumisen.

Lyhyt tarina, jos etsit nopeinta WordPress-hosting-palvelua, joka ei tuhoa pankkiasi, se on ehdottomasti SiteGround, mutta voit vapaasti selvittää, mikä sinulle sopii parhaiten lukemalla tutkimusta.

Nopeimmat WordPress-palveluntarjoajat verrattiin (pähkinänkuoressa)

Jos sinulla on kiire, tässä on havaintojen pääkohteet:

 1. SiteGround (www.siteground.com)
 2. WP-moottori (wpengine.com)
 3. Bluehost (www.bluehost.com)

Tärkein syy suosittelemme SiteGroundia on, koska se tuotti joitain parhaimmista latausajoista toisessa vertailupostissa (linkki parhaisiin WordPress-isännöintipalvelujen tarjoajiin täällä). Tässä on ote, joka liittyy SiteGroundiin:

LoadImpact-testit:

Palvelimen sijainti: Amsterdam
Testaa koneen sijainti: Dublin, Irlanti
Pienin vasteaika: 0.46s
Suurin vasteaika: 0.87s

SiteGround LoadImpact -testi

TÄYTÄ VERTAILUA:

On myös yksi ongelma, joka ei ole ensi silmäyksellä niin ilmeinen, kun kyse on nopeimmasta WordPress-isännöinnistä. Pääasiassa, vaikka nykyinen Web-isäntäsi pystyy käsittelemään keskimäärin liikenteen lukumääriä, mitä tapahtuu, jos satut todella suositulle päivälle? Kuten käy ilmi, kaikki isäntäsuunnitelmat eivät pysty käsittelemään sitä.

Vierailijat ovat … mikä on sana … mieliala. He eivät vain viettä päiväään odottamalla verkkosivustoa, joka tuskin liikkuu, ja mikä tärkeintä, monet heistä eivät palaa takaisin, jos et tarjoa heille joitain mukavia selauskokemuksia.

Kuten AOL: n Dave Artz totesi vuonna 2003 tutkimus, sivun katselut putoavat, kun sivun latausajat lisääntyvät. Tutkimuksen mukaan:

Sivun latausaikojen ylimmän desililitason käyttäjät näkevät 7,5 sivua / käynti. Se putoaa 6 sivulle / käynti 3. decilissa ja alkaa 5 sivua / käynti käyttäjille, joiden sivun latausajat ovat hitaimmat.

Saman tutkimuksen mukaan nopeuden lisääminen tulee vähentää käyttökustannuksia liian. Phil Dixon (Shopzilla) jakaa kokemuksensa ja osoittaa, että:

Vuotta kestänyt suorituskyvyn uudelleensuunnittelu johti 5 sekunnin nopeuteen (~ 7 sekunnista ~ 2 sekuntiin). Tämä johti sivun katselukertojen kasvuun 25%, liikevaihdon kasvuun 7–12% ja laitteistojen vähentymiseen 50%. Tämä viimeinen kohta osoittaa suorituskyvyn parantamisen hyötyvän, mikä kasvattaa tuloja ja vähentää käyttökustannuksia.

Tarvita lisää? Mukaan a tutkimus, jonka Akamai teki vuonna 2009, 47 prosenttia kävijöistä odottaa verkkosivun latautuvan enintään kahdessa sekunnissa. Lisäksi 40 prosenttia ihmisistä poistuu sivulta, jos lataus vie yli kolme sekuntia. Ja yhden sekunnin viive sivun vastauksessa voi johtaa tulosten vähentymiseen seitsemällä prosentilla.

Kuten huomaat, sivuston nopeuden rooli on liiketoiminnan kannalta valtava ja sillä voi olla merkittävä vaikutus verkkosivuston menestymiseen.

Etsit nopeinta WordPress-hosting-palvelua – huomioon otettavat tekijät

On olemassa pari tärkeitä tekijöitä, jotka sinun on oltava tietoinen etsiessään oikeaa isäntää:

Nykyisen yleisösi koko:

Yleisösi koko on ensimmäinen asia, joka sinun tulee tutkia etsiessäsi nopeinta WordPress-hosting-palvelua.

On tärkeää tietää, kuinka monta kävijää isäntäsi voi palvella – ja pystyykö se hoitamaan kasvusi.

Tavanomaisissa isännöintipaketeissa jokaisella asiakkaalla on tietty määrä tilaa palvelimelle. Vaikka isäntä sanoo, että tilaa on "rajoittamaton," tämä ei ole tarkalleen tapaus, josta saat selville nopeasti lukeessasi hienon painon käyttäjän sopimuksella.

Väistämättä valtava liikenteen kasvu hidastaa verkkosivustoasi, jos sitä käytetään jaetulla isännöintisuunnitelmalla. Ja jos piikki on tarpeeksi suuri, jossain vaiheessa sivustosi menee kokonaan alas.

Ennen kuin valitset Web-isäntä, selaa joitain online-foorumeita ja tavoita myös Web-isäntä-tuki. Yritä etsiä tietoja liikenteen numeroista, joita isäntä pystyy käsittelemään realistisesti.

Palvelimen sijainti:

Tämä on jotain, joka usein unohdetaan. Mutta yleensä varmistaaksesi, että verkkosivustosi on nopea yleisöllesi, sinun tulee valita palvelin, joka on todella lähellä yleisön maantieteellistä sijaintia.

Toisin sanoen, älä isännöi sivustosi toisella puolella maailmaa yleisöltäsi vain siksi, että se on halvempi.

WordPress-hosting-tyypit

Päätös siitä, minkä tyyppinen isäntä valitaan, riippuu henkilökohtaisista vaatimuksistasi siitä, kuinka paljon työtä haluat tehdä palvelimellesi ja sivustollesi myöhemmin.

Jos olet vasta aloittamassa ja haluat nähdä, kuinka WordPress-sivuston omistaminen toimii sinulle, voit kokeilla ilmaisia ​​isäntä- tai jaettuja hosting-paketteja (siinä jaat isännöintitilaa muiden asiakkaiden kanssa; yritykset, kuten InMotion tai Bluehost, tarjoavat) sinä joka).

Ammattilaisille ja sivustoille, jotka ovat rakentaneet suuremman yleisön, vastaus hallittuihin isännöintiin ja VPS: ään (WP Engine: llä), Pagely, tai esimerkiksi vauhtipyörä). Ne ovat kalliimpia, mutta niissä on paljon ominaisuuksia ja etuja. Päällikkö on, että sinun ei tarvitse itse käsitellä teknistä puolta.

Sinun tulisi tutkia hosting-yrityksiä

Valittavana on monia hosting-yrityksiä, ja kukin niistä tarjoaa hieman erilaisia ​​palveluita ja ominaisuuksia. Olemme tehneet valinnan mielenkiintoisimmista, etenkin kun pidämme mielessä päätavoitteen – löytää nopein WordPress-hosting.

Täällä olevat yritykset ovat alan nopeimpia, ja ne vaihtuvat kalliista halpoihin budjetistasi riippuen. Ne tarjoavat luotettavan asiakastuen ja -tuen, hyvän tietoturvan ja turvalliset varmuuskopiot.

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround on loistava valinta, kun etsit nopeinta WordPress-hosting-palvelua (ja myös yksi harvoista WordPress.org: n suosittelemista alustoista)..

Ne tarjoavat kolme pääsuunnitelmaa, jotka ulottuvat 3,95 dollarista 5,95 dollariin 11,95 dollariin kuukaudessa, mikä tekee siitä erittäin edullisen ratkaisun. Osana alkeellisinta suunnitelmaa saat 10 Gt levytilaa, ilmainen verkkotunnus, 24/7-tuki, ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot, ilmainen SSL-varmenne ja kaikki muu, mitä hosting-palvelulta voi odottaa.

Nopein WordPress-hosting: SiteGround

Sitten on joitain lisäominaisuuksia osana kahta muuta suunnitelmaa (esimerkiksi prioriteettituki, ilmainen PCI-vaatimustenmukaisuus ja paljon muuta). Tämän lisäksi on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Toinen hankinta, joka tekee SiteGroundista hyvän valinnan etsiessäsi nopeinta WordPress-isännöintia, on heidän mukautettu SG Optimizer -laajennus, jonka avulla voit hyödyntää SiteGroundin välimuistialgoritmeja (laajennus sisältyy isännöintisuunnitelmaan).

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Tämä on yritys, joka on erikoistunut ammattimaiselle jaetulle isännöinnille. Se on virallinen WordPress-hyväksytty palveluntarjoaja. Ne tarjoavat yhden napsautuksen asennuksen, automaattiset varmuuskopiot, keskeytymättömän tuen.

Heidän tarjouksensa alkaa 2,95 dollarista kuukaudessa (edellyttäen, että olet valmis kirjaamaan 36 kuukauden sopimuksen) 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Tämä WordPress-isäntä on hyvä valinta pienille yrityksille ja bloggaajille.

Nopein WordPress-hosting: bluehost

3. WP-moottori (wpengine.com)

Hieman kalliimpi kuin jotkut muut hallinnoidut WordPress-isännöintisuunnitelmat, mutta se on sen arvoinen.

Ne tarjoavat hyviä palveluita, erittäin nopeita palvelimia, erinomaista teknistä ja asiakastukea. Heidän isännöintiinfrastruktuuri on erityisesti luotu varmistamaan, että WordPress-sivustosi toimii nopeasti ja sujuvasti. 

Suunnitelmat alkavat 22,50 dollaria kuukaudessa ja siellä on 60 päivän rahat takaisin -takuu. Osana 22,50 dollarin suunnitelmaa saat rajoittamattoman tiedonsiirron ja 10 Gt paikallista tallennustilaa.

Tämän pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi uudelle verkkosivustolle ja pystyy palvelemaan jopa 25 000 kävijää kuukaudessa.

Nopein WordPress-hosting: WP Engine

4. InMotion-hosting (www.inmotionhosting.com)

Yksi WordPressin suosituimmista jaetuista koneista, InMotion sisältää tehokkaan hinta-ominaisuussuhteen.

Ensimmäinen suunnitelma alkaa vain 3,99 dollarilla kuukaudessa, mikä on yksi markkinoiden halvimmista tarjouksista. Mitä siinä on sinulle? Rajoittamaton levytila, 2 verkkosivustoa yhdellä tilillä, ilmaiset tietojen varmuuskopiot, ilmaiset ei-seisokkeja sisältävät verkkosivustojen siirrot, ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti, rajoittamaton sähköpostitili. Ja vielä yksi mahtava asia: sen mukana tulee esiasennettu WordPress, joten sinun ei tarvitse asentaa sitä erikseen.

Nopein WordPress-hosting: inmotion-hosting

5. Pagely (Www.pagely.com)

Hieman kalliimpi kuin muut tämän luettelon ratkaisut, mutta se antaa sinulle paljon vastineeksi sijoituksestasi (se on hallittu hosting-suunnitelma).

Peruspaketti on 199 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle useita etuja. Vain muutamia mainitakseni: saat WordPressin esiasennetut, WordPressin ja laajennusten automaattiset päivitykset, automaattiset varmuuskopiot, ilmaisen CDN: n ja Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian 24/7-tukipalvelun (tärkeä!)..

Pagely on tunnettu WordPress-optimoiduista isännöintisuunnitelmistaan ​​ja tarjoaa periaatteessa nopeimman mahdollisen WordPress-isännöinnin, joten jos etsit jotain, joka antaa sinulle vaivatonta kokemusta, tämä saattaa olla sinulle tarjoaja. Lisäksi voit käynnistää jopa 5 verkkosivustoa yhdellä suunnitelmalla ja saat 25 Gt kaistanleveyttä.

Nopein WordPress-hosting: sivullinen

6. Vauhtipyörä (www.getflywheel.com)

Tämä on WordPress-isäntä, joka on suunniteltu suunnittelijoille ja toimistoille, mutta se on myös ystävällinen vähemmän edistyneille ihmisille, jotka haluavat kehittää verkkosivustojaan.

Alkaen 13,00 dollaria / kuukausi, Vauhtipyörä tarjoaa hyvän tasapainon hinnoittelun ja suorituskyvyn välillä. Tulet palvelemaan jopa 25 000 kuukausittaista kävijää kyseisessä lähtötasosuunnitelmassa.

Vauhtipyörä tarjoaa suuren nopeuden, turvallisuuden, asiakasyhteistyön ja turvalliset varmuuskopiot.

vauhtipyörä

7. WPXHosting (www.wpxhosting.com)

Tätä kutsutte nopeaksi WordPress-hosting-palveluksi, jolla on suuri tuki ja hyvät sivujen latausajat. Ne tarjoavat voiman ja nopeuden yrityksen tärkeimpänä avaimena. WPXHosting tarjoaa WordPress-asennuksen yhdellä napsautuksella, ilmaisen CDN: n, parannetun suojauksen ja hyvän asiakastuen.

Hinnat alkavat 24,99 dollarista kuukaudessa. Tarjouksen avulla voit rakentaa viisi verkkosivustoa, saada 100 Gt kaistanleveyttä ja 10 Gt: n tallennusraja (kaikki levyt ovat SSD, mikä on valtava sivuston nopeudelle).

wpxhosting

8. HostGator (www.hostgator.com)

Toinen jaettu WordPress-hosting, joka on yksi suurimmista siellä toimivista verkkopalveluyrityksistä.

Se tarjoaa alhaisimmat hinnat, jotka löydät, alkaen 2,75 dollaria kuukaudessa (36 kuukauden sopimuksella). Voit asentaa sivustosi yhdellä napsautuksella. Sopii parhaille ihmisille, jotka haluavat perustaa ensimmäisen yrityssivustonsa.

Jos tarvitset lisää, HostGator tarjoaa jaettuja jälleenmyyjiä, VPS- ja omistettuja palvelinpaketteja sekä aloittelijoille että ammattilaisille eri hinnoissa..

hostgator

9. Site5 (Www.site5.com)

Jaettu WordPress-hosting, joka on erittäin hyvä aloittelijoille, jotka haluavat avata ensimmäisen sivuston.

Sivusto5 tarjoaa asennuksen yhdellä napsautuksella, suunnitelmat alkavat 6,95 dollaria kuukaudessa, ja ne tarjoavat jopa ilmaisen sivuston siirtämisen tuossa hintakohdassa (jos olet pitänyt sivustosi isäntänä toisen yrityksen kanssa).

On syytä huomata, että halvin suunnitelma on hyvä jopa 10 000 kävijälle kuukaudessa, minkä pitäisi riittää aloittamiseen. Site5 tarjoaa sinulle myös käyttäjäystävällisen ohjauspaneelin.

Site5

Kuinka valita nopein WordPress-isäntä sinulle:

Tässä on vaihe vaiheelta sinulle ja yleisöllesi nopean isäntäpaketin valitseminen:

Valitse yksi yrityksistä
Käy läpi edellä luetellut yritykset ja tutustu niiden tarjoamiin palveluihin. Ota huomioon kaikki mielenkiintoiset yksityiskohdat heidän tarjonnastaan. Tässä budjettisi tulee peliin.
Tarkista heidän palvelimen sijainti nähdäksesi sopiiko se sinun sinun palveluosi
Kun olet valinnut yrityksen, sinun on tarkistettava yrityksen käytettävissä olevat palvelimen sijainnit. Tämä tarkoittaa, että sinun on tarkistettava, onko se suhteellisen lähellä yleisösi sijaintia. Mitä lähempänä, sitä parempi. Tämä näkökohta on tärkeä, koska se antaa sinulle paremman suorituskyvyn samalla sijoituksella. Jotkut yritykset näyttävät palvelimen sijainnin kirjautumisprosessin aikana, toisiin on otettava yhteyttä suoraan tästä.
Valitse suunnitelma
Kun olet päättänyt, mikä yritys on lähempänä ja palvelee myös kaikkia tarpeitasi, sinun on valittava yksi heidän tarjoamistaan ​​suunnitelmista. Tarvittava suunnitelma sopii parhaiten budjettiisi, yleisöllesi ja tavoitteisiisi.

johtopäätös

On paljon isännöintiyrityksiä, jotka voivat palvella kaikkien tarpeita ja budjetteja. Mutta tämä tekee kenties nopeimman WordPress-hosting-sivuston valitsemisen vielä tiukemmaksi.

On tärkeää tuntea yrityksesi ja tavoitteesi erittäin hyvin voidaksesi valita oikea yritys. Tämän lisäksi on myös paljon työkaluja ja palveluita – ilmaisia ​​ja premium-luokan -, jotka voivat parantaa sivustosi entisestään ja tehdä sivustosta entistä sujuvamman.

Päivitys (toukokuu 2020). Tällä hetkellä luettelon parhaimmat hosting-yritykset näyttävät olevan SiteGround ja InMotion Hosting. Niiden on todistettu tuottavan hyvät latausajat ja palvelimet ovat luotettavia WordPress-asennuksiin.

Se on meidän mielestämme markkinoiden nopeimmista WordPress-palveluntarjoajista. Voit vapaasti jakaa ehdotuksesi ja mielipiteesi kanssamme! Kerro meille kuinka isäntäsi toimii nopeuden suhteen. Onko olemassa yritystä, jota suosittelisit (tai et suosittelisi) muille?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map