9 “hurtigste” WordPress-hostingudbydere sammenlignet (2020)

Er du leder efter den hurtigste WordPress-hosting til din hjemmeside?


Uanset om du starter en ny virksomhed, eller hvis du allerede har en, der har eksisteret i et stykke tid, er hastighed en af ​​nøglerne til at sikre, at dit websted kan vokse og forblive sundt. Bonuspoint… dette vil også holde dine besøgende aktive.

At lede efter den rigtige hurtigste webhosting kan dog være lidt vanskelig, fordi hver vært er forskellig. De har en række pakker, der kan gøre dig forvirret, når du går igennem dem. Alle vil have, hvad der er bedst for deres forretning, uanset om det er en lille eller stor. Og selvfølgelig er en af ​​de vigtigste ting, du kan stole på, hastigheden.

Hurtigste WordPress-hosting

Hvorfor er hastighed vigtig?

Den hurtigste WordPress-hosting hjælper dig med at organisere og udvikle dit indhold på en nem måde. En langsom vært ikke sænker kun sidelastningen for de besøgende, men kan også bremse admin-panelet. Dette vil gøre dit arbejde hårdere og mere tidskrævende.

Det vigtigste er dog, at en hurtig hosting gør dit besøgende føler sig godt tilpas, når de prøver på at få adgang til dit websted og interagere med det på en eller anden måde (som at kommentere eller prøve at klikke på dine sociale medieknapper). Et websted, der ikke indlæses hurtigt, får dem til at gå væk.

Lang historie kort, hvis du er på udkig efter den hurtigste WordPress-hosting, der ikke ødelægger din bank, er det bestemt SiteGround, men du er velkommen til at finde ud af, hvilken der er bedst for dig ved at læse undersøgelsen videre.

De hurtigste WordPress-hostingudbydere sammenlignet (i et nøddeskal)

I tilfælde af at du har travlt, er her højdepunkterne i vores fund:

 1. SiteGround (www.siteground.com)
 2. WP Engine (wpengine.com)
 3. Bluehost (www.bluehost.com)

Den vigtigste grund til, at vi anbefaler SiteGround, er fordi det producerede nogle af de bedste indlæsningstider i et andet sammenligningspost, som vi gjorde (link til de bedste WordPress-hostingudbydere her). Her er et uddrag, der vedrører SiteGround:

LoadImpact-test:

Server placering: Amsterdam
Test af maskinens placering: Dublin, Irland
Minimum responstid: 0.46s
Maksimal responstid: 0.87s

SiteGround LoadImpact-test

Den fulde sammenligning:

Der er også endnu et spørgsmål, der ikke er så tydeligt ved første øjekast, når det kommer til den hurtigste WordPress-hosting. Overvejende, selvom din nuværende webhost er perfekt i stand til at håndtere dine gennemsnitlige trafiknumre, hvad sker der hvis du rammer en rigtig populær dag? Som det viser sig, er det ikke alle hostingplaner, der kan håndtere det.

Besøgende er … hvad er ordet … humørigt. De vil bare ikke bruge deres dag på at vente på et websted, der næppe flytter, og hvad der er mere vigtigt, mange af dem vender ikke tilbage igen, hvis du ikke tilbyder dem en grundlæggende behagelig browsingoplevelse.

Som Dave Artz fra AOL konkluderede i et studie, sidevisninger falder, når sideindlæsningstider øges. Undersøgelsen siger, at:

Brugere i øverste decile af sideindlæsningstider se 7,5 sider / besøg. Det falder til 6 sider / besøg i den 3. decil og bundes ud på 5 sider / besøg for brugere med den langsomste sideindlæsningstid.

Ifølge den samme undersøgelse vil stigende hastighed reducere driftsomkostningerne også. Phil Dixon fra Shopzilla deler sin oplevelse og viser, at:

En årelang præstation af ydeevne resulterede i en hastighed på 5 sekunder (fra ~ 7 sekunder til ~ 2 sekunder). Dette resulterede i en stigning på 25% i sidevisninger, en stigning i omsætning på 7-12% og en reduktion af hardware på 50%. Dette sidste punkt viser win-win af præstationsforbedringer, hvilket øger indtægterne, mens driftsomkostningerne reduceres.

Brug for mere? I henhold til undersøgelse foretaget af Akamai i 2009, 47 procent af besøgende forventer, at en webside indlæses på to sekunder eller mindre. Mere end det forlader 40 procent af mennesker siden, hvis det tager mere end tre sekunder at indlæse. Og en forsinkelse på et sekund i sidesvaret kan resultere i en reduktion på syv procent i konverteringer.

Som du kan se, er webstedshastighedens rolle enormt i forretningsmæssige vilkår og kan have betydelig indflydelse på, hvor vellykket et websted kan være.

På udkig efter den hurtigste WordPress-hosting – faktorer, der skal overvejes

Der er et par vigtige faktorer, som du skal være opmærksom på, når du leder efter den rigtige vært:

Størrelsen på dit nuværende publikum:

Størrelsen på dit publikum er den første ting, du skal se på, når du søger efter den hurtigste WordPress-hosting.

Det er vigtigt at vide, hvor mange besøgende din vært kan servere – og om den vil være i stand til at håndtere din vækst.

Med standard hostingpakker har hver klient en bestemt plads tildelt på serveren. Selv hvis værten siger, at pladsen er "ubegrænset," dette er ikke nøjagtigt tilfældet, som du hurtigt vil finde ud af, om du læser det fine skrift under brugerens aftale.

Uundgåeligt vil en enorm stigning i trafikken bremse dit websted, hvis det køres på en delt hostingplan. Og hvis spidsen er stor nok, vil dit websted på et tidspunkt gå helt ned.

Før du vælger en webhost, skal du gennemse nogle online fora og også nå ud til webhostens support. Forsøg at kigge efter oplysninger om de trafiknumre, som værten kan håndtere realistisk.

Serverens placering:

Dette er noget, der ofte overses. Men generelt skal du vælge en server, der faktisk er tæt på dit publikums geografiske placering for at sikre, at din webhost er hurtig til dit publikum.

Med andre ord, vær ikke vært for dit websted på den anden side af kloden fra dit publikum, bare fordi det er billigere.

Typer af WordPress-hosting

Beslutningen om, hvilken type hosting der skal vælges, afhænger af dine personlige krav til, hvor meget arbejde du vil udføre med din server og dit websted senere.

Hvis du lige er begyndt og vil se, hvordan det at eje et WordPress-sted fungerer for dig, kan du eksperimentere med gratis værter eller delte hosting-pakker (det er her, du deler hosting plads med andre kunder; virksomheder som InMotion eller Bluehost vil give du det).

For fagfolk og websteder, der har opbygget et større publikum, vil administreret hosting og VPS være svaret (med WP Engine, Pagely, eller f.eks. svinghjul). De er mere dyre, men de kommer med en masse funktioner og fordele. Hovedårsagen hertil er, at du ikke selv skal tage dig af den tekniske side.

Hostingfirmaer, du skal undersøge

Der er mange hostingfirmaer at vælge imellem, og hver af dem leverer lidt forskellige tjenester og funktioner. Vi har valgt et udvalg af nogle af de mere interessante, især med hovedmålet i tankerne – at finde det hurtigste WordPress-hosting.

Virksomhederne her er blandt de hurtigste i marken, og de skifter fra dyre til billige, afhængigt af dit budget. De tilbyder pålidelig kundesupport og assistance, god sikkerhed og sikre sikkerhedskopieringer.

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround er et godt valg, når du leder efter den hurtigste WordPress-hosting rundt (og også en af ​​de få platforme, der er anbefalet af WordPress.org).

De tilbyder tre hovedplaner, der spænder fra $ 3,95, $ 5,95 til $ 11,95 om måneden, hvilket gør det til en meget overkommelig løsning. Som en del af den mest basale plan får du 10 GB diskplads, et gratis domæne, 24/7 support, gratis daglige sikkerhedskopier, et gratis SSL-certifikat og alt det andet, du kunne forvente af en hosting-service.

Hurtigste WordPress-hosting: SiteGround

Derefter er der nogle yderligere funktioner som en del af de to andre planer (f.eks. Prioriteret support, gratis PCI-overholdelse og mere). Desuden er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti. En anden fordel, der gør SiteGround til et godt valg, når du søger efter den hurtigste WordPress-hosting, er deres brugerdefinerede SG Optimizer-plugin, der giver dig mulighed for at drage fordel af SiteGround’s cache-algoritmer (plugin leveres inkluderet i din hostingplan).

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Dette er et firma, der er specialiseret i professionel delt hosting. Det er en officiel udbyder, der er godkendt af WordPress. De giver installation med et klik, automatisk sikkerhedskopiering, non-stop support.

Deres tilbud starter fra $ 2,95 om måneden (forudsat at du er villig til at tilmelde dig en 36-måneders kontrakt), med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Denne WordPress-hosting er et godt valg for små virksomheder og bloggere.

Hurtigste WordPress-hosting: bluehost

3. WP Engine (wpengine.com)

Lidt dyrere end nogle af de andre administrerede WordPress-hostingplaner, men det er det værd.

De leverer gode tjenester, supersnelle servere, god teknisk support og kundesupport. Deres hostinginfrastruktur er specielt oprettet for at sikre, at dit WordPress-websted kører hurtigt og glat. 

Planerne starter ved $ 22,50 om måneden, og der er en 60-dages pengene-tilbage-garanti. Som en del af $ 22,50-planen får du ubegrænset dataoverførsel og 10 GB lokal opbevaring.

Dette skal være mere end nok for et nyt websted og kunne betjene op til 25.000 besøgende månedligt.

Hurtigste WordPress-hosting: WP Engine

4. InMotion Hosting (www.inmotionhosting.com)

En af de mest populære delte værter for WordPress, InMotion leveres med et effektivt forhold mellem pris og funktioner.

Den første plan starter kun på $ 3,99 pr. Måned, hvilket er et af de billigste tilbud på markedet. Hvad er der for dig? Ubegrænset diskplads, 2 websteder på en konto, gratis data-sikkerhedskopiering, gratis webstedsoverførsler uden nedetid, gratis domæneregistrering, ubegrænset e-mail-konti. Og en mere fantastisk ting: det leveres med forudinstalleret WordPress, så du behøver ikke at installere det separat.

Hurtigste WordPress-hosting: inmotion-hosting

5. Pagely (Www.pagely.com)

Lidt dyrere end de andre løsninger på denne liste, men det giver dig meget til gengæld for din investering (det er en administreret hostingplan).

Den grundlæggende pakke er $ 199 per måned og giver dig et antal frynsegoder. Bare for at nævne nogle få: du får WordPress forudinstalleret, auto-opdateringer til dine WordPress og plugins, auto backups, gratis CDN og 24/7 US + UK-baseret support (vigtigt!).

Pagely er blevet kendt for deres WordPress-optimerede hostingplaner og dybest set giver dig den hurtigste WordPress hosting mulig, så hvis du leder efter noget, der giver dig en problemfri oplevelse, kan dette muligvis være udbyderen for dig. Plus, du får også lanceret op til 5 websteder på en enkelt plan, og du får 25 GB båndbredde.

Hurtigste WordPress-hosting: pagt

6. Svinghjul (www.getflywheel.com)

Dette er et WordPress-hosting, der er designet til designere og agenturer, men det er også venligt for mindre avancerede folk, der ønsker at udvikle deres websteder.

Fra $ 13,00 / måned giver Flywheel en god balance mellem priser og ydeevne. Du får betjent så mange som 25.000 månedlige besøgende på den indgangsplan.

Svinghjul giver stor hastighed, sikkerhed, kundesamarbejde og sikker sikkerhedskopiering.

svinghjul

7. WPXHosting (www.wpxhosting.com)

Dette er, hvad du kalder hurtig WordPress-hosting med stor support og god sideindlæsningstid. De tilbyder strøm og hastighed som de to vigtigste nøgler i deres firma. WPXHosting leverer en enkelt-klik WordPress-installation, gratis CDN, forbedret sikkerhed og god kundesupport.

Priserne starter ved $ 24.99 om måneden. Tilbudet giver dig mulighed for at bygge fem websteder, få 100 GB båndbredde og en lagringsgrænse på 10 GB (alle diske er SSD, hvilket er enormt for webstedshastighed).

wpxhosting

8. HostGator (www.hostgator.com)

En anden delt WordPress-hosting, som er et af de største online-hostingfirmaer derude.

Det tilbyder nogle af de laveste priser, du finder, starter ved $ 2,75 om måneden (på en 36-måneders kontrakt). Du kan installere dit websted med et enkelt klik. Passer bedst til mennesker, der ønsker at starte deres første forretningssted.

Hvis du har brug for mere, tilbyder HostGator delte, forhandler, VPS og dedikerede serverpakker til både begyndere og fagfolk til forskellige prispoint.

hostgator

9. Site5 (Www.site5.com)

Et delt WordPress-hosting, som er meget godt for de begyndere, der vil starte deres allerførste side.

Site5 giver installation med et klik, planerne begynder på $ 6,95 om måneden, og de tilbyder endda gratis webstedsmigrering på det prispunkt (hvis du har haft dit websted vært hos et andet firma).

Det er værd at bemærke, at den billigste plan er god for op til 10.000 besøgende om måneden, hvilket skulle være nok til at komme i gang. Site5 giver dig også et brugervenligt kontrolpanel.

site5

Sådan vælger du den hurtigste WordPress-hosting til dig:

Her er trin for trin til at vælge en hostingpakke, der vil være hurtig for dig og dit publikum:

Vælg et af virksomhederne
Gå igennem ovennævnte virksomheder og bliv fortrolig med, hvad de leverer. Bemærk enhver interessant detalje om deres tilbud. Det er her dit budget kommer i spil.
Kontroller deres serverplacering for at se, om det passer til din
Når du har valgt et firma, skal du kontrollere deres tilgængelige serverplaceringer. Det betyder, at du skal verificere, om det er relativt tæt på dit publikums placering. Jo tættere, jo bedre. Dette aspekt er vigtigt, fordi det giver dig bedre ydelse for den samme investering. Nogle virksomheder viser deres serverplaceringer under tilmeldingsprocessen, andre skal kontaktes direkte om dette.
Vælg en plan
Når du har besluttet, hvilket firma der er tættere og også tjener alle dine behov, skal du vælge en af ​​de planer, de tilbyder. Den plan, du har brug for, er den, der passer bedst til dit budget, dit publikum og dine mål.

Konklusion

Der er masser af hostingfirmaer, der kan tjene alles behov og budgetter. Men dette gør måske endnu hårdere at vælge den hurtigste WordPress-hosting til dit websted.

Det er vigtigt at kende din virksomhed og dine mål meget godt for at kunne vælge den rigtige virksomhed. Derudover er der også en masse værktøjer og tjenester – gratis og premium – der kan forbedre dit websted yderligere og få det til at fungere endnu mere glat.

Opdatering (maj 2020). Lige nu ser de bedste hostingfirmaer på denne liste ud til at være SiteGround og InMotion Hosting. De har vist sig at generere gode lastetider, og deres servere er pålidelige til WordPress-installationer.

Det er det for vores syn på de hurtigste WordPress-hostingudbydere på markedet. Del gerne dine forslag og meninger med os! Fortæl os, hvordan din webhost klarer sig med hensyn til hastighed. Er der et firma, som du vil (eller ikke ville) anbefale andre?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map