9 de les millors plataformes d’allotjament Node.js del 2020 (gratuïtes i de pagament)

El millor allotjament de Node.js


Esteu buscant el millor allotjament de Node.js per al vostre proper projecte d’aplicació? En aquesta publicació, compartiré diversos serveis d’allotjament gratuïts i gratuïts per a usuaris de tots els nivells de coneixement.

En total, les opcions que cobrirem són:

 1. Heroku #
 2. Serveis web d’Amazon #
 3. # DigitalOcean
 4. A2 # d’Allotjament
 5. Glitch #
 6. Plataforma núm de Google núm.
 7. Microsoft Azure #
 8. Plataforma.sh #
 9. NodeChef #

Seguiu llegint per obtenir un aspecte més detallat de cada plataforma!

Amb presses? Aquí teniu un resum de les nostres conclusions:

Millor allotjament Node.js al mercatAmfitrió
Preu des
Paga per ús? *
Basat en el núvol?
Heroku0 dòlars
AWS0 dòlars
DigitalOcean5 dòlars
A2 Hosting4,90 dòlars
Glitch0 dòlarsN / A – GratuïtN / A
Plataforma Google Cloud0 dòlars
Microsoft Azure0 dòlars
Plataforma.sh50 dòlars
NodeChef9 dòlars

1. Heroku (www.Heroku.com)

heroku

Heroku és una plataforma d’aplicacions en núvol que ofereix Allotjament gratuït de Node.js, que és un sorteig prou gran. Per descomptat, hi ha algunes limitacions i, probablement, com l’allotjament gratuït de WordPress, probablement voldreu anar a un allotjament de pagament per a un projecte seriós. Però si esteu bé amb aquestes limitacions i només busqueu allotjament gratuïts per Node.js per jugar-hi, és un bon lloc per començar!

Heroku també ofereix plans de pagament, que també són una bona opció en funció de les vostres necessitats.

Quins són els límits de l’allotjament gratuït de Node.js de Heroku? És a dir:

 • 512 MB de memòria
 • Dorm després de 30 minuts d’inactivitat
 • Només un usuari
 • Té un límit de 1.000 "hores dinno" per a tot el vostre compte (si verifiqueu amb una targeta de crèdit, en cas contrari només en són 550)

Si aquestes restriccions s’obtenen en forma de plans, els plans de pagament d’Heroku encara poden ser assequibles, a partir de només 7 dòlars.

Heroku està ben documentat, ofereix una gran escalada i, en general, és força amable per als desenvolupadors.

2. Amazon Web Services (AWS.Amazon.com)

aws

Probablement heu sentit a parlar dels serveis web d’Amazon perquè potença com … tot Internet. D’acord, és una exageració, però és bastant popular.

Amb els seus serveis integrats, AWS constitueix una gran opció per allotjar aplicacions Node.js.

Tot i que hi ha molts serveis diferents per triar, és probable que ho desitgeu començar amb Elastic Beanstalk, quin "facilita la implementació, la gestió i l’escala de les aplicacions web de Node.js mitjançant Amazon Web Services."

Només haureu de penjar el codi i, després, AWS gestiona el desplegament i el subministrament. A més, no hi ha cap càrrec especial pel servei Elastic Beanstalk; encara pagueu només pels serveis AWS reals que utilitzeu..

Una altra opció interessant és Lambda, que ofereix un enfocament d’allotjament sense servidor.

Si encara no coneixeu bé els AWS, podeu fer-ne un cop d’ull "Desplegar una aplicació web Node.js" guia de projectes per conèixer els conceptes bàsics i posar en marxa la vostra aplicació.

3. DigitalOcean (www.DigitalOcean.com)

Configuració d'un clic de Node.js al servei d'allotjament DigitalOcean

DigitalOcean, el popular servei d’infraestructura de núvols, també ofereix una bona opció per a l’allotjament i Node.js crea un nou gotet Node.js Ubuntu amb només uns clics. També podeu crear el vostre gotet i configurar-ho tot.

No és la millor opció per a usuaris sense experiència, ja que hauràs de gestionar la infraestructura tu mateix, però els preus són assequibles i DigitalOcean facilita l’escala de la teva sol·licitud segons sigui necessari..

Podeu començar amb una nova goteta de tan sols 5 dòlars mensuals i tindreu la vostra opció de vuit centres de dades diferents a tres continents diferents.

DigitalOcean també ha adquirit recentment Nanobox, cosa que facilita la implementació d’aplicacions web – Podeu registrar-vos a la beta aquí.

4. Allotjament A2 (www.A2Hosting.com)

A2 Hosting pla node.js

A2 Hosting és un dels pocs "tradicional" amfitrions per oferir un paquet d’allotjament dedicat a Node.js. És a dir, normalment esteu buscant opcions de núvol o dedicades a Node.js, però l’allotjament A2 us permet utilitzar els seus plans compartits.

Això fa que A2 Hosting sigui una opció assequible, amb uns plans que comencen a partir de només 4,90 dòlars al mes per:

 • 1 lloc web
 • 5 bases de dades
 • emmagatzematge i transferència il·limitats
 • un certificat SSL gratuït mitjançant el xifrat de Let
 • cPanel per a la gestió del servidor

Els plans van pujant per allà per obtenir més llocs web i un millor rendiment.

Tot i això, l’inconvenient de l’allotjament A2 és que no serà tan fàcil escalar la vostra aplicació com seria amb un dels molts proveïdors d’allotjament del núvol Node.js d’aquesta llista..

5. Glitch (Glitch.com)

Glitch ofereix allotjament gratuït a Node.js

Si busqueu allotjament gratuït de Node.js per a un projecte divertit, Glitch pot ser l’eina per a vosaltres. No és una bona opció per a un negoci seriós, però és ideal per a aplicacions divertides o de prototipat.

Fins i tot podeu crear una aplicació de manera anònima, tot i que haureu d’iniciar sessió mitjançant GitHub o Facebook si voleu que els vostres projectes es mantinguin actius (les aplicacions anònimes caducen en cinc dies).

Glitch no us permet utilitzar el vostre propi domini i hi ha altres restriccions com:

 • Si no s’utilitzen els projectes, s’utilitzen 5 minuts després i s’aturen automàticament després de 12 hores. Es desperten en rebre una altra sol·licitud HTTP.
 • Límit d’espai de disc de 200 MB i 512 MB d’espai d’emmagatzematge d’actius.
 • 512 MB de RAM, igual que els límits d’allotjament gratuïts Node.js de Heroku.
 • Limitada a 4.000 peticions per hora.

Per obtenir una senzilla guia per allotjar la teva aplicació Node.js a Glitch, Fes una ullada a la Guia d’un allotjament d’Idiot a Glitch.com.

Glitch és del mateix equip que Stack Overflow, Stack Exchange i Trello (abans que Trello fos adquirit per Atlassian), per la qual cosa té un pes al darrere.

6. Plataforma Google Cloud (Cloud.Google.com)

Plataforma Google Cloud

Si voleu allotjar la vostra aplicació Node.js a la mateixa infraestructura que pot fer servir Google Search i YouTube, Google Cloud Platform pot ser el millor Node.js que allotgeu per a vosaltres..

Igual que Amazon Web Services, tindreu la possibilitat de triar una tona de productes i serveis diferents. El que sens dubte voldreu considerar és Motor d’aplicacions de Google, que et permet "centrar-se només en escriure codi, sense la preocupació de gestionar la infraestructura subjacent".

I, com AWS, només pagareu pels recursos que utilitzeu realment.

Per obtenir una guia per començar a allotjar aplicacions de Node.js a la plataforma Google Cloud, consulteu la Node.JS App Engine guia d’inici ràpid.

7. Microsoft Azure (Azure.Microsoft.com)

Microsoft Azure node.js

Una altra de les grans plataformes de computació en núvol de nom, Microsoft Azure també ofereix una sèrie de serveis que faciliten l’allotjament i el desplegament d’aplicacions Node.js..

Concretament, Servei d’aplicacions d’Azure ofereix una solució completament gestionada per allotjar aplicacions Node.js.

Una altra cosa atractiva de Microsoft Azure és que ofereix 12 mesos de serveis bàsics gratuïts, juntament amb un crèdit de 200 dòlars que podeu utilitzar per a serveis addicionals en els vostres primers 30 dies. Així, tot i que no és gratuït per sempre, podeu obtenir molts quilometratges abans de pagar.

8. Plataforma.sh (Plataforma.sh)

Node.js Platform.sh que acull PaaS

Si odies gestionar la infraestructura per a les aplicacions Node.js, Platform.sh podria ser el millor allotjament de Node.js per a la teva aplicació.

Tal com el seu nom indica, és una plataforma com a servei (PaaS) que gestiona tota la infraestructura de la teva aplicació..

Tècnicament no s’allotja a si mateix, ja que Platform.sh s’associa amb AWS, Google Cloud Platform, Microsoft Azure, etc. Però sí que us facilita molt executar aplicacions Node.js en aquesta infraestructura de núvol..

Els plans de Platform.sh comencen a partir de 50 dòlars al mes i augmenten a partir d’aquí segons les vostres necessitats. També podeu obtenir una prova gratuïta per provar-la: no cal la targeta de crèdit.

9. NodeChef (www.NodeChef.com)

NodeChef

Amb un pla de preus de només 9 dòlars mensuals, NodeChef ofereix allotjament de Node.js assequible per a la vostra aplicació mitjançant contenidors Docker en servidors de metall nu en l’elecció de quatre centres de dades dels quatre continents:

 • EUA-Est
 • UE-Oest (París)
 • Singapur
 • Sydney

Podeu triar entre bases de dades SQL i NoSQL, i NodeChef també ofereix un escalat fàcil i un subministrament de certificats SSL automatitzats.

El pla de nivell d’entrada de NodeChef aconsegueix $ 9 per mes:

 • 1 CPU
 • Memòria d’aplicació de 128 MB
 • 100 MB de base de dades de memòria
 • 1 GB d’emmagatzematge de bases de dades
 • Amplada de banda no modificada

A continuació, podeu ampliar els recursos individuals segons calgui.

Quin és el millor allotjament de Node.js per les vostres necessitats?

Per tancar aquesta publicació i ajudar-vos a triar els millors allotjaments de Node.js per a la vostra situació específica, anem a través d’alguns escenaris:

Primer, si sou tècnicament hàbils, els serveis d’infraestructura de núvols grans ofereixen una bona opció i solen proporcionar-vos serveis que ajuden a racionalitzar la gestió de l’aplicació i a eliminar molts dels requisits d’infraestructura més tediosos..

Per descomptat, teniu els tres grans aquí:

DigitalOcean i Heroku també ofereix bones opcions i Plataforma.sh ofereix un PaaS per ajudar-vos a desenvolupar de punta a punta.

Si busqueu específicament allotjament gratuït de Node.js, Glitch és una bona opció per a coses crítiques que no són de missió i Heroku també ofereix un pla gratuït limitat.

Finalment, si no voleu anar a la ruta del núvol, A2 Hosting ofereix un punt d’entrada assequible a ~ $ 4 al mes i és un dels pocs hostes que us permetrà executar Node.js sense obtenir el vostre propi VPS ni un servidor dedicat. I NodeChef també ofereix un punt de preu assequible amb el seu enfocament de contenidors Docker en servidors de metall nu.

Aquí teniu de nou la taula de resum ràpida:

Millor allotjament Node.js al mercatAmfitrió
Preu des
Paga per ús? *
Basat en el núvol?
Heroku0 dòlars
AWS0 dòlars
DigitalOcean5 dòlars
A2 Hosting4,90 dòlars
Glitch0 dòlarsN / A – GratuïtN / A
Plataforma Google Cloud0 dòlars
Microsoft Azure0 dòlars
Plataforma.sh50 dòlars
NodeChef9 dòlars

Per "Paga per ús", volem dir que pagueu en funció dels recursos reals que utilitzeu, més que d’un import fixat cada mes.

Té alguna pregunta sobre com escollir el millor allotjament per a Node.js? Pregunteu als comentaris!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map