9 af de bedste Node.js hostingplatforme fra 2020 (gratis og betalt)

Bedste Node.js hosting


Leder du efter den bedste Node.js-hosting til dit næste applikationsprojekt? I dette indlæg deler jeg en række premium og gratis Node.js hosting-tjenester til brugere på alle videnniveauer.

I alt er de indstillinger, vi vil dække:

 1. Heroku #
 2. Amazon Web Services #
 3. DigitalOcean #
 4. A2 Hosting #
 5. Fejl #
 6. Google Cloud Platform #
 7. Microsoft Azure #
 8. Platform.sh #
 9. NodeChef #

Fortsæt med at læse for et mere detaljeret kig på hver platform!

I en fart? Her er en oversigt over vores fund:

Bedste Node.js hosting på markedetVært
Pris fra
Betale ved brug? *
Cloud-baserede?
Heroku$ 0
AWS$ 0
DigitalOcean$ 5
A2 Hosting$ 4,90
Fejl$ 0N / A – GratisN / A
Google Cloud Platform$ 0
Microsoft Azure$ 0
Platform.sh$ 50
NodeChef$ 9

1. Heroku (Www.Heroku.com)

Heroku

Heroku er en skyapplikationsplatform, der tilbyder gratis Node.js hosting, hvilket er et ret stort træk i sig selv. Der er selvfølgelig nogle begrænsninger, og ligesom gratis WordPress-hosting, vil du sandsynligvis gå til betalt hosting for et seriøst projekt. Men hvis du har det godt med disse begrænsninger og bare leder efter gratis Node.js-hosting at lege med, er det et godt sted at starte!

Heroku tilbyder også betalte planer, som også er en god mulighed afhængigt af dine behov.

Så hvad er grænserne for Herokus gratis Node.js-hosting? nemlig:

 • 512 MB hukommelse
 • Sover efter 30 minutters inaktivitet
 • Kun én bruger
 • Leveres med en grænse på 1.000 "dyno timer" for hele din konto (hvis du bekræfter med et kreditkort – ellers er det kun 550)

Hvis disse begrænsninger kommer i vejen for dine planer, kan Herokus betalte planer stadig være overkommelige, der starter på kun $ 7.

Heroku er veldokumenteret, tilbyder let skalering og er generelt generelt temmelig udviklervenlig.

2. Amazon Web Services (AWS.Amazon.com)

aws

Du har sandsynligvis hørt om Amazon Web Services, fordi det giver magten … hele internettet. Okay, det er lidt af en overdrivelse, men det er ret, temmelig populært.

Gennem sine mange integrerede tjenester gør AWS en fantastisk mulighed for hosting af Node.js-applikationer.

Selvom der er mange forskellige tjenester at vælge imellem, vil du sandsynligvis gerne have det start med Elastic Beanstalk, hvilken "gør det nemt at distribuere, administrere og skalere dine Node.js webapplikationer ved hjælp af Amazon Web Services."

Du skal bare uploade din kode, og derefter håndterer AWS implementering og levering. Der er desuden ingen særlig afgift for tjenesten Elastic Beanstalk – du betaler stadig kun for de faktiske AWS-tjenester, du bruger.

En anden interessant mulighed er Lambda, der tilbyder en serverløs hosting-tilgang.

Hvis du ikke er meget fortrolig med AWS endnu, kan du tjekke ud om "Distribuer en Node.js-webapp" projektguide at lære det grundlæggende og få din app i gang.

3. DigitalOcean (Www.DigitalOcean.com)

Et klik på Node.js-opsætningen på DigitalOcean-hosting

DigitalOcean, den populære cloud-infrastrukturtjeneste, er også en god mulighed for hosting af Node.js og giver dig mulighed for det spin op en ny Node.js Ubuntu-dråbe med bare et par klik. Eller du kan også oprette din egen dråbe og konfigurere alt selv.

Det er ikke den bedste mulighed for uerfarne brugere, fordi du selv skal administrere infrastrukturen, men priserne er overkommelige og DigitalOcean gør det super let at skalere din applikation efter behov.

Du kan komme i gang med en ny dråbe for så lidt som $ 5 pr. Måned, og du kan vælge mellem otte forskellige datacentre på tre forskellige kontinenter.

DigitalOcean har også for nylig erhvervet Nanokassen, hvilket hjælper med at gøre det lettere at implementere webapps – Du kan tilmelde dig beta her.

4. A2 Hosting (www.A2Hosting.com)

A2 Hosting node.js-plan

A2 Hosting er en af ​​få "traditionel" vært for at tilbyde en dedikeret Node.js hosting-pakke. Det vil sige, du ser typisk på sky eller dedikerede muligheder for Node.js, men A2 Hosting giver dig mulighed for at bruge deres delte planer.

Dette gør A2 Hosting til en overkommelig mulighed, med planer, der starter på kun $ 4,90 pr. Måned for:

 • 1 websted
 • 5 databaser
 • ubegrænset lagerplads og overførsel
 • et gratis SSL-certifikat via Let’s Encrypt
 • cPanel til serveradministration

Der går planer op for flere websteder og bedre ydelse.

Ulempen med A2 Hosting er imidlertid, at det ikke vil være så let at skalere din ansøgning, som det ville være med en af ​​de mange cloud Node.js-hostingudbydere på denne liste.

5. Fejl (Glitch.com)

Glitch tilbyder gratis Node.js hosting

Hvis du leder efter gratis Node.js-hosting til et sjovt projekt, kan Glitch muligvis være værktøjet for dig. Det er ikke en god mulighed for en seriøs virksomhed, men det er godt til sjove apps eller prototyper.

Du kan endda oprette en app anonymt, skønt du skal logge ind via GitHub eller Facebook, hvis du vil have dine projekter forblive aktive (anonyme apps udløber om fem dage).

Glitch lader dig ikke bruge dit eget domæne, og der er nogle andre begrænsninger som:

 • Projekter sover efter 5 minutter, hvis de ikke bruges, og stoppes automatisk efter 12 timer. De vågner, når de modtager en anden HTTP-anmodning.
 • 200 MB diskpladsgrænse og 512 MB aktiveringsplads.
 • 512 MB RAM, ligesom Herokus gratis Node.js hostinggrænser.
 • Begrænset til 4.000 anmodninger i timen.

For en enkel guide til hosting af din Node.js-app på Glitch, tjek en idiot’s guide til hosting på Glitch.com.

Glitch er fra det samme hold som Stack Overflow, Stack Exchange og Trello (før Trello blev erhvervet af Atlassian), så det har lidt vægt bag det.

6. Google Cloud Platform (Cloud.Google.com)

Google Cloud Platform

Hvis du vil være vært for din Node.js-app på den samme infrastruktur, der styrer Google Search og YouTube, er Google Cloud Platform muligvis bare det bedste Node.js-hosting for dig.

Som Amazon Web Services har du dit valg af et væld af forskellige produkter og tjenester. En, du bestemt vil overveje, er Google App Engine, som lader dig "fokus bare på at skrive kode, uden at bekymre dig om at administrere den underliggende infrastruktur".

Og ligesom AWS betaler du kun for de ressourcer, du rent faktisk bruger.

For en guide til, hvordan du kommer i gang med hosting af Node.js-apps på Google Cloud Platform, tjek Googles Node.JS-appmotor-hurtigstartguide.

7. Microsoft Azure (Azure.Microsoft.com)

Microsoft Azure node.js

En anden af ​​de store navn cloud computing platforme, Microsoft Azure tilbyder også en række tjenester, der gør det nemt at være vært for og implementere Node.js-applikationer.

Konkret, Azure’s App Service tilbyder en fuldt styret løsning til hosting af Node.js-applikationer.

En anden attraktiv ting ved Microsoft Azure er, at det tilbyder 12 måneders gratis kernetjenester sammen med en kredit på $ 200, som du kan bruge til yderligere tjenester i dine første 30 dage. Så selvom det ikke er gratis for altid, kan du få en masse kilometer, før du skal betale.

8. Platform.sh (Platform.sh)

Platform.sh Node.js, der er vært for PaaS

Hvis du hader at administrere infrastruktur til dine Node.js-applikationer, er Platform.sh muligvis den bedste Node.js-hosting til din app.

Som navnet antyder, er det en platform-som-en-service (PaaS), der håndterer styring af al din apps infrastruktur.

Det er teknisk ikke vært for sig selv, fordi Platform.sh samarbejder med AWS, Google Cloud Platform, Microsoft Azure osv. Men det gør det meget lettere for dig at køre Node.js-applikationer på den skyinfrastruktur.

Platform.sh’s planer starter ved $ 50 pr. Måned og går derfra afhængigt af dine behov. Du kan også få en gratis prøveperiode for at teste den ud – intet kreditkort kræves.

9. NodeChef (Www.NodeChef.com)

NodeChef

Med planer, der starter på kun $ 9 pr. Måned, tilbyder NodeChef overkommelig Node.js-hosting til din app ved hjælp af Docker-containere på bare metalservere i dit valg af fire datacentre på fire kontinenter:

 • US-East
 • EU-vest (Paris)
 • Singapore
 • Sydney

Du kan vælge mellem SQL- og NoSQL-databaser, og NodeChef tilbyder også nem skalering og automatisk SSL-certifikatlevering.

NodeChefs indgangsplan for $ 9 pr. Måned får dig:

 • 1 CPU
 • 128 MB apphukommelse
 • 100 MB databaseshukommelse
 • 1 GB databaselagring
 • Umeteret båndbredde

Du kan derefter opskalere de individuelle ressourcer efter behov.

Hvad er den bedste Node.js-hosting til dine behov?

For at lukke dette indlæg og hjælpe dig med at vælge det bedste Node.js-hosting til din specifikke situation, lad os køre gennem nogle scenarier:

For det første, hvis du er teknisk klar, udgør de store cloud-infrastrukturtjenester en god mulighed, og de giver dig normalt tjenester, der hjælper med at strømline styringen af ​​din app og eliminere en masse af de mere kedelige infrastrukturkrav.

Selvfølgelig har du de store tre her:

DigitalOcean og Heroku tilbyder også gode muligheder, og Platform.sh tilbyder et PaaS til at hjælpe dig med ende-til-ende-udvikling.

Hvis du specifikt leder efter gratis Node.js-hosting, Fejl er en god mulighed for ikke-mission kritiske ting, og Heroku tilbyder også en begrænset gratis plan.

Endelig, hvis du ikke ønsker at gå skyvejsruten, tilbyder A2 Hosting et overkommeligt indgangspunkt på ~ $ 4 pr. Måned og er en af ​​de få værter, der giver dig mulighed for at køre Node.js uden at få din egen VPS eller dedikerede server. Og NodeChef tilbyder også et overkommeligt prispoint med sin Docker container tilgang på bare metal servere.

Her er den hurtige oversigtstabel igen:

Bedste Node.js hosting på markedetVært
Pris fra
Betale ved brug? *
Cloud-baserede?
Heroku$ 0
AWS$ 0
DigitalOcean$ 5
A2 Hosting$ 4,90
Fejl$ 0N / A – GratisN / A
Google Cloud Platform$ 0
Microsoft Azure$ 0
Platform.sh$ 50
NodeChef$ 9

Ved "Betal efter brug", vi mener, at du betaler baseret på de faktiske ressourcer, du bruger, snarere end et bestemt beløb hver måned.

Har du spørgsmål om at vælge den bedste hosting til Node.js? Spørg væk i kommentarerne!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map