6 vaihetta WordPressin siirtäminen uuteen palvelimeen tai isäntään (ilman seisokkeja)

6 vaihetta WordPressin siirtäminen uuteen palvelimeen tai isäntään (ilman seisokkeja)

6 vaihetta WordPressin siirtäminen uuteen palvelimeen tai isäntään (ilman seisokkeja)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Kuinka siirtää WordPress uuteen palvelimeen tai isäntään


Yrittäminen siirtää WordPress uuteen palvelimeen tai isäntään voi olla pelottava tehtävä, ei vain aloittelijoille, mutta vaikka olisitkin melko kokenut WordPress-käyttäjä.

Se kaikki, koska WordPressin siirtäminen isännästä toiseen on aivan toisenlainen haaste kuin 100% uuden sivuston käynnistäminen.

Älä kuitenkaan hikoile! Olemme peittäneet sinut. Näin siirrät WordPressin uuteen palvelimeen tai isäntään askel askeleelta ilman, että välillä on seisokkeja.

Tässä on etenemissuunnitelma, mitä aiomme tehdä:

Luo varmuuskopio sivustostasi → siirrä varmuuskopio uudelle isäntälle → palauta se sinne → ohjaa verkkotunnus siten, että vierailijat menevät suoraan uuteen isäntään.

Vaihe 1: Kopioi sivusto

Ensimmäinen tehtävä, kun haluat siirtää WordPressin uuteen palvelimeen, on luoda varmuuskopio sivustosta (joka voidaan sitten viedä uuteen isäntään ja palauttaa siellä).

Tämän tekemiseen on monia menetelmiä. Markkinoilla on jopa palveluita, jotka hoitavat prosessin puolestasi, puhumattakaan kymmenistä erilaisista liitännäisistä, jotka lupaavat varmuuskopion / palauttaa kokemuksia.

Tässä keskitymme yhteen parhaimpaan ratkaisuun niistä kaikista. Muutamia syitä:

 • Sitä voidaan käyttää kaikissa isäntissä
 • se on ilmainen
 • se toimii hikkata

Tätä ratkaisua kutsutaan monistuskone – WordPress-laajennus. Se on saanut paljon hyvää lehdistöä verkossa ja erittäin hyvästä syystä. Se yksinkertaisesti. Tekee. Työ.


Kopiokone - WordPress-siirtolaajennus Kopiokone – WordPress-siirtolaajennus

Tekijä (t): Snap Creek

Nykyinen versio: 1.3.34

Viimeksi päivitetty: 16. toukokuuta 2020

duplicator.1.3.34.zip


98% Arviot


1000000 + asennukset


WP 4.0 + vaaditaan

Okei, niin hanki kopiokone asennettuna aloittamaan. Asennusprosessi on vakio, joten siellä ei ole yllätyksiä.

Kun liitännäinen on valmis, mene kopiokoneeseen ja napsauta Luo uusi -painike vieressä paketit:

Siirrä WordPress uuteen palvelimeen tai isäntään: luo ensin uusi varmuuskopio

Seuraavassa näytössä voit tarkistaa varmuuskopion parametrit, jos haluat, mutta se ei ole pakollista. Jos sinulla on kiire, napsauta vain Seuraava.

Seuraava

Seuraavassa osassa Kopiokone skannaa nykyisen isäntäasetuksen läpi ja arvioi, kuinka yhteensopiva kyseinen asennus on, jotta varmuuskopiosta voidaan tehdä vaivatonta..

Saatat nähdä ilmoituksen täällä ja siellä isäntästäsi riippuen, mutta useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Kopiokone antaa sinulle myös vinkkejä näiden kaikkien puhdistamiseksi ja varmuuskopioinnin jatkamiseksi.

Jos näet huomautuksia, tarkista Joo ja napsauta sitten Rakentaa painiketta. Jos ilmoituksia ei ole, voit napsauttaa Rakentaa nappi heti.

rakentaa

Tässä kopioija tekee taikuutensa ��. Varmuuskopiointiprosessi voi viedä hetken sivustosi koosta riippuen. Ikkuna on pidettävä auki, kunnes se loppuu!

varmuuskopioida

Kun varmuuskopiointi on valmis, näet vahvistusnäytön seuraavasti:

ladata

Lataa asennustiedosto ja varmuuskopio sisältävä arkisto. Tarvitset sitä, kun siirryt seuraaviin vaiheisiin siirtyessäsi WordPress uudelle palvelimelle.

Vaihe 2: valmista uusi isäntäsi valmis

Ennen kuin uusi isäntäsi voi vastaanottaa varmuuskopion, sinun on valmistauduttava siihen huolehtimalla muutamasta asiasta:

 • Lisää verkkotunnuksesi palvelimelle
 • luoda tyhjä tietokanta sivustolle
 • (valinnainen) kopioi sähköpostiosoitteesi

Tarkastelemme kuinka tehdä kaikki seuraavaksi:

Useimmat verkkoisäntälaitteet käyttävät cPanelia antaakseen käyttäjille mahdollisuuden asettaa isäntäympäristönsä itse, ilman, että heidän tarvitse ymmärtää, mitä konepellin alla tapahtuu. Jos uusi isäntäsi käyttää toista hallintapaneelia, kannattaa ehkä ottaa yhteyttä tukeen, jotta he voivat hoitaa nämä kolme tehtävää puolestasi.

Isäntäsi olisi pitänyt toimittaa sinulle kirjautumistiedot cPaneliin kirjautumisen aikana. Etsi kyseinen sähköposti postilaatikostasi. Jotkut isännät antavat sinun siirtyä cPaneliin suoraan pääasiakkaan alueelta. Esimerkiksi:

Näin pääset cPaneliin Bluehostin avulla: Bluehost-paneeli

Lisää verkkotunnuksesi uudelle palvelimelle

Kun olet kirjautunut sisään cPaneliin, mene VERKKOTUNNUKSET osio ja napsauta Addon-verkkotunnukset:

lisäosa-verkkotunnukset

Kirjoita verkkotunnuksesi Uusi verkkotunnus ala. Kaksi muuta kenttää täytetään automaattisesti. Klikkaa Lisää verkkotunnus.

uusi verkkotunnus

Sekunnin kuluttua näet uuden verkkotunnuksesi luettelossa. Tässä vaiheessa palvelin on valmis tervetulleeksi verkkotunnuksesi ja verkkosivustosi.

verkkotunnus valmis

Luo uusi tietokanta

Seuraava asia, joka meidän on tehtävä WordPressin siirtämiseksi uudelle palvelimelle, on luoda tyhjä tietokanta. Tämä on uusi koti sivustosi tietoille.

Lisää uusi tietokanta cPaneliin vierittämällä kohtaan TIETOKANNAT osio ja napsauta MySQL-tietokannan ohjattu toiminto.

ohjattu tietokanta

Tämä on hyödyllinen vaiheittainen käyttöliittymä, joka opastaa sinua uuden tietokannan perustamisprosessissa.

 • Vaihe 1 on tietokannan nimen valitseminen.

db nimi

 • Vaihe 2 on käyttäjätilien luominen, jotka sitten voivat käyttää kyseistä uutta tietokantaa. Uusi käyttäjätili on tapa, jolla WordPress käyttää tietokantaa edestakaisin. Täytä vaadittavat kentät ja muista kirjautumistunnus ja salasana jonnekin. Tarvitset niitä myöhemmin.

db-käyttäjä

 • Vaihe 3 on viimeinen, ja sinun on määritettävä uusi käyttäjätilisi uuteen tietokantaan. Valitse vain Kaikki YKSITYISYYDET ja napsauta Seuraava askel.

db antaa

Uusi tietokanta on juuri lisätty!

(Valinnainen) siirrä sähköpostiosoitteesi uuteen palvelimeen

Useimmilla käyttäjillä on ainakin yksi muokattu sähköpostiosoite, joka on määritetty verkkotunnukselleen. Sinä? Toisin sanoen, onko sinulla sähköpostiosoite, kuten [email protected]?

Jos on, lue tämä osa. Jos ei, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Kun siirrät WordPressin uuteen palvelimeen, siirrät tehokkaasti myös verkkotunnuksesi uudelle isäntälle, joten kaikki sähköpostisi alkavat saapua uuteen isäntään..

Jos et kuitenkaan ole määrittänyt sähköpostitilisi uudelle palvelimelle oikein, kyseiset sähköpostit joko katoavat jonnekin tai merkitään "toimittamaton: vastaanottajaa ei ole olemassa." Luulen, että se ei ole mitä haluat.

Onneksi tämän estäminen on melko yksinkertaista:

Vieritä cPanelissa kohtaan EMAIL osio ja napsauta Sähköpostitilit:

sähköpostitilit

Klikkaa + Luoda -painike, joka on oikealla.

luoda sähköpostia

Nyt aiomme lisätä nykyiset sähköpostiosoitteesi uuteen palvelimeen.

Tässä on muoto:

sähköpostin lisäyslomake

 • verkkotunnuksen – valitse uusi verkkotunnuksesi nimi – siirrettäväsi
 • Käyttäjätunnus – tämä on tärkeää (!), Sinun on annettava sama käyttäjänimi, jota käytit edellisen isäntäsi kanssa; esimerkiksi jos sähköpostiosoitteesi on [email protected], käyttäjänimi on merkki
 • Salasana – uusi salasana, sen ei tarvitse olla sama kuin vanha
 • Varastotila – paras asetettu kohtaan Rajoittamaton

Klikkaa + Luoda viimeistele asennus.

�� Jos vanhalle isäntäkoneellesi on määritetty enemmän sähköposteja, toista prosessi jokaiselle.

Sinun pitäisi nähdä sähköpostisi luettelossa.

nykyiset sähköpostit

Tässä vaiheessa uusi isäntäsi on valmis vastaanottamaan kaikki verkkotunnuksellesi osoitetut saapuvat viestit.

Vaihe 3: Lataa sivusto uudelle isännälle

Kun verkkotunnus ja tietokanta ovat valmiit (ja myös sähköposti), voimme nyt lähettää koko sivustosi varmuuskopion uudelle palvelimelle.

Selaa sitä cPanelissa vierittämällä kohtaan TIEDOSTOT osio ja napsauta Tiedostonhallinta:

Tiedostonhallinta

Siirry hakemistoon, joka on luotu uudelle verkkotunnukselle – siirrettävälle verkkotunnukselle. Useimmissa tapauksissa siitä tulee jotain public_html / YOURDOMAIN.com.

polku

Kun olet siellä, lähetä vain sivustosi arkisto – se, jonka olet saanut Kopiokoneesta. Muista lähettää sekä arkisto (zip) että installer.php-tiedosto. Tässä hakemistossa kaikki päätyy, kun siirrät WordPressin uuteen palvelimeen.

upload

Vaihe 4: Muokkaa paikallista isäntätiedostoa

Tässä vaiheessa olet melkein valmis suorittamaan verkkosivustosi viimeisen tuonnin ja siirtämään kaikki sen tiedostot ja tiedot.

Kuitenkin! Ennen kuin voit tehdä niin, sinun on voitava päästä uuteen palvelimeen paikallisen tietokoneen selaimen kautta. Tämä kuulostaa sinänsä melko yksinkertaiselta, mutta meidän on ratkaistava yksi ongelma:

Tällä hetkellä verkkotunnustasi ei ole siirretty virallisesti uuteen palvelimeen – emme ole vielä tehneet sitä estääksesi seisokkeja, ja aiomme tehdä sen vasta viime hetkellä. Kaikki on hienoa ja dandy, mutta se tarkoittaa myös, että uusi palvelimesi on käytännössä näkymätön yleisölle (sinut mukaan lukien) eikä sitä voida käyttää suoraan.

Voit kiertää tämän määrittämällä paikallisen tietokoneesi menemään uuteen palvelimeen manuaalisesti etsiessään verkkosivustosi verkkotunnusta.

Voit tehdä tämän seuraavasti:

Palaa ensin takaisin cPaneliin ja katso, mikä on uuden palvelimen IP-osoite. Tämä tieto on yleensä näkyvissä sivupalkissa. Esimerkki:

palvelimen IP

Huomaa tämä osoite jonnekin; tarvitset sitä minuutissa.

Kuinka muokata isäntätiedostoa Windowsissa:

Isäntätiedosto löytyy kansiosta C: \ Windows \ System32 \ ajurit \ jne. Se voi olla piilotettu, joten haluat ehkä säätää tiedoston näyttöasetuksia nähdäksesi sen.

Isäntätiedostolla ei ole laajennusta, mutta se on tekstimuodossa, mikä tarkoittaa, että voit avata sen Muistiossa.

Lisää tämän tiedoston loppuun uusi rivi:

YOUR.SERVER.IP.ADDRESS YOURDOMAIN.com

Esimerkiksi:

10.21.11.192 YOURDOMAIN.com

Tallenna tiedosto.

Kuinka muokata isäntätiedostoa Mac:

Käynnistä Terminal-sovellus. Löydät sen App Launcher -sovelluksen kautta.

Kirjoita sudo nano / etc / hosts ja paina Enter.

Kirjoita järjestelmänvalvojan salasana ja paina Enter.

Olet nyt Nanon tekstieditorissa ja sinulla on isäntätiedosto auki.

nano

Sijoita kohdistin alaosaan nuolinäppäimillä.

Lisää tämän tiedoston loppuun uusi rivi:

YOUR.SERVER.IP.ADDRESS YOURDOMAIN.com

Esimerkiksi:

10.21.11.192 YOURDOMAIN.com

Kun sinulla on linja siellä, pidä "ohjaus" ja "O" näppäimet tallentaaksesi tiedoston, sitten "ohjaus" ja "X" poistua.

Tästä lähtien, kun yrität navigoida sivustoosi selaimellasi, sinut ohjataan suoraan uuteen palvelimeen.

�� Korostamme, että vain sinä pääset käyttämään sivustosi uutta palvelinta. Kaikki muut menevät silti vanhaan palvelimellesi yrittäessään tarkastella sivua. Joten heidän näkökulmasta, et vielä siirtänyt WordPressiä uudelle palvelimelle.

Vaihe 5: Asenna sivusto online-asennusohjelman kautta

Käynnistä selaimesi ja siirry osoitteeseen YOURDOMAIN.com/installer.php.

Kun olet tehnyt sen, näet asentajan päärajapinnan. Sinun tarvitsee vain hyväksyä ehdot ja napsauttaa Seuraava.

kopiokoneiden asennusohjelma

Seuraava vaihe, jossa sinun on annettava uuden tietokannan yhteydetiedot – tyhjä, jonka loit muutama minuutti sitten.

db-asetukset

Suurimmalle osalle isäntiä isäntä arvon tulisi olla localhost. Klikkaa Testitietokanta kun kaikki kentät on täytetty.

Jos kaikki meni hyvin, sinun pitäisi nähdä tämä:

db menestys

Voit napsauttaa Seuraava jatkaa ja vahvista sitten ponnahdusikkuna asennusohjelman suorittamiseksi.

Klikkaus Seuraava uudelleen seuraavalla näytöllä vahvistaaksesi sivuston otsikon ja URL-osoitteen.

Muutaman sekunnin kuluttua asennuksen pitäisi olla valmis. Tässä on se, millainen lopullinen vahvistusviesti yleensä näyttää, kun onnistut siirtämään WordPressin uuteen palvelimeen:

Siirrä WordPress uuteen palvelimeen tai isäntään: Kopiokoneen menestys!

On hyvä tarkistaa valintaruutu, "Poista asennusohjelmatiedostot automaattisesti …"

Klikkaa Järjestelmänvalvojan sisäänkirjautuminen päästäksesi käyttämään uuden isännän sivuston WordPress-hallintapaneelia. Kaikki WordPress-tilisi ovat samat kuin ne olivat ennen sivuston siirtämistä uudelle isäntälle.

Kun olet kirjautunut sisään, näet vahvistuksen siitä, että asennustiedostot on poistettu. Et todennäköisesti tarvitse kopiokoneen laajennusta enää, joten mene eteenpäin ja poista se käytöstä.

Voit nähdä verkkosivustosi uudessa palvelimessa kaikessa loistossaan, kun navigoit YOURDOMAIN.com-sivustoon. Muista vain, että juuri sinä näet sen juuri nyt (sitä ei ole vielä julkistettu verkossa) – tämä johtuu isäntätiedosto-asiasta, josta puhuimme minuutti sitten. Tarkastellaan tätä viimeisessä vaiheessa:

Vaihe 6: ohjaa verkkotunnus

Tässä vaiheessa verkkosivustosi on siirretty kokonaan uuteen palvelimeen. Viimeinen vaihe, joka meidän on nyt tehtävä, on käske koko maailmalle (web) mennä tuolle uudelle palvelimelle etsiessäsi sivustoasi – vanhan palvelimen sijasta.

Tämä tehdään yleensä muokkaamalla verkkotunnuksen nimeämisessä määritettyjä nimipalvelimia. Jos haluat muuttaa niitä, sinun on palattava takaisin sinne, missä olet rekisteröinyt verkkotunnuksen.

Kun muutat nimipalvelimen asetuksia, sinun on annettava uusien nimipalvelimien DNS-osoitteet – ne, jotka on määritetty uudelle isäntällesi. Löydät nämä namserver-osoitteet uuden isäntäsi käyttöpaneelista.

Esimerkiksi SiteGround-sivustossa voit löytää niitä, kun menet Omat tilit → Tiedot & Asetukset-välilehti → Tilin DNS:

SiteGround DNS

Jos aiot isännöidä sivustoasi Bluehostilla, he käyttävät samoja DNS-osoitteita kaikissa sivustoissa. Löydät nuo osoitteet tässä.

Jos sinulla on vaikeuksia selvittää, mitkä oikeat DNS-osoitteet ovat, voit ottaa aina yhteyttä uuden isäntäsi tukeen. He eivät kerro sinulle mitään ongelmaa.

Tässä on joitain ohjeita siitä, kuinka nimipalvelimen asetuksia voidaan muuttaa muutamalla suositulla rekisterinpitäjällä:

Kun olet asettanut verkkotunnuksesi DNS-asetukset osoittamaan uuteen palvelimeen, sinun on odotettava hetki, ennen kuin ne leviävät koko verkkoon. Tämä prosessi kestää yleensä noin 48 tuntia.

Onnittelut, verkkosivustosi on onnistuneesti siirretty ja olet nyt oppinut siirtämään WordPressin uuteen palvelimeen! ��✨

Mitä seuraavaksi siirretään WordPress uudelle palvelimelle?

Ensinnäkin, voit palata isäntätiedostoosi ja poistaa sen ylimääräisen merkinnän, jonka olet tehnyt siirron aikana. Sinun ei tarvitse sitä linjaa enää.

Todennäköisesti haluat myös tarkistaa, toimivatko sähköpostiosoitteesi edelleen sähköpostityökalussa. Vaikka sinulla on edelleen sama sähköpostiosoite, konfiguroinnin todelliset yksityiskohdat ovat saattaneet muuttua.

Lähetä pari testisähköpostia itsellesi toisesta osoitteesta ja katso, saatko niitä. Jos ei, sinun on tarkistettava uusi isäntäsi ja saadaksesi tietoa siitä, kuinka sähköpostiohjelmisto asetetaan oikein.

Ja siinä se on! WordPress-verkkosivustosi on nyt uuden isäntä.

Haluatko siirtää WordPressiä uuteen palvelimeen tai isäntään? Onko mitään tässä kuvatusta prosessista epäselvää? Kerro meille kommenteissa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector