6 passos Com moure WordPress a un servidor o amfitrió nou (sense temps d’aturada)

Com moure WordPress a un servidor o amfitrió nou


Intentar traslladar WordPress a un servidor o amfitrió nou pot ser una tasca intimidant, i no només per a principiants, encara que sigui un usuari de WordPress bastant experimentat..

Això passa perquè traslladar WordPress d’un host a un altre és un tipus de repte completament diferent que llançar un lloc 100% nou.

No sueu, però! Et tenim cobert. A continuació, us detallem com traslladar WordPress a un servidor o host nou, pas a pas i sense temps d’interrupció.

Aquí es mostra el full de ruta de què farem:

Creeu una còpia de seguretat del vostre lloc → traslladeu aquesta còpia de seguretat al nou amfitrió → restaureu-la → redirigiu el nom de domini perquè els visitants vagin directament al nou amfitrió.

Pas 1: duplicar el lloc

El primer que heu de fer quan voleu traslladar WordPress a un nou servidor és crear una còpia de seguretat del lloc (que després es pot agafar al nou host i restaurar-la).

Hi ha molts mètodes per aconseguir-ho. Fins i tot hi ha serveis al mercat que s’encarregaran del procés per no dir-vos desenes de plugins diferents que prometen una bona còpia de seguretat / restauració d’experiències..

Aquí, ens centrarem en una de les millors solucions de totes elles. Un parell de raons:

 • es pot utilitzar en tots els amfitrions
 • és gratis
 • funciona sense assaig

Es diu aquesta solució Duplicador – un complement de WordPress. Ha tingut molt bona premsa al web i per un motiu molt bo. Simplement. Fa Treball.


Duplicador: complement de migració de WordPress Duplicador: complement de migració de WordPress

Autor (a): Snap Creek

Versió actual: 1.3.34

Darrera actualització: 16 de maig de 2020

duplicador.1.3.34.zip


98% Valoracions


1.000.000 + instal·lacions


WP 4.0 + Requereix

D’acord, així que instal·leu Duplicator per començar. El procés d’instal·lació és normal, de manera que no hi ha sorpreses.

Amb el complement llest, aneu a Duplicator i feu clic a Crea un nou botó al costat Paquets:

Desplaceu WordPress a un servidor o host nou: creeu primer una còpia de seguretat nova

A la pantalla següent, podeu revisar els paràmetres de la còpia de seguretat si voleu, però això no és obligatori. Si teniu pressa, simplement feu clic a Pròxim.

Pròxim

La següent secció és on Duplicator escaneja la vostra configuració d’allotjament actual i avalua la compatibilitat d’aquesta configuració per tal de permetre que la còpia de seguretat es faci sense problemes..

Pot ser que vegeu un avís aquí i allà en funció del vostre host, però, en la majoria dels casos, no us haureu de preocupar. Duplicator també us ofereix alguns consells sobre com esborrar i procedir amb la còpia de seguretat.

Si veieu algun avís, consulteu el botó i, a continuació, feu clic a Construir botó. Si no hi ha avisos, podeu fer clic a la secció Construir botó immediatament.

construir

Aquí és on Duplicator fa la seva màgia ��. El procés de còpia de seguretat pot trigar un temps, depenent de la mida del vostre lloc. Heu de mantenir la finestra oberta fins que finalitzi!

còpia de seguretat

Quan finalitzi la còpia de seguretat, veuràs una pantalla de confirmació com aquesta:

descarregar

Baixeu el fitxer d’instal·lador i l’arxiu que conté la còpia de seguretat. L’haureu de necessitar quan feu els següents passos del vostre camí per traslladar WordPress a un nou servidor.

Pas 2: prepareu el vostre host nou

Abans que el nou amfitrió pugui rebre la còpia de seguretat, heu de preparar-lo tenint en compte un parell de coses:

 • afegeix el nom de domini al servidor
 • crear una base de dades en blanc per al lloc
 • (opcional) duplicar les vostres adreces de correu electrònic

Abordarem com fer tot això a continuació:

La majoria dels servidors web utilitzen cPanel per permetre als usuaris configurar els seus entorns d’allotjament per compte propi, sense haver d’entendre què passa sota el capó. Si el nou amfitrió utilitza un tauler de gestió diferent, potser voldreu contactar amb l’assistència perquè puguin gestionar aquestes tres tasques.

El vostre amfitrió us hauria d’haver proporcionat les dades d’inici de sessió a cPanel durant la inscripció. Busqueu aquest correu electrònic a la safata d’entrada. Alguns host us permeten anar a cPanel directament des de la zona principal del client. Per exemple:

A continuació, us detallem com accedir a cPanel amb Bluehost: Cpanel Bluehost

Afegiu el vostre nom de domini al nou servidor

Un cop heu accedit a cPanel, aneu a la secció DOMINIS secció i feu clic a Dominis Addon:

dominis addon

Introduïu el vostre nom de domini a la secció Nou nom de domini camp. Els altres dos camps s’emplenaran automàticament. Fer clic a Afegeix domini.

nou domini

Al cap d’un segon, veuràs el domini nou a la llista. En aquesta fase, el servidor està preparat per acollir el vostre nom de domini i lloc web.

domini llest

Creeu una nova base de dades

El següent que hem de fer per traslladar WordPress a un nou servidor és crear una base de dades en blanc. Aquesta serà la nova llar de les dades del vostre lloc.

Per afegir una nova base de dades a cPanel, desplaceu-vos cap a la secció BASES DE DADES secció i feu clic a Assistent de bases de dades MySQL.

assistent de base de dades

Aquesta és una interfície pas a pas útil que us guiarà en el procés de creació d’una nova base de dades.

 • El primer pas és triar un nom per a la base de dades.

nom db

 • El pas 2 tracta de crear comptes d’usuari que després podran accedir a aquesta nova base de dades. Aquest nou compte d’usuari és com WordPress accedeix a la base de dades d’anada i tornada. Ompliu els camps obligatoris i anoteu l’inici de sessió i la contrasenya en algun lloc. Els necessitareu més endavant.

usuari de db

 • El pas 3 és l’últim i és allà on heu d’assignar el vostre compte d’usuari nou a la nova base de dades. Simplement seleccioneu Tots els PRIVILEGIS i feu clic a Següent pas.

db assignar

S’ha afegit la nova base de dades!

(Opcional) traslladeu la vostra adreça de correu electrònic al nou servidor

La majoria dels usuaris tindran almenys un correu electrònic personalitzat configurat amb el seu nom de domini. Tu? En altres paraules, tens un correu electrònic com [email protected]?

Si és així, llegiu aquesta secció. Si no és així, passeu al pas següent.

Quan traslladis WordPress a un nou servidor, també traslladaràs efectivament el teu nom de domini al nou host, de manera que tots els teus correus electrònics començaran a arribar a aquest nou host..

Tanmateix, si no configureu correctament els comptes de correu electrònic al nou servidor, aquests correus electrònics es perdran en algun lloc o es marcaran com a "no lliurat: el destinatari no existeix." Suposo que això no és el que voleu.

Per sort, prevenir això és bastant senzill:

A cPanel, desplaceu-vos cap avall cap a la secció CORREU ELECTRILNIC secció i feu clic a Comptes de correu electrònic:

comptes de correu electrònic

Feu clic a + Crear botó que està a la dreta.

crear correu electrònic

El que farem ara és afegir les vostres adreces de correu electrònic existents al nou servidor.

Aquí està el formulari:

formulari d’afegit per correu electrònic

 • Domini – seleccioneu el vostre nom de domini nou – el que esteu movent
 • Nom d’usuari – això és important (!), Heu d’introduir el mateix nom d’usuari que vàreu utilitzar amb l’amfitrió anterior; per exemple, si el vostre correu electrònic és [email protected], el nom d’usuari és marca
 • Contrasenya – una contrasenya nova no ha de ser la mateixa que la antiga
 • Espai d’emmagatzematge – el millor ajustat a Il·limitat

Fer clic a + Crear per finalitzar la configuració.

�� Si teniu més missatges de correu electrònic configurats al vostre host antic, repetiu el procés per a cada un.

Hauríeu de veure el correu electrònic a la llista.

correus electrònics existents

En aquesta fase, el vostre nou amfitrió està preparat per acollir qualsevol missatge de correu electrònic entrant dirigit al vostre domini.

Pas 3: pengeu el lloc al nou amfitrió

Amb el nom de domini i la base de dades a punt (i també per correu electrònic), ja podem pujar tota la còpia de seguretat del lloc al nou servidor.

Per fer-ho, feu clic a cPanel desplaceu-vos cap avall cap a FITXERS secció i feu clic a Gestor d’arxius:

Gestor d'arxius

Desplaceu-vos al directori que s’ha creat per al nou nom de domini, al qual esteu transferint. En la majoria dels casos, serà com public_html / YOURDOMAIN.com.

Camí

Un cop allà, només heu de penjar l’arxiu del vostre lloc: el que heu obtingut de Duplicator. No oblideu penjar tant l’arxiu (zip) com el fitxer installer.php. Aquest és el directori on tot acabarà quan traslladis WordPress a un nou servidor.

penjar

Pas 4: editeu el fitxer d’amfitrions locals

En aquesta fase, esteu gairebé a punt per realitzar la importació final del vostre lloc web i per transferir tots els seus fitxers i dades.

Malgrat això! Abans de poder fer-ho, haureu de poder accedir al nou servidor mitjançant el navegador des de l’ordinador local. Això sembla prou senzill per si mateix, però hi ha un problema que hem de resoldre:

Ara mateix, el vostre domini no s’ha redirigit oficialment al nou servidor, encara no ho hem fet per evitar temps d’aturada i només ho farem en aquest darrer moment. Tot plegat està bé, però també significa que el vostre nou servidor és bàsicament invisible per al públic (inclòs tu) i no es pot accedir directament.

Per evitar això, podeu configurar el vostre equip local per anar al servidor nou manualment quan cerqueu el vostre domini web.

A continuació, us detallem com fer-ho:

Primer, torneu a cPanel i vegeu quina és la vostra adreça IP del servidor. Aquesta informació normalment és visible a la barra lateral. Exemple:

servidor IP

Anoteu aquesta adreça en algun lloc; ho necessitareu en un minut.

Com editar el fitxer d’amfitrió a Windows:

El fitxer d’amfitrió es troba a C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc. Pot ser que estigui oculta, de manera que és possible que vulgueu ajustar la configuració de la visualització del fitxer per veure-la.

El fitxer amfitrió no té extensió, però és en format de text normal, cosa que significa que podeu obrir-lo amb Bloc de notes.

Al final d’aquest fitxer afegir una nova línia com aquesta:

YOUR.SERVER.IP.ADDRESS YOURDOMAIN.com

Per exemple:

21.10.11.192 LA TEVA DOMINIA.com

Desa el fitxer.

Com editar el fitxer amfitrions a Mac:

Activeu l’aplicació Terminal. Podeu trobar-lo via App Launcher.

Escriviu sudo nano / etc / hosts i feu clic a enter.

Introduïu la vostra contrasenya d’administració i feu clic a Enter.

Ara esteu a l’editor de text Nano i teniu el fitxer amfitrions obert.

nano

Situeu el cursor a la part inferior mitjançant les tecles de fletxa.

Al final d’aquest fitxer afegir una nova línia com aquesta:

YOUR.SERVER.IP.ADDRESS YOURDOMAIN.com

Per exemple:

21.10.11.192 LA TEVA DOMINIA.com

Un cop tingueu la línia, manteniu premuda la tecla "Control" i "O" aleshores, per desar el fitxer "Control" i "X" sortir.

A partir d’ara, quan intenteu navegar al vostre lloc des del navegador web, se us portarà directament al nou servidor.

Emphasize Subratllem que només podeu accedir al servidor nou del vostre lloc així. Tots els altres encara aniran al vostre servidor antic quan intentin veure el lloc. Així, des del seu punt de vista, encara no vau traslladar WordPress a un servidor nou.

Pas 5: instal·leu el lloc mitjançant un instal·lador en línia

Encendre el navegador i navegar cap a YOURDOMAIN.com/installer.php.

Un cop fet això, veureu la interfície principal de l’instal·lador. Tot el que heu de fer aquí és acceptar els termes i fer clic a sobre Pròxim.

instal·lador duplicador

El següent pas és el que haureu d’introduir els detalls de connexió de la nova base de dades, la en blanc que heu creat fa un parell de minuts.

configuració db

Per a la majoria dels amfitrions, Amfitrió el valor s’ha de definir a localhost. Fer clic a Base de dades de proves quan tingueu tots els camps emplenats.

Si tot anava bé, hauríeu de veure això:

èxit de db

Podeu fer clic a sobre Pròxim per continuar i confirmar el missatge emergent per executar l’instal·lador.

Feu clic a Pròxim de nou a la pantalla següent per confirmar el títol i l’URL del lloc.

Al cap d’un parell de segons, la instal·lació hauria de finalitzar. A continuació, es mostra el que sol mostrar el missatge de confirmació final quan aconsegueixes moure WordPress a un nou servidor:

Moveu WordPress a un servidor o host nou: èxit de Duplicator!

És una bona idea marcar la casella etiquetada, "Eliminar automàticament els fitxers d’instal·lador…"

Fer clic a Inici de sessió d’administrador per accedir al tauler de comandes de WordPress del lloc del nou amfitrió. Tots els vostres comptes de WordPress són els mateixos que eren abans de traslladar el lloc al nou amfitrió.

Després d’iniciar la sessió, veuràs una confirmació que s’han eliminat els fitxers de l’instal·lador. Probablement no necessiteu més el complement Duplicator, per tant, endavant i desactiveu-lo.

Podeu veure el vostre lloc web al nou servidor amb tota la seva glòria quan navegueu a YOURDOMAIN.com. Tingueu en compte que només ho veieu ara (encara no es va fer públic a la xarxa), això és degut a allò que vam parlar fa un minut del fitxer amfitrions. Abordem això al darrer pas:

Pas 6: redirigiu el nom de domini

En aquesta fase, el lloc web s’ha migrat completament al nou servidor. L’últim pas que hem de fer ara és dir a tot el món (web) que vagi a aquest servidor nou quan busqueu el vostre lloc – en lloc de l’antic servidor.

Això es fa normalment editant els servidors de noms assignats a la configuració del nom de domini. Per canviar-los, haureu de tornar al lloc on heu registrat el domini.

Quan canvieu la configuració del servidor de noms, haureu de proporcionar les adreces DNS dels vostres nous servidors de noms, els que s’assignen amb el vostre nou amfitrió. Podeu trobar aquestes adreces de nom de nom al tauler d’usuari del vostre host nou.

Per exemple, a SiteGround, en podeu trobar quan aneu a Els meus comptes → Informació & Pestanya Configuració → DNS del compte:

DNS de SiteGround

Si allotgeu el vostre lloc amb Bluehost, realment utilitzaran les mateixes adreces DNS per a tots els llocs. Podeu trobar aquestes adreces aquí.

Si teniu problemes per saber quines són les adreces DNS correctes, sempre podeu contactar amb l’assistència del vostre host nou. Us informaran que no hi ha cap problema.

A continuació, es mostren alguns tutorials sobre com canviar la configuració del servidor de noms amb un parell de registradors populars:

Un cop hàgiu establert la configuració DNS del vostre domini per apuntar-lo al nou servidor, haureu d’esperar una estona abans de que es propaguen a tot el web. Aquest procés sol durar al voltant de 48 hores.

Enhorabona, el vostre lloc web s’ha migrat correctament i ara heu après com traslladar WordPress a un nou servidor. ��✨

Què hi ha després de traslladar WordPress a un nou servidor?

En primer lloc, podeu tornar al fitxer amfitrions i esborrar aquesta entrada addicional que vau fer durant la migració. Ja no necessiteu aquesta línia.

També probablement voldreu comprovar si la vostra configuració de correu electrònic continua funcionant a l’eina de correu electrònic. Tot i que encara teniu la mateixa adreça de correu electrònic, és possible que els detalls reals de la configuració hagin canviat.

Envia un parell de correus electrònics de prova a una altra adreça per veure si els rebeu. Si no és així, haurà de consultar amb el nou amfitrió i obtenir informació sobre com configurar correctament el programari de correu electrònic.

I ja ho és! El vostre lloc web de WordPress ja és amb el nou amfitrió.

Teniu problemes per traslladar WordPress a un servidor o host nou? Hi ha alguna cosa sobre el procés descrit aquí? Feu-nos-ho saber als comentaris.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map