6 parasta omistettuja palvelimia tarjoavia palveluntarjoajia verrattuna – edullinen ja tehokas

6 parasta omistettuja palvelimia tarjoavia palveluntarjoajia verrattuna – edullinen ja tehokas

6 parasta omistettuja palvelimia tarjoavia palveluntarjoajia verrattuna – edullinen ja tehokas
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Joskus tarvitset enemmän resursseja kuin jaettu hosting-suunnitelma tai Virtual Private Server (VPS) tarjoaa. Suuret, liikennettä rasittavat sivustot vaativat usein omaa tilaa, joka on yleensä melko kallista. Jos aiot käyttää tällaista rahaa, sinun kannattaa valita parhaista omistettujen palvelinten isännöintipalveluntarjoajista.


Oikealla omistettu palvelin Suunnittele, verkkosivustosi pitäisi lentää. Kun käytät resursseja, jotka on osoitettu yksinomaan sivustoosi, pullonkaulat ja seisokit voivat tulla menneisyyteen. Tämä voi parantaa käyttökokemusta parantamalla muuntoprosentteja ja kävijöiden pidättämistä.

Tässä artikkelissa käydään läpi, mitä ominaisuuksia sinun pitäisi etsiä tämän tyyppisissä palveluissa. Esittelemme sitten sinulle kuusi parhaiten omistettujen palvelinten isännöintipalveluntarjoajaa, mukaan lukien tarjoamat laitteistot ja ominaisuudet sekä hinnat. Mennään siihen!

Paras omistettu palvelinpalveluntarjoaja verrattuna

Mitä etsiä erillisestä palvelimen isännöintisuunnitelmasta

Dedicated hosting on suunnattu niille, jotka ovat ylittäneet muut vaihtoehdot. Halvemmat suunnitelmat vaativat resurssien jakamista muiden asiakkaiden kanssa. Omalla palvelimellasi saat täyden pääsyn tietokoneeseesi, joka on määritetty erittelysi mukaan.

Saatat jo tietää joitain ominaisuuksista, jotka haluat pitää silmällä, kun harkitset, millä omistettujen palvelimien isännöintipalveluntarjoajilla on parhaat tarjoukset. Tärkeimpien ominaisuuksien nimeäminen:

 • Käytetyn keskusyksikön (CPU) tyyppi
 • Kuinka monta CPU-ydintä mukana on ja millä kellonopeudella ne toimivat
 • Palvelimen käytettävissä olevan RAM-muistin määrä
 • Tarjotun tallennustilan määrä
 • Kuinka paljon kaistanleveyttä palvelin voi tukea
 • Sinulle määritettyjen IP-osoitteiden lukumäärä
 • Mitä käyttöjärjestelmää (OS) palvelin käyttää

Muista kuitenkin, että palvelimet käyttävät muun tyyppistä CPU-arkkitehtuuria kuin esimerkiksi pöytätietokone. Et ehkä tunnista joitain mainituista malleista, kun teet ostoksia omistettuun isännöintiin.

Useimmat aloittelijoille omistetut isännöintisuunnitelmat tarjoavat myös vähemmän RAM-muistia kuin näet kuluttajavalmis tietokoneissa. Tämä johtuu siitä, että nämä koneet ovat kokonaan sitoutuneet ylläpitämään verkkosivustoasi. Monissa tapauksissa sinun ei tarvitse valtavia määriä muistia tehdäksesi sen (vaikka se ei sattukaan).

Ottaen huomioon, kuinka kallis omistettu isäntä voi olla, haluat varmistaa, ettet maksa liian paljon tarpeitasi varten. Itse WordPress voi suorittaa erittäin vaatimattoman asennuksen.

Useimmat omistautuneet palvelimet alkavat kuitenkin neljän ytimen, 8 Gt: n RAM-muistimerkiltä. Näiden lisäresurssien on tarkoitus hallita suurta liikennettä.

Kuusi parasta omistettujen palvelimien isännöintipalvelujen tarjoajaa

Seuraavassa osiossa kuvaamme, mitä kukin näistä palvelimien isännöintipalveluntarjoajista tarjoaa asiakkailleen. Alla olevat nimet eivät näy tietyssä järjestyksessä, mutta vertaamme niitä toisiinsa.

 • Bluehost (www.bluehost.com)
 • Nestemäinen verkko (www.liquidweb.com)
 • SiteGround (www.siteground.com)
 • A2-hosting (www.a2hosting.com)
 • InMotion-hosting (www.inmotionhosting.com)
 • DreamHost (www.dreamhost.com)

Mennään siihen!

1. Bluehost

Paras omistettu palvelinpalveluntarjoaja: Bluehost

Bluehost on yksi hosting-markkinoiden suurimmista nimistä. Se tarjoaa monentyyppisiä suunnitelmia aina jaetuista peruspalvelimista omistettuihin vaihtoehtoihin.

Omistettujen suunnitelmien suhteen Bluehost tarjoaa kolme tasoa, alkaen 79,99 dollaria kuukaudessa kolmen vuoden sitoumuksella. Jokainen paketti sisältää ilmaisen SSL-varmenteen, verkkotunnuksen, mukautetun cPanel-kojelaudan ja useita erillisiä IP-osoitteita.

Tässä on se, mitä saat vakiona olevalla erillisellä palvelintasuunnitelmalla laitteiston suhteen:

 • PROSESSORI: 4-ytinen suoritin, jonka kellonaika on 2,3 GHz
 • RAM: 4 GIGATAVUA
 • kaistanleveys: 5 TB
 • varastointi: 500 Gt
 • Dedikoidut IP-osoitteet: 3

Bluehost nimettiin yhdeksi parhaimmista WordPress-verkkosivustoistamme vuonna 2020 johtuen hyvästä hinta-laatusuhteesta. Vaikka kyselymme perustui jaettuihin hosting-suunnitelmiin, tämä antaa sinulle kuvan palvelutasosta, jota voit odottaa tältä palveluntarjoajalta.

�� Mene Bluehostiin

2. Nestemäinen verkko

Paras omistettu palvelinpalveluntarjoaja: Liquid Web

Nestemäinen Web ei ehkä ole yhtä tunnettu kuin jotkut muut luettelon isännät. Se tarjoaa kuitenkin upean valikoiman omistettuja palvelinasuunnitelmia (muun muassa).

Tämä tietty Web-isäntä tarjoaa kuusi eri tasoa omistettuja hallittuja palvelimia, joista jokainen on nimetty sitä käyttävän suorittimen tyypin mukaan. Jokaiselle perusasetuksen ulkopuolelle olevalle tasolle voit valita jopa yhden tai kahden prosessorin välillä.

"perustiedot" Intel Xeon 1230 v6 suunnitelma asettaa sinut takaisin 149 dollaria kuukaudessa jos maksat vuosittain. Tämä vaihtoehto, kuten kaikki muut, sisältää integroidun sisällönjakeluverkon (CDN), hajautetun palvelunestohyökkäyksen (DDoS) hyökkäyssuojan, kuorman tasapainotuksen, sovelluksen palomuurin ja paljon muuta.

Jos kirjaudut aloittelijalle omistettuun palvelinsuunnitelmaan, saat seuraavat asiat:

 • PROSESSORI: 4-ytinen CPU, jonka kellotaajuus on 3,9 GHz
 • RAM: 32 Gt
 • kaistanleveys: 5 TB
 • varastointi: 2 × 240 Gt
 • Dedikoidut IP-osoitteet: 1

Tämän web-isännän pakkaaminen on paljon pakkausta. Ensinnäkin se tarjoaa paljon suuremman määrän RAM-muistia kaikille tasoilleen kuin periaatteessa mikään muu vaihtoehto tässä luettelossa. Se tekee siitä fantastisen valinnan, jos haluat ajaa useita projekteja yhdellä palvelimella.

Tämän lisäksi täällä oleva suunnitelmavalinta on hyvin suoraviivainen, ja se antaa sinulle paljon yksityiskohtia siitä, mitä kukin taso tarjoaa. Jos etsit hallittua palvelua, jolla on pääkäyttäjän käyttöoikeudet alhaisemmilla hinnoilla kuin SiteGround, mutta jolla on vertailukelpoinen ominaisuustaso, Liquid Web on hyvä vaihtoehto.

Ainoa potentiaalinen rikkoja on, että Liquid Web ei tarjoa hallittua isännöintiä palvelimille, jotka käyttävät Ubuntua. Hallitut vaihtoehdot ovat käytettävissä vain CentOS-, CloudLinux- ja Windows-palvelimille.

�� Siirry nestemäiseen verkkoon

3. SiteGround

SiteGround

SiteGround antaa jatkuvasti parhaimmat arvosanat vertailujen ja arvostelujen isännöinnissä. Se tarjoaa erinomaiset web-hosting-suunnitelmat suhteellisen alhaisilla hinnoilla. Muista kuitenkin, että omistettu palvelimet ovat harvoin sitä, mitä kutsumme "edullinen."

Omistettujen isännöintisuunnitelmien yhteydessä SiteGround-tasot alkavat klo 269 ​​dollaria kuukaudessa. Kaikkia niitä hallitaan täysin, mutta saat silti pääkäyttäjän oikeudet. Toisin kuin muut suunnitelmat, voit kuitenkin maksaa tämän tyyppisistä palveluista yhden, kolmen tai kuuden kuukauden ajan hinnoilla, jotka pysyvät suunnilleen samoina.

SiteGround-palvelun avulla voit hallita WordPress-palvelua. Tämä tarkoittaa, että sinulla on pääsy automaattisiin päivityksiin, lavastustoimintoihin, WP-CLI -tukeen ja integroituun Gitiin. Jokainen suunnitelma sisältää myös ilmaisen CloudFlare integrointi, viisi erillistä IP: tä, useita ohjauspaneelin vaihtoehtoja ja paljon muuta.

Laiteaiheesta, mitä Entry Server -taso sinulle antaa:

 • PROSESSORI: 4-ytinen CPU, kellotettu nopeudella 3,20 GHz (Intel Xeon E3-1230)
 • RAM: 16 Gt
 • kaistanleveys: 10 TB
 • varastointi: 480 Gt (SSD)
 • Dedikoidut IP-osoitteet: 5

Heti lepakosta SiteGround heittää paljon enemmän polttoainetta kuin Bluehost tekee (lisämaksusta). Tämän lisäksi se tarjoaa myös paljon lisätietoja kunkin palvelimen laitteista, mitä tarvitset, jos maksat satoja dollareita kuukaudessa isännöinnistä.

�� Siirry SiteGroundiin

4. A2-hosting

A2-hosting

A2-palvelimella on maine kilpailukykyisestä hinnoittelusta ja se puhuu isosta pelistä suorituskyvyn suhteen. Olemme testanneet sitä aikaisemmin, ja voimme taata näiden väitteiden esittämisen, ainakin jaetun isännöinnin tasolla.

Omistettujen palvelimien osalta A2 Hosting tarjoaa sekä hallittuja että hallitsemattomia vaihtoehtoja, mikä on harvinaista. Itse asiassa sillä on neljä erityyppistä suunnitelmaa, joista jokainen sisältää kolme palvelutasoa.

Näistä vaihtoehdoista sinulla on kolme tasoa hallitsemattomia omistettuja hosting-suunnitelmia. Loppuosa sen luettelosta on täysin hallinnassa, ja vain yksi näistä suunnitelmista tarjoaa sinulle pääkäyttäjän pääsyn palvelimellesi.

Hallitsemattomat omistetut palvelimet alkavat klo 99,59 dollaria kuukaudessa yhden vuoden sitoumuksella. A2-hosting tarjoaa kuitenkin kuukausittaisia ​​maksuvaihtoehtoja lisämaksulla, joka ei ole kovin jyrkkä. Hallittujen palvelimien hinnat toisaalta alkavat 129,30 dollaria kuukaudessa. Pääsyoikeuden saamiseksi kustannukset nousevat 141,09 dollariin kuukaudessa.

Tässä on mitä saat, jos kirjaudut hallitsemattomaan A2-hosting-palvelimeen:

 • PROSESSORI: 2-ytinen CPU, jonka kellotaajuus on 3,1 GHz
 • RAM: 8 Gt
 • kaistanleveys: 10 TB
 • varastointi: 2 × 500 Gt
 • Dedikoidut IP-osoitteet: 2

Lukujen perusteella A2 Hosting tarjoaa tehokkaamman vaihtoehdon Bluehostin hallitsemattomille suunnitelmille hinnoilla, jotka ovat vain jonkin verran korkeammat. Samoin se on ehkä halvin vaihtoehto, jos etsit hallittua erillistä palvelinta, joka istuu noin puoleen hintaan, jonka SiteGround veloittaa..

Nämä kaksi tosiseikkaa tekevät A2-hosting-sivustosta mielenkiintoisen "talousarvio" -vaihtoehto, jos olet omistetun palvelimen markkinoilla. On kuitenkin todettava, että suunnitelman valinta voi olla päänsärky, jos et tiedä tarvitsemiesi resurssien yksityiskohtia.

�� Siirry A2-hostingiin

5. InMotion-hosting

InMotion-hosting

InMotion-hosting on toinen palvelu, joka on tärkein tukikohta parhaiden WordPress-verkkoisäntien vuotuisessa kierroksessa. Se on yleensä melko hyvä kaikissa luokissa, mukaan lukien suorituskyky ja tuen laatu.

Omistettujen palvelimien osalta InMotion tarjoaa sinulle kuusi erilaista suunnitelmaa, joista valita. Jokainen käyttää erilaista CPU-mallia, mutta ne kaikki sisältävät muutama ilmainen tunti hallittua isäntää.

Tunnituntinen lähestymistapa hallittuun isännöintiin on vähän epätavallinen. Se on kuitenkin kelvollinen vaihtoehto, jos haluat käyttää palvelinta itsenäisesti, mutta haluat silti satunnaisesti pääsyn jollekin, joka voi auttaa sinua määrittämään sen tarvittaessa.

InMotion Hosting -palvelimen omat palvelusuunnitelmat alkavat klo 105,69 dollaria kuukaudessa yhden vuoden sitoumuksella, vaikka kuukausivaihtoehtoja on myös saatavana. Tässä on mitä saat tällä tasolla:

 • PROSESSORI: 4-ytinen CPU, kellotettu 3,5 GHz: iin
 • RAM: 8 Gt
 • kaistanleveys: 6 TB
 • varastointi: 500 Gt SSD tai 1 TB HDD
 • Dedikoidut IP-osoitteet: 5

On syytä huomata, että InMotion tarjoaa suurimman määrän omistettuja IP-osoitteita kaikista verrattavista verkkoisäntäkoneista, joita vain Web Site vastaa. Tämä plus sen kilpailukykyinen hinnoittelu tekevät siitä fantastisen vaihtoehdon, jos haluat isännöidä useita projekteja yhdellä palvelimella.

�� Siirry InMotion-hostingiin

6. DreamHost

DreamHost

DreamHost on suosittu suurelta osin, koska se pitää asiat yksinkertaisina. Tämä pätee myös omistettuihin palvelimiin.

DreamHost tarjoaa ohuen valikoiman kahta hallittua omistettua hosting-tasoa, alkaen 149 dollaria kuukaudessa. Suurin ero suunnitelmien välillä on niiden prosessorit. Tämän lisäksi voit määrittää tarkasti, kuinka paljon RAM-muistia palvelimellasi on.

Standard-omistetulla palvelimella saat seuraavat tiedot:

 • PROSESSORI: 4-ytinen CPU, kellotettu 3,5 GHz: iin
 • RAM: 4 GIGATAVUA
 • kaistanleveys: rajoittamaton
 • varastointi: 1 TB kiintolevy
 • Dedikoidut IP-osoitteet: 1

Heti lepakon jälkeen on tärkeää mainita, että vaikka monet verkkoisäntäkoneet mainostavat rajatonta kaistanleveyttä, "reilu käyttö" säännöt paikoillaan. Jos ylität sen, mitä he katsovat hyväksyttäväksi rajoitukseksi, saat lisämaksuja, joten suosimme yleensä, kun palveluntarjoajat antavat sinulle tarkat numerot.

SSD-vaihtoehdon puuttuminen tallennuksesta täällä on hieman räjähtävää, mutta olemme valmiita antamaan sen liukastua, koska DreamHost antaa sinulle täyden hallinnan palvelimen RAM-muistin määrästä.

�� Siirry DreamHost-sivulle

Kuinka päättää, mikä näistä omistautuneista palvelinpalveluntarjoajista on sinulle paras

Olemme käyneet läpi paljon tietoja tässä vertailussa, joten laitetaan kaikki yhteen vierekkäin:

Paras Dedicated Server -palvelun tarjoajat

isäntä
Tulohinta / kuukausi.
prosessori
RAM
kaistanleveys
varastointi
Dedikoidut IP-osoitteet
Bluehost$ 79.994-ytinen 2,3 GHz4 GIGATAVUA5 TB500 Gt3
Nestemäinen verkko$ 1494-ytinen 3,9 GHz32 Gt5 TB2 × 240 Gt1
SiteGround$ 269 muuta4-ytinen 3,20 GHz16 Gt10 TB480 Gt SSD5
A2-hosting$ 99,592-ytinen 3,1 GHz8 Gt10 TB2 × 500 Gt2
InMotion-hosting$ 105,694-ytinen 3,5 GHz8 Gt6 TB500 SSD tai 1 TB HDD5
DreamHost$ 1494-ytinen 3,5 GHz4 GIGATAVUArajoittamaton1 TB kiintolevy1

johtopäätös

Dedikoidut palvelimet eivät ole halpoja, mutta tiesit todennäköisesti, että sisään meni. Jopa niin, jos etsit isäntää, joka tarjoaa parhaan potkun vastineellesi, Bluehost ja A2-hosting olisivat loogisia vaihtoehtoja.

Jos etsit suunnitelma, joka on täydellinen useille projekteille, InMotion-hosting tarjoaa viisi erillistä IP: tä heidän perustasolla.

Kun se tulee hallitut suunnitelmat, Nestemäinen verkko on aina turvallinen veto. Lähtöhinnat voivat kuitenkin tässä tapauksessa olla korkeammat kuin muut valintamme. Toisin sanoen, jos sinulla on budjetti sille, mielenrauha voi olla kustannusten arvoinen.

Kuten totesimme, omistetut palvelimet voivat olla kalliita. Tätä tosiasiaa ei voida kiertää. Jos aiot kuluttaa niin paljon rahaa, saatat yhtä hyvin valita yhden parhaimmista omistettujen palvelimien palveluntarjoajista, joita voit löytää!

Onko sinulla kysymyksiä omistetusta isännöinnistä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector