6 millors proveïdors d’allotjament en servidors dedicats en comparació: assequibles i potents

6 millors proveïdors d’allotjament en servidors dedicats en comparació: assequibles i potents

6 millors proveïdors d’allotjament en servidors dedicats en comparació: assequibles i potents
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

De vegades, necessiteu més recursos del que un pla d’allotjament compartit o un servidor privat virtual (VPS) us pot proporcionar. Els grans llocs amb grans trànsits solen exigir un espai propi, que sol ser bastant car. Si voleu gastar aquest tipus de diners, voldreu triar els millors proveïdors dedicats a allotjament de servidors.


Amb la dreta servidor d’allotjament dedicat pla, el lloc web ha de volar. En accedir als recursos compromesos exclusivament amb el vostre lloc, els colls d’ampolla i els temps d’inactivitat poden esdevenir una cosa anterior. Això pot millorar l’experiència dels usuaris per ajudar a augmentar els percentatges de conversions i la retenció de visitants.

En aquest article, anem a examinar quines funcions heu de buscar en aquest tipus de serveis. Aleshores, us presentarem sis dels millors proveïdors d’allotjament en servidors dedicats, inclosos el maquinari i les característiques que ofereixen, així com els seus preus. Anem-hi!

En comparació dels millors proveïdors d'allotjament dedicats al servidor

Què cal buscar en un pla dedicat d’allotjament de servidors

L’allotjament dedicat està orientat a aquells que hagin superat altres opcions. Els plans menys costosos requereixen que compartiu recursos amb altres clients. Amb el vostre propi servidor, podreu accedir completament a un equip configurat segons les vostres especificacions.

És possible que ja conegueu algunes de les funcions que voleu tenir en compte a l’hora de considerar quins proveïdors d’allotjament de servidors dedicats tenen les millors ofertes. Per anomenar les funcions clau:

 • El tipus d’Unitat de Processament Central (CPU) utilitzada
 • Quants nuclis de CPU s’inclouen i a quina velocitat de rellotge s’executen
 • La quantitat de memòria d’accés aleatori (RAM) que té el servidor disponible
 • La quantitat d’espai d’emmagatzematge proporcionat
 • Quant d’ample de banda pot suportar el servidor
 • El nombre d’adreces IP dedicades configurades per a tu
 • Què sistema operatiu (SO) utilitza el servidor

Tanmateix, tingueu en compte que els servidors utilitzen un tipus d’arquitectura de CPU diferent de, per exemple, un ordinador d’escriptori. És possible que no reconegueu alguns dels models esmentats quan compreu allotjament especialitzat.

La majoria dels plans d’allotjament dedicats a principis també ofereixen menys memòria RAM de la que veieu en els equips preparats per al consumidor. Això es deu al fet que aquestes màquines es dediquen totalment a la gestió del vostre lloc web. En molts casos, no necessiteu molta quantitat de memòria per fer-ho (tot i que no fa mal).

Tenint en compte el costós d’allotjament dedicat, pot assegurar-vos que no pagueu en excés les vostres necessitats. El propi WordPress pot funcionar amb una configuració molt modesta.

Tot i això, la majoria de servidors dedicats comencen al voltant dels quatre nuclis de 8 GB de memòria RAM. Aquests recursos addicionals estan destinats a gestionar alts nivells de trànsit.

Sis dels millors proveïdors dedicats a allotjament de servidors

A la següent secció, anem a desglossar el que cadascun d’aquests proveïdors d’allotjament de servidors dedicats ofereix als seus clients. Els noms que es mostren a continuació no apareixen en cap ordre concret, però els comparem els uns amb els altres.

 • Bluehost (www.bluehost.com)
 • Liquid Web (www.liquidweb.com)
 • SiteGround (www.siteground.com)
 • Hosting A2 (www.a2hosting.com)
 • InMotion Hosting (www.inmotionhosting.com)
 • DreamHost (www.dreamhost.com)

Anem-hi!

1. Bluehost

Els millors proveïdors dedicats d'allotjament de servidors: Bluehost

Bluehost és un dels majors noms del mercat de hosting en general. Proporciona diversos tipus de plans, que van des de servidors compartits bàsics fins a opcions dedicades.

Quan es tracta de plans dedicats, Bluehost ofereix tres nivells, a partir de 79,99 dòlars al mes amb un compromís de tres anys. Tots els paquets inclouen un certificat SSL gratuït, un nom de domini, un tauler de control cPanel personalitzat i diverses adreces IP dedicades.

A continuació, es mostra el que s’obté amb el pla dedicat del servidor estàndard, en termes de maquinari:

 • CPU: CPU de 4 nuclis amb 2,3 GHz
 • RAM: 4GB
 • Ample de banda: 5 TB
 • Emmagatzematge: 500 GB
 • Adreces IP dedicades: 3

Bluehost va ser nomenat com un dels nostres millors amfitrions web de WordPress el 2020, per la seva bona relació qualitat-preu. Tot i que la nostra enquesta es basava en plans d’allotjament compartits, això us dóna una idea del nivell de servei que podeu esperar d’aquest proveïdor.

�� Vés a Bluehost

2. Web líquida

Els millors proveïdors dedicats d'allotjament de servidors: Liquid Web

Pot ser que el líquid web no sigui tan conegut com alguns dels altres amfitrions d’aquesta llista. Tot i això, ofereix una fantàstica selecció de plans de servidors dedicats (entre altres opcions).

Aquest amfitrió web proporciona sis nivells diferents de servidors gestionats dedicats, cadascun anomenat pel tipus de CPU que l’alimenta. Per a cada nivell més enllà de l’opció bàsica, fins i tot podeu triar entre CPU única o doble.

El "bàsic" El pla Intel Xeon 1230 v6 us farà tornar 149 dòlars al mes si pagueu anualment. Aquesta opció, juntament amb les altres, inclou una xarxa de lliurament de contingut integrada (CDN), una protecció contra atac contra la denegació de servei distribuïda (DDoS), l’equilibri de càrrega, un tallafoc d’aplicació i molt més..

Si us registreu al pla del servidor dedicat per a principiants, aquí tindreu el que obtindreu:

 • CPU: CPU de 4 nuclis amb 3,9 GHz
 • RAM: 32 GB
 • Ample de banda: 5 TB
 • Emmagatzematge: 2 × 240 GB
 • Adreces IP dedicades: 1

Hi ha moltes coses a desempaquetar quan es tracta d’aquest amfitrió web. Primer, ofereix una quantitat de RAM molt més elevada per a tots els seus nivells que bàsicament qualsevol altra opció d’aquesta llista. Això fa que sigui una elecció fantàstica si voleu executar diversos projectes en un sol servidor.

Més enllà d’això, la selecció del pla aquí és molt senzilla i us ofereix una gran quantitat de detalls sobre què ofereix cada nivell. Si busqueu un servei gestionat amb accés root a preus més baixos que SiteGround, però amb un nivell de funcions comparable, Liquid Web és una opció sòlida.

L’únic distribuïdor potencial és que Liquid Web no ofereix allotjament gestionat per a servidors que utilitzin Ubuntu. Les opcions gestionades només estan disponibles per als servidors CentOS, CloudLinux i Windows.

�� Vés a Liquid Web

3. SiteGround

SiteGround

SiteGround constantment obté les millors marques en les comparacions i les revisions d’allotjament. Ofereix excel·lents plans d’allotjament web a preus relativament baixos. Tanmateix, tingueu en compte que els servidors dedicats rarament són els que anomenàvem "assequible."

Quan es tracta de plans d’allotjament dedicats, els nivells de SiteGround comencen a 269 ​​dòlars al mes. Tots ells estan gestionats completament, però encara teniu accés root. A diferència dels altres plans, però, podeu pagar aquest tipus de servei en un, tres o sis mesos, amb preus que mantenen aproximadament el mateix.

Amb SiteGround, obté l’opció d’un servei gestionat de WordPress. Això vol dir que tindreu accés a actualitzacions automàtiques, funcionalitats d’escenificació, assistència WP-CLI i Git integrat. Tots els plans també inclouen gratuït Flama de núvols integració, cinc IP dedicats, múltiples opcions del tauler de control i molt més.

Quant al tema del maquinari, aquí teniu el resultat que ofereix el nivell del servidor d’entrada:

 • CPU: CPU de 4 nuclis en velocitat de 3,20 GHz (Intel Xeon E3-1230)
 • RAM: 16 GB
 • Ample de banda: 10 TB
 • Emmagatzematge: 480 GB (SSD)
 • Adreces IP dedicades: 5

A la sortida del ratolí, SiteGround llança molta més potència de foc al que fa Bluehost (amb un suplement). Més enllà d’això, també proporciona molts més detalls sobre el maquinari de cada servidor, que és el que voleu si pagueu centenars de dòlars al mes per allotjament.

�� Vés a SiteGround

4. A2 Hosting

A2 Hosting

A2 Hosting té una reputació de preus competitius i parla d’un gran joc quan es tracta de rendiment. Ho hem provat anteriorment i podem obtenir les reclamacions, almenys al nivell d’allotjament compartit.

Quan es tracta de servidors dedicats, A2 Hosting ofereix opcions gestionades i no gestionades, cosa rara. De fet, té quatre tipus de plans diferents, cadascun dels quals inclou tres nivells de servei.

Entre aquestes opcions, teniu tres nivells de plans d’allotjament dedicats no gestionats. La resta del seu catàleg està completament gestionat i només un d’aquests plans us ofereix accés root al vostre servidor.

Els servidors dedicats no gestionats comencen a 99,59 dòlars al mes amb un compromís d’un any. Tot i això, A2 Hosting ofereix opcions de pagament de mes a mes, amb un suplement que no és tot tan intens. Els servidors gestionats, en canvi, comencen a partir de 129,30 dòlars mensuals. Per obtenir accés a root, aquest cost ascendeix a 141,09 dòlars al mes.

A continuació, us donem el que obteniu si us registreu a un servidor dedicat d’allotjament d’A2 Hosting no gestionat:

 • CPU: CPU de 2 nuclis cronometrada a 3,1 GHz
 • RAM: 8 GB
 • Ample de banda: 10 TB
 • Emmagatzematge: 2 × 500 GB
 • Adreces IP dedicades: 2

En nombre, A2 Hosting ofereix una alternativa més potent als plans no gestionats de Bluehost a preus que són només una mica més alts. De la mateixa manera, potser és l’opció més barata si busqueu un servidor dedicat gestionat, aproximadament a la meitat del preu que cobra SiteGround..

Aquests dos fets es combinen perquè A2 Hosting sigui interessant "pressupost" opció si esteu al mercat d’un servidor dedicat. Cal dir, però, que la selecció del pla pot ser un mal de cap si no coneixeu els detalls sobre els recursos que necessiteu.

�� Vés a A2 Hosting

5. InMotion Hosting

InMotion Hosting

InMotion Hosting és un altre servei fonamental en els nostres complements anuals dels millors amfitrions web de WordPress. Normalment es nota força bé en totes les categories, inclòs el rendiment i la qualitat del seu suport.

Quan es tracta de servidors dedicats, InMotion us ofereix sis plans diferents. Cadascun utilitza un model de CPU diferent, però inclouen algunes hores gratuïtes d’allotjament gestionat.

El plantejament horari de l’allotjament gestionat és poc ortodox. Tanmateix, és una opció vàlida si voleu executar el servidor de manera independent, però encara voleu accedir ocasionalment a algú que us pugui ajudar a configurar-lo si cal.

Els plans de servidor dedicats de InMotion Hosting comencen a començar 105,69 dòlars al mes amb un compromís d’un any, tot i que també hi ha opcions mensuals disponibles. Aquí teniu el que obteniu a aquest nivell:

 • CPU: CPU de 4 nuclis en 3,5 GHz
 • RAM: 8 GB
 • Ample de banda: 6 TB
 • Emmagatzematge: SSD de 500 GB o HDD d’1 TB
 • Adreces IP dedicades: 5

Val la pena assenyalar que InMotion ofereix un dels més elevats números d’IP dedicats de tots els servidors web que hem comparat fins ara, únicament per SiteGround. Això, a més dels seus preus competitius, la converteixen en una opció fantàstica si voleu allotjar diversos projectes en un sol servidor.

�� Vés a Hosting InMotion

6. DreamHost

DreamHost

DreamHost és popular, en bona part, perquè manté les coses senzilles. Això també val per als seus servidors dedicats.

DreamHost ofereix una àmplia selecció de dos nivells d’allotjament dedicats a l’administració, a partir de 149 dòlars al mes. La diferència principal entre els plans és els seus processadors. Més enllà d’això, podeu configurar amb precisió quanta RAM voleu tenir el vostre servidor.

Amb el servidor dedicat estàndard, obteniu les especificacions següents:

 • CPU: CPU de 4 nuclis en 3,5 GHz
 • RAM: 4GB
 • Ample de banda: No modificat
 • Emmagatzematge: 1 TB HDD
 • Adreces IP dedicades: 1

Ben aviat, és important esmentar que, encara que molts hostes web anuncien una amplada de banda il·limitada, sempre hi ha "Ús just" normes al seu lloc. Si sobrepassa el que consideren un límit acceptable, rebrà despeses addicionals, de manera que normalment preferim quan els proveïdors us proporcionin números precisos.

La manca d’una opció SSD per a l’emmagatzematge aquí és una mica, però estem disposats a deixar que es llisqui perquè DreamHost us dóna un control total sobre la quantitat de memòria RAM que voleu per al vostre servidor..

�� Vés a DreamHost

Com decidir quin d’aquests proveïdors d’allotjament de servidors dedicats és el que més us convé

Hem revisat molta informació en aquesta comparació, de manera que posem les coses juntes al costat:

Els millors proveïdors d’allotjament en servidors dedicats

Amfitrió
Preu d’entrada / mes.
CPU
RAM
Ample de banda
Emmagatzematge
IP dedicats
Bluehost79,99 dòlars4 nuclis de 2,3 GHz4GB5 TB500 GB3
Web líquida149 dòlars4 nuclis 3,9 GHz32 GB5 TB2 × 240 GB1
SiteGround269 ​​dòlars4 nuclis 3,20 GHz16 GB10 TBSSD de 480 GB5
A2 Hosting99,59 dòlars2 nuclis 3,1 GHz8 GB10 TB2 × 500 GB2
InMotion Hosting105,69 dòlars4 nuclis de 3,5 GHz8 GB6 TB500 SSD o 1 TB HDD5
DreamHost149 dòlars4 nuclis de 3,5 GHz4GBNo modificat1 TB HDD1

Conclusió

Els servidors dedicats no són barats, però és probable que ho entendreu. Tot i així, si busqueu l’amfitrió que ofereixi el millor rendiment per al vostre valor, Bluehost i A2 Hosting serien les opcions lògiques.

Si esteu buscant un un pla perfecte per a diversos projectes, InMotion Hosting ofereix cinc IP dedicats amb el seu nivell bàsic.

Quan es tracta de plans gestionats, Web líquida sempre és una aposta segura. Tanmateix, en aquest cas, els punts de preu inicial poden ser superiors a la resta de seleccions. Dit això, si teniu el pressupost per a això, pot ser que valgui la pena el vostre cost.

Com dèiem, els servidors dedicats poden ser costosos. No hi ha cap manera d’evitar aquest fet. Si invertiu molts diners, també podeu optar per un dels millors proveïdors dedicats a allotjament de servidors que pugueu trobar.!

Tens alguna pregunta sobre allotjament dedicat? Feu-nos-ho saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector