6 bedst dedikerede serverhostudbydere sammenlignet – overkommelig og kraftfuld

Nogle gange har du brug for flere ressourcer, end en delt hostingplan eller Virtual Private Server (VPS) kan give. Store, trafikstunge steder kræver ofte deres egen plads, hvilket har tendens til at være temmelig dyrt. Hvis du vil bruge den slags penge, vil du vælge mellem de bedste dedikerede serverhostingudbydere.


Med den rigtige dedikeret server hosting plan, dit websted skal flyve. Når du får adgang til ressourcer, der udelukkende er dedikeret til dit websted, kan flaskehalse og nedetid blive en saga blid. Dette kan forbedre brugeroplevelsen for at hjælpe med at øge konverteringsfrekvensen og besøgende bevarelse.

I denne artikel undersøger vi, hvilke funktioner du skal kigge efter i denne type service. Derefter introducerer vi dig seks af de bedste dedikerede serverhostudbydere, inklusive hvilken hardware og funktioner de tilbyder såvel som deres priser. Lad os komme til det!

Bedste dedikerede serverhostingudbydere sammenlignet

Hvad man skal kigge efter i en dedikeret server-hostingplan

Dedikeret hosting er rettet mod dem, der har vokset frem andre muligheder. Mindre dyre planer kræver, at du deler ressourcer med andre klienter. Med din egen server får du fuld adgang til en computer, der er konfigureret til dine specifikationer.

Du kender måske allerede nogle af de funktioner, du vil holde øje med, når du overvejer hvilke dedikerede serverhostudbydere, der har de bedste tilbud. Sådan navngiver du nøglefunktionerne:

 • Den anvendte type Central Processing Unit (CPU)
 • Hvor mange CPU-kerner er inkluderet, og med hvilken urhastighed de kører
 • Mængden af ​​RAM (Random Access Memory), som serveren har tilgængelig
 • Mængden af ​​tilgængelig lagerplads
 • Hvor meget båndbredde serveren kan understøtte
 • Antallet af dedikerede IP-adresser, der er konfigureret til dig
 • Hvilket operativsystem (OS) serveren bruger

Husk dog, at servere bruger en anden type CPU-arkitektur end f.eks. En stationær computer. Du kan muligvis ikke genkende nogle af de nævnte modeller, når du handler efter dedikeret hosting.

De fleste starter dedikerede hosting-planer tilbyder også mindre RAM, end du ser i forbrugerklare computere. Det skyldes, at disse maskiner er forpligtet til at køre dit websted. I mange tilfælde behøver du ikke enorme mængder hukommelse for at gøre det (selvom det ikke skader).

I betragtning af hvor dyre dedikeret hosting kan være, vil du sikre dig, at du ikke betaler for meget for dine behov. WordPress kan selv køre på en meget beskeden opsætning.

De fleste dedikerede servere starter dog omkring det fire-core 8 GB RAM-mærke. Disse ekstra ressourcer er beregnet til at håndtere høje trafikniveauer.

Seks af de bedste dedikerede serverhostingudbydere

I det næste afsnit vil vi opdele, hvad hver af disse dedikerede serverhostudbydere tilbyder deres kunder. Navnene nedenfor vises ikke i nogen bestemt rækkefølge, men vi sammenligner dem med hinanden.

 • Bluehost (www.bluehost.com)
 • Flydende web (www.liquidweb.com)
 • SiteGround (www.siteground.com)
 • A2 Hosting (www.a2hosting.com)
 • InMotion Hosting (www.inmotionhosting.com)
 • DreamHost (www.dreamhost.com)

Lad os komme til det!

1. Bluehost

Bedste dedikerede serverhostingudbydere: Bluehost

Bluehost er et af de største navne på hostingmarkedet generelt. Det giver flere typer planer, lige fra basale delte servere til dedikerede indstillinger.

Når det kommer til dedikerede planer, tilbyder Bluehost tre niveauer fra og med kl $ 79,99 per måned med en tre-årig forpligtelse. Hver pakke indeholder et gratis SSL-certifikat, et domænenavn, et brugerdefineret cPanel-dashboard og flere dedikerede IP-adresser.

Dette er, hvad du får med den dedikerede Standard-serverplan med hensyn til hardware:

 • CPU: 4-core CPU klokket ved 2,3 GHz
 • VÆDDER: 4 GB
 • båndbredde: 5 TB
 • Opbevaring: 500 GB
 • Dedikerede IP-adresser: 3

Bluehost blev udnævnt til en af ​​vores bedste WordPress-webværter i 2020 på grund af dets gode pris-til-ydelsesforhold. Selvom vores undersøgelse var baseret på delte hostingplaner, giver dette dig en idé om det serviceniveau, du kan forvente af denne udbyder.

�� Gå til Bluehost

2. Flydende web

Bedste dedikerede serverhostudbydere: Liquid Web

Flydende web er muligvis ikke så kendt som nogle af de andre værter på denne liste. Det tilbyder dog et fantastisk udvalg af dedikerede serverplaner (blandt andre muligheder).

Denne særlige webhost leverer seks forskellige niveauer af dedikerede administrerede servere, hver navngivet efter den type CPU, der driver den. For hvert niveau ud over den grundlæggende mulighed kan du endda vælge mellem enkelt- eller dual-CPU’er.

Det "grundlæggende" Intel Xeon 1230 v6-plan sætter dig tilbage 149 $ per måned hvis du betaler på årsbasis. Denne mulighed sammen med alt andet inkluderer et integreret Content Delivery Network (CDN), Distribueret Denial of Service (DDoS) angrebsbeskyttelse, belastningsbalancering, en applikations firewall og mere.

Hvis du tilmelder dig den starter dedikerede serverplan, er det her, du får:

 • CPU: 4-core CPU klokket ved 3,9 GHz
 • VÆDDER: 32 GB
 • båndbredde: 5 TB
 • Opbevaring: 2 × 240 GB
 • Dedikerede IP-adresser: 1

Der er meget at pakke ud, når det kommer til denne webhost. For det første tilbyder det en meget højere mængde RAM til alle dens niveauer end dybest set nogen anden mulighed på denne liste. Det gør det til et fantastisk valg, hvis du vil køre flere projekter på en enkelt server.

Ud over det er planvalget her meget ligetil, og det giver dig en masse detaljer om, hvad hvert niveau tilbyder. Hvis du leder efter en administreret service med root-adgang til lavere priser end SiteGround, men med et sammenligneligt niveau af funktioner, er Liquid Web en solid mulighed.

Den eneste potentielle dealbreaker er, at Liquid Web ikke tilbyder administreret hosting til servere, der bruger Ubuntu. Administrerede indstillinger er kun tilgængelige for CentOS-, CloudLinux- og Windows-servere.

�� Gå til Liquid Web

3. SiteGround

SiteGround

SiteGround scorer konsekvent topkarakterer i hosting-sammenligninger og anmeldelser. Det tilbyder fremragende webhosteplaner til relativt lave priser. Husk dog, at dedikerede servere sjældent er det, vi kalder "overkommelige."

Når det kommer til dedikerede hostingplaner, starter SiteGround-niveauer kl $ 269 pr. Måned. Alle af dem er fuldt styret, men alligevel får du stadig rootadgang. I modsætning til dens andre planer, kan du imidlertid betale for denne type service på en, tre eller seks måneders basis med priser, der holder omtrent det samme.

Med SiteGround får du muligheden for en administreret WordPress-service. Dette betyder, at du har adgang til auto-opdateringer, iscenesættelsesfunktionalitet, WP-CLI support og integreret Git. Hver plan inkluderer også gratis CloudFlare integration, fem dedikerede IP’er, flere kontrolpanelindstillinger og meget mere.

Det er hardware, der er, hvad Entry Server-niveauet får dig:

 • CPU: 4-core CPU klokket til 3,20 GHz (Intel Xeon E3-1230)
 • VÆDDER: 16 GB
 • båndbredde: 10 TB
 • Opbevaring: 480 GB (SSD)
 • Dedikerede IP-adresser: 5

Lige væk fra flagermus, kaster SiteGround meget mere ildkraft på din måde end Bluehost gør (mod et ekstra gebyr). Ud over det giver det også mange flere detaljer om hver server’s hardware, hvilket er, hvad du vil have, hvis du skal betale hundreder af dollars om måneden for hosting.

�� Gå til SiteGround

4. A2 Hosting

A2 Hosting

A2 Hosting har et ry for konkurrencedygtige priser og taler et stort spil, når det kommer til ydeevne. Vi har testet det tidligere, og vi kan garantere for disse påstande, i det mindste på det delte hostingniveau.

Når det kommer til dedikerede servere, tilbyder A2 Hosting både administrerede og ikke-administrerede indstillinger, hvilket er sjældent. Faktisk har det fire forskellige typer planer, der hver inkluderer tre niveauer af service.

Blandt disse muligheder har du tre lag med ikke-administrerede dedikerede hostingplaner. Resten af ​​dets katalog er fuldt styret, og kun en af ​​disse planer giver dig rodadgang til din server.

Ikke-administrerede dedikerede servere starter kl $ 99,59 per måned med et års engagement. A2 Hosting tilbyder dog betalingsmuligheder fra måned til måned med et tillæg, der ikke er så stejlt. Administrerede servere starter på den anden side ved $ 129,30 per måned. For at få root-adgang går disse omkostninger op til $ 141,09 pr. Måned.

Her er hvad du får, hvis du tilmelder dig en ikke-administreret A2 Hosting dedikeret server:

 • CPU: 2-core CPU uret med 3,1 GHz
 • VÆDDER: 8 GB
 • båndbredde: 10 TB
 • Opbevaring: 2 × 500 GB
 • Dedikerede IP-adresser: 2

Med tallene tilbyder A2 Hosting et mere kraftfuldt alternativ til Bluehosts ustyrede planer til priser, der kun er noget højere. Ligeledes er det måske den billigste mulighed, hvis du leder efter en administreret dedikeret server, der sidder til cirka halvdelen af ​​den pris, SiteGround opkræver.

Disse to fakta kombineres for at gøre A2 Hosting interessant "budget" mulighed, hvis du er på markedet efter en dedikeret server. Det må dog siges, at valg af plan kan være en hovedpine, hvis du ikke kender detaljerne omkring de ressourcer, du har brug for.

�� Gå til A2 Hosting

5. InMotion Hosting

InMotion Hosting

InMotion Hosting er en anden tjeneste, der er en grundpille i vores årlige opdateringer af de bedste WordPress webhosts. Det scorer normalt ret godt i alle kategorier, herunder ydeevne og kvaliteten af ​​dens support.

Når det kommer til dedikerede servere, tilbyder InMotion dig seks forskellige planer at vælge imellem. Hver bruger en anden CPU-model, men de inkluderer alle et par gratis timers administreret hosting.

Den timelige tilgang til styret hosting er lidt uortodoks. Det er dog en gyldig mulighed, hvis du vil køre din server uafhængigt, men stadig gerne vil lejlighedsvis adgang til nogen, der kan hjælpe dig med at konfigurere den om nødvendigt.

InMotion Hosting’s dedikerede serverplaner starter kl $ 105,69 per måned med et års forpligtelse, selvom månedlige optioner også er tilgængelige. Her er hvad du får på det niveau:

 • CPU: 4-core CPU klokket i 3,5 GHz
 • VÆDDER: 8 GB
 • båndbredde: 6 TB
 • Opbevaring: 500 GB SSD eller 1 TB HDD
 • Dedikerede IP-adresser: 5

Det er værd at bemærke, at InMotion tilbyder et af det højeste antal dedikerede IP’er af alle webhostene, vi har sammenlignet hidtil, kun matchet af SiteGround. Det plus dets konkurrencedygtige priser gør det til en fantastisk mulighed, hvis du vil være vært for flere projekter på en enkelt server.

�� Gå til InMotion Hosting

6. DreamHost

DreamHost

DreamHost er stort set populær, fordi det holder tingene enkle. Det gælder også for dets dedikerede servere.

DreamHost tilbyder et slankt udvalg af to administrerede dedikerede hosting-lag, startende kl 149 $ per måned. Den største forskel mellem planerne er deres processorer. Derudover kan du konfigurere nøjagtigt, hvor meget RAM du ønsker, at din server skal have.

Med den dedikerede Standard-server får du følgende specifikationer:

 • CPU: 4-core CPU klokket i 3,5 GHz
 • VÆDDER: 4 GB
 • båndbredde: fastprisadgang
 • Opbevaring: 1 TB HDD
 • Dedikerede IP-adresser: 1

Lige væk fra flagermus, er det vigtigt at nævne, at selv om en masse webhoste reklamerer for ubegrænset båndbredde, er der altid "fair brug" regler på plads. Hvis du overskrider det, de anser for en acceptabel grænse, modtager du ekstra gebyrer, så vi foretrækker normalt, når udbydere giver dig præcise tal.

Manglen på en SSD-mulighed til opbevaring her er lidt af en bummer, men vi er villige til at lade den glide, fordi DreamHost giver dig fuld kontrol over, hvor meget RAM du ønsker til din server.

�� Gå til DreamHost

Hvordan man beslutter, hvilken af ​​disse dedikerede serverhostudbydere der er bedst for dig

Vi har gennemgået en masse information i denne sammenligning, så lad os sammensætte det hele side om side:

Bedste dedikerede serverhostudbydere Vært
Indgangspris / mo.
CPU
vædder
båndbredde
Opbevaring
Dedikerede IP’er
Bluehost$ 79,994-core 2,3 GHz4 GB5 TB500 GB3
Flydende web$ 1494-core 3,9 GHz32 GB5 TB2 × 240 GB1
SiteGround$ 2694-core 3,20 GHz16 GB10 TB480 GB SSD5
A2 Hosting$ 99,592-core 3,1 GHz8 GB10 TB2 × 500 GB2
InMotion Hosting$ 105,694-core 3,5 GHz8 GB6 TB500 SSD eller 1 TB HDD5
DreamHost$ 1494-core 3,5 GHz4 GBfastprisadgang1 TB HDD1

Konklusion

Dedikerede servere er ikke billige, men du vidste sandsynligvis at gå ind. Alligevel, hvis du leder efter den vært, der tilbyder det bedste smell til din sorteper, Bluehost og A2 Hosting ville være de logiske indstillinger.

Hvis du leder efter en plan, der er perfekt til flere projekter, InMotion Hosting leverer fem dedikerede IP’er med deres grundlæggende niveau.

Når det kommer til styrede planer, Flydende web er altid et sikkert spil. I dette tilfælde kan startprispoint dog være højere end resten af ​​vores valg. Når det er sagt, hvis du har budgettet til det, kan ro i sindet være værd at prisen.

Som vi sagde, dedikerede servere kan være dyre. Der er ingen vej rundt om det faktum. Hvis du vil bruge så mange penge, kan du lige så godt vælge en af ​​de bedste dedikerede serverhostingudbydere, du kan finde!

Har du spørgsmål om dedikeret hosting? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map