5 “parasta” WordPress-sivustojen pilvipalveluntarjoajaa vuonna 2020

Menneisyydessä lähtötason isännöintimaailmaan löydät seuraavan askeleen ylöspäin – parhaiden pilvipalvelujen tarjoajien taso (WordPressille). Mutta kuinka navigoida näillä vesillä?


Onko myös vaivan arvoista oppia, mistä pilvitallennus tarkoittaa? Onko pilvipalvelin millään tavalla parempi WordPressille? No, se on varmasti erilainen …

Tämä viesti opastaa sinua tekemään oikean valinnan. Tarkastelemme markkinoiden parhaita pilvipalveluntarjoajia tänään ja arvioimme niitä eri parametreillä tarpeidesi perusteella.

Parhaat pilvipalveluntarjoajat WordPressille

Johdanto pilvipalveluihin

Aloitetaan alusta:

 • Perinteisen web-hosting-toiminnan yksinkertaisin muoto on jaettu hosting. Tässä hosting-mallissa yhdessä palvelimessa on useiden asiakkaiden verkkosivut.
 • Seuraava isännöintimuoto on VPS-isäntä. Se on samanlainen kuin jaettu hosting, koska useita sivustoja ylläpidetään samassa palvelimessa. Kohdennettu resurssien allokointi varmistaa kuitenkin, että verkkosivustot eivät tietyssä määrin häiritse toistensa toimintaa.
 • Dedicated hosting on hosting-tyyppi, jossa palvelimella on vain yksi sivusto. Tämä antaa sinulle täydellisen hallinnan isännän resursseista ja tekee siitä verkkosivustosi riippumaton muiden suorituskyvystä.

Pilvipalvelu on hiukan kaikkea edellä mainittua…

Teoriassa pilven virtuaalikoneita ei voida verrata perinteisiin web-hosting-tyyppeihin. Julkinen pilvipalveluntarjoaja isännöi verkkosivustoja omissa tiloissaan, ja osan niistä voi ostaa kuka tahansa. Tietoyhteys, joka isännöi pilviä, voidaan jakaa muiden asiakkaiden kesken. Yksityinen pilvi sitä vastoin isännöi yksinomaan yksittäiselle asiakkaalle etäällä. Virtuaali yksityinen pilvi on laajennus asiakkaan kyvyille käsitellä hetkellisesti suuria kuormia. Se voidaan isännöidä asiakkaan tiloissa.

�� sivutekstissä; toinen isännöintityyppi on erikoistunut isännöinti, jossa isännöintipalveluntarjoaja antaa sinun ylläpitää tietyn tyyppistä verkkosivustoa tai verkkosovellusta. Yleisiä esimerkkejä erikoistuneesta isännöinnistä ovat WordPress-isännöinti, Node.js-isännöinti tai vieläkin erikoistuneempi, WooCommerce-hosting.

�� Mitä odotetaan WordPressin parhailta pilvipalveluntarjoajilta?

Voit arvioida pilvipalvelujen tarjoajia seuraavien näkökohtien perusteella:

�� tekniikka:

Vastaako pilvipalveluntarjoajasi pino tarpeitasi? Jos esimerkiksi isännöit WooCommerce-sivustoa, siirrytkö mukavasti isäntään, joka tarjoaa hyvää tukea yleistyneelle PHP-isännöinnille, mutta ei erityistä tukea WordPressille tai WooCommercelle?

Lisäksi onko isännän kokoonpano sopusoinnussa sen kanssa, mitä sovelluksesi tarvitsee? Jotkut palvelinpuolen tekniikat voivat toimia paremmin koneilla, jotka on määritetty tietyllä tavalla verrattuna muihin. Jos aiot suorittaa vakavan asennuksen, nämä on asioita, jotka sinun tulee harkita.

�� Skaalausominaisuudet:

Pilvitallennuksen merkittävä etu perinteiseen isännöintiin verrattuna on kyky skaalata muuttuvaan kysyntään.

Onko isäntä kyky käsitellä huippukuormituksia? Jos kyllä, tarvitseeko isäntäsi manuaalista interventiota tällaisten kuormien käsittelemiseksi? Kohdentaako se uusia resursseja liikenteestä riippuen? Vähentääkö isäntä näitä resursseja tärkeysjärjestyksessä, kun kuormat ovat normalisoituneet?

�� riippuvuudet:

Voit valita isännöintipalveluntarjoajan joutua arvioimaan mitä riippuvuuksia isännöintipalveluntarjoajalla on. Esimerkiksi, hyödyntääkö se jonkun toisen alustaa tarjoamaan sinulle ratkaisun? Toimittajiin liittyvät riskit saattavat siirtyä myös palveluntarjoajaasi.

�� Muut ominaisuudet:

Palvelunsa erottamiseksi isännät tarjoavat nykyään useita lisäominaisuuksia, jotka saattavat olla merkityksellisiä sinulle. Joitakin esimerkkejä sellaisista ominaisuuksista ovat sisäänrakennettu versionhallinta, välimuisti, CDN, SSL, omistetut IP-osoitteet ja muut.

☁️ 5 parasta pilvipalveluntarjoajaa

Tässä on kokoonpano, joka meillä on:

InMotion Hosting Cloud Business -ratkaisut (www.inmotionhosting.com)

Parhaat pilvipalveluntarjoajat WordPressille: InMotion Hosting

InMotion-hosting tarjoaa laajan valikoiman isännöintivaihtoehtoja – jaettua, VPS: ää, omaa, WordPress- ja pilvipalvelua. InMotionin pilvipalvelu alkaa 17,99 dollaria kuukaudessa 4 Gt RAM-muistilla, 75 Gt tallennustilalla ja 4 Tt kaistaleveydellä. Ja sinulla on mahdollisuus päivittää paljon tehokkaampaan asetukseen 8 Gt RAM-muistilla, 260 Gt tallennustilalla ja 8 Tt kaistaleveydellä.

Vaikka ilmaista tasoa ei ole, InMotionin 90 päivän rahat takaisin -takuun pitäisi auttaa sinua sen palveluissa. Jos muutat toiselta palveluntarjoajalta, siellä on ilmainen siirtopalvelu.

Muutamia lisäominaisuuksia, jotka saat myös, ovat ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti, ilmainen SSL, rajoittamaton sähköpostitili, 24/7 tuki ja 3 omistettu IP-osoite. Yhteenvetona voidaan todeta, että jos valitset tämän isännän, verkkosivuston ylläpitoon liittyvät lisäkustannukset minimoidaan.

Amazon EC2 (Aws.amazon.com)

Parhaat pilvipalveluntarjoajat WordPressille: Amazon EC2

Amazon Web Services tarjoaa erilaisia ​​ratkaisuja tietokoneiden pilvipalveluihin. Itse asiassa Amazonin portfoliossa on niin paljon tavaraa, että päätöksen tekeminen aiheuttaa usein päänsärkyä.

AWS EC2 -laskentaa voidaan kuitenkin suurelta osin pitää heidän "isännöintiosasto." Ja siitä lähtien heidän lähtötason tarjouksensa on Micro-instanssi, joka on tosiasiassa ilmainen 12 kuukauden ajan (silloin alkaen 0,0104 dollaria / tunti). Se voi ylläpitää noin 1000 käyttäjää minuutissa (ilman kuukausivierailijoiden rajoituksia).

Vaikka ilmainen taso antaa pääsyn vain ilmentymään, jossa on 1 Gt RAM-muistia, sinulla on mahdollisuus skaalata jopa 144 Gt RAM-muistia ja tarvittaessa 25 Gbps: n verkkonopeus.

AWS tarjoaa sinulle pilvessä olevan virtuaalipalvelimen, jolla on SSH-käyttöoikeus, jolloin palvelin voidaan määrittää omalla tahdolla. Tämä vaatii kuitenkin huomattavaa teknistä tietämystä, eikä se välttämättä ole käyttäjäystävällinen henkilölle, joka haluaa vain isännöidä yksinkertaista verkkosivustoa.

Jos haluat vain isännöidä "Nettisivu" AWS: n kanssa Amazonilla on kätevä opas kuinka valita laajasta tarjonnastaan ​​erilaisia ​​palvelimia ja pilvilaskentapalveluita. Joissakin tapauksissa saatat huomata, että käytät Amazonin valovalo tulee olemaan hyödyllisempi.

AWS: n suurin etu on kustannusten optimointi dynaamisen hinnoittelun kautta, joka laskuttaa sinut reaaliajassa kuormasta. Kaikilla mukautuksilla saat myös erillisen IP-osoitteen pilvellesi – jos yhdistät verkkosovelluksesi sovellusliittymään tai verkkopalveluun. Jos haluat ottaa käyttöön monimutkaisen verkkosovelluksen, jossa on paljon riippuvuuksia, sinun tulisi kokeilla AWS: ää!

Kinsta (kinsta.com)

Kinsta

Kinsta on WordPress-isännöintipalveluntarjoaja, jonka tiedetään toimittavan korkealaatuista tuotetta. Yksi tärkeä yksityiskohta tietää heistä on, että heidän koko asennuksensa suoritetaan Google Cloud Platformilla. Alkutason suunnitelma on 30 dollaria / kk, ja siitä saat 10 Gt tallennustilaa, jopa 20 000 käyntiä ja CDN-siirto 50 Gt.

Kinsta tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, joista voit nauttia. Toisesta palveluntarjoajasta voi siirtyä ilmaiseksi. Voit valita tietokeskuksen maantieteellisen sijainnin asiakkaiden sijainnin perusteella – minimoidaksesi latausajat. Voit myös määrittää valitsemasi CDN: n. Kinsta suorittaa päivittäin 1400+ tarkistusta käyttöaikaa varten. Lisäksi a näyttämöllepano -alueella voit testata verkkosivustosi ennen tuotannon aloittamista.

Sinun pitäisi tietää, että CodeinWP on isännöity Kinstassa. Lue arvostelu täältä saadaksesi enemmän tietoa siitä, miksi valitsimme Kinsan.

Cloudways (www.cloudways.com)

Cloudways

Cloudways kutsuvat itseään hallittuksi pilvien isäntäympäristöksi. Tärkeä asia heissä on se, että he isännöivät sivustoasi valitsemallasi viidestä suositusta pilvipalveluntarjoajasta – DigitalOcean, Linode, Vultr, AWS ja Google Cloud.

Halvin saatavissa oleva suunnitelma on 10 dollaria kuukaudessa 1 Gt RAM-muistilla, 25 Gt tallennustilalla ja 1 Tt kaistanleveydellä. Tämä toimii DigitalOceenen palvelimilla.

Cloudways tarjoaa paljon arvokkaita ominaisuuksia, kuten ympärivuorokautinen tuki kaikille suunnitelmille, hallitut varmuuskopiot, yli 60 globaalia tietokeskusta, PHP7-valmiit palvelimet, edistynyt välimuisti, vaihealueet, yhden napsautuksen palvelimen kloonaus ja paljon muuta. Sivustojen siirtäminen on myös ilmaista.

SiteGround-hallinnoitu pilvipalvelu (www.siteground.com)

SiteGround

SiteGround on isännöintipalveluntarjoaja, jolla on laaja valikoima isännöintivaihtoehtoja – jaettu, omistettu, WordPress ja WooCommerce-isännöinti. Pilvipalvelusuunnitelmat alkavat 80 dollaria kuukaudessa 4 Gt RAM-muistilla, 40 Gt tallennustilalla ja 5 Tt kaistanleveydellä. Lisäksi SiteGround tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Sen lisäksi, että tarjotaan joitain osakesuunnitelmia, SiteGround antaa sinun myös määrittää oman pilvisi, joten se soveltuu erittäin hyvin yrityksesi tarpeisiin. Periaatteessa valitset kuinka monta suorittimen ydintä tarvitset, muisti, SSD-levytila ​​ja SiteGround antaa sinulle hinnan, joka joudut maksamaan siitä kuukaudessa.

SiteGround tarjoaa myös ilmaisen asennuksen ja siirron verkkosivustollesi. Siinä on cPanel- ja SSH-yhteys, riippuen siitä, mitä voit tuntea olosi mukavaksi. Tämän perussuunnitelman mukana toimitetaan myös ilmainen CloudFlare CDN. Saat myös ilmaisen SSL-pääsyn ja omistettuja IP-osoitteita.

SiteGroundin yleinen suorituskyky oli vaikuttava vuoden 2019 WordPress-hosting-kyselyssä.

Pilveratkaisujen lisäksi, jos olet aloittamassa uudena verkkovastaavana, jaettu hosting saattaa olla ensimmäinen valintasi vesien testaamiseen. Siksi SiteGround tarjoaa ihanteellisen valinnan sekä aloittelijoille että kokeneille kehittäjille, joten se on yksi parhaista pilvipalveluntarjoajista tänään.

�� Mikä näistä parhaista pilvipalveluntarjoajista valitaan?

Tiedän, että tämä ei ole helppo valinta. Jokaisella näistä yrityksistä on vahvat puolensa, eikä ole selvää, 100%: n varmaa voittajaa. Kaikki riippuu tarpeistasi:

 • Tarvitsetko maksimitehoa ja skaalautuvuutta? Mennä jonkun kanssa Amazon AWS. Se käsittelee kaiken, mitä heittää siihen!
 • Tarvitsetko jotain, josta on helppo aloittaa? SiteGround ja InMotion sopivat hienosti.
 • Haluatko jotain keskeltä – jotain, josta on helppo aloittaa ja joka on myös tarpeeksi tehokas, jotta se pystyy käsittelemään kuormaa ja mittakaavaa tarvittaessa? Kinsta ja Cloudways on minne sinun pitäisi mennä. �� meidän valinta!

Tässä on nopea yhteenvetotaulukko, jossa on joitain tärkeämpiä parametreja:

isäntä
Hinta / kuukausi (alkaen)
Kokoonpano (perussuunnitelma)
Liikkeessä$ 17.994 Gt RAM-muistia, 75 Gt tallennustilaa, 4 Tt kaistanleveyttä
Amazon EC212 kuukautta ilmaiseksi alkaen 0,192 dollaria / h1 Gt RAM-muistia, 750 tunnin ilmentymän käyttö kuukaudessa
Kinsta$ 3010 Gt tallennustila, 50 Gt CDN, 20 000 käyntiä
Cloudways$ 101 Gt RAM-muistia, 25 Gt tallennustilaa, 1 Tt kaistanleveys
SiteGround$ 804 Gt RAM-muistia, 40 Gt tallennustilaa, 5 Tt kaistanleveyttä

Mikä on valinta? Oletko testannut jotakin tässä kuvatuista alustoista? Voit vapaasti kertoa meille alla olevissa kommenteissa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map