5 parasta WordPress-jälleenmyyjän hosting-palvelujen tarjoajaa verrattuna vuoteen 2020

5 parasta WordPress-jälleenmyyjän hosting-palvelujen tarjoajaa verrattuna vuoteen 2020

5 parasta WordPress-jälleenmyyjän hosting-palvelujen tarjoajaa verrattuna vuoteen 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Jos olet ajatellut pääsyä web-isäntäpeliin, isännöinnin jälleenmyyminen voi olla tuottoisaa yritystä. Oletpa verkkoyritys, joka haluaa tarjota isännöintiä asiakkaillesi, tai yritys, joka tarjoaa erillisiä isännöintivaihtoehtoja, jälleenmyyjien hosting-palvelujen tarjoajia on paljon..


Tässä artikkelissa tarkastellaan viisi suosituinta jälleenmyyjän isännöintipalveluntarjoajaa. Nämä kaikki eroavat tarjoamistaan ​​ominaisuuksista, suunnitelmista ja hinnoittelusta. Jos kuitenkin haluat jälleenmyydä hosting-palveluita, täällä on ehdottomasti jotain, joka sopii yrityksesi tarpeisiin.

Parhaat jälleenmyyjien isännöintipalveluntarjoajat

Compared Parhaita jälleenmyyjäpalvelujen tarjoajia verrattu

Tässä ovat isännät, jotka ovat tehneet viisi parasta:

 1. SiteGround (www.siteground.com)
 2. InMotion-hosting (www.inmotionhosting.com)
 3. Vauhtipyörä (getflywheel.com)
 4. Nestemäinen verkko (www.liquidweb.com)
 5. Bluehost (www.bluehost.com)

Tässä on mikä tekee jokaisesta suuren jälleenmyyjän isännöintipalvelun tarjoajan:

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround - ehkä paras vaihtoehto parhaiden jälleenmyyjien isännöintipalveluntarjoajien joukossa

SiteGround-hosting on ihanteellinen verkkosuunnittelijoille ja -kehittäjille, jotka haluavat isännöidä asiakkaidensa verkkosivustoja pitkällä aikavälillä. Isäntäpalvelujen tarjoajana SiteGroundilla on paljon tarjottavaa, mukaan lukien neljä palvelinpaikkaa ympäri maailmaa, pääsy Cloudflare CDN: hen, edistynyt tietoturva ja 99,99% -100% käyttöaika (kokeiden mukaan). Entä jälleenmyyjän ominaisuudet? Katsotaanpa:

 • Helppo hallinta – Kaikille jälleenmyyntityökaluille pääsee yhdestä kojelaudasta, mikä mahdollistaa kaikkien isäntätilien helpon hallinnan.
 • Tilin avaaminen yhdellä napsautuksella – Jälleenmyyjät löytävät tilin, joka on asetettu uusille asiakkaille erittäin nopeaa ja helppoa SiteGroundin yhden napsautuksen käyttöönotto-ominaisuuden avulla.
 • Tilin ominaisuudet – Jokainen käyttäjä saa 10 gigatavua verkkotilaa, rajoittamatonta kaistanleveyttä, FTP-tilejä ja MySQL-tietokantoja sekä ilmaisia ​​sähköpostitilejä ja päivittäisiä varmuuskopioita.
 • Valkoisen etiketin vaihtoehdot – SiteGround tarjoaa ei-merkkisiä cPaneleja, joiden avulla jälleenmyyjät voivat merkitä omia isännöintipalveluitaan.
 • Tukipalvelu ympäri vuorokauden – SiteGround-asiantuntijat ovat käytettävissä ympäri vuorokauden tarjotakseen teknistä tukea jälleenmyyjälle.

SiteGround antaa jälleenmyyjille mahdollisuuden ostaa pieniä määriä suunnitelmia (hyvityksiä). SiteGroundin luottojärjestelmän luonteesta johtuen sinun on ensin hankittava vähintään viisi opintopistettä, mikä maksaa sinulle aluksi 225 dollaria. SiteGround antaa sinun kuitenkin ostaa niin monta isännöintisuunnitelmaa ja verkkotunnusta kuin sinulla on asiakkaita, joten voit skaalata isännöintipalvelusi yrityksesi kasvaessa.

Yksi luotto on 42,00 dollaria. Tarvitset yhden hyvityksen yhdestä aktivoinnista.

�� Siirry SiteGround-jälleenmyyjän isännöintiin

2. InMotion-hosting (www.inmotionhosting.com)

InMotion-hosting

InMotion Hosting tarjoaa laajan valikoiman jälleenmyyjäsuunnitelmia ja ominaisuuksia. Joten mitä jälleenmyyjän hosting-tarpeitasi ovat, löytyy jotain, joka toimii sinulle. InMotion Hosting -palvelimessa on palvelimia Yhdysvaltojen itä- ja länsirannikolla. Korkeimmat tietoturvaominaisuudet tarjoavat Correro ja Patchman päivittäisten varmuuskopioiden lisäksi, ja käyttöaika on noin 99,98% -99,99%.

Katsotaanpa nyt joitain jälleenmyyjäominaisuuksia (nämä ovat saatavana kaikissa suunnitelmissa):

 • Tilin hallinta – InMotion Hosting tarjoaa pääsyn WHMCS: ään, jonka avulla voit automatisoida hallinnan, laskutuksen ja tuen asiakkaillesi yhdestä keskushallintapaneelista. Voit myös hallita helposti asiakkaidesi tilejä SSH: n, yksityisten tuotemerkkien nimipalvelimien ja rajoittamattomien FTP-tilien kautta.
 • verkkotunnukset – InMotion-hosting tarjoaa jälleenmyyjille rajoittamattoman määrän verkkotunnuksia ilmaiseksi, samoin kuin lisä-, ali- ja pysäköityjä verkkotunnuksia. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen eNom-verkkotunnuksen jälleenmyyjätili, jonka avulla voit rekisteröidä ylimmän tason verkkotunnukset asiakkaillesi.
 • Asiakasresurssit – Jälleenmyyjät hallitsevat täydellisesti resurssien määrää, jonka kukin asiakas saa. Voit määrittää haluamasi määrän levytilaa, kaistanleveyttä, verkkotunnuksia jne., Vain omien jälleenmyyjäpakettien resurssien avulla.
 • Valkoinen etiketti – Nimettömät nimipalvelimet ja rajoittamaton c-paneeli, jotka voidaan räätälöidä, merkitsevät sitä, että voit helposti merkitä isännöintipalvelusi ja tarjota omia räätälöityjä hosting-paketteja asiakkaillesi.
 • Tuki – Jälleenmyyjälle tarjotaan 24/7 tukea sähköpostitse, live-chatissa ja puhelimitse. Jälleenmyyjänä olet kuitenkin vastuussa tuesta asiakkaillesi.

Jälleenmyyjät voivat valita yhden kuudesta suunnitelmasta. Jaetun isännöinnin hinta on vain 15,39 dollaria kuukaudessa ja virtuaalisia yksityisiä palvelimia käyttävät paketit alkaen 41,64 dollaria kuukaudessa. Levytila, kaistanleveys ja annettujen IP-osoitteiden määrä ovat kaikki suunnitelmasta riippuvaisia.

�� Siirry InMotion-jälleenmyyjän isännöintiin

3. Vauhtipyörä (getflywheel.com)

Vauhtipyörä

Toinen parhaiden jälleenmyyjien palveluntarjoajien kokoelmassamme on Vauhtipyörä. Tämä hallittu WordPress-hosting-ratkaisu tarjoaa jälleenmyyjäohjelman, joka sopii täydellisesti toimistoille, jotka haluavat tarjota WordPress-hosting-palvelua osana palveluitaan. Vauhtipyörä huolehtii asiakkaidesi WordPress-päivityksistä, varmuuskopioista, välimuistista ja haittaohjelmien seurannasta. Kaikkia asiakassivustoja ylläpidetään myös VPS: ssä, ja voit valita seitsemästä palvelimen sijainnista.

Tässä ovat Vauhtipyörän muut tärkeimmät ominaisuudet:

 • Yksinkertainen kojelauta – Sano hyvästit cPannelille, koska Vauhtipyörä käyttää omaa mukautettua kojetaulua. Käytä kaikkia asiakkaidesi verkkosivustojen isäntäasetuksia ja tilastoja tämän tarkoitukseen rakennetun all-in-one-hallintajärjestelmän avulla.
 • Valkoinen etiketti – Voit helposti tunnistaa Flywheel-kojelaudan valkoisella, jotta kaikki asiakaspintainen materiaali osoittaa tuotemerkkisi. Lataa logo ja valitse värimaailma, jotta asiakkaasi eivät koskaan tiedä, että käytät Flywheel-hosting-palvelua.
 • Automatisoidut maksut – Asiakkaat voivat määrittää automaattisen tilauksen maksut kojelaudan kautta (Stripen avulla). Vauhtipyörä lähettää sitten automatisoidut laskutussähköpostit tuotemerkkisi avulla.
 • Ilmaiset SSL-varmenteet – Kaikki sivustot saavat ilmaisen SSL-sertifikaatin vauhtipyörältä, auttaen pitämään niitä turvassa.
 • Tuki – Asiantuntijaryhmä on valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä tai kysymyksissä, jotta voit tarjota asiakkaillesi parhainta tukea.

Jotta voit käyttää Flywheel-jälleenmyyjäohjelmaa, sinun on kirjauduttava johonkin Flywheel Bulk -suunnitelmiin. Hinnat alkavat 92 dollarista kuukaudessa, mikä tarkoittaa jopa kymmentä sivustoa ja sisältää 40 Gt: n levyn ja 4 Tt: n kaistanleveyden. Tämän jälkeen voit jakaa resurssit sopivaksi, luoda omat räätälöidyt palvelut ja hinnat.

�� Siirry Vauhtipyörä-jälleenmyyjän isännöintiin

4. Nestemäinen verkko (www.liquidweb.com)

Nestemäinen verkko

Nestemäinen verkko on hallinnoitu hosting-yritys, joka tarjoaa vaikuttavan valikoiman jälleenmyyjävaihtoehtoja, mukaan lukien erilliset palvelimet ja VPS sekä pilvipohjainen hosting. Liquid Web tarjoaa myös palvelimia yhdessä EU-alueella ja kahdessa Yhdysvaltain vyöhykkeessä, CloudFlare CDN, DDoS-suojauksen ja 100% käyttöaikaa.

Tässä ovat jälleenmyyjien tärkeimmät ominaisuudet:

 • Muokatut suunnitelmat – Luo omat myyntisuunnitelmasi. Jaa resurssit, valitse palvelut ja lisäosat ja valitse ominaisuudet, jotka sopivat asiakkaiden tarpeisiin.
 • Valkoinen etiketti – Valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta, voit merkitä palvelusi valkoisella. Merkitse asiakkaidesi kojetauluja tai tee mukautuksia WHMCS: ssä varmistaaksesi, että asiakkaasi saavat täysin merkkituotteiden palvelun.
 • WHMCS – Valvo hosting-palvelun kaikkia näkökohtia yhdestä käyttöliittymästä. Hallinnoi tilejä, luo ammattimaisia ​​laskuja, tarjoa kattavaa tukea, automatisoi sähköposteja ja paljon muuta. Liquid Web on myös luonut oman WHMCS-laajennuksen pilvituotteiden myyntiin.
 • SSL-varmenteet – Liquid Web tarjoaa ilmaisia ​​standardinmukaisia ​​SSL-varmenteita asiakkaiden suojaamiseksi.
 • Tuki – Liquid Web tunnetaan ensiluokkaisesta asiakastuestaan. Mikä tahansa kysymys, jälleenmyyjä voi ottaa yhteyttä tukitiimiin ympäri vuorokauden.

Kuten mainittiin, Liquid Web tarjoaa lukuisia jälleenmyyjäsuunnitelmia ja -vaihtoehtoja, joiden hinnat alkavat 99 dollarista kuukaudessa. Sinun on kuitenkin hakeuduttava heidän jälleenmyyjäohjelmaan saadakseen myyntiä heidän palveluihinsa tai tuotteisiinsa. Sinun on myös oltava hosting Liquid Web -palvelun kanssa saadaksesi WHMCS-etuja.

�� Siirry Liquid Web -jälleenmyyjän isännöintiin

5. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tässä parhaiden jälleenmyyjien isännöintipalveluntarjoajien kokoelmassa on Bluehost, joka tarjoaa jälleenmyyjien hosting-paketteja ResellerClubin kautta. Yritykset ilmoittivat kumppanuudestaan ​​jo vuonna 2014, kun Bluehost suositteli ensimmäisen kerran ResellerClubia täydelliseksi paikkaksi kaikille jälleenmyyjän isännöintitarpeillesi..

Katsotaanpa ResellerClubin tarjoamia ominaisuuksia:

 • Neljä jälleenmyyjän hosting-suunnitelmaa – ResellerClubilla on neljä suunnitelmaa jälleenmyyjille. Hinnat alkavat 10,99 dollarista, sisältäen 40 Gt levytilaa ja 800 Gt tiedonsiirtoa. Asteikon toisessa päässä korkein suunnitelma 25,49 dollaria kuukaudessa tarjoaa 200 Gt levytilaa ja 4 000 Gt tiedonsiirtoa.
 • Joustavat suunnitelmat – Jälleenmyyjät voivat luoda rajoittamattoman määrän verkkosivustoja ja jakaa suunnitelman resursseja haluamallaan tavalla. Tämän avulla voit luoda räätälöityjä hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua asiakkaillesi.
 • WHM ja WHMCS – Luo, hallinnoi ja hallinnoi helposti web-hosting-tilejä ja -suunnitelmia WHM: n avulla asiakkaidesi tarpeisiin. WHMCS on saatavana myös jälleenmyyjille kolmella parhaalla ResellerClub-suunnitelmalla – joiden avulla voit helposti automatisoida laskutuksen, lippujen tuen ja muut asiakashallintatoiminnot.
 • Valkoinen etiketti – ResellerClubin toimittama ohjauspaneeli on täysin muokattavissa ja se voidaan merkitä tyylisi mukaan.
 • Tuki – Jälleenmyyjät ovat ensimmäinen tuki asiakkailleen. Voit sitten ottaa yhteyttä ympäri vuorokauden tapahtuvaan tukitiimiin puhelimitse, sähköpostitse tai live-keskustelun avulla keskustellaksesi asiakkaidesi mahdollisista ongelmista.

Muita ominaisuuksia ovat CloudFlare CDN, rajoittamaton sähköpostitili, pääsy yli 400 Softaculous-sovellukseen ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

�� Siirry Bluehost / ResellerClub-hosting-palveluun

�� Mitä kannattaa valita valitessasi jälleenmyyjän isännöintipalveluntarjoajia?

Jälleenmyyjän isännöintipalveluntarjoajan valitseminen on paljon muutakin kuin pelkän tutumman merkinnän käyttämistä tai asiakkaiden hyviä arvosteluita. Sinun tulisi harkita myös muita yksityiskohtia ja vertailla niitä yrityksesi tarpeisiin ja tapaan, jolla aiot käyttää jälleenmyyjäpaketteja. Katsotaanpa joitain keskeisiä tekijöitä, jotka sinun tulisi tutkia ennen jälleenmyyjän isäntävalintaa:

�� Tilin hallinta
Käyttäjäystävälliset ominaisuudet, kuten WHMCS-käyttö, WHM tai mukautetut kojetaulut, auttavat sinua luomaan, hallitsemaan ja automatisoimaan helposti asiakkaidesi isännöinnin kaikkia näkökohtia. Toisin sanoen et halua olla pakotettu olemaan vuorovaikutuksessa palvelimien kanssa lähdekoodi- tai unix-tasolla.
��️ voimavarat
Tutustu kunkin isännän tarjoamaan kaistanleveyteen ja verkkotilaan ja miten ne voidaan myydä uudelleen. Voitko luoda omia räätälöityjä suunnitelmia asiakkaillesi? Kuinka monta verkkosivustoa voit isännöidä? Ja mitä muita ominaisuuksia voit tarjota – sähköposti, verkkotunnukset, SSL-varmenteet?
�� Asiakasrajapinnat
Joidenkin asiakkaidesi kannattaa mahdollisesti suorittaa tiettyjä hallinnollisia tehtäviä omasta palvelustyypistään riippuen. Isännän tulisi sallia tämä ja toimittaa standardi käyttöliittymä tämän mahdollistamiseksi. Ainakin jokaisella asiakastilillä on oltava pääsy omaan cPaneliin.
��️ Valkoinen etiketti
Ota selvää, voitko lisätä omia tuotemerkkejäsi asiakaspaneeliin, cPaneliin, sähköposteihin ja mihin tahansa muuhun käyttäjiin kohdistuvaan materiaaliin.
�� Tuki
Selvitä, miten tuki toimii itsellesi ja asiakkaillesi. Oletko vastuussa tuesta suoraan asiakkaillesi? Ja minkä tyyppinen tuki on sinulle jälleenmyyjänä?
�� hinnoittelu
Jälleenmyyjän isäntä eroaa hinnasta suuresti valitsemastasi isännästä ja paketista riippuen. Katso tarkkaan tarjoamia hintoja ja ominaisuuksia, harkitse hosting-palveluidesi hintapisteitä ja katso toimivatko numerot. Esimerkiksi jotkut suunnitelmat, jotka saattavat tuntua aluksi kalliilta, voivat tosiasiallisesti koota yhteen, kun otat huomioon, kuinka monta asiakastiliä voit luoda niille. Samanaikaisesti muihin edullisempiin suunnitelmiin saattaa liittyä rajoituksia.

Edellä esitetty huomioon ottaen tässä on yhteenveto markkinoiden parhaista jälleenmyyjien palveluntarjoajista:

�� Viimeiset ajatukset parhaista jälleenmyyjä hosting-palvelujen tarjoajista

Kuten voitte nähdä, tässä luettelossa parhaista jälleenmyyjien hosting-palvelujen tarjoajista on joitain vaikuttavia ratkaisuja, joista valita. Valitsemasi jälleenmyyjän tulee kuitenkin perustua yksinomaan yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeisiin. Ennen sitoutumista jälleenmyyjäohjelmaan tee tutkimus, lue arvosteluja ja puhu suoraan isännöintipalveluntarjoajille. Tämä auttaa varmistamaan, että valitset jälleenmyyjän palveluntarjoajan, joka sopii yrityksellesi parhaiten.

Tosin, jos olet uusi pelaaja jälleenmyynnin isäntäpelissä, tulet todennäköisesti hyvin SiteGroundin kanssa. Ensinnäkin heidän isäntäpakettinsa ovat olleet tunnettuja huippulaatuisuudestaan ​​ja suuresta tuestaan, joten voit olla varma, että asiakkaitasi hoidetaan hyvin. Lisäksi SiteGroundin jälleenmyyjäsuunnitelmien hinnoittelumalli on erittäin selkeä, joten voit helposti arvioida, mistä se maksaa sinulle ja kuinka paljon ansaitset jälleenmyynnin.

Joku näistä suosituimmista jälleenmyyjien palveluntarjoajista vetoaa sinuun? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector