5 “Paras” WordPress-isännöinti Australiassa (2020) ����

5 “Paras” WordPress-isännöinti Australiassa (2020) ����

5 “Paras” WordPress-isännöinti Australiassa (2020) ����
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Haluatko avata verkkosivuston australialaiselle käyttäjäkunnalle? Oletko yrityksen omistaja, joka myy verkossa Australialle? Haluatko olla yhteydessä enemmän australialaisiin asiakkaisiin? Jos vastasit "Joo" yhdelle tai useammalle näistä kysymyksistä, on aika investoida parhaimpiin WordPress-hosting-palveluihin, joita Australia tarjoaa. ����


Tässä oppaassa verrataan viittä parhainta WordPress-isäntää Australiassa ja autetaan sinua valitsemaan paras vaihtoehto yrityksellesi.

Mikä on WordPress- ja WordPress-hosting?

WordPress on tällä hetkellä saatavilla olevien verkkosivustojen suosituin käyttöjärjestelmä. Toisin sanoen, jos haluat rakentaa optimoidun, kauniin ja toiminnallisen verkkosivuston samanaikaisesti, WordPress on sinun valintasi.

Tässä valossa WordPress-hosting on erityinen web-hosting, joka on optimoitu WordPress-verkkosivustoihin. WordPress-isännöintisuunnitelmat tulevat yleensä WordPressin esiasennettuna, jotta voit aloittaa verkkosivustosi rakentamisen heti. Joissakin tapauksissa he voivat myös esiasentaa tiettyjä laajennuksia puolestasi ja antaa sinulle pääsyn tiettyihin WordPress-teemoihin.

Paras WordPress-hosting Australia

Australia paras WordPress-isännöinti Australiassa

1. Bluehost (www.bluehost.com)

Paras WordPress-isäntä Australia: # 1 Bluehost

 • Hinnat alkaen: 4,38 AUD / kuukausi (tavallinen 11,86 AUD / kuukausi)
 • Liikenne sallittu / kaistanleveys: rajoittamaton
 • Ilmainen verkkotunnus: Kyllä + enintään 25 aliverkkotunnusta
 • Esiasennettu WordPress: Joo
 • Paikallinen web-palvelin: Ei
 • Paikallinen asiakaspalvelu: Ei

Bluehost on yksi suosituimmista verkkosivustojen hosting-palveluista maailmassa, ja se on jopa saanut virallisen hyväksynnän WordPress.org-sivustolta. Bluehost tarjoaa nopeat lastausnopeudet, jatkuvan käyttöajan ja erilaisia ​​ilmaisia ​​suojausominaisuuksia, mukaan lukien ilmainen SSL-varmenne.

WordPressin asentaminen Bluehostiin on helppoa ja edellyttää vain, että Bluehostille ilmoitetaan nimi, jonka haluat asettaa sivustolle. Nimestä puhutaan, että Bluehost antaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna.

Bluehost antaa sinulle pääsyn myös todella helppokäyttöiseen käyttöpaneeliin verkkosivustosi hallitsemiseksi ja hallinnoimiseksi sen luomisen jälkeen. Jokainen vaihtoehto on helposti saatavilla ja selvästi kuvattu.

�� Mene Bluehostiin

2. Hulluja verkkotunnuksia (Www.crazydomains.com.au)

Paras Australian WordPress-hosting: # 2 CrazyDomains

 • Hinnat alkaen: 5,42 AUD / kuukausi (tavallinen 10,83 AUD / kuukausi)
 • Liikenne sallittu / kaistanleveys: 100 000 kuukausittaista kävijää
 • Ilmainen verkkotunnus: Ei
 • Esiasennettu WordPress: Ei
 • Paikallinen web-palvelin: Joo
 • Paikallinen asiakaspalvelu: Joo

Hulluja verkkotunnuksia aloitti a verkkotunnuksen rekisteröijä ja on laajentunut tarjoamaan laajan valikoiman web-hosting-suunnitelmia, mukaan lukien useita WordPress-hosting-suunnitelmia.

He ovat myös sijoittaneet verkkopalvelimiin ympäri maailmaa, mukaan lukien kolme Australiaan. Sinun on asennettava oma WordPress, mutta yhden napsautuksen asennuskomentosarjoilla tämä on silti yksi parhaista vaihtoehdoista WordPressin isännöintiä varten Australiassa..

Crazy Domains tarjoaa sinulle joukon WordPress-erityisiä ominaisuuksia, kuten WordPressin yhdellä napsautuksella toimiminen, esiasennettu GIT, WP-CLI käytössä ja WordPressin automaattiset päivitykset.

�� Siirry Hulluihin Verkkotunnuksiin

3. Cloudways (Www.cloudways.com)

Cloudways

 • Hinnat alkaen: 10 AUD / kuukausi
 • Liikenne sallittu / kaistanleveys: 1TB
 • Ilmainen verkkotunnus: Ei
 • Esiasennettu WordPress: Ei
 • Paikallinen web-palvelin: Joo
 • Paikallinen asiakaspalvelu: Ei

Cloudways on todella globaali web-isäntä, joka työskentelee useiden tietokeskusten kanssa paikoissa ympäri maailmaa. Tämä sisältää Australian osoitetut tilat, joita tarjoavat Vultr, Amazon Web Services ja Google Cloud Platform. Ne tarjoavat myös ainutlaatuisen Pay as You Go -järjestelmän, jonka avulla voit maksaa vain käyttämistäsi palveluista, joiden perushinta on 10 AUD / kuukausi..

Tämä on pilvipalvelu, joka ei ole vakiona erilaisia ​​jaettuja hosting-palveluita. Pilvipalvelu tarjoaa paremman skaalautuvuuden ja on kaiken kaikkiaan monipuolisempi ja tulevaisuudenkestävämpi.

�� Siirry Cloudwaysiin

4. SiteGround (Www.siteground.com)

SiteGround

 • Hinnat alkaen: 4,95 AUD / kuukausi (tavallinen 14,95 AUD / kuukausi)
 • Liikenne sallittu / kaistanleveys: 10 000 kuukausivierailijaa
 • Ilmainen verkkotunnus: Ei
 • Esiasennettu WordPress: Joo
 • Paikallinen web-palvelin: Ei
 • Paikallinen asiakaspalvelu: Ei

SiteGround on premium-luokan WordPress-isännöintipalvelu, joka tunnetaan nopeista ja yhdenmukaisista latausajoista, laadukkaasta sähköpostin ylläpidosta ja hyödyllisestä asiakaspalvelusta. Kaikissa SiteGround-suunnitelmissa on myös ilmainen SSL-varmenne ja CDN.

Alkutason WordPress-hosting-ratkaisu antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa, käyttää jopa 10 Gt levytilaa ja ottaa vastaan ​​kuukausittain noin 10 000 kävijää. Saat tuoreen WordPress-asennuksen, joka on määritetty sinulle kirjautumisen aikana. Automaattiset päivitykset, WP CLI on asennettu ja ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot. Kaikki nämä ominaisuudet helpottavat verkkosivustosi käyttöä päivittäin.

�� Siirry SiteGroundiin

5. Hyvä isä (Au.godaddy.com)

Hyvä isä

 • Hinnat alkaen: 5,49 AUD / kuukausi
 • Liikenne sallittu / kaistanleveys: 25 000 kuukausittaista käyttäjää
 • Ilmainen verkkotunnus: Joo
 • Esiasennettu WordPress: Joo
 • Paikallinen web-palvelin: Ei
 • Paikallinen asiakaspalvelu: Ei

Hyvä isä on yksi suurimmista nimistä verkkosivustojen ylläpidossa, ei vain WordPress eikä vain Australiassa. Ne tarjoavat suunnitelmia useissa valuutoissa, mukaan lukien Australian. Kaikissa heidän suunnitelmissaan on CDN, jolla varmistetaan nopea kansainvälinen nopeus, sähköpostin ylläpito vuodeksi, ilmainen verkkotunnus vuodeksi ja verkkosivuston varmuuskopiosuojaus yhdellä napsautuksella palauttamalla.

On myös automaattisia WordPress-ydinohjelmistoja ja tietoturvapäivityksiä. Voit isännöidä yhtä verkkosivustoa lähtötasosuunnitelmassa ja saat 30 Gt levytilaa käytettäväksi. Tämä lähtötasosuunnitelma sopii jopa 25 000 kuukausivierailijalle.

�� Siirry GoDaddy-sivulle

�� Mitä etsiä WordPress-palvelusta Australiassa

Australiassa sijaitsevassa WordPress-palvelussa on kuusi asiaa, joita haluat etsiä:

�� Paikalliset web-palvelimet
Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon valittaessa parhaasta Australian isännöidästä WordPress-palvelusta, on se, tarjoaako alustasi todellakin Australiassa sijaitsevia verkkopalvelimia. Paikallinen web-palvelin on paras tapa taata nopea latausaika. Haluat tietysti myös ryhtyä lisätoimiin verkkosivustosi optimoimiseksi nopeuden suhteen, kun rakennat sitä.
�� Hinnoittelu Australian dollareina
Jos yrityksesi sijaitsee Australiassa, Australian dollareissa hinnoiteltu hosting-suunnitelma tarjoaa kaksi suurta etua. Ensinnäkin sinun ei tarvitse huolehtia valuuttakursseista. Toiseksi, pitämällä kaikki kulut yhdessä valuutassa, asiat tulevat helpommin verotusaikaan.
�� Paikallinen asiakaspalvelu
Yrityksen omistajana jokainen minuutti, jolloin verkkosivustosi toimii, voi olla minuutti, jolla menetät rahaa, ja menetät varmasti rahaa, jos sivustosi menee laskuun. Haluat verkkopalvelun, jossa asiakaspalvelutoimistot ovat käytettävissä työaikana aikavyöhykkeelläsi. Sinun tulisi myös tutkia asiakaspalvelun yleistä ajantasaisuutta ja hyödyllisyyttä ennen kuin rekisteröidyt web-palvelimeen.
��️ Majoituksesi arvostelut paikallisella alueella
Valitettava tosiasia on, että monille kansainvälisille verkkoisäntäyrityksille työskentely Australiassa asiakkaiden kanssa on jälkikäteen suunniteltua, ei päätavoitetta. Tämä tarkoittaa, että heidän tukipalvelujaan ei ehkä toimiteta australialaisille asiakkaille samalla laadulla, jota muut asiakkaat saavat. Paras tapa välttää tämä ongelma on etsiä arvosteluja muilta australialaisilta yritysomistajilta vahvistaaksesi ostamasi palvelun laadun.
�� Ilmainen verkkotunnus
Paitsi hosting, verkkotunnus on yksi asia, jota tarvitset ehdottomasti verkkosivuston luomiseen, ja monet hosting-paketit tarjoavat tämän ilmaiseksi hankkimiseksi ensimmäisen isännöintivuoden aikana. Tämä on helppo tapa säästää 15-20 dollaria, joten vaikka sen ei todennäköisesti pitäisi olla kaupan rikkoja, ilmaisen verkkotunnuksen isännöintisuunnitelma on melkein aina parempi kuin yksi ilman verkkotunnusta.
�� Sallittujen verkkosivustojen lukumäärä
Suurin osa verkkosivustojen hosting-suunnitelmista sallii vain yhden verkkosivuston ylläpidon, mutta jotkut saattavat sallia sinun rakentaa kaksi tai useampia verkkosivustoja. Nämä suunnitelmat voivat säästää valtavasti rahaa, jos haluat luoda erillisiä verkkosivustoja yrityksesi eri aloille tai rakentaa erillisiä verkkosivustoja asiakkaiden ja työntekijöiden käyttöön.
✉️ Sähköpostin ylläpito
Verkkotunnukseesi yhdistetyn sähköpostiosoitteen käyttö näyttää ammattimaisemmalta kuin kolmannen osapuolen isäntä, kuten Gmail. Jokainen hyvämaineinen Web-isäntä antaa sinulle vähintään yhden sähköpostiosoitteen verkkotunnuksessasi, ja jotkut tarjoavat useita verkkotunnukseesi yhteydessä olevia sähköpostiosoitteita. On kuitenkin huomattava, että monet verkkoisäntäkoneet käyttävät kärsimättömiä kolmansien osapuolien sähköpostipalveluita, ja sinun kannattaa harkita erillistä sähköpostimajoitusta..
�� WordPress on jo asennettu
Viimeiseksi, jos etsit nimenomaan WordPress-hosting-palvelua, haluat isäntä, joka tarjoaa esiasennetun WordPress-palvelimen. Tämän avulla voit aloittaa verkkosivustosi rakentamisen heti. Jotkut isännät saattavat myös esiasentaa laajennuksia esimerkiksi verkkokauppaan, mikä säästää lisäaikaa.

Viimeiset ajatukset parhaasta Australian isännöivästä WordPressistä

Kaikki nämä vaihtoehdot tarjoavat laadukasta web-hosting-palvelua yhtenäisellä nopeudella ja nopeusajoilla, mutta paras vaihtoehto sinulle riippuu yrityksesi yksilöllisistä tarpeista:

 • Jos kustannus on ensisijainen huolenaihe, haluat valita Bluehost tai SiteGround; heidän "säännöllinen hinnoittelu" saattaa olla korkea, mutta myynti on usein ja molemmissa on sisäänrakennetut ominaisuudet, jotka säästää rahaa. �� meidän valinta
 • Pääsyyn paikallinen asiakastuki, haluat valita Hulluja verkkotunnuksia.
 • jotta pidä tietosi turvassa, valita SiteGround, heidän automatisoidun varmuuskopiojärjestelmän ja asiantuntevan tuen.
 • Haluta tulevaisuudenkestävä verkkosivustosi mahdollista laajentumista ja liikenteen piikkejä ajatellen? Cloudways saattaa olla paras vaihtoehto sinulle.

Vaikeatko edelleen päätöksen tekemistä? Katso tästä taulukosta nopeita vertailuja:

Paras Australian WordPress-isäntä: YHTEENVETO

isäntä
Hinta alkaen
Liikenne sallittu
Ilmainen verkkotunnus
WordPress on asennettu?
Paikalliset web-palvelimet?
Paikallinen tuki?
Bluehost4,38 AUD / kuukausi (tavallinen 11,86 AUD / kuukausi)rajoittamaton
Hulluja verkkotunnuksia5,42 AUD / kuukausi (tavallinen 10,83 AUD / kuukausi)100 000 käyntiä kuukaudessa.
Cloudways10 AUD / kuukausi1TB kaistanleveys / kk.
SiteGround4,95 AUD / kuukausi (tavallinen 14,95 AUD / kuukausi)10 000 käyntiä kuukaudessa.
Hyvä isä5,49 AUD / kuukausi25 000 käyntiä kuukaudessa.

Kun olet valinnut WordPress-isäntä, voit myös tutustua luetteloihimme tärkeimmistä WordPress-laajennuksista ja vuoden parhaista WordPress-teemoista – tarvitset varmasti joitain näistä.

Löysitkö tästä artikkelista apua? Onko jotain tietoja, jotka sinun mielestäsi pitäisi lisätä luetteloomme? Jaa ajatuksesi ja ehdotuksesi alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector