5 от най-добрите доставчици на хостинг доставчици за WordPress в сравнение с 2020 г.

Ако мислите да влезете в уеб хостинг играта, то препродаването на хостинг може да бъде доходоносен бизнес. Независимо дали сте уеб агенция, която иска да предостави хостинг за вашите клиенти, или компания, предоставяща самостоятелни хостинг опции, има много доставчици на хостинг доставчици, от които да изберете.


В тази статия ще разгледаме пет от топ доставчиците на хостинг доставчици. Всички те се различават в характеристиките, които предлагат, техните планове и цени. Ако обаче искате да препродадете хостинг, тук определено ще има нещо, което отговаря на нуждите на вашия бизнес.

Най-добрите доставчици на хостинг доставчици

Compared Сравнение на най-добрите доставчици на хостинг доставчици

Ето домакините, които са направили първите пет:

 1. SiteGround (www.siteground.com)
 2. InMotion хостинг (www.inmotionhosting.com)
 3. Маховик (getflywheel.com)
 4. Течна мрежа (www.liquidweb.com)
 5. Bluehost (www.bluehost.com)

Ето какво прави всеки един чудесен доставчик на хостинг доставчик:

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround - може би най-добрата опция сред най-добрите хостинг доставчици

SiteGround хостинг е идеален за уеб дизайнери и разработчици, които искат да хостват уеб сайтове на своите клиенти в дългосрочен план. Като хостинг доставчик, SiteGround може да предложи много, включително четири сървърни местоположения по целия свят, достъп до Cloudflare CDN, разширена сигурност и запис от 99,99% -100% време на работа (според нашите тестове). Но какво да кажем за функциите на дистрибутора? Нека да разгледаме:

 • Лесно управление – Всички инструменти за дистрибутори могат да бъдат достъпни от едно табло за управление, което позволява лесно управление на всички хостинг акаунти.
 • Стартиране на акаунта с едно щракване – Реселлърите ще намерят профила, създаден за нови клиенти, изключително бързо и лесно с функцията за стартиране на акаунта на SiteGround.
 • Функции на акаунта – Всеки потребител получава 10 GB уеб пространство, неограничена честотна лента, FTP акаунти и MySQL бази данни, както и безплатни имейл акаунти и ежедневни резервни копия.
 • Опции за бял етикет – SiteGround предоставя без маркови cPanels, което позволява на дистрибуторите да предоставят собствена хостинг услуга.
 • 24/7 поддръжка на дистрибутор – Експертите на SiteGround са на разположение денонощно, за да предоставят техническа поддръжка на дистрибутора.

SiteGround дава възможност на дистрибуторите да купуват планове (кредити) в малки количества. Поради това, поради естеството на кредитната схема на SiteGround, за начало трябва да закупите минимум пет кредита, което ще ви струва първоначална продукция от 225 долара. Въпреки това, SiteGround ви позволява да закупите толкова хостинг планове и домейни, колкото имате клиенти, така че можете да мащабирате хостинг услугата, докато бизнесът ви расте.

Като цяло един кредит е $ 42,00. Нуждаете се от един кредит за едно активиране.

�� Отворете хостинг на дистрибутор на SiteGround

2. хостинг на InMotion (www.inmotionhosting.com)

InMotion хостинг

InMotion хостинг предлага широка гама от планове и функции на дистрибутори. Така че каквито и да са нуждите на вашия хостинг продавач, ще има нещо, което работи за вас. InMotion хостинг има сървъри, разположени на източното и западното крайбрежие на САЩ, най-добрите функции за сигурност се осигуряват от Correro и Patchman, заедно с ежедневните резервни копия, а продължителността на работа е около 99,98% -99,99%.

Сега, нека да разгледаме някои от функциите на дистрибутора (те са достъпни за всички планове):

 • Управление на профила – InMotion хостингът осигурява достъп до WHMCS, като ви позволява да автоматизирате управление, таксуване и поддръжка за вашите клиенти от едно централно табло. Можете също така лесно да управлявате акаунти на вашите клиенти чрез SSH, частни небрандирани сървъри на имена и неограничени FTP акаунти.
 • домейни – InMotion хостинг позволява на дистрибутори неограничен брой домейни безплатно, както и добавки, под-и паркирани домейни. Всички планове идват с безплатен акаунт за продавач на eNom домейн, който ви позволява да регистрирате домейни от най-високо ниво за вашите клиенти.
 • Клиентски ресурси – Реселлърите имат пълен контрол върху количеството ресурси, които всеки клиент получава. Можете да присвоите колкото дисково пространство, честотна лента, домейни и т.н., както желаете, ограничени само от вашите собствени ресурси на пакета за дистрибутор.
 • бял етикет – Анонимните сървъри за имена и неограничените cPanels, които могат да бъдат маркови по поръчка, означават, че можете лесно да маркирате хостинг услугата и да предоставите свои собствени хостинг пакети за вашите клиенти.
 • поддържа – Поддръжка на 24/7 се предоставя на дистрибутора, чрез имейл, чат на живо и телефон. Въпреки това, като продавач, вие носите отговорност за предоставяне на поддръжка на клиентите си.

Реселлърите могат да избират един от шест плана, като споделеният хостинг започва само от 15,39 долара на месец и пакети, използващи виртуални частни сървъри от 41,64 долара на месец. Дисковото пространство, честотната лента и броят на предоставените IP адреси зависят от плана.

�� Отидете на хостинг реселър на InMotion

3. Маховик (getflywheel.com)

маховик

Друга в нашата колекция от най-добрите доставчици на хостинг доставчици е маховик. Това управлявано хостинг решение за WordPress предоставя програма за дистрибутори, която е идеално подходяща за агенции, които искат да предлагат хостинг на WordPress като част от своите услуги. Flywheel ще се погрижи за актуализациите, архивирането, кеширането и мониторинга на зловреден софтуер на вашите клиенти. Всички уебсайтове на клиенти също са хоствани на VPS и можете да изберете от седем сървърни места.

Ето и другите основни функции на Flywheel:

 • Просто табло за управление – Кажете сбогом на cPannel, тъй като Flywheel използва собствено персонализирано табло. Достъп до настройките и статистиките за хостинг на всички ваши клиенти чрез тази вградена система за управление всичко в едно.
 • бял етикет – Можете лесно да белите етикети на таблото за маховик, така че всички материали, обърнати към клиента, да показват вашата марка. Качете вашето лого и изберете вашата цветова схема, така че клиентите ви никога няма да разберат, че използвате хостинг на Flywheel.
 • Автоматизирани плащания – Клиентите могат да настройват автоматизирани абонаментни плащания чрез таблото ви за управление (с помощта на Stripe). След това Flywheel ще изпрати електронни имейли за фактуриране с помощта на вашата марка.
 • Безплатни SSL сертификати – Всички уебсайтове получават безплатен SSL сертификат от Flywheel, помагайки да ги запазите и запазите.
 • поддържа – Екип от експерти е готов да ви помогне по всеки въпрос или въпрос, който ви дава възможност да осигурите най-добрата поддръжка на вашите клиенти.

За да се възползвате от програмата за дистрибутори на Flywheel, ще трябва да се регистрирате с един от плановете на Flywheel Bulk. Цените започват от $ 92 на месец, което се превръща в до десет сайта и включва 40 GB диск и 4TB честотна лента. След това можете да разделите ресурсите, както е подходящо, създавайки свои собствени персонализирани услуги и цени.

�� Отидете на хостинг реселър на Flywheel

4. Течна мрежа (www.liquidweb.com)

Течна мрежа

Течна мрежа е управлявана хостинг компания, която предлага впечатляващ избор от опции за дистрибутори, включително специализирани сървъри и VPS, както и облачен хостинг. Liquid Web също предлага сървъри в една зона на ЕС и две зони в САЩ, CloudFlare CDN, DDoS защита и 100% време за работа.

Ето основните функции за дистрибутори:

 • Персонализирани планове – Създайте свои собствени планове за продажба. Разделете ресурсите, изберете услуги и добавки и изберете функции, които да отговарят на нуждите на вашите клиенти.
 • бял етикет – Какъвто и план да изберете, ще можете да маркирате белите си услуги. Маркирайте таблата на вашите клиенти или направете персонализиране в рамките на WHMCS, за да гарантирате, че клиентите Ви получават напълно маркова услуга.
 • WHMCS – Наблюдавайте всеки аспект на вашата хостинг услуга само от един интерфейс. Управление на акаунти, генериране на професионални фактури, предоставяне на цялостна поддръжка, автоматизиране на имейли и много други. Liquid Web също създаде собствен WHMCS плъгин за продажба на облачни продукти.
 • SSL сертификати – Liquid Web предлага безплатни стандартни SSL сертификати, за да гарантирате, че вашите клиенти са защитени.
 • поддържа – Liquid Web е известен със своята първокласна поддръжка за клиенти. Какъвто и да е въпросът, продавачът може да се свърже с екипа за поддръжка 24/7.

Както споменахме, Liquid Web предоставя множество планове и опции за дистрибутори, като цените започват от 99 долара на месец. Въпреки това ще трябва да се обърнете към тяхната програма за дистрибутори, за да можете да продавате някоя от техните услуги или продукти. Също така ще трябва да имате хостинг с Liquid Web, за да получите предимствата на WHMCS.

�� Отидете на хостинг течен уеб дистрибутор

5. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

Не на последно място в тази колекция от най-добрите доставчици на хостинг доставчици е Bluehost, която предлага своите хостинг пакети за дистрибутори чрез ResellerClub. Компаниите обявиха партньорството си през 2014 г., когато Bluehost за първи път препоръча ResellerClub като идеалното място за всички ваши нужди за хостинг на дистрибутори.

Нека да разгледаме функциите, които ResellerClub предлага:

 • Четири хостинг планове за дистрибутори – ResellerClub има четири плана за избор от дистрибутори. Цените започват от 10,99 долара, включително 40 GB дисково пространство и 800 GB пренос на данни. В другия край на скалата, основният план за $ 25.49 на месец предлага 200 GB дисково пространство и 4000 GB трансфер на данни.
 • Гъвкави планове – Реселлърите могат да създават неограничен брой уебсайтове и да разпространяват ресурсите на своя план по какъвто и да е начин. Това ви позволява да създавате персонализирани хостинг планове и цени за вашите клиенти.
 • WHM и WHMCS – Лесно създаване, управление и администриране на уеб хостинг акаунти и планове чрез WHM, за да отговарят на нуждите на вашите клиенти. WHMCS се предлага и за дистрибутори в трите най-добри планове на ResellerClub – ви позволява лесно да автоматизирате таксуване, поддръжка на билети и други функции за управление на клиенти.
 • бял етикет – Контролният панел, предоставен от ResellerClub, е напълно адаптивен и може да бъде брандиран според вашия стил.
 • поддържа – Реселърите са първата линия за поддръжка на своите клиенти. След това можете да се свържете с екипа за поддръжка на 24/7 чрез телефон, имейл или чат на живо, за да обсъдите всички проблеми, които вашите клиенти могат да имат.

Други функции включват CloudFlare CDN, неограничен имейл акаунт, достъп до 400+ Softaculous приложения и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

�� Отидете на хостинг Bluehost / ResellerClub

�� Какво да търсите, когато избирате хостинг доставчиците си?

Изборът на доставчик на хостинг доставчик е много повече от това да се свържете само с етикета, който изглежда най-познат или има добри отзиви от клиентите. Трябва да вземете предвид и други подробности и да ги сравните с това, от което се нуждае вашият бизнес и как възнамерявате да използвате пакетите за дистрибутори. Нека разгледаме някои основни фактори, които трябва да проучите, преди да изберете хост на дистрибутор:

�� Управление на профила
Удобни за потребителя функции, включително WHMCS достъп, WHM или персонализирани табла за управление, ще ви позволят лесно да създавате, управлявате и автоматизирате всички аспекти на хостинга на вашите клиенти. С други думи, не искате да бъдете принуждавани да взаимодействате със сървърите на ниво изходен код или unix.
��️ ресурси
Вижте честотната лента и уеб пространството, предоставени от всеки хост и как те могат да бъдат препродадени. Можете ли да създадете свои собствени персонализирани планове за вашите клиенти? Колко уебсайтове можете да хоствате? И какви други функции можете да предложите – имейл, домейни, SSL сертификати?
�� Клиентски интерфейси
В зависимост от типа хостинг, който искате да предложите, някои от вашите клиенти може да искат да изпълняват определени административни задачи сами. Хостът трябва да позволи това и да предостави някакъв стандартен потребителски интерфейс, за да направи това възможно. Най-малкото всеки клиентски акаунт трябва да има достъп до собствения си cPanel.
��️ бял етикет
Разберете дали можете да добавите собствена марка към таблото за управление на клиента, cPanels, имейли и всеки друг потребител, насочен към потребителите.
�� поддържа
Разберете как поддръжката работи за вас и вашите клиенти. Вие отговаряте ли за предоставянето на поддръжка директно на клиентите си? И какъв тип поддръжка е достъпна за вас като продавач?
�� Ценообразуване
Хостинг на риселър се различава значително в цената, в зависимост от избрания хост и пакет. Погледнете внимателно цените и предлаганите функции, помислете за ценовите точки на вашите хостинг услуги и вижте дали номерата работят. Например, някои планове, които в началото могат да ви се струват скъпи, всъщност могат да се добавят доста добре, след като прецените колко клиентски акаунта можете да създадете върху тях. В същото време други, по-достъпни планове може да са с големи ограничения.

Имайки предвид горното, ето резюмето на най-добрите доставчици на хостинг доставчици на пазара:

Финални мисли за най-добрите хостинг доставчици

Както можете да видите, този списък на най-добрите доставчици на хостинг доставчици има някои впечатляващи решения, от които да изберете. Избраният от вас доставчик обаче трябва да се основава единствено на нуждите на вашия бизнес и клиенти. Преди да се ангажирате с дистрибуторска програма, направете проучване, прочетете отзиви и говорете директно с хостинг доставчиците. Това ще ви помогне да изберете доставчик на хостинг доставчик, който е най-подходящ за вашия бизнес.

Казано е, че ако сте нов играч в играта за препродажба на хостинг, вероятно ще се справите добре с SiteGround. Първо, техните хостинг пакети са известни с най-високото си качество и страхотна поддръжка, така че можете да сте сигурни, че вашите клиенти ще бъдат добре погрижени. Освен това, моделът на ценообразуване на плановете за дистрибутори на SiteGround е много ясен, така че можете лесно да прецените какво ще ви струва и колко ще спечелите от препродажба.

Някой от тези най-добрите доставчици на хостинг доставчици се обръща към вас? Моля, споделете мислите си в коментарите по-долу.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление, представяне и редактиране от Karol K.

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map