5 „Най-добри“ WordPress хостинг опции за Великобритания в сравнение с 2020 г. ����

Ако сте човек от международен уебсайт, извинете термина, тогава вероятно сте запознати с уникалните предизвикателства, които идват при избора на правилния хостинг на WordPress за вашия конкретен сценарий. С други думи, обичайните заподозрени в хостинг индустрията на WordPress все още са добър избор, ако аудиторията ви не е в САЩ? По-конкретно, тъй като това е темата на днешния ден, какво става, ако сте вие търсите най-добрия хостинг на WordPress във Великобритания? Добри ли са все още SiteGrounds и WPEngines от този свят за вас?


Нека разберем днес!

Ето нашия поглед към темата за най-добрия хостинг на WordPress във Великобритания, на какво да обърнете внимание, когато избирате своя хост, плюс пет от най-жизнеспособните опции в сравнение.

Най-добър хостинг на WordPress Великобритания

���� Най-добър WordPress хостинг Великобритания

Ето хостовете, които решихме да включим в това сравнение на най-добрите WordPress хостинг опции във Великобритания:

 1. SiteGround (www.siteground.co.uk)
 2. Bluehost (www.bluehost.com)
 3. 123 Reg (www.123-reg.co.uk)
 4. 1&1 IONOS (www.ionos.co.uk)
 5. GoDaddy (uk.godaddy.com)

Списъкът е кратък, това е правилно, но това е по добра причина. Ние решихме да включим само компаниите, които проверяват продуктите, споменати в списъка по-горе – нещата, които да търсите в хост на WordPress за пазара в Обединеното кралство.

Също така взехме предвид резултатите от проучването, което направихме преди малко. В него попитахме нашите потребители за това кой е хостинг на техните сайтове и колко са щастливи от услугата. Филтрирахме резултатите от това проучване, за да се съсредоточим само върху базирани в Обединеното кралство потребители. Представените тук компании присъстват повече от веднъж в това проучване.

1. SiteGround (www.siteground.co.uk)

SiteGround - най-добрият вариант за хостинг на WordPress Великобритания

 • От: 2,95 паунда / месец
 • Разрешен трафик / трафик: 10 000 посещения месечно
 • Позволени уебсайтове: 1
 • Име на домейн: не е включено
 • Предварително инсталиран WordPress: да
 • Местоположение на сървъра във Великобритания: да
 • Оценка на потребителя в Обединеното кралство: 3.9

SiteGround е компания, която превзе пазара за хостинг на WordPress от бурята. Те са №1 обичайни заподозрени във всяка класация за хостинг на WordPress и поради няколко много добри причини:

Първо, те са една от трите хостинг фирми, препоръчани от WordPress.org. Второ, те получават много добри оценки от потребителите и предлагат страхотно представяне. Те също така ви осигуряват 24/7 поддръжка чрез телефон, чат и онлайн билети.

По време на настройката трябва да изберете местоположението на вашия сървър да бъде в Лондон, което вероятно е най-добрият избор за уебсайтове, базирани в Обединеното кралство.

Единственият недостатък е, че SiteGround не включва безплатно ново име на домейн. Ако искате да регистрирате домейн .co.uk по време на настройката, това ще бъде £ 14.95 / година.

�� Отидете на SiteGround

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

 • От: 2,43 паунда / месец
 • Разрешен трафик / честотна лента: немериран
 • Позволени уебсайтове: 1
 • Име на домейн: 1 безплатно име на домейн
 • Предварително инсталиран WordPress: да
 • Местоположение на сървъра във Великобритания: да
 • Оценка на потребителя в Обединеното кралство: 3.1

Bluehost е основата на хостинг пазара на WordPress и друга компания, която официално се препоръчва от WordPress.org.

Въпреки че в миналото са имали няколко скални периода, те са направили огромни подобрения през последните няколко години и сега предлагат един от най-лесните за използване интерфейси там на пазара за хостинг на WordPress като цяло.

Всеки хостинг план на WordPress се предлага с предварително инсталирани WordPress, автоматични актуализации, безплатно име на домейн за първата година, 24/7 поддръжка (чрез телефон и чат) и дори постановка (за разработка на WordPress). Bluehost също има център за данни в Лондон.

�� Отидете в Bluehost

3. 123 Reg (www.123-reg.co.uk)

123 reg - може би вторият най-добър хостинг на WordPress във Великобритания

 • От: £ 5.49 / месец
 • Разрешен трафик / честотна лента: немериран
 • Позволени уебсайтове: 5
 • Име на домейн: 2 безплатни имена на домейни са включени
 • Предварително инсталиран WordPress: да
 • Местоположение на сървъра във Великобритания: да
 • Потребителска оценка за проучване във Великобритания: 3.3

123 Reg е най-популярният регистратор на имена на домейни (регистрирани повече от 3,5 милиона домейна) и уеб хост във Великобритания (над 1 милион хоствани уебсайтове в Обединеното кралство). Създадена през 2000 г., компанията прави своя белег и постоянно разширява инфраструктурата си – сега се хвали с най-новия си хардуер с балансиране на натоварването и "скална твърдост" мрежа.

Когато става дума за предлагането им в WordPress, трябва да признаем, че части от него са наистина впечатляващи. Най-вече фактът, че можете да хоствате до пет уебсайта и да получите не едно, а две безплатни имена на домейни за първата година!

Опциите за поддръжка също са добри – получавате често задавани въпроси, за да отговорите на повечето от вашите въпроси, телефонен номер със седалище във Великобритания, на който можете да се обадите 24/7, плюс система за онлайн билети. Естествено, като основен хост в Обединеното кралство, 123 Reg има центрове за данни в страната.

�� Отидете на 123 Reg

4. 1&1 IONOS (www.ionos.co.uk)

1и1 йонос

 • От: £ 1 / месец *
 • Разрешен трафик / честотна лента: немериран
 • Позволени уебсайтове: 1
 • Име на домейн: 1 безплатно име на домейн
 • Предварително инсталиран WordPress: да
 • Местоположение на сървъра във Великобритания: да
 • Оценка на потребителя в Обединеното кралство: 3.8

* Това е промо цена. Като част от офертата получавате £ 1 на месец. за първите шест месеца и след това 6 паунда на месец. след това.

1&1 IONOS е друг много популярен домакин във Великобритания и не е трудно да разберем защо. Да можеш да платиш само £ 1 / мес. за първите шест месеца плюс безплатно име на домейн е нещо, което не се вижда никъде другаде! Това ви дава повече от достатъчно време, за да изпробвате идеята на уебсайта си сред природата.

Освен това се казва, че е управляван хостинг план на WordPress, което означава, че не е нужно да се занимавате с някоя от техническите настройки. С 1&1 като Великобритания, вие получавате център за данни и във Великобритания. Що се отнася до опциите за поддръжка на клиенти, получавате онлайн поддръжка, център за помощ и телефонен номер, базиран във Великобритания.

Освен това интерфейсът е много лесен за използване и прави конфигурирането на всичко наистина лесно. Например, има помощник в WordPress, който ви води през всичко стъпка по стъпка. Той пита за целта на вашия сайт и предлага някои теми и плъгини, които могат да бъдат от полза.

�� Отидете на 1&1 IONOS

5. GoDaddy (uk.godaddy.com)

GoDaddy

 • От: 2,97 паунда / месец
 • Разрешен трафик / трафик: 25 000 посещения месечно
 • Позволени уебсайтове: 1
 • Име на домейн: 1 безплатно име на домейн
 • Предварително инсталиран WordPress: да
 • Местоположение на сървъра във Великобритания: не
 • Оценка на потребителя в Обединеното кралство: 3.8

GoDaddy е истинският герой на хостинг пазара – не само за WordPress, но като цяло! Въпреки че компанията не винаги е имала най-добрата преса през годините, напоследък те се занимават доста силно с WordPress потребители – със силно присъствие на WordPress конференции и в общността.

Новата им хостинг платформа е създадена специално за WordPress с цел оптимизиране на скоростта, надеждността и сигурността. Единственият недостатък е, че GoDaddy в момента няма център за данни в Обединеното кралство. Най-близкият е в Амстердам, Холандия.

Има и денонощна поддръжка и телефонна поддръжка с номер в Обединеното кралство – и те са наистина полезни (тествани). Също така, те имат най-добрите инструменти за архивиране и възстановяване на вашия сайт в случай на проблеми (също тествани).

�� Отидете при GoDaddy

�� Какво да търсите, когато мислите за най-добрия WordPress хостинг Великобритания?

Има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато избирате хост на WordPress за уебсайт, обслужващ читателите от Великобритания:

�� Не всички хостове са жизнеспособни
Единственият факт, че вашата аудитория е във Великобритания, означава, че трябва да намерите качествен сървър / център за данни, който също е във Великобритания. Simple! И да, макар че винаги можете да си помогнете с някой качествен CDN, това ще ви отведе само досега. CDN са страхотни, ако искате да обслужвате разнообразна аудитория по целия свят или на континента, но ако искате да обслужвате аудитория в една държава, все още (обикновено) ще бъдете по-добре с хост, който има сървъри в тази страна. Местоположение, местоположение, местоположение!
Pr ценообразуване във Великобритания
Предполагам, че изграждате сайта с бизнес цел. Следователно, два вероятни сценария: (а) Ако вашият бизнес е базиран извън Обединеното кралство, игнорирайте тази точка. (b) Ако сте със седалище в Обединеното кралство, винаги е по-добре да се таксувате според правилата, законите и разпоредбите на Обединеното кралство. Винаги ще бъде по-лесно за вас, ако смятате данъчно, ако вашият доставчик на хостинг услуги може да ви издаде местна фактура, в местна валута (GBP, в случая). Разрешено е, че плащането за хостинг в чуждестранна валута не е приключване на играта, а само бум, но в зависимост от вашето бизнес законодателство може да бъде значително. Особено с Brexit, който се намира в тъмнината. Разбира се, самата цена също е фактор. Вероятно не искате да преплащате за хост, който можете да получите много по-евтино в САЩ. И колкото и да обичам да насърчавам управлявани решения за хостинг на WordPress за вас и да казвам колко са по-добри от тях, знам, че повечето потребители искат да плащат ~ £ £ 5 на месец или по-малко, и това е добре.
⏰ Поддръжка в местния часови пояс
Разликите във часовите зони понякога могат да бъдат неудобни. Например, помислете за следното: Ако сте в Обединеното кралство и хостът ви е базиран в САЩ, това означава, че може да не успеете да получите поддръжка за първата половина на работния ден. Ако сте например с хост като Flywheel – часовете им за поддръжка по телефона са 9:00 – 18:00 EST, което е късно следобед във Великобритания, основно след работно време. В идеалния случай искате поддръжка по телефона и чат и искате да можете да се свържете с нея по време на стандартно работно време.
�� Рецензии на потребители, базирани във Великобритания
Отново въпросът за местоположението. Този път става въпрос за потребителски отзиви и оценки. По принцип проблемът е, че докато определен хост може да има добри отзиви като цяло, когато започнете да разглеждате само частта от отзивите, идващи от клиенти, базирани във Великобритания, можете да откриете друга история. Винаги търсете местни потребителски отзиви.
Allowed Разрешена честотна лента / трафик
Много споделени хостове ще ви кажат, че по никакъв начин не ограничават вашия трафик / честотна лента. Това отчасти е вярно. От една страна, да, стига да използвате "нормален," няма да изпитате никакви проблеми. Но ако част от съдържанието ви стане вирусна или по някаква причина получите скок в трафика, вашият сайт все още може да се понижи. Ето защо е по-добре да получите конкретни оценки или ограничения от вашия хост за това какъв обем на трафика може да обработва вашата настройка. Възможността да приемате 5000 – 000 посетители за месец е добра отправна точка за новите сайтове.
Allowed Брой разрешени уебсайтове
Това изглежда просто, но всъщност не е нещо, на което хората обръщат много внимание, когато избират своя хост на WordPress. Когато сравнявате опциите си на пазара за хостинг на WordPress във Великобритания, ще разберете, че някои от фирмите ще ви позволят да имате 2-5 сайта, докато други ще позволяват само един сайт. Всичко за приблизително една и съща цена. Уверете се, че получавате това, което ви трябва.
�� Безплатно име на домейн
Някои домакини ви дават име на домейн безплатно за първата година. Това е добър бонус и хубав начин да спестите 15 паунда.
��️ Предварително инсталиран WordPress
Най-евтините споделени хостове ще ви дадат достъп до cPanel и някои инсталатори на скриптове там. Макар че не е особено трудно инсталирайте WordPress чрез това може да ви хареса по-удобно за потребителите решение – хост, който предварително инсталира WordPress за вас, така че просто да влезете в нов, празен екземпляр на WordPress.

Имайки предвид горното, нека сега да преминем към месото и картофите. Ето резюме на това, което може да предложи WordPress хостинг на Великобритания на пазара:

�� Коя от тези топ хостинг опции за WordPress във Великобритания да изберете?

Както при повечето неща и тук няма ясен победител. Всички тези платформи са събрали значителна клиентска база, която е доволна от техните услуги. Ние осъзнаваме, че може да имате любимите си, само с поглед върху този списък, но това е наред.

Ето оглед от птичи поглед върху сравнението между тези пет най-добри хоста на WordPress във Великобритания:

Най-добър WordPress хостинг Великобритания: обобщение домакин
Цена от
Трафик
Уебсайтове
Име на домейн
Великобритания сървър
Потребителска оценка на Великобритания
SiteGround£ 2.9510 000 посещения / месец1които не са включенида3.9
123 Reg£ 5.49без да се измерва52 безплатни домейнада3.3
1&1 IONOS£ 1без да се измерва11 безплатен домейнда3.8
Bluehost£ 2.43без да се измерва11 безплатен домейнда3.1
GoDaddy£ 2.9725 000 посещения / месец11 безплатен домейнне3.8

Тук се открояват няколко неща:

На първо място, 1&1 IONOS очевидно е най-евтиният вариант за хостинг там за пазара в Обединеното кралство, ако искате да изпробвате нова идея. От друга страна, 123 Reg ви дава най-доброто предложение за съотношение цена-качество – можете да хоствате до пет сайта и да получите две безплатни имена на домейни. В същото време наистина не можете да сбъркате с хост като SiteGround – това е нашата любима и най-високо оценена опция в този списък.

Искате ли бърз честен съвет? Ето го:

 • Ако искате да изберете най-евтината хостинг опция, налична на пазара във Великобритания, продължете 1&1 IONOS.
 • Ако най-напред се занимавате с качество, продължете SiteGround.

Тъй като тук говорим за хостинг на WordPress, вероятно ще стартирате нов блог на този сървър, след като го получите. Имаме задълбочено ръководство от 11 глави по темата. Той преминава от празно до напълно развит и успешен блог – въз основа на нашия опит да получаваме от 0 до 250 000 месечни посетители. Виж това; безплатно е. ��

�� Често задавани въпроси

Как да търсите хостинг на WordPress във Великобритания?

Единственият факт, че вашата аудитория е във Великобритания, означава, че трябва да намерите качествен сървър / център за данни, който също е във Великобритания. Избягвайте сървърите, които са извън страната, тъй като това ще направи зареждането на сайта ви по-бавно. Освен това, вземете домакин, който можете да си позволите. По-скъпото не винаги означава по-добро в хостинг света.

Колко трябва да платя за хостинг във Великобритания?

Средно установихме, че цените на качествения хостинг за WordPress във Великобритания започват от около 3-5 паунда на месец.

Мога ли да взема и име на домейн, включено с хостинг във Великобритания за WordPress?

Това не е правило, но някои домакини ще ви предложат безплатно име на домейн за първата година. 123 Reg, 1&1 IONOS, Bluehost и GoDaddy ви дават име на домейн безплатно.

Трябва ли да знам кодиране, за да настроя уебсайт на WordPress на хостинг платформи във Великобритания?

Обикновено не. Всички водещи хостинг фирми предлагат прости инсталации на WordPress с едно щракване, което означава, че не е нужно да изцапате ръцете си, за да настроите вашия сайт.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map