5 най-добри доставчици на хостинг услуги WordPress ��️��️��️��

Ако търсите хостинг на WordPress с голям трафик, очевидно фокусът ви ще бъде много по-различен от този, който търси евтин хостинг на WordPress от начално ниво. Цената става по-малко фактор, като производителността и надеждността заемат централно място.


За да ви помогнем да намерите най-добрия хостинг за вашия уеб сайт с голям трафик WordPress, ние събрахме пет страхотни хоста, които се използват от реални сайтове с висок трафик.

Нека бъдем истински – тези доставчици на хостинг услуги на WordPress определено не са най-евтините хостове наоколо, но предлагат добра стойност за ефективността и могат да ви помогнат надеждно и бързо да заредите сайта си за десетки или стотици хиляди посетители. Обикновено можете да очаквате да плащате 50 долара + на месец за тези хостове, въпреки че ще отбележа някои по-евтини опции в зависимост от това как "Високо" вашият сайт с голям трафик е.

Най-добрите доставчици на хостинг услуги WordPress

Contents

�� Какво да търсите при хостинг на WordPress с голям трафик

Преди да влезем в списъка, нека бързо да обмислим някои съображения за хостинг на сайт с голям трафик, тъй като той ще ви даде някаква представа защо сме избрали хостовете, които направихме:

�� Интелигентно кеширане:
Кеширането е чудесен начин да ускорите вашия WordPress сайт и да намалите натоварването на вашия сървър, което е особено важно за сайтовете с висок трафик. Въпреки че има много страхотни приставки за кеширане на WordPress, които могат да ви помогнат да внедрите кеширане на ниво приложение, по-ефективен подход често е да обслужвате кеширано съдържание на ниво сървър, тъй като напълно елиминира необходимостта от зареждане на WordPress / PHP, когато се обслужва кеширано съдържание.
Специализирани ресурси:
Повечето евтини домакини на WordPress могат да предложат бюджетни цени, като разполагате с вас "дял" ресурси с други сайтове на същия сървър. Това е добре за сайт с нисък трафик, но не е добра опция за сайтове с голям трафик на WordPress. Вместо това искате специални ресурси, които са само за вашия сайт. Докато специализиран сървър може да ви набави тези ресурси, по-популярен подход, който ще видите, е да използвате хостинг в облак от Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform, или други доставчици на облак. Все още получавате специални ресурси за вашия сайт, но е много по-лесно да го мащабирате и пренастроите, ако е необходимо.
�� Nginx:
Nginx е уеб сървър и обратен прокси, който е особено популярен за уебсайтове с висок трафик, защото често може да изпревари популярния уеб сървър Apache при ситуации с висок трафик. Докато Apache е общият лидер на пазара в пространството на уеб сървърите, Nginx е далеч пазарен лидер когато разгледате първите 1000, 10 000 или 100 000 най-търгувани сайтове. Така че за сайт с висок трафик наистина искате хост, който използва Nginx стек.
��️ скалируемост:
Ако сега сайтът ви е с висок трафик, има голяма вероятност той да бъде още по-висок. За да можете да се справите с това, хостингът на WordPress с голям трафик трябва да улесни мащабирането на вашия план според нуждите. Повечето от хостовете в този списък използват облачна хостинг инфраструктура, което улеснява добавянето на ресурси, когато имате нужда от тях.
Uptime:
Времето за работа е важно за всички уебсайтове, но е особено важно за уебсайт с голям трафик, тъй като въздействията от престоите се увеличават. Долу за тридесет минути на сайт с нисък трафик? Може да повлияете на няколко посетители. На сайт с голям трафик? Можете да повлияете негативно на стотици или хиляди посетители. Не приемайте само думи на маркетинговото копие – потърсете действително правно споразумение за услуга (SLA), което гарантира конкретно време и предлага опции за обезщетение, ако домакинът не може да изпълни тази гаранция. Обикновено ще получите възстановяване или кредит, ако хостът не може да изпълни гаранцията си за продължаване.
�� Мрежа за доставка на съдържание:
Мрежа за доставяне на съдържание (CDN) помага да ускорите вашите глобални времена на зареждане и да намалите натоварването на вашия сървър, като доставя статично съдържание от мрежа от сървъри по целия свят, а не само от единствения сървър, на който е хостван вашия сайт. Много премияни хост WordPress сега предлагат интегрирана CDN функционалност за подобряване на производителността, без да ви принуждават да се интегрирате с CDN услуга на трета страна.

��️ Най-добър хостинг на WordPress за сайтове с висок трафик

Ето хостовете, които според нас предоставят най-добрите WordPress хостинг услуги с голям трафик:

 1. Kinsta (Kinsta.com)
 2. Pagely (Pagely.com)
 3. WP двигател (Wpengine.com)
 4. Пантеон (Pantheon.io)
 5. SiteGround (Siteground.com)

1. Kinsta (kinsta.com)

WordPress хостинг с голям трафик на Kinsta

Kinsta е популярно управляван хост на WordPress, който използва инфраструктура, захранвана от премиум ниво на облачната платформа на Google, която е същата инфраструктура, която Google използва за собствените си услуги.

В допълнение към архитектурата, ориентирана към производителността за сайтове с висок трафик, Kinsta предлага и удобни функции за потребителите на WordPress като лесна постановка, автоматично ежедневно архивиране (или по-често, срещу допълнително заплащане) и персонализирано табло за хостинг.

Kinsta е мястото, където сме домакин на блога CodeinWP, и можете да научите повече в нашия подробен преглед на Kinsta. CodeinWP получава над 10 000 посетители на ден, което според мен е квалифицирано като "голям трафик".

�� Основни характеристики за сайтове с голям трафик:

 • Nginx уеб сървър.
 • Кеширане на ниво сървър чрез кеша на Nginx FastCGI.
 • Google Cloud Platform инфраструктура.
 • Вграден CDN захранва се от KeyCDN.
 • Лесна мащабируемост защото Kinsta ви позволява да надстроите или понижите плана си.
 • Elasticsearch и Cloudflare Railgun добавки за подобрена производителност.
 • Прозрачни гащеризони. Kinsta никога няма да отреже вашия сайт за скок на трафика – просто ще плащате прозрачна такса за излишък въз основа на използването си.
 • 99,9% гаранция за продължаване на месечна база чрез SLA.
 • Подробно табло за анализи за наблюдение на употребата, заедно с New Relic мониторинг.

Sites WordPress сайтове с висок трафик, хостващи в Kinsta:

 • CodeinWP (това сме ние), Ubisoft, TripAdvisor, FreshBooks, Buffer

�� Цени:

Kinsta има много планове за различни нужди, така че това в никакъв случай не е пълен списък.

Подобно на някои други управлявани домакини на WordPress, всеки план идва с ограничение за месечно посещение. Kinsta няма да изключи вашия сайт, ако превишите този лимит, но ще трябва плащайте превишения и / или надстройка до по-висок слой. Надценката е $ 1 на 1000 посетители над лимита:

 • стартер – 30 долара на месец за 25 000 посещения (не е много голям трафик на WordPress хостинг, но това е планът за входно ниво)
 • Бизнес 1 – 100 долара на месец за 100 000 посещения
 • Бизнес 3 – 300 долара на месец за 400 000 посещения
 • Предприятие 1 – 600 долара на месец за 1 000 000 посещения

Ще получите два месеца безплатно, ако плащате годишно.

�� Отидете в Kinsta

2. Pagely (Pagely.com)

Страничен хостинг за сайтове с голям трафик на WordPress

Pagely е един от най-старите управлявани WordPress хостове и пионер в пространството. Докато много хостове на WordPress са отишли "надолу пазар" за да предложи по-достъпни планове за случайни потребители, Pagely действително е отишъл "на пазара" и се фокусира върху качеството и услугите, а не върху цената.

Цените на Pagely определено не са евтини, но вероятно не търсите най-евтината опция, ако искате най-добрия хостинг на WordPress за сайтове с голям трафик.

�� Основни характеристики за сайтове с голям трафик:

 • Уеб услуги на Amazon (AWS) захранвана инфраструктура.
 • Premium DNS захранва се от Amazon Route 53 за по-бързо зареждане на страниците.
 • Nginx уеб сървър, въпреки че можете да използвате Apache с Nginx отпред, за да действате като обратен прокси.
 • 100% гаранция за ъптайм чрез SLA. Това е най-високата гаранция за актуализация на всеки хост в този списък.
 • PressCache която обслужва кеширано съдържание от глобална мрежа от крайни сървъри. Мислете за това като кеширане и CDN комбинирани.
 • Оптимизация на изображения при поискване за да ускорите натоварването пъти.
 • WordPress хостинг без сървър опция чрез Northstack

Sites WordPress сайтове с голям трафик, хостинг на Pagely:

 • Booking.com, Visa, Garmin, Virgin Atlantic, Nginx (да, уебсайтът за високопроизводителни уеб сървъри на Pagely)

�� Цени:

Pagely предлага както VPS, така и корпоративни планове. Ето примерна цена:

 • VBURST-1 – 199 долара на месец
 • VPS-1 – $ 499 на месец
 • VPS-1 + [HA] (висока наличност) – 1,249 долара на месец
 • Предварително конфигуриран план на Enterprise – започва от $ 2500 на месец
 • Персонализирани клъстери – започва от 5000 долара на месец

Можете да получите 5% отстъпка, ако плащате годишно.

Pagely не поставя произволни ограничения за броя на посетителите, които можете да имате на месец.

�� Отидете на Pagely

3. WP двигател (wpengine.com)

WP двигател

Подхранвана от инвестиция в размер на 250 милиона долара през 2018 г. и скорошна придобивка на Flywheel (бивш конкурент), WP Engine определено закрепи мястото си като един от най-популярните и добре познати управлявани хост на WordPress.

WP Engine се представя като "WordPress платформа за цифров опит," което предполагам е да сигнализира, че е нещо повече от просто хостинг. Например, получавате популярната рамка и теми за деца безплатно, благодарение на придобиването от StudioPress от WP Engine.

WP Engine предлага и множество удобни функции за управление на WordPress, като автоматично архивиране и сайтове за стадиране.

�� Основни характеристики за сайтове с голям трафик:

 • Кеширане на ниво сървър чрез лак и Memcached.
 • Мониторинг на изпълнението чрез New Relic и специален инструмент за ефективност на страницата, за да намерите слаби места, когато сайтът ви е под товар.
 • Вградена CDN услуга за по-бързо глобално време на зареждане и намалено натоварване на сървъра.
 • Nginx сървър стек.
 • AWS облачна инфраструктура.
 • 99.95% гаранция за продължаване чрез SLA (с изключение на всички "извинен престой," която включва планова и аварийна поддръжка).

Sites WordPress сайтове с висок трафик, хостващи в WP Engine:

 • AMD Developer Central, Under Armour, Jobvite

�� Цени:

WP Engine предлага три предварително зададени плана, както и персонализиран план за по-големи нужди.

Подобно на Kinsta, всеки план се предлага с месечен лимит на посещения и ще трябва да надстроите (или плащайте превишения) ако отидете над тази граница. Таксата за натрупване на WP Engine е идентична с Kinsta при 1 долар на 1000 посетители над вашия лимит:

 • Стартиране – 30 долара на месец за до 25 000 посещения
 • Растеж – 115 долара на месец за до 100 000 посещения
 • мащаб – 290 долара на месец за до 400 000 посещения
 • Персонализиран – говорете с продажбите, ако трябва да се справите с повече посетители

Ще получите два месеца безплатно, ако плащате годишно.

�� Отидете на WP Engine

4. Пантеон (Pantheon.io)

WordPress хостинг на Pantheon premium

Pantheon е популярен управляван хост на WordPress, който предлага мащабируема инфраструктура, изградена на платформата на Google Cloud. В това отношение той е подобен на Kinsta, въпреки че Pantheon използва различен технологичен стек на върха на Google Cloud Platform.

В допълнение към високоефективния стек от технологии, Pantheon също изгражда много удобни функции като множество среда за стадиране, автоматично архивиране и актуализации и други.

�� Основни характеристики за сайтове с голям трафик:

 • Nginx уеб сървър.
 • Кеширане на ниво сървър чрез Varnish и Redis.
 • Еластичен хостинг, което прави супер лесно да мащабирате сайта си, за да се справите с шиповете на трафика. Научете повече за еластичния подход на Pantheon.
 • Глобален CDN вграден във вашия хостинг, захранван от Fast.
 • Мониторинг на ефективността на приложението чрез New Relic.
 • Гарантирани 99,95% месечен ъптайм чрез SLA но само за Elite планове.

Sites WordPress сайтове с голям трафик, хостващи в Pantheon:

 • Патагония, SendGrid, MIT

�� Цени:

Подобно на Kinsta и WP Engine, плановете на Pantheon се предлагат с ограничение на трафика и вие ще плащате превишения, ако го надвишите. Пантеон на таксите за надценка са значително по-висока от тези два хоста при $ 2,50 за 1000 посещения:

 • Основен – 41 долара на месец за до 25 000 посещения
 • производителност – четири нива, започващи от $ 160 на месец и вариращи до $ 916 на месец. Ограниченията за посещение варират от 25 000 до 300 000 посетители на месец
 • елит – трябва да говорите с продажбите. Може да се справи с до 10 милиона посещения на месец

Всички цени предполагат, че предплащате ежегодно, което може да бъде голяма предварителна инвестиция.

�� Отидете в Пантеон

5. SiteGround (siteground.com)

SiteGround Cloud хостинг

SiteGround вероятно е най-известен със своите бюджетни планове за управление на WordPress за хостинг, които пакетират разширени функции като стадиране, кеширане на ниво сървър, автоматични актуализации и други в един пакет с ниски цени.

Споделените планове на SiteGround до голяма степен работят за сайтове с голям трафик на WordPress. Планът за GoGeek с най-високо ниво поддържа ~ 100 000 посещения на месец и интелигентното кеширане / оптимизация може да ви помогне да отидете над това.

По-добър вариант за сайтове с висок трафик вероятно са облачните планове за хостинг на SiteGround, които предлагат специализирани (и управлявани) ресурси на достъпна цена. (Повече за хостинг в облака тук.)

�� Основни характеристики за сайтове с голям трафик:

 • Кеширане на ниво сървър с Nginx и Memcached.
 • Специализирани ресурси и лесна мащабируемост в облачните планове (не толкова на по-евтините споделени планове).
 • 99,9% гаранция за продължаване на годишна база чрез SLA.
 • Безплатно CDN интеграция чрез Cloudflare.

Sites WordPress сайтове с висок трафик, хостващи в SiteGround:

 • WPLift, WPShout

�� Цени:

SiteGround не прилага произволни ограничения за посетители. SiteGround изброява прогнозни посещения за своите споделени планове, но това са само прогнози, а не твърди граници.

В споделените планове действителните лимити на SiteGround включват използване на процесора, докато облачните планове нямат произволни ограничения, защото плащате за специални ресурси:

 • GoGeek сподели план – 11,95 щ.д. на месец промоционални цени / 34,95 щ.д. на месец редовни цени. Подходящ за до ~ 100 000 месечни посещения (не забравяйте – това не е трудно ограничение, а само груба оценка).
 • Облачен хостинг – варира от 80 долара на месец до 240 долара на месец в зависимост от ресурсите, от които се нуждае вашият сайт.

Можете също да конфигурирате собствен персонализиран план за облак. SiteGround има инструмент за калкулатор, който да ви помогне да оцените цената въз основа на вашите нужди.

�� Отидете на SiteGround

�� Кой е най-добрият хостинг на WordPress с голям трафик?

Това обгръща мислите ни за най-добрия хостинг на WordPress за сайтове с висок трафик. Всички те са висококачествени домакини, така че вашият избор наистина се свежда до вашите конкретни нужди и бюджет.

За да ви помогнем да сравните тези пет хоста, ето таблицата, обобщаваща основните подробности за всеки хост:

Най-добър хостинг на WordPress за сайтове с висок трафик: РЕЗЮМЕ домакин
Цена от
Няма твърд лимит за посещение?
инфраструктура
Гаранция за необичайно SLA
Kinsta$ 30Google Cloud99,90%
Pagely$ 199AWS100%
WP двигател$ 30AWS99,95%
Пантеон$ 41Google Cloud99,95%
SiteGround$ 11.95Обща / облак99,90%

Като се има предвид, като вземем предвид информацията по-горе (и ако нямате любимия си сред тези домакини), ще кажем, че вие вероятно първо трябва да тествам Kinsta (нашият избор) и вижте как ги харесвате. Те предлагат голям брой различни хостинг подреждания, така че винаги имате възможност да увеличите мащаба си, ако е необходимо, докато плановете за начално ниво са доста достъпни.

Имате ли въпроси относно това кой от тези домакини най-добре отговаря на вашите нужди? Попитайте в коментарите!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление, представяне и редактиране от Karol K.

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим комисионна. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map