5 „Най-добър“ хостинг на WordPress в Австралия (2020) ����

5 „Най-добър“ хостинг на WordPress в Австралия (2020) ����

5 „Най-добър“ хостинг на WordPress в Австралия (2020) ����
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Искате ли да създадете уебсайт за австралийска потребителска база? Вие сте собственик на бизнес, който продава онлайн в Австралия? Искате ли да се свържете с повече австралийски клиенти? Ако сте отговорили "да" на един или повече от тези въпроси е време да инвестирате в едни от най-добрите WordPress хостинг, които Австралия може да предложи. ����


Това ръководство ще сравни топ петте домакини на WordPress в Австралия и ще ви помогне да изберете най-добрия вариант за вашия бизнес.

Какво е хостинг на WordPress и WordPress?

WordPress е най-популярната операционна система за наличните в момента уебсайтове. С други думи, ако искате да създадете уебсайт, който е оптимизиран, красив и функционален едновременно, WordPress е вашият избор.

В тази светлина хостингът на WordPress е специален вид уеб хостинг, оптимизиран за разполагане на уебсайтове на WordPress. WordPress хостинг плановете обикновено се предлагат с предварително инсталиран WordPress, така че можете да започнете да изграждате уебсайта си веднага. В някои случаи те могат предварително да инсталират определени плъгини за вас и да ви дадат достъп до подбор от теми на WordPress.

Най-добър WordPress хостинг Австралия

���� Най-добър WordPress хостинг Австралия

1. Bluehost (www.bluehost.com)

Най-добър WordPress хостинг в Австралия: # 1 Bluehost

 • Цени от: 4.38 AUD / месец (редовно 11.86 AUD / месец)
 • Разрешен трафик / трафик: Unmetered
 • Безплатен домейн: Да + до 25 поддомейна
 • WordPress предварително инсталиран: да
 • Локален уеб сървър: Не
 • Местно обслужване на клиенти: Не

Bluehost е една от най-популярните услуги за хостинг на уебсайтове в света и дори е получила официално одобрение от WordPress.org. Bluehost предлага бързи скорости на зареждане, непрекъснато време на работа и различни безплатни функции за сигурност, включително безплатен SSL сертификат.

Инсталиране на WordPress на Bluehost е лесно и включва само да кажете на Bluehost името, което искате да зададете за сайта. Говорейки за името, Bluehost ви дава безплатно име на домейн за първата година.

Bluehost също така ви дава достъп до наистина лесен за използване потребителски панел за управление и администриране на уебсайта ви, след като е създаден. Всяка опция е лесно достъпна и ясно описана.

�� Отидете в Bluehost

2. Луди домейни (Www.crazydomains.com.au)

Най-добър хостинг на WordPress Австралия: # 2 CrazyDomains

 • Цени от: 5,42 AUD / месец (редовно 10,83 AUD / месец)
 • Разрешен трафик / трафик: 100 000 посетители месечно
 • Безплатен домейн: Не
 • WordPress предварително инсталиран: Не
 • Локален уеб сървър: да
 • Местно обслужване на клиенти: да

Луди домейни започна като регистратор на домейни и се разшири, за да предложи голямо разнообразие от уеб хостинг планове, включително множество хостинг планове за WordPress.

Те също са инвестирали в уеб сървъри по целия свят, включително три в Австралия. Ще трябва да инсталирате свой собствен WordPress, но със скриптове за инсталиране с едно щракване, това все още е една от най-добрите възможности за хостинг на WordPress Австралия.

Crazy Domains ви предоставя набор от специфични за WordPress функции, като например еднократно поставяне за WordPress, предварително инсталиран GIT, активиран WP-CLI и автоматични актуализации за WordPress.

�� Отидете на Crazy Domains

3. Cloudways (Www.cloudways.com)

Cloudways

 • Цени от: 10 AUD / месец
 • Разрешен трафик / трафик: 1TB
 • Безплатен домейн: Не
 • WordPress предварително инсталиран: Не
 • Локален уеб сървър: да
 • Местно обслужване на клиенти: Не

Cloudways е наистина глобален уеб хост, който работи с множество центрове за данни на места по целия свят. Това включва обозначени пространства в Австралия, предоставени от Vultr, Amazon Web Services и Google Cloud Platform. Те предлагат и уникална система Pay as You Go, която ви позволява да плащате само за услугите, които планирате да използвате, с базова цена от 10 AUD / месец.

Това е облачен хостинг, който не е вашето стандартно разнообразие от споделен хостинг. Облачният хостинг предлага по-голяма мащабируемост и е като цяло по-гъвкава и надеждна настройка.

�� Отидете на Cloudways

4. SiteGround (Www.siteground.com)

SiteGround

 • Цени от: 4.95 AUD / месец (редовно 14.95 AUD / месец)
 • Разрешен трафик / трафик: 10 000 посетители месечно
 • Безплатен домейн: Не
 • WordPress предварително инсталиран: да
 • Локален уеб сървър: Не
 • Местно обслужване на клиенти: Не

SiteGround е премия WordPress хостинг услуга, известна със своите бързи и последователни времена на зареждане, качествен хостинг на имейли и полезно обслужване на клиентите. Всички планове на SiteGround също включват безплатен SSL сертификат и CDN.

Входното решение за хостинг на WordPress ви позволява да стартирате един уебсайт, да използвате до 10 GB дисково пространство и да посрещате ~ 10 000 посетители месечно. Получавате нова инсталирана програма за WordPress, настроена за вас по време на регистрация, има автоматични актуализации, инсталирани WP CLI и безплатни ежедневни архиви. Всички тези функции ще улеснят функционирането на уебсайта Ви всеки ден.

�� Отидете на SiteGround

5. GoDaddy (Au.godaddy.com)

GoDaddy

 • Цени от: 5.49 AUD / месец
 • Разрешен трафик / трафик: 25 000 потребители месечно
 • Безплатен домейн: да
 • WordPress предварително инсталиран: да
 • Локален уеб сървър: Не
 • Местно обслужване на клиенти: Не

GoDaddy е едно от най-големите имена в уебсайта, хостинг като цяло, не само WordPress, а не само в Австралия. Те предлагат планове в различни валути, включително австралийска. Всичките им планове идват с CDN за гарантиране на бързи международни скорости, хостинг на електронна поща за една година, безплатен домейн за една година и защита на архивирането на уебсайтове с възстановяване с едно щракване.

Има и автоматични актуализации на основния софтуер и защитата на WordPress. Можете да хоствате един уебсайт в плана за входно ниво и получавате 30 GB дисково пространство за използване. Този план за входно ниво е подходящ за до 25 000 посетители месечно.

�� Отидете при GoDaddy

�� Какво да търсите в WordPress хостинг Австралия

Има шест неща, които искате да търсите в WordPress хостинг Австралия:

�� Локални уеб сървъри
Един от най-важните фактори, които трябва да вземете предвид, когато избирате от най-добрия хостинг на WordPress Австралия, е дали платформата, която обмисляте, наистина предлага уеб сървъри, базирани в Австралия. Локалният уеб сървър е най-добрият начин да се гарантира бързото зареждане. Разбира се, вие също ще искате да предприемете допълнителни стъпки за оптимизиране на уебсайта си за бързина, докато го изграждате.
�� Цени в австралийски долари
Ако вашият бизнес е базиран в Австралия, хостинг план на цена в австралийски долари предлага две основни предимства. Първо, не е нужно да се притеснявате за валутните курсове. Второ, запазването на всичките ви разходи в една валута прави нещата по-лесно идването на данъчно време.
�� Местно обслужване на клиенти
Като собственик на бизнес, всяка минута, когато уебсайтът ви функционира неправилно, може да е минута, когато губите пари, и определено губите пари, ако сайтът ви се понижи. Искате уеб-домакин с оператори по обслужване на клиенти на разположение в работно време във вашата часова зона. Трябва също така да проучите общата актуалност и полезност на обслужването на клиентите, преди да се регистрирате при който и да е уеб хост.
��️ Отзиви от собственици на фирми във вашия език
Нещастната реалност е, че за много международни домакини в мрежата работата с клиенти в Австралия е след това, а не главна цел. Това означава, че техните услуги за поддръжка може да не се доставят на австралийски клиенти при същото ниво на качество, което получават другите клиенти. Най-добрият начин да избегнете този проблем е да потърсите отзиви от други собственици на австралийски бизнес, за да потвърдите качеството на услугата, която купувате.
�� Безплатно име на домейн
Освен хостинг, име на домейн е единственото нещо, от което абсолютно се нуждаете, за да създадете уебсайт, а много хостинг пакети предлагат това като безплатен перк с първата си година на хостинг. Това е лесен начин да спестите $ 15-20, така че макар че не би трябвало да бъде прекъсвач на сделки, хостинг планът с безплатен домейн почти винаги е по-добър от този без име на домейн.
�� Брой разрешени уебсайтове
По-голямата част от плановете за хостинг на уебсайтове ви позволяват да стартирате само един уебсайт, но някои от тях могат да ви позволят да изградите два или повече уебсайта. Тези планове могат да ви спестят огромна сума пари, ако искате да създадете отделни уебсайтове за различни клонове на вашия бизнес или да създадете отделни уебсайтове за използване от клиенти и използване на служителите.
✉️ Хостинг по имейл
Използването на имейл адрес, свързан с името на вашия домейн, изглежда по-професионално от използването на хост на трета страна като Gmail. Всеки уважаван уеб хост ще ви позволи поне един имейл адрес във вашия домейн, а някои предлагат множество имейл адреси, свързани с вашия домейн. Трябва обаче да се отбележи, че много уеб хостове използват тромави услуги за електронна поща на трети страни и може да искате да помислите за отделен хостинг на имейл.
�� WordPress вече е инсталиран
И накрая, ако търсите хостинг на WordPress, искате хост, който предлага предварително инсталиран WordPress. Това ви позволява да започнете да изграждате уебсайта си веднага. Някои хостове може също да предварително инсталират приставки за неща като електронна търговия, което може да ви спести допълнително време.

�� Последни мисли за най-добрия хостинг на WordPress Австралия

Всички тези опции осигуряват качествен уеб хостинг с постоянни скорости и пъти, но най-добрият вариант за вас зависи от индивидуалните нужди на вашия бизнес:

 • ако цена е вашата основна грижа, ще искате да изберете Bluehost или SiteGround; техен "редовни цени" може да е голям, но продажбите са чести и двете предлагат вградени функции, които ще ви спестят пари. �� нашият избор
 • За достъп до местна поддръжка на клиенти, ще искате да изберете Луди домейни.
 • Да се пазете данните си, избирам SiteGround, тяхната автоматизирана система за архивиране и знаеща поддръжка.
 • Искам да бъдещи доказателства за вашия уебсайт с възможно разширение и скокове на трафика? Cloudways може да е най-добрият вариант за вас.

Все още се мъчите да вземете решение? Разгледайте тази таблица за няколко бързи сравнения:

Най-добър хостинг на WordPress Австралия: РЕЗЮМЕ

домакин
Цена от
Разрешено е движението
Безплатен домейн
WordPress е инсталиран?
Локални уеб сървъри?
Местна поддръжка?
Bluehost4.38 AUD / месец (редовно 11.86 AUD / месец)Unmetered
Луди домейни5,42 AUD / месец (редовно 10,83 AUD / месец)100 000 посещения / мес.
Cloudways10 AUD / месец1TB честотна лента / мес.
SiteGround4.95 AUD / месец (редовно 14.95 AUD / месец)10 000 посещения / мес.
GoDaddy5.49 AUD / месец25 000 посещения / мес.

След като изберете вашия хост на WordPress, може също да искате да разгледате нашите списъци с основни плъгини за WordPress и най-добрите WordPress теми за годината – със сигурност ще имате нужда от някои от тях.

Смятате ли, че тази статия е полезна? Има ли информация, която смятате, че трябва да добавим към нашите списъци? Споделете своите мисли и предложения в секцията за коментари по-долу!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление, представяне и редактиране от Karol K.

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим комисионна. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector