5 “Millors” WordPress Opcions d’allotjament del Regne Unit en comparació amb el 2020 ����

5 “Millors” WordPress Opcions d’allotjament del Regne Unit en comparació amb el 2020 ����

5 “Millors” WordPress Opcions d’allotjament del Regne Unit en comparació amb el 2020 ����
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Si sou un lloc web internacional, perdoneu el terme, probablement coneixeu els reptes únics que es plantegen quan trieu el hosting adequat de WordPress per al vostre cas específic. És a dir, els habituals sospitosos de la indústria d’allotjament de WordPress són encara una bona opció si la vostra audiència no és als Estats Units? Més concretament, ja que és el tema d’avui, què passa si ho és? a la cerca del millor allotjament de WordPress al Regne Unit? Són encara bons per a vosaltres els llocs webWrounds i WPEngines d’aquest món?


Ho descobrim avui!

A continuació, analitzem el tema del millor allotjament de WordPress al Regne Unit, a què cal prestar atenció a l’hora de triar l’amfitrió, a més de cinc de les opcions més viables en comparació.

Millor WordPress Hosting al Regne Unit

���� Millor WordPress que ofereix al Regne Unit

A continuació es mostren els amfitrions que hem decidit incloure en aquesta comparació de les millors opcions d’allotjament de WordPress al Regne Unit:

 1. SiteGround (www.siteground.co.uk)
 2. Bluehost (www.bluehost.com)
 3. 123 Reg (www.123-reg.co.uk)
 4. 1&1 IONOS (www.ionos.co.uk)
 5. GoDaddy (uk.godaddy.com)

La llista és breu, és correcte, però és per una bona raó. Només hem decidit presentar les empreses que es mostren en els articles esmentats a la llista anterior: les coses que cal buscar en un amfitrió de WordPress per al mercat britànic..

A més, hem tingut en compte els resultats de l’enquesta que vam fer un temps enrere. En ella, vam preguntar als nostres usuaris sobre qui estava allotjant els seus llocs i quina satisfacció estaven amb el servei. Hem filtrat els resultats d’aquesta enquesta per centrar-nos només en usuaris del Regne Unit. Les empreses presentades aquí van aparèixer més d’una vegada en l’enquesta.

1. SiteGround (www.siteground.co.uk)

SiteGround: la millor opció que allotja WordPress al Regne Unit

 • Des de: 2,95 £ / mes
 • Trànsit permès / ample de banda: 10.000 visites mensuals
 • Llocs web permesos: 1
 • Nom de domini: no inclòs
 • WordPress preinstal·lat: sí
 • Ubicació del servidor del Regne Unit: sí
 • Valoració dels usuaris de l’enquesta del Regne Unit: 3,9

SiteGround és una empresa que ha agafat el mercat d’allotjament de WordPress per la tempesta. Ells són el primer sospitari habitual en tots els rànquings d’allotjament de WordPress i, per un parell de motius molt bons:

En primer lloc, només són tres de les empreses d’acollida recomanades per WordPress.org. En segon lloc, obtenen molt bones valoracions dels usuaris i ofereixen un gran rendiment. També us proporcionen assistència 24 hores per telèfon, xat i entrades en línia.

Durant la configuració, haureu de seleccionar la vostra ubicació del servidor a Londres, que és probablement la millor opció per als llocs web basats al Regne Unit.

L’únic inconvenient és que SiteGround no inclou cap nom de domini gratuïtament. Si voleu registrar un domini .co.uk durant la configuració, tindrà un cost de 14,95 £ per any.

�� Vés a SiteGround

2. Bluehost (www.bluehost.com)

bluehost

 • Des de: 2,43 £ / mes
 • Trànsit permès / ample de banda: no modificat
 • Llocs web permesos: 1
 • Nom de domini: 1 nom de domini gratuït inclòs
 • WordPress preinstal·lat: sí
 • Ubicació del servidor del Regne Unit: sí
 • Valoració dels usuaris de l’enquesta del Regne Unit: 3.1

Bluehost és el punt principal del mercat d’allotjament de WordPress i una altra empresa oficialment recomanada per WordPress.org.

Tot i que en el passat van tenir alguns períodes de millora, durant els darrers dos anys han millorat grans millores i ara ofereixen una de les interfícies més fàcils d’utilitzar al mercat d’allotjament de WordPress en general..

Cada pla d’allotjament de WordPress inclou preinstal·lació de WordPress, actualitzacions automàtiques, un nom de domini gratuït per al primer any, suport 24/7 (via telèfon i xat) i, fins i tot, posada en escena (per al desenvolupament de WordPress). Bluehost també té un centre de dades a Londres.

�� Vés a Bluehost

3. 123 Reg (www.123-reg.co.uk)

123 reg - potser el segon millor allotjament de WordPress al Regne Unit

 • Des de: 5,49 £ / mes
 • Trànsit permès / ample de banda: no modificat
 • Llocs web permesos: 5
 • Nom de domini: inclosos 2 noms de domini gratuïts
 • WordPress preinstal·lat: sí
 • Ubicació del servidor del Regne Unit: sí
 • Valoració dels usuaris de l’enquesta del Regne Unit: 3.3

123 Reg és el registrador de noms de domini més popular (més de 3,5 milions de dominis registrats) i l’amfitrió web al Regne Unit (més d’un milió de llocs web al Regne Unit allotjats). Creada l’any 2000, la companyia ha marcat i ampliat la seva infraestructura de forma constant; ara es vanta de la seva última maquinària amb balanç de càrrega i "Solid com una roca" xarxa.

Quan es tracta de la seva oferta de WordPress, hem de reconèixer que algunes parts són realment impressionants. Principalment, el fet que es puguin allotjar fins a cinc llocs web i obtenir no un, sinó dos noms de domini gratuïts per al primer any!

Les opcions d’assistència també són bones: obteniu preguntes freqüents per respondre a la majoria de les vostres preguntes, un número de telèfon al Regne Unit al qual podeu trucar 24 hores al dia, a més d’un sistema de bitllets en línia. Naturalment, en ser el principal host al Regne Unit, 123 Reg té centres de dades al país.

�� Anar al 123 Reg

4. 1&1 IONOS (www.ionos.co.uk)

1 i 1 ionos

 • Des de: 1 £ / mes *
 • Trànsit permès / ample de banda: no modificat
 • Llocs web permesos: 1
 • Nom de domini: 1 nom de domini gratuït inclòs
 • WordPress preinstal·lat: sí
 • Ubicació del servidor del Regne Unit: sí
 • Valoració dels usuaris de l’enquesta del Regne Unit: 3,8

* Aquest és un preu promocional. Com a part de l’oferta, obtindreu 1 £ per mes. durant els primers sis mesos i després £ 6 / mes. després d’això.

1&1 IONOS és un altre amfitrió molt popular al Regne Unit i no és difícil veure per què. Poder pagar fins a 1 £ per mes. durant els primers sis mesos, a més d’un nom de domini gratuït, no es veu en cap altre lloc! Això et proporciona més que suficient temps per provar la teva idea de lloc web en estat natural.

A més, es diu que és un pla d’allotjament de WordPress gestionat, cosa que significa que no heu de tenir cap problema amb cap configuració tècnica. Amb 1&Si es tracta d’una empresa britànica, també rebeu un centre de dades al Regne Unit. Quant a les opcions d’assistència al client, obté assistència en línia, un centre d’ajuda i un número de telèfon basat al Regne Unit per trucar.

A més, la interfície també és molt fàcil d’utilitzar i fa que la configuració de tot sigui realment fàcil. Per exemple, hi ha un ajudant de WordPress que us guia tot a pas. Pregunta sobre la finalitat del vostre lloc i suggereix alguns temes i complements que poden ser beneficiosos.

�� Anar a la 1&1 IONOS

5. GoDaddy (uk.godaddy.com)

GoDaddy

 • Des de: 2,97 £ / mes
 • Trànsit permès / ample de banda: 25.000 visites mensuals
 • Llocs web permesos: 1
 • Nom de domini: 1 nom de domini gratuït inclòs
 • WordPress preinstal·lat: sí
 • Ubicació del servidor del Regne Unit: núm
 • Valoració dels usuaris de l’enquesta del Regne Unit: 3,8

GoDaddy és el veritable botge del mercat d’allotjament, no només per a WordPress, sinó en general! Si bé l’empresa no sempre ha tingut la millor premsa al llarg dels anys, s’han estat relacionant amb els usuaris de WordPress força darrerament, amb una forta presència a les conferències de WordPress i a la comunitat..

La nova plataforma d’allotjament es va crear específicament per a WordPress amb l’objectiu d’optimitzar la velocitat, la fiabilitat i la seguretat. L’únic inconvenient és que actualment GoDaddy no disposa de centre de dades al Regne Unit. La més propera es troba a Amsterdam, Països Baixos.

També hi ha assistència telefònica 24/7 i atenció telefònica amb un número de Regne Unit, i acostumen a ser realment útils (provats). A més, disposen d’eines d’última línia per fer una còpia de seguretat i restaurar el vostre lloc en cas de problemes (també provat).

�� Vés a GoDaddy

�� Què heu de buscar quan penseu millor que allotjament WordPress al Regne Unit?

Hi ha un bon grapat de coses que heu de tenir en compte a l’hora d’escollir un amfitrió de WordPress per a un lloc web que serveixi de lectors del Regne Unit:

�� No tots els host són viables
L’únic fet que la vostra audiència es troba al Regne Unit significa que heu de trobar un servidor / centre de dades de qualitat també al Regne Unit. Senzill! I sí, tot i que sempre podeu ajudar-vos a tenir algun CDN de qualitat, només us portarà fins aquí. Els CDN són fantàstics si voleu servir públics diversos a tot el món o al continent, però si voleu servir a una audiència en un sol país, encara us en sortireu millor amb un amfitrió que tingui servidors. país Ubicació, ubicació, ubicació!
�� Preu del Regne Unit
Suposo que estàs construint el lloc amb una finalitat empresarial. Per tant, dos escenaris possibles: (a) Si la vostra empresa es basa fora del Regne Unit, ignora aquest punt. (b) Si teniu la seu al Regne Unit, sempre serà millor facturar-vos segons les normes, les lleis i les regulacions del Regne Unit. Sempre us serà més fàcil, sens dubte fiscal, si el proveïdor d’allotjament us pot emetre una factura local, en moneda local (GBP, en aquest cas). Perjudicat, pagar l’allotjament en moneda estrangera no suposa acabar amb el joc, sinó un rebombori, però, segons la legislació empresarial, pot ser important. Sobretot amb el Brexit que hi ha a les fosques. Per descomptat, el preu en si també és un factor. Probablement no voldríeu pagar en cap pagament per a un amfitrió que podríeu treure molt més barat als Estats Units. I, per molt que m’agradaria promoure-vos solucions d’allotjament de WordPress gestionades i dir-ne quines són les superiors, sé que la majoria d’usuaris volen pagar 5 £ al mes o menys, i està bé.
⏰ Suport a la franja horària local
De vegades, les diferències de fus horari poden ser inconvenients. Per exemple, considereu el següent: Si esteu al Regne Unit i el vostre host està basat als Estats Units, això significa que és possible que no pugueu obtenir assistència per a la primera meitat de la vostra jornada laboral. Si teniu un amfitrió com Flywheel, per exemple, les seves hores d’assistència telefònica són de 9 am a 18:00 EST, que és a la tarda al Regne Unit, bàsicament després de les hores de treball. L’ideal és que desitgeu assistència telefònica i de xat i voleu poder contactar amb aquest servei durant l’horari laboral normalitzat.
Reviews Opinions d’usuaris basats al Regne Unit
Un cop més, el problema de la ubicació. Aquesta vegada, es tracta de ressenyes i valoracions dels usuaris. Bàsicament, el problema és que si un determinat host pot tenir bones revisions en general, quan comenceu a examinar només la part de les revisions de clients basats en el Regne Unit, podríeu descobrir una altra història. Sempre busqueu comentaris d’usuaris locals.
W Amplada de banda / trànsit permès
Molts hostes compartits us diran que de cap manera no limiten el vostre trànsit / amplada de banda. Això és cert en part. D’una banda, sí, sempre que sigui el seu ús "normal," no experimentareu cap problema. Però si algun contingut del vostre contingut és viral o es produeix una expansió del trànsit per qualsevol motiu, el vostre lloc encara podria disminuir. Per tant, és millor obtenir estimacions o límits específics del vostre amfitrió quant al volum de trànsit que pot gestionar la vostra configuració. Poder rebre 5.000-10.000 visitants en un mes és un bon punt de partida per a nous llocs.
�� Nombre de llocs web permesos
Sembla senzill, però en realitat no és una cosa a la qual la gent presta molta atenció a l’hora de triar el seu host WordPress. A mesura que compareu les vostres opcions en el mercat d’acollida de WordPress al Regne Unit, descobrireu que algunes de les empreses us permetran tenir 2-5 llocs, mentre que d’altres només us permetran un lloc. Totes aproximadament pel mateix preu. Assegureu-vos d’obtenir el que necessiteu.
Name Nom de domini gratuït
Alguns amfitrions us proporcionen un nom de domini gratuïtament durant el primer any. Aquest és un bon bonus i una bona manera d’estalviar 15 £.
��️ WordPress preinstal·lat
Els amfitrions compartits més barats us donaran accés a cPanel i a alguns instal·ladors de scripts que hi hagi. Tot i que no és especialment difícil fer-ho instal·la WordPress per això, és possible que us agradi una solució més fàcil d’utilitzar: un amfitrió que preinstal·la WordPress per a vosaltres, de manera que només introduïu una instància nova i buida de WordPress.

Tenint en compte l’anterior, anem a la carn to i les patates now. Aquí teniu un resum de l’oferta que ofereix el mercat de hosting al Regne Unit de WordPress:

�� Quina d’aquestes principals opcions d’allotjament de WordPress del Regne Unit triar?

Com en la majoria de les coses, no hi ha un guanyador clar aquí. Totes aquestes plataformes han reunit una base de clients important que està satisfet amb els seus serveis. Ens adonem que és possible que els vostres favorits només facin una ullada a aquesta llista, però està bé.

Aquí teniu la visió d’un ocell sobre la comparació entre aquests cinc principals hostes de WordPress al Regne Unit:

Millor WordPress hosting al Regne Unit: resum

Amfitrió
Preu des
Trànsit
Llocs web
Nom de domini
Servidor del Regne Unit
Puntuació dels usuaris del Regne Unit
SiteGround2,95 £10.000 visites / mes1no inclòs3.9
123 Reg5,49 £no modificat52 dominis gratuïts3.3
1&1 IONOS£ 1no modificat11 domini gratuït3.8
Bluehost2,43 £no modificat11 domini gratuït3.1
GoDaddy2,97 £25.000 visites / mes11 domini gratuïtno3.8

Hi destaquen un parell de coses:

En primer lloc, 1&1 IONOS és clarament l’opció d’allotjament més barata que hi ha al mercat britànic si voleu provar una nova idea. D’altra banda, 123 Reg us ofereix la millor oferta qualitat-preu: podeu allotjar fins a cinc llocs i obtenir dos noms de domini gratuïts. Al mateix temps, realment no us podeu equivocar amb un host com SiteGround, és la nostra opció favorita i més ben valorada d’aquesta llista.

Voleu uns consells honestos ràpids? Aquí està:

 • Si voleu triar l’opció d’allotjament més barata disponible al mercat britànic, aneu amb 1&1 IONOS.
 • Si primer us interessa la qualitat, aneu-hi SiteGround.

Com que parlem d’allotjament de WordPress aquí, probablement haureu de llançar un bloc nou en aquest servidor un cop ho tingueu. Tenim una guia detallada sobre 11 temes sobre el tema. Passa de blanc a un bloc complet i amb èxit: es basa en la nostra experiència en obtenir de 0 a 250.000 visitants mensuals. Comprova-ho; és gratis. ��

�� FAQ

Com buscar allotjament a WordPress al Regne Unit?

L’únic fet que la vostra audiència es troba al Regne Unit significa que heu de trobar un servidor / centre de dades de qualitat també al Regne Unit. Eviteu servidors que es trobin fora del país, ja que farà que la càrrega del vostre lloc sigui més lenta. A part d’això, obteniu un amfitrió que us podeu permetre. Més car no sempre significa millor al món de l’allotjament.

Quant he de pagar per allotjament al Regne Unit?

De mitjana, hem descobert que els preus de l’allotjament de qualitat per WordPress al Regne Unit comencen al voltant d’uns 3-5 lliures mensuals.

També aconsegueixo incloure un nom de domini inclòs amb hosting al Regne Unit per WordPress?

Aquesta no és una regla, però alguns hostes us oferiran un nom de domini gratuït per al primer any. 123 Reg, 1&1 IONOS, Bluehost i GoDaddy us donen un nom de domini de forma gratuïta.

Necessito conèixer codificació per configurar un lloc web de WordPress a les plataformes d’allotjament del Regne Unit?

Normalment no. Totes les principals empreses d’allotjament ofereixen instal·lacions senzilles amb un clic de WordPress, cosa que significa que no haureu d’embrutar les mans per configurar el vostre lloc..

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector