5 millors proveïdors d’allotjament de WordPress d’alt trànsit ��️��️��️��

Si busqueu allotjament de WordPress d’alt trànsit, el vostre objectiu és molt diferent que algú que busqui allotjament de WordPress barat d’entrada. El preu es converteix en menys factor, amb el rendiment i la fiabilitat prenent el protagonisme.


Per ajudar-vos a trobar el millor allotjament per al vostre lloc WordPress de gran trànsit, hem recopilat cinc excel·lents amfitrions utilitzats per llocs de gran trànsit de la vida real.

Siguem reals: aquests proveïdors d’allotjament de WordPress, definitivament, no són els amfitrions més barats, però ofereixen un bon valor per al rendiment i us poden ajudar a carregar de forma fiable i ràpida el vostre lloc per a desenes o centenars de milers de visitants. Normalment, podeu esperar que pagueu 50 € per mes per aquests amfitrions, tot i que notaré algunes opcions més econòmiques segons com "alt" el vostre lloc d’alt trànsit és.

Millors proveïdors d'allotjament de WordPress amb trànsit alt

�� Què cal buscar en l’allotjament de WordPress d’alt trànsit

Abans d’entrar a la llista, expliquem ràpidament algunes consideracions per allotjar un lloc d’alt trànsit, ja que us donarà una mica de coneixement de per què hem escollit els amfitrions que vam fer:

�� Memòria cau intel·ligent:
La memòria cau és una manera excel·lent d’accelerar el vostre lloc de WordPress i disminuir la càrrega del vostre servidor, especialment important per als llocs d’alta circulació. Tot i que hi ha molts plugins de caché de WordPress excel·lents que poden ajudar-vos a implementar la memòria cau a nivell d’aplicació, un enfocament més performant sol ser servir contingut en memòria cau a nivell de servidor, ja que elimina completament la necessitat de carregar WordPress / PHP quan es serveix a la memòria cau. contingut.
Recursos dedicats:
La majoria dels amfitrions de WordPress barats poden oferir preus pressupostaris a la vostra disposició "Compartir" recursos amb altres llocs del mateix servidor. Està bé per a un lloc de poc trànsit, però no és una bona opció per a llocs de WordPress de gran trànsit. En canvi, voleu recursos dedicats només per al vostre lloc. Si bé un servidor dedicat pot obtenir aquests recursos, un enfocament més popular que veuràs és utilitzar allotjament en núvol des d’Amazon Web Services (AWS)., Plataforma Google Cloud, o altres proveïdors de núvol. Encara teniu recursos dedicats al vostre lloc, però és molt més fàcil escalar-los i reconfigurar-los si cal.
�� Nginx:
Nginx és un servidor web i un servidor intermediari que és especialment conegut per a llocs web d’alta circulació, ja que sovint pot realitzar el popular servidor web d’Apache en situacions d’alta circulació. Mentre que Apache és el líder global del mercat en l’espai del servidor web, Nginx ho és amb molt, el líder del mercat quan ens fixem en els primers 1.000, 10.000 o 100.000 llocs més traficats. Així doncs, per a un lloc d’alt trànsit, realment voleu un host que utilitzi una pila Nginx.
��️ Escalabilitat:
Si el vostre lloc ara té un trànsit elevat, hi ha una bona probabilitat de ser encara més gran. Per solucionar-ho, l’allotjament de WordPress d’alt trànsit ha de facilitar que s’ajusti el pla segons sigui necessari. La majoria dels amfitrions d’aquesta llista utilitzen infraestructura d’allotjament en núvol, cosa que facilita afegir recursos quan els necessiteu.
Horari:
L’horari d’obtenció és important per a tots els llocs web, però és especialment important per a un lloc web d’alt trànsit perquè els impactes d’aturada s’amplifiquen. Hi ha trenta minuts en un lloc de poc trànsit? Podeu afectar un parell de visitants. En un lloc d’alta circulació? Podeu afectar negativament centenars o milers de visitants. No accepteu només paraules a la còpia de màrqueting: busqueu un acord legal de servei real (SLA) que garanteixi un temps de funcionament específic i ofereix opcions de reparació si l’amfitrió no compleix aquesta garantia. Normalment, rebrà un reemborsament o un crèdit si un amfitrió no pot complir la seva garantia de temps.
�� Xarxa d’entrega de contingut:
Una xarxa de lliurament de contingut (CDN) ajuda a accelerar els temps de càrrega global i a disminuir la càrrega del vostre servidor mitjançant el lliurament de contingut estàtic d’una xarxa de servidors de tot el món, en lloc de només el servidor únic on s’allotja el vostre lloc. Molts amfitrions de WordPress premium ofereixen ara funcionalitat CDN integrada per millorar el rendiment sense obligar-vos a integrar-vos amb un servei CDN de tercers.

��️ El millor allotjament de WordPress per a llocs d’alta circulació

A continuació es mostren els amfitrions que pensem que ofereixen les millors opcions d’allotjament de WordPress d’alt trànsit:

 1. Kinsta (kinsta.com)
 2. Pagament (pagely.com)
 3. Motor WP (wpengine.com)
 4. Panteó (panteó.io)
 5. SiteGround (siteground.com)

1. Kinsta (kinsta.com)

Kinsta hosting de WordPress d’alt trànsit

Kinsta és un popular host de WordPress gestionat que utilitza infraestructures alimentades pel nivell premium de la plataforma Google Cloud, que és la mateixa infraestructura que Google utilitza per als seus propis serveis..

A més de l’arquitectura centrada en el rendiment per a llocs de gran trànsit, Kinsta també ofereix funcions convenients per als usuaris de WordPress, com ara una fàcil configuració, còpies de seguretat automàtiques diàries (o més freqüents, per un suplement) i un quadre de comandament d’allotjament personalitzat..

Kinsta és on allotgem el bloc CodeinWP i en podreu obtenir més informació a la nostra revisió detallada de Kinsta. CodeinWP rep més de 10.000 visitants diaris, que crec que és capaç "trànsit alt".

Features Característiques clau dels llocs d’alta circulació:

 • Servidor web Nginx.
 • Memòria cau a nivell de servidor mitjançant la memòria cau Nginx FastCGI.
 • Plataforma Google Cloud infraestructures.
 • CDN integrat alimentat per KeyCDN.
 • Escalabilitat fàcil perquè Kinsta et permet actualitzar o revaloritzar el pla.
 • Complements Elasticsearch i Cloudflare Railgun per millorar el rendiment.
 • Begudes transparents. Kinsta mai no tallarà el vostre lloc per un augment del trànsit; només pagareu una taxa de beure transparent segons el vostre ús.
 • Garantia de temps de vida del 99,9% mensualment mitjançant un SLA.
 • Tauler de control d’analítica detallada supervisar l’ús, juntament amb la nova vigilància de la relíquia.

⭐ Llocs de WordPress de gran trànsit allotjats a Kinsta:

 • CodeinWP (això, nosaltres), Ubisoft, TripAdvisor, FreshBooks, Buffer

�� Preu:

Kinsta té un munt de plans per a diverses necessitats, de manera que aquesta no és una llista completa.

Com altres hostes de WordPress gestionats, cada pla inclou un límit mensual de visites. Kinsta no apagarà el vostre lloc si supereu aquest límit, però ho haureu de fer pagar begudes i / o actualitzar a un nivell superior. La despesa és d’1 USD per 1.000 visitants per sobre del límit:

 • Arranjament – 30 dòlars mensuals per 25.000 visites (no és realment allotjament de WordPress de gran trànsit, però aquest és el pla d’entrada)
 • Negocis 1 – 100 dòlars mensuals per 100.000 visites
 • Negocis 3 – 300 dòlars mensuals per 400.000 visites
 • Empresa 1 – 600 dòlars mensuals per 1.000.000 de visites

Obteniu dos mesos de franc si pagueu anualment.

�� Vés a Kinsta

2. Pagament (pagely.com)

Allotjament pagat per a llocs de WordPress d’alt trànsit

Pagely és un dels amfitrions de WordPress gestionats més antics i pioner en l’espai. Mentre que molts hostes de WordPress han anat "mercat baix" Pagely ha anat "mercat superior" i centrat en la qualitat i els serveis més que en el preu.

Els preus de Pagely definitivament no són barats, però probablement no busqueu l’opció més barata si voleu el millor allotjament de WordPress per a llocs d’alta circulació..

Features Característiques clau dels llocs d’alta circulació:

 • Amazon Web Services (AWS) infraestructura alimentada.
 • DNS Premium alimentat per Amazon Route 53 per obtenir temps de càrrega de pàgines més ràpids.
 • Servidor web Nginx, tot i que també podeu utilitzar Apache amb Nginx al davant per actuar com a proxy invers.
 • Garantia 100% de temps de vida mitjançant un SLA. Aquesta és la garantia de màxima autonomia de qualsevol host d’aquesta llista.
 • PressCache que serveix contingut en memòria cau d’una xarxa global de servidors de vora. Penseu-hi com una memòria cau i un CDN combinat.
 • Optimització d’imatges a demanda per accelerar els temps de càrrega.
 • Allotjament de WordPress sense servidor opció via Northstack

⭐ llocs de WordPress de gran trànsit que s’allotgen a Pagely:

 • Booking.com, Visa, Garmin, Virgin Atlantic, Nginx (sí, el lloc web dels servidors web d’alt rendiment a Pagely)

�� Preu:

Ofereix pagaments VPS i plans empresarials. Aquí teniu un exemple dels preus:

 • VBURST-1 – 199 dòlars al mes
 • VPS-1 – 499 dòlars al mes
 • VPS-1 + [HA] (Alta Disponibilitat) – 1.249 dòlars mensuals
 • Pla d’empresa preconfigurat – comença a 2.500 dòlars mensuals
 • Els clústers personalitzats – comença a partir de 5.000 dòlars al mes

Podeu obtenir un 5% de descompte si pagueu anualment.

Pagely no posa límits arbitraris en el nombre de visitants que podeu tenir al mes.

�� Vés a Pagely

3. Motor WP (wpengine.com)

Motor WP

Amb una inversió de 250 milions de dòlars el 2018 i una recent adquisició de Flywheel (abans competidor), WP Engine definitivament ha cimentat el seu lloc com un dels més populars i coneguts gestors de WordPress gestionats.

WP Engine es marca com a "Plataforma Experiència Digital WordPress," el que suposo és senyalar que és més que un allotjament. Per exemple, obteniu el marc popular i els temes infantils de Genesis de forma gratuïta, gràcies a l’adquisició de StudioPress de WP Engine.

WP Engine també ofereix moltes funcions de WordPress gestionades còmodes, com ara còpies de seguretat automàtiques i llocs d’escenificació.

Features Característiques clau dels llocs d’alta circulació:

 • Memòria cau a nivell de servidor mitjançant vernís i Memcached.
 • Monitorització del rendiment mitjançant la nova relíquia i una eina dedicada al rendiment de pàgina per trobar punts febles quan el vostre lloc està carregat.
 • Servei CDN integrat per a temps de càrrega global més ràpids i una càrrega reduïda de servidor.
 • Nginx pila de servidors.
 • AWS infraestructura del núvol.
 • Garantia de temps de vida del 99,95% mitjançant un SLA (excloent-ne qualsevol "temps d’aturada excusats," que inclou manteniment programat i d’emergència).

⭐ Llocs de WordPress de gran trànsit allotjats a WP Engine:

 • Central de desenvolupadors d’AMD, sota armadura, Jobvite

�� Preu:

WP Engine ofereix tres plans preestablerts, així com un pla personalitzat per a necessitats més grans.

Igual que Kinsta, cada pla inclou un límit de visites mensuals i haureu d’actualitzar (o pagar begudes) si supereu aquest límit. La tarifa addicional de WP Engine és idèntica a Kinsta amb 1 $ per 1.000 visitants per sobre del límit:

 • Posada en marxa – 30 dòlars mensuals fins a 25.000 visites
 • Creixement – 115 dòlars mensuals fins a 100.000 visites
 • Escala – 290 dòlars mensuals fins a 400.000 visites
 • Personalitzat – parlem amb vendes si necessiteu gestionar més visitants

Obteniu dos mesos de franc si pagueu anualment.

�� Aneu a WP Engine

4. Panteó (panteó.io)

Panteó hosting de WordPress premium

Pantheon és un popular host de WordPress gestionat que ofereix una infraestructura escalable integrada a la plataforma Google Cloud. En aquest sentit, és similar a Kinsta, tot i que Pantheon utilitza una pila de tecnologia diferent a Google Cloud Platform.

A més d’una pila de tecnologia d’alt rendiment, Pantheon també ofereix funcions convenients com múltiples entorns de posada en escena, còpies de seguretat i actualitzacions automàtiques i molt més.

Features Característiques clau dels llocs d’alta circulació:

 • Servidor web Nginx.
 • Memòria cau a nivell de servidor via vernís i Redis.
 • Allotjament elàstic, cosa que facilita l’escala del vostre lloc per gestionar els pics del trànsit. Obteniu més informació sobre l’elaboració elàstica de Panteó.
 • CDN global incorporat al vostre hosting, alimentat per Fastly.
 • Supervisió del rendiment de l’aplicació a través de la nova relíquia.
 • Garantit del 99,95% de la capacitat de treball mensual mitjançant un SLA però només per plans Elite.

⭐ Llocs de WordPress de gran trànsit allotjats a Pantheon:

 • Patagònia, SendGrid, MIT

�� Preu:

Igual que Kinsta i WP Engine, els plans Pantheon inclouen un límit de trànsit i pagareu begudes si el supereu. Panteó Els càrrecs d’exploració són significativament superior que els dos amfitrions a 2,50 dòlars per cada 1.000 visites:

 • Bàsic – 41 dòlars mensuals fins a 25.000 visites
 • Rendiment – quatre nivells, a partir de 160 dòlars mensuals i fins a 916 dòlars al mes. Els límits de visita oscil·len entre 25.000 i 300.000 visitants al mes
 • Elit – heu de parlar amb vendes. Pot gestionar fins a 10 milions de visites mensuals

Tots els preus suposen un prepagament anual que pot suposar una forta inversió inicial.

�� Anar a Panteó

5. SiteGround (siteground.com)

SiteGround Cloud hosting

SiteGround és probablement més conegut pels seus plans d’allotjament de WordPress gestionats a bon pressupost, que incorporen funcions avançades com ara la posada en escena, la memòria cau a nivell de servidor, les actualitzacions automàtiques i molt més en un paquet de baix preu..

Els plans compartits de SiteGround funcionen per a llocs de WordPress d’alt trànsit fins a un punt. El pla GoGeek de més alt nivell admet ~ 100.000 visites mensuals, i la memòria cau / optimització intel·ligent pot ajudar-vos a superar això.

Tot i així, una opció millor per a llocs de gran trànsit és probablement els plans d’allotjament en núvol de SiteGround, que ofereixen recursos dedicats (i gestionats) a un preu assequible. (Més informació sobre allotjament en núvol aquí.)

Features Característiques clau dels llocs d’alta circulació:

 • Memòria cau a nivell de servidor amb Nginx i Memcached.
 • Recursos dedicats i una escalabilitat fàcil als plans del núvol (no tant en els plans compartits més barats).
 • Garantia de temps de vida del 99,9% anualment mitjançant un SLA.
 • CDN gratuït integració mitjançant Cloudflare.

⭐ Llocs de WordPress de gran trànsit allotjats a SiteGround:

 • WPLift, WPShout

�� Preu:

SiteGround no aplica cap límit arbitrari de visitants. SiteGround enumera les visites estimades dels seus plans compartits, però només són estimacions, no límits difícils.

En els plans compartits, els límits reals de SiteGround impliquen l’ús de la CPU, mentre que els plans al núvol no tenen límits arbitraris perquè pagueu per recursos dedicats:

 • Pla compartit de GoGeek – 11,95 dòlars mensuals per preus de promoció / 34,95 dòlars mensuals per preus regulars. És útil fins a ~ 100.000 visites mensuals (recordeu-ho, això no és un plafó dur, només una estimació aproximada).
 • Allotjament en núvol – oscil·la entre 80 $ al mes i 240 $ al mes, segons quins recursos necessiti el vostre lloc.

També podeu configurar el vostre propi pla de núvol personalitzat. SiteGround disposa d’eines de calculadora per ajudar-vos a estimar el preu en funció de les vostres necessitats.

�� Vés a SiteGround

�� Quin és el millor allotjament de WordPress d’alta circulació?

Això fa pensar en el millor allotjament de WordPress premium per a llocs d’alta circulació. Tots són amfitrions d’alta qualitat, per la qual cosa la vostra elecció només es basa en les vostres necessitats i pressupost específics.

Per ajudar-vos a comparar aquests cinc amfitrions, aquí es mostra un resum de detalls clau per a cada amfitrió:

Millor allotjament de WordPress per a llocs d’alta circulació: RESUM Amfitrió
Preu des
Sense límit de visites dures?
Infraestructures
Garantia de temps SLA
Kinsta30 dòlarsGoogle Cloud99,90%
Pagament199 $AWS100%
Motor WP30 dòlarsAWS99,95%
Panteó41 dòlarsGoogle Cloud99,95%
SiteGround11,95 dòlarsCompartit / núvol99,90%

Dit això, tenint en compte la informació de dalt (i si no teniu el favorit entre aquests amfitrions), direm que probablement hauria de provar Kinsta primer (la nostra elecció) i veure com els agrada. Ofereixen un gran nombre de nivells d’allotjament diferents, de manera que sempre teniu espai per ampliar-los si cal, mentre que els plans d’entrada són bastant assequibles..

Tens alguna pregunta sobre quin d’aquests amfitrions s’ajusta millor a les teves necessitats? Pregunteu als comentaris!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map