5 millors “proveïdors d’allotjament en núvol per a llocs de WordPress el 2020

5 millors “proveïdors d’allotjament en núvol per a llocs de WordPress el 2020

5 millors “proveïdors d’allotjament en núvol per a llocs de WordPress el 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Passat el món de l’allotjament de nivell d’entrada, es troba el següent pas: el nivell dels millors proveïdors d’allotjament en núvol (per a WordPress). Però com navegar per aquestes aigües?


A més, val la pena la molèstia per saber de què es tracta el hosting de núvols? El servei d’allotjament en núvol és millor per a WordPress de cap manera? Bé, certament és diferent …

Aquest post us guiarà en prendre la decisió correcta. Analitzem els millors proveïdors d’allotjament en núvols actuals del mercat i els avaluem segons diversos paràmetres en funció dels vostres requisits.

Millors proveïdors d'allotjament en núvol per a WordPress

Introducció al cloud hosting

Comencem des del principi:

 • La forma més simple d’allotjament web tradicional és l’allotjament compartit. En aquest model d’allotjament, un servidor allotja els llocs web de diversos clients.
 • La següent forma d’allotjament és l’allotjament VPS. És similar a l’allotjament compartit ja que hi ha diversos llocs web allotjats al mateix servidor. Tanmateix, l’assignació de recursos dedicada garanteix que els llocs web no interfereixen en un cert punt amb el rendiment els uns dels altres.
 • L’allotjament dedicat és el tipus d’allotjament on només hi ha un únic lloc allotjat en un servidor. Això et proporciona un control complet dels recursos de l’amfitrió i, per tant, fa que el teu lloc web sigui independent del rendiment d’altres.

L’allotjament al núvol és una mica de tots els elements anteriors …

Teòricament, una màquina virtual al núvol no es pot comparar amb els tipus tradicionals d’allotjament web. Un proveïdor d’allotjament de núvols públics allotja llocs web a les seves instal·lacions, una part dels quals el poden comprar tots. Es pot compartir el centre de dades que allotja el núvol entre altres clients. D’altra banda, un núvol privat està allotjat exclusivament per a un sol client en una ubicació remota. Un núvol privat virtual és l’extensió de les capacitats d’un client per gestionar càrregues elevades momentànies. Es pot allotjar a les instal·lacions del client.

�� En una nota lateral; un altre tipus d’allotjament és l’allotjament especialitzat, on un proveïdor d’allotjament us permet allotjar un tipus específic d’un lloc web o d’una aplicació web. Uns exemples habituals d’allotjament especialitzat són l’allotjament de WordPress, l’allotjament Node.js o, encara més especialitzat, Allotjament WooCommerce.

�� Què espereu dels millors proveïdors d’allotjament en núvol per a WordPress?

Podeu jutjar proveïdors d’allotjament en núvol basant-vos en els aspectes següents:

�� Tecnologia:

La pila del proveïdor d’allotjament en núvol s’ajusta a les vostres necessitats? Per exemple, si allotgeu un lloc de WooCommerce, esteu còmodes per canviar a un amfitrió que proporciona un bon suport per a hosting d’allotjament PHP generalitzat, però no hi ha suport especial per a WordPress o WooCommerce?

A més, la configuració de l’amfitrió està en sintonia amb les necessitats de la vostra aplicació? Algunes tecnologies del servidor poden funcionar millor en màquines configurades d’una determinada manera respecte d’altres. Si voleu executar una configuració seriosa, aquestes són les qüestions que hauríeu de tenir en compte.

�� Capacitats d’escala:

Un avantatge significatiu de l’allotjament en núvol respecte a l’allotjament tradicional és la capacitat d’escalar a la demanda variable.

Té l’amfitrió una capacitat per gestionar càrregues punta? En cas afirmatiu, el vostre amfitrió necessita una intervenció manual per gestionar aquestes càrregues? Assigna nous recursos en funció del trànsit? L’amfitrió prioritza aquests recursos quan es tornen a la normalitat les càrregues?

�� Dependències:

Per triar un proveïdor d’allotjament, potser haureu de valorar quines dependències té el proveïdor d’allotjament. Per exemple, pot aprofitar la plataforma d’una altra persona per proporcionar-vos una solució? Els riscos associats als venedors poden canviar també per al proveïdor d’allotjament.

�� Altres característiques:

Per diferenciar els seus serveis, els amfitrions ofereixen avui en dia una sèrie de funcions addicionals que us poden ser rellevants. Alguns exemples d’aquestes funcions són el control de versions integrades, la memòria cau, el CDN, el SSL, les IP dedicades i molt més.

☁️ 5 dels millors proveïdors d’allotjament en núvol

Aquí hi ha la línia que tenim:

InMotion Hosting Cloud Business Solutions (www.inmotionhosting.com)

Millors proveïdors d'allotjament en núvol per a WordPress: Hosting InMotion

InMotion Hosting ofereix una àmplia gamma d’opcions d’allotjament (compartit, VPS, dedicat, WordPress i cloud hosting). L’allotjament en núvol d’InMotion comença a partir de 17,99 dòlars / mes, amb 4 GB de RAM, emmagatzematge de 75 GB i ample de banda de 4 TB. A més, teniu la possibilitat d’actualitzar a una configuració molt més potent amb 8 GB de RAM, emmagatzematge de 260 GB i amplada de banda de 8 TB..

Tot i que no hi ha cap nivell gratuït, la garantia de devolució de 90 dies de InMotion us hauria de facilitar els serveis. Si canvieu d’un altre proveïdor d’allotjament, hi ha un servei de transferència gratuït.

Algunes funcions addicionals que també obteniu són el registre de domini gratuït, SSL gratuït, comptes de correu electrònic il·limitats, assistència 24 hores i 3 adreces IP dedicades. En conclusió, si escolliu aquest host, es minimitzen els costos addicionals relacionats amb l’execució d’un lloc web.

Amazon EC2 (aws.amazon.com)

Millors proveïdors d'allotjament en núvol per a WordPress: Amazon EC2

Amazon Web Services proporciona diverses solucions per a la computació al núvol. De fet, hi ha tantes coses a la cartera d’Amazon que prendre una decisió sovint provoca mal de cap.

Dit això, en la seva majoria, el seu AWS EC2 Compute es pot tractar com a propi "departament de hosting." I a partir d’això, la seva oferta a nivell d’entrada és la instància Micro, que és realment gratuïta durant 12 mesos (a partir de 0,0104 dòlars / h). Pot suportar uns 1000 usuaris per minut (sense cap restricció als visitants mensuals).

Tot i que el nivell gratuït només us permet accedir a una instància amb 1 GB de RAM, podeu optar per escalar fins a 144 GB de RAM i velocitats de xarxa de 25 Gbps si es requereix.

AWS us proporciona un servidor virtual al núvol amb accés SSH, de manera que us permetrà configurar el servidor a voluntat. Tot i això, això requereix uns coneixements tècnics considerables i pot no ser fàcil d’utilitzar per a algú que desitgi allotjar només un lloc web senzill.

Si només voleu allotjar-vos "un lloc web" amb AWS, Amazon té un guia útil sobre com triar entre la seva àmplia oferta de diferents servidors i serveis de computació en núvol. En alguns casos, podríeu trobar-ho utilitzant Amazon Lightsail serà més beneficiós.

L’avantatge més gran d’AWS és optimització de costos a través dels seus preus dinàmics que us cobren en temps real la càrrega. Amb tota la personalització, també obtindreu una adreça IP dedicada al vostre núvol, en cas que connecteu l’aplicació web a una API o a un servei web. Si voleu implementar una aplicació web complexa amb moltes dependències, heu de provar AWS!

Kinsta (kinsta.com)

Kinsta

Kinsta és un proveïdor d’allotjament de WordPress que se sap que ofereix un producte d’alta qualitat. Un detall important per conèixer-los és que tota la seva configuració s’executa a la plataforma Google Cloud. El pla d’entrada és de 30 dòlars al mes i, per això, obteniu 10 GB d’emmagatzematge, fins a 20.000 visites i una transferència de CDN de 50 GB..

Kinsta ofereix una varietat de funcions que podeu gaudir. Hi ha migració gratuïta d’un altre proveïdor. Podeu seleccionar la ubicació geogràfica del vostre centre de dades en funció de la ubicació dels vostres clients per minimitzar els temps de càrrega. També podeu configurar un CDN que vulgueu. Kinsta realitza diàriament més de 1400 controls per al temps de treball. A més, a posada en escena Àrea estarà disponible per provar el vostre lloc web abans d’entrar en producció.

Heu de saber que CodeinWP està allotjat a Kinsta. Llegiu el nostre comentari aquí per obtenir més context sobre per què vam triar Kinsta.

Cloudways (www.cloudways.com)

Núvols

Cloudways es diuen ells mateixos una plataforma d’allotjament en núvol gestionada. L’important és que allotjaran el vostre lloc on escolliu un dels cinc proveïdors de núvols més populars: DigitalOcean, Linode, Vultr, AWS i Google Cloud.

El pla més barat disponible es proporciona a 10 dòlars el mes amb 1 GB de RAM, 25 GB d’emmagatzematge i 1 TB d’ample de banda. Aquesta s’executa als servidors DigitalOcean.

Cloudways ofereix moltes funcions valuoses, com ara suport 24 hores al dia a tots els plans, còpies de seguretat gestionades, més de 60 centres de dades globals, servidors llestos PHP7, memòria cau avançada, àrees d’escenificació, clonació del servidor amb un clic i molt més. També hi ha migració de llocs web gratuïta.

Web Hosting al núvol gestionat SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

SiteGround és un proveïdor d’allotjament amb una àmplia gamma d’opcions d’allotjament: hosting compartit, dedicat, WordPress i WooCommerce. Els plans d’allotjament al núvol comencen a partir de 80 dòlars / mes amb 4 GB de RAM, 40 GB d’emmagatzematge i amplada de banda de 5 TB. SiteGround també proporciona una garantia de devolució de 30 dies.

A més d’oferir alguns plans d’accions, SiteGround també us permet configurar el vostre propi núvol, fent-lo altament adequat a les necessitats del vostre negoci. Bàsicament, seleccioneu quants nuclis de CPU necessiteu, memòria, espai de disc SSD i SiteGround us ofereix un preu que haureu de pagar per aquest mes.

SiteGround també proporciona configuració i transferència gratuïtes per al vostre lloc web. Disposa d’accés cPanel i SSH, depenent del que us pugui sentir còmode. També es proporciona un CDN gratuït CloudFlare amb aquest pla bàsic. També teniu accés SSL gratuït i adreces IP dedicades.

El rendiment general de SiteGround va ser impressionant a la nostra enquesta de hosting de WordPress del 2019.

A més de les seves solucions en núvol, si esteu començant com a nou administrador web, el vostre allotjament compartit pot ser la vostra primera opció per provar les aigües. Per tant, SiteGround proporciona l’opció ideal tant per a principiants com per a desenvolupadors experimentats, convertint-lo en un dels millors proveïdors d’allotjament en núvol actual.

�� Quin d’aquests millors proveïdors d’allotjament en núvol triar?

No és una elecció fàcil, ja ho sé. Cadascuna d’aquestes empreses té els seus punts forts i no hi ha un guanyador clar, 100%. Tot depèn de les vostres necessitats:

 • Necessiteu la màxima potència i escalabilitat? Anar amb Amazon AWS. S’encarregarà de tot allò que hi tireu!
 • Necessiteu alguna cosa amb què sigui fàcil començar? SiteGround i InMotion s’adaptaran bé.
 • Voleu alguna cosa al centre: una cosa tan fàcil com començar i que sigui prou potent per poder manejar la càrrega i l’escala quan calgui? Kinsta i Cloudways és on heu d’anar. �� la nostra elecció!

Aquí teniu una taula resumida ràpida amb alguns dels paràmetres més importants:

Amfitrió
Preu / mes (a partir de)
Configuració (pla base)
En moviment17,99 dòlars4 GB de RAM, emmagatzematge de 75 GB, ample de banda de 4TB
Amazon EC212 mesos gratis | des de 0,192 dòlars / h1 GB de RAM, 750 hores d’ús d’instància al mes
Kinsta30 dòlarsEmmagatzematge 10 GB, 50 GB CDN, 20.000 visites
Núvols10 dòlars1 GB de RAM, emmagatzematge de 25 GB, amplada de banda de 1 TB
SiteGround80 dòlars4 GB de RAM, 40 GB d’emmagatzematge, amplada de banda de 5 TB

Què escolliu? Heu provat alguna de les plataformes descrites aquí? No dubteu en comunicar-nos als comentaris que es mostren a continuació.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector