5 “Millor” allotjament de WordPress a Austràlia (2020) ����

Voleu llançar un lloc web per a una base d’usuaris australiana? És propietari d’un negoci venent en línia a Austràlia? Voleu connectar amb més clients australians? Si responguessis "sí" a una o més d’aquestes preguntes, és hora d’invertir en algunes de les millors ofertes que ofereix allotjament a Austràlia a Austràlia. ����


Aquesta guia compararà els cinc principals amfitrions de WordPress d’Austràlia i us ajudarà a triar la millor opció per al vostre negoci.

Què és WordPress i WordPress hosting?

WordPress és el sistema operatiu més popular per als llocs web disponibles actualment. Dit d’una altra manera, si voleu crear un lloc web optimitzat, bonic i funcional alhora, WordPress és la vostra elecció.

En aquest sentit, l’allotjament de WordPress és un tipus especial d’allotjament web optimitzat per allotjar llocs web de WordPress. Els plans d’allotjament de WordPress solen venir amb WordPress preinstal·lats per començar a crear el lloc web de seguida. En alguns casos, també poden preinstal·lar alguns complements per a vostè i us donaran accés a una selecció de temes de WordPress.

Millor WordPress Hosting Austràlia

���� Millor WordPress que allotja Austràlia

1. Bluehost (www.bluehost.com)

El millor allotjament de WordPress a Austràlia: Bluehost # 1

 • A partir de: 4,38 AUD / mes (regular 11,86 AUD / mes)
 • Trànsit permès / ample de banda: No modificat
 • Domini lliure: Sí + fins a 25 subdominis
 • WordPress preinstal·lat:
 • Servidor web local: No
 • Atenció al client local: No

Bluehost és un dels serveis d’allotjament de llocs web més populars del món i fins i tot ha rebut l’aval oficial de WordPress.org. Bluehost ofereix velocitats de càrrega ràpides, temps de funcionament continu i una varietat de funcions de seguretat gratuïtes, inclòs un certificat SSL gratuït.

Instal·lació de WordPress a Bluehost és fàcil i només implica indicar a Bluehost el nom que voleu definir per al lloc. Parlant del nom, Bluehost us ofereix un nom de domini gratuït per al primer any.

Bluehost també us permet accedir a un plafó d’usuari realment fàcil d’utilitzar per gestionar i administrar el vostre lloc web un cop creat. Cada opció està fàcilment disponible i es descriu clarament.

�� Vés a Bluehost

2. Dominis bojos (www.crazydomains.com.au)

El millor allotjament de WordPress a Austràlia: CrazyDomains # 2

 • A partir de: 5,42 AUD / mes (regular 10,83 AUD / mes)
 • Trànsit permès / ample de banda: 100.000 visitants mensuals
 • Domini lliure: No
 • WordPress preinstal·lat: No
 • Servidor web local:
 • Atenció al client local:

Dominis bojos va començar com a registrador de dominis i s’ha ampliat per oferir una gran varietat de plans d’allotjament web, inclosos diversos plans d’allotjament de WordPress.

També han invertit en servidors web a tot el món, inclosos tres a Austràlia. Haureu d’instal·lar el vostre propi WordPress, però amb scripts d’instal·lació d’un clic, aquesta és encara una de les millors opcions per al que s’allotja WordPress a Austràlia..

Crazy Domains us ofereix una varietat de funcions específiques de WordPress, com ara la realització d’un clic per a WordPress, la preinstal·lació GIT, la WP-CLI i les actualitzacions automàtiques per a WordPress..

�� Vés a Domini boig

3. Núvols (www.cloudways.com)

Núvols

 • A partir de: 10 AUD / mes
 • Trànsit permès / ample de banda: 1TB
 • Domini lliure: No
 • WordPress preinstal·lat: No
 • Servidor web local:
 • Atenció al client local: No

Núvols és un amfitrió web realment global, que treballa amb diversos centres de dades a ubicacions de tot el món. Inclou espais designats a Austràlia proporcionats per Vultr, Amazon Web Services i Google Cloud Platform. També ofereixen un sistema únic Pay as You Go, que li permet pagar només pels serveis que preveu utilitzar, amb un preu base de 10 AUD / mes..

Es tracta d’allotjament en núvol, que no és la vostra varietat estàndard d’allotjament compartit. L’allotjament en núvol ofereix una millor escalabilitat i és una configuració globalment més versàtil i a prova de futur.

�� Vés a Cloudways

4. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

 • A partir de: 4,95 AUD / mes (regular 14,95 AUD / mes)
 • Trànsit permès / ample de banda: 10.000 visitants mensuals
 • Domini lliure: No
 • WordPress preinstal·lat:
 • Servidor web local: No
 • Atenció al client local: No

SiteGround és un servei d’allotjament de WordPress excel·lent, conegut pels seus temps de càrrega ràpids i coherents, un servei d’allotjament de correu electrònic de qualitat i un servei útil per al client. Tots els plans de SiteGround també inclouen un certificat SSL i CDN gratuïts.

La solució d’allotjament de WordPress de nivell d’entrada permet executar un lloc web, utilitzar fins a 10 GB d’espai de disc i acollir ~ 10.000 visitants mensuals. Teniu una nova instal·lació de WordPress configurada durant la inscripció, hi ha actualitzacions automàtiques, instal·lació de CLI WP i còpies de seguretat diàries gratuïtes. Totes aquestes funcions facilitaran el funcionament del vostre lloc web dia a dia.

�� Vés a SiteGround

5. GoDaddy (au.godaddy.com)

GoDaddy

 • A partir de: 5,49 AUD / mes
 • Trànsit permès / ample de banda: 25.000 usuaris mensuals
 • Domini lliure:
 • WordPress preinstal·lat:
 • Servidor web local: No
 • Atenció al client local: No

GoDaddy és un dels noms més importants al lloc web d’allotjament en general, no només WordPress i no només a Austràlia. Ofereixen plans en diferents monedes, incloses les australianes. Tots els seus plans inclouen un CDN per assegurar velocitats internacionals ràpides, allotjament de correu electrònic durant un any, domini gratuït durant un any i protecció de còpia de seguretat del lloc web amb restauració d’un clic.

També hi ha actualitzacions de programari i seguretat automàtiques bàsiques de WordPress. Podeu allotjar un lloc web al pla d’entrada i teniu 30 GB d’emmagatzematge en disc per utilitzar-lo. Aquest pla d’entrada és adequat per a fins a 25.000 visitants mensuals.

�� Vés a GoDaddy

�� Què cal buscar a WordPress que allotja Austràlia

Hi ha sis coses que voleu cercar a WordPress que allotja Austràlia:

�� Servidors web locals
Un dels factors més importants a tenir en compte a l’hora de triar el millor WordPress que allotja Austràlia és si la plataforma que estàs considerant realment ofereix servidors web basats a Austràlia. Un servidor web local és la millor manera de garantir els temps de càrrega ràpids. Per descomptat, també voldreu fer altres mesures per optimitzar la vostra pàgina web a la velocitat a mesura que la creeu.
�� Preu en dòlars australians
Si la vostra empresa es basa a Austràlia, un pla d’allotjament amb preus en dòlars australians ofereix dos avantatges principals. Primer, no us heu de preocupar dels tipus de canvi. En segon lloc, mantenir totes les vostres despeses en una moneda facilita el temps dels impostos.
�� Atenció al client local
Com a propietari del negoci, cada minut que el seu lloc web funciona correctament pot ser un minut que perds diners i, definitivament, perdreu diners si el vostre lloc es redueix. Voleu un amfitrió web amb operadors d’atenció al client disponible durant l’horari comercial del vostre fus horari. També heu d’investigar la puntualitat i la facilitat general del servei d’atenció al client abans de registrar-vos a qualsevol host web.
��️ Opinions dels propietaris d’empreses de la vostra localitat
La lamentable realitat és que per a molts hostes web internacionals, treballar amb clients a Austràlia és una reflexió posterior, i no l’objectiu principal. Això vol dir que els seus serveis d’assistència no es podran lliurar a clients australians al mateix nivell de qualitat que reben altres clients. La millor manera d’evitar aquest problema és buscar comentaris d’altres propietaris d’empreses australians per confirmar la qualitat del servei que esteu comprant.
�� Nom de domini gratuït
A part de l’allotjament, un nom de domini és l’única cosa que necessita per crear un lloc web i molts paquets d’allotjament ho ofereixen com a avantatge gratuït amb el primer any de hosting. Aquesta és una manera senzilla d’estalviar 15-20 dòlars, de manera que, encara que probablement no hauria de ser un desglossador d’acords, un pla d’allotjament amb un domini gratuït és gairebé sempre superior a un sense nom de domini..
�� Nombre de llocs web permesos
La gran majoria dels plans d’allotjament de llocs web només permeten executar un lloc web, però alguns poden permetre la creació de dos o més llocs web. Aquests plans us poden estalviar una enorme quantitat de diners si voleu crear llocs web individuals per a diverses branques del vostre negoci o crear llocs web separats per a l’ús del client i l’ús dels empleats..
✉️ Allotjament per correu electrònic
L’ús d’una adreça de correu electrònic connectada al vostre nom de domini sembla més professional que utilitzar un amfitrió de tercers com Gmail. Qualsevol host web reputat us permetrà almenys una adreça de correu electrònic al vostre domini, i alguns ofereixen diverses adreces de correu electrònic connectades al vostre domini. Tanmateix, cal tenir en compte que molts amfitrions web utilitzen serveis de correu electrònic de tercers complicats, i és possible que vulgueu tenir en compte l’allotjament de correu electrònic separat.
�� WordPress ja instal·lat
Finalment, si busqueu específicament allotjament de WordPress, voleu un host que ofereixi WordPress preinstal·lat. Això us permet començar a crear el vostre lloc web immediatament. Alguns hostes també poden preinstal·lar plugins per a coses com el comerç electrònic, que us permetran estalviar més temps.

�� Pensaments finals sobre el millor WordPress que allotja Austràlia

Totes aquestes opcions ofereixen allotjament web de qualitat amb velocitats i temps de pujada consistents, però la millor opció per a vosaltres depèn de les necessitats individuals del vostre negoci:

 • Si cost és la vostra preocupació principal, voldreu triar Bluehost o SiteGround; seus "preus habituals" pot ser elevat, però les vendes són freqüents i ambdues ofereixen funcions integrades que us estalviaran diners. �� la nostra elecció
 • Per a accés a atenció al client local, voldreu escollir Dominis bojos.
 • A mantenir les vostres dades segures, tria SiteGround, el seu sistema de còpia de seguretat automatitzada i suport informatiu.
 • Voler el vostre lloc web a prova futura Tenint en compte les possibles espigons i expansions? Núvols potser és la millor opció per a vosaltres.

Encara lluiteu per prendre una decisió? Consulteu aquesta taula per fer algunes comparacions ràpides:

Millor allotjament de WordPress a Austràlia: RESUM Amfitrió
Preu des
Trànsit permès
Domini gratuït
WordPress instal·lat?
Servidors web locals?
Suport local?
Bluehost4,38 AUD / mes (regular 11,86 AUD / mes)No modificat
Dominis bojos5,42 AUD / mes (regular 10,83 AUD / mes)100.000 visites / mes.
Núvols10 AUD / mesAmplada de banda de 1 TB / mes.
SiteGround4,95 AUD / mes (regular 14,95 AUD / mes)10.000 visites / mes.
GoDaddy5,49 AUD / mes25.000 visites / mes.

Després d’haver escollit el vostre amfitrió de WordPress, potser també voldreu fer una ullada a les nostres llistes de complements essencials de WordPress i els millors temes de WordPress de l’any, segurament necessitareu alguns d’aquests.

Us ha semblat útil aquest article? Hi ha alguna informació que creieu que hauríem d’afegir als nostres llistats? Comparteix els teus pensaments i suggeriments a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map