5 dels millors proveïdors d’allotjament de distribuïdors per a WordPress comparat amb 2020

5 dels millors proveïdors d’allotjament de distribuïdors per a WordPress comparat amb 2020

5 dels millors proveïdors d’allotjament de distribuïdors per a WordPress comparat amb 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Si esteu pensant a entrar en el joc d’allotjament web, la revenda d’allotjament pot ser un negoci lucratiu. Tant si teniu una agència web que proveeix allotjament per als vostres clients, com si proveïu d’opcions d’allotjament independents, hi ha molts proveïdors d’allotjament per a distribuïdors per triar entre.


En aquest article, mirem cinc dels principals proveïdors d’allotjament de distribuïdors. Totes aquestes difereixen per les funcions que ofereixen, els seus plans i preus. Tanmateix, si voleu revendre l’allotjament, aquí hi haurà alguna cosa que s’adapti a les vostres necessitats empresarials.

Els millors proveïdors d'allotjament de distribuïdors

Providers Comparat amb els millors proveïdors d’allotjament de distribuïdors

Aquí teniu els amfitrions que han aconseguit els cinc primers llocs:

 1. SiteGround (www.siteground.com)
 2. InMotion Hosting (www.inmotionhosting.com)
 3. Volant (getflywheel.com)
 4. Liquid Web (www.liquidweb.com)
 5. Bluehost (www.bluehost.com)

Aquí s’exposa el que fa que cadascú sigui un gran proveïdor d’allotjament en distribuïdor:

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround, potser la millor opció entre els millors proveïdors d'allotjament de distribuïdors

L’allotjament de SiteGround és ideal per a dissenyadors i desenvolupadors web que busquen allotjar els llocs web dels seus clients a llarg termini. Com a proveïdor d’allotjament, SiteGround té molt a oferir, incloent quatre ubicacions de servidors de tot el món, accés a Cloudflare CDN, seguretat avançada i un historial de temps de vida del 99,99% -100% (segons les nostres proves). Però, i les funcions del distribuïdor? Fem una ullada:

 • Gestió fàcil – Es pot accedir a totes les eines de distribuïdor des d’un quadre de comandament, permetent una gestió fàcil de tots els comptes d’allotjament.
 • Llançament d’un compte amb un clic – Els venedors trobaran la configuració del compte per als clients nous de manera molt ràpida i senzilla amb la funció de llançament d’un compte de SiteGround amb un clic.
 • Funcions del compte – Cada usuari rep 10 GB d’espai web, amplada de banda il·limitada, comptes FTP i bases de dades MySQL, a més de comptes de correu electrònic gratuïts i còpies de seguretat diàries..
 • Opcions d’etiqueta blanca – SiteGround proporciona cPanels no de marca, permetent als venedors marcar el seu propi servei d’allotjament.
 • Assistència al distribuïdor 24/7 – Els experts del SiteGround estan disponibles durant tot el dia per proporcionar suport tècnic al venedor.

SiteGround permet als venedors comprar petits plans (crèdits). Dit això, a causa de la naturalesa del pla de crèdit de SiteGround, heu de comprar un mínim de cinc crèdits per començar, cosa que us costarà una producció inicial de 225 dòlars. Tot i això, SiteGround us permet adquirir tants plans i dominis d’allotjament com tingueu clients, de manera que podeu ampliar el servei d’allotjament a mesura que el vostre negoci creixi.

En general, un crèdit és de 42,00 dòlars. Necessiteu un crèdit per a una activació.

�� Vés a l’allotjament de distribuïdors de SiteGround

2. Allotjament InMotion (www.inmotionhosting.com)

InMotion Hosting

InMotion Hosting ofereix una àmplia gamma de plans i funcions de revenda. Així, siguin quines siguin les vostres necessitats d’allotjament de distribuïdors, hi haurà alguna cosa que us serveixi. InMotion Hosting compta amb servidors situats a les costes est i oest dels Estats Units. Les funcions de seguretat més elevades les proporcionen Correro i Patchman al costat de còpies de seguretat diàries, i el temps d’obtenció és d’uns 99,98% -99,99%..

Ara, anem a veure algunes de les funcions del distribuïdor (estan disponibles a tots els plans):

 • Administració de comptes – InMotion Hosting proporciona accés a WHMCS, la qual cosa permet automatitzar la gestió, la facturació i l’assistència per als vostres clients des d’un quadre de comandament central. També podeu gestionar fàcilment els comptes dels vostres clients mitjançant SSH, servidors de noms privats sense marques i comptes FTP il·limitats.
 • Dominis – InMotion Hosting permet als distribuïdors un nombre il·limitat de dominis de forma gratuïta, a més de dominis additius, sub i aparcats. Tots els plans inclouen un compte de distribuïdor de domini eNom gratuït, que us permet registrar dominis de primer nivell per als vostres clients.
 • Recursos del client – Els venedors tenen un control complet sobre la quantitat de recursos que rep cada client. Podeu assignar tant d’espai de disc, amplada de banda, dominis, etc., com vulgueu, limitats només pels vostres recursos de paquets de distribuïdors..
 • Etiqueta blanca – Els servidors de noms anònims i els cPanels il·limitats que es poden personalitzar significa que podeu marcar fàcilment el servei d’allotjament i proporcionar els vostres propis paquets d’allotjament personalitzats per als vostres clients.
 • Assistència – Es proporciona suport al revendedor les 24 hores del dia, per correu electrònic, xat en directe i telèfon. Tanmateix, com a revendedor, sou responsables de proporcionar suport als vostres clients.

Els venedors poden triar un dels sis plans, amb hosting compartit a partir de només 15,39 dòlars al mes i paquets que utilitzen servidors privats virtuals des de 41,64 dòlars al mes. L’espai del disc, l’ample de banda i el nombre d’adreces IP proporcionades depèn del pla.

�� Vés a l’allotjament de distribuïdors d’InMotion

3. Volant (getflywheel.com)

FlyWheel

Un altre de la nostra col·lecció de millors proveïdors d’allotjament de distribuïdors és Volant. Aquesta solució administrada de WordPress proporciona un programa de distribuïdors que s’adapta perfectament a les agències que vulguin oferir allotjament de WordPress com a part dels seus serveis. Flywheel tindrà cura de les actualitzacions de WordPress, còpies de seguretat, caché i seguiment de programari maliciós dels vostres clients. Tots els llocs web de clients també s’allotgen a VPS i podeu seleccionar entre set ubicacions del servidor.

A continuació es mostren les altres funcions principals de Flywheel:

 • Tauler de comandament senzill – Adéu-vos a cPannel, ja que Flywheel utilitza el seu quadre de comandament personalitzat. Accediu a totes les configuracions i estadístiques d’allotjament de llocs web dels vostres clients mitjançant aquest sistema de gestió integral en un objectiu.
 • Etiqueta blanca – Podeu etiquetar fàcilment el quadre de comandament de volant perquè tot el material orientat al client mostri la vostra marca. Carregueu el logotip i seleccioneu l’esquema de color, de manera que els vostres clients no sabran mai que feu servir el servei de hosting Flywheel.
 • Pagaments automatitzats – Els clients poden configurar pagaments automàtics de subscripció a través del tauler de control (mitjançant Stripe). A continuació, Flywheel enviarà correus electrònics de facturació automatitzats mitjançant la vostra marca.
 • Certificats SSL gratuïts – Tots els llocs web obtenen un certificat SSL gratuït de Flywheel, que els ajuda a mantenir-los segurs i segurs.
 • Assistència – Un equip d’experts està preparat per ajudar-vos amb qualsevol problema o pregunta, la qual cosa us permetrà proporcionar un màxim suport als vostres clients.

Per aprofitar el programa de distribuïdors de flywheel, haureu d’inscriure’s en un dels plans de volants de volant. Els preus comencen a partir de 92 dòlars al mes, que es tradueix en fins a deu llocs i inclou 40 GB de disc i ample de banda de 4 TB. A continuació, podeu dividir els recursos segons convingui, creant els vostres serveis i preus personalitzats.

�� Vés a l’allotjament de distribuïdors de Flywheel

4. Web líquida (www.liquidweb.com)

Web líquida

Web líquida és una empresa d’allotjament gestionada que ofereix una impressionant selecció d’opcions de distribuïdors, inclosos servidors dedicats i VPS, així com allotjament en núvol. Liquid Web també ofereix servidors en una zona de la UE i en dues zones nord-americanes, CloudFlare CDN, protecció DDoS i un funcionament al 100%..

A continuació es mostren les característiques principals per als distribuïdors:

 • Plans personalitzats – Creeu els vostres propis plans personalitzats per vendre. Divideix els recursos, selecciona serveis i complements i tria funcions per adaptar-se a les necessitats dels teus clients.
 • Etiqueta blanca – Sigui quin sigui el vostre pla, podreu etiquetar el vostre servei en blanc. Marqueu els taulers de control dels vostres clients o feu personalitzacions dins de WHMCS per garantir que els vostres clients rebin un servei completament de marca.
 • WHMCS – Supervisar tots els aspectes del servei d’allotjament des d’una sola interfície. Gestionar els comptes, generar factures professionals, proporcionar assistència integral, automatitzar correus electrònics i molt més. Liquid Web també ha creat el seu propi complement WHMCS per vendre productes al núvol.
 • Certificats SSL – Liquid Web ofereix certificats SSL estàndard gratuïts per garantir que els vostres clients estiguin protegits.
 • Assistència – Liquid Web és conegut per la seva primera atenció al client. Independentment de la pregunta, el venedor pot posar-se en contacte amb l’equip d’assistència 24 hores.

Com s’ha esmentat, Liquid Web ofereix nombrosos plans i opcions de revenda, amb preus a partir de 99 dòlars al mes. Tot i això, haurà de sol·licitar el programa de distribuïdors per poder optar per vendre qualsevol dels seus serveis o productes. També necessitareu allotjar-vos amb Liquid Web per rebre els beneficis de WHMCS.

�� Vés a l’allotjament de distribuïdors de líquids web

5. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

Finalment, però no per això menys important, en aquesta col·lecció dels millors proveïdors d’allotjament de distribuïdors és Bluehost, que ofereix els seus paquets d’allotjament de distribuïdors mitjançant ResellerClub. Les empreses van anunciar la seva associació el 2014, quan Bluehost va recomanar per primera vegada a ResellerClub com el lloc perfecte per a totes les necessitats de hosting de distribuïdors..

Vegem les funcions que ofereix ResellerClub:

 • Quatre plans d’allotjament de distribuïdors – ResellerClub té quatre plans per triar els distribuïdors. Els preus comencen des de 10,99 dòlars, incloent 40 GB d’espai en disc i 800 GB de transferència de dades. A l’altre extrem de l’escala, el pla superior per 25,49 dòlars al mes ofereix 200 GB d’espai en disc i 4.000 GB de transferència de dades.
 • Plans flexibles – Els venedors poden crear un nombre il·limitat de llocs web i distribuir els recursos del seu pla de la manera que desitgin. Això us permet crear plans i preus de hosting personalitzats per als vostres clients.
 • WHM i WHMCS – Creeu, gestioneu i administreu fàcilment comptes i plans d’allotjament web a través de WHM per adaptar-se a les necessitats dels vostres clients. WHMCS també està disponible per als venedors dels tres primers plans de ResellerClub, que permeten automatitzar fàcilment les funcions de facturació, assistència de bitllets i altres funcions de gestió de clients..
 • Etiqueta blanca – El tauler de control proporcionat per ResellerClub és totalment personalitzable i es pot marcar a la mida del vostre estil.
 • Assistència – Els venedors són la primera línia d’assistència als seus clients. A continuació, podeu contactar amb l’equip d’assistència 24/7 a través del telèfon, el correu electrònic o el xat en directe per discutir qualsevol problema que puguin tenir els vostres clients.

Altres funcions inclouen CloudFlare CDN, comptes de correu electrònic il·limitats, accés a més de 400 aplicacions Softaculous i una garantia de devolució de 30 dies..

�� Vés al servei d’allotjament de Bluehost / ResellerClub

�� Què heu de buscar en escollir els proveïdors d’allotjament de distribuïdors?

L’elecció d’un proveïdor d’allotjament de distribuïdors és molt més que simplement anar amb l’etiqueta que us sembla més o tenir bones crítiques per part dels clients. També heu de tenir en compte altres detalls i comparar-los amb el que necessita la vostra empresa i com voleu utilitzar els paquets de distribuïdors. Analitzem alguns factors clau que heu d’examinar abans d’escollir un amfitrió revendedor:

�� Administració de comptes
Les funcions d’ús fàcil, inclosos l’accés WHMCS, el WHM o els taulers de comandament personalitzats, us permetran crear, gestionar i automatitzar fàcilment tots els aspectes de l’allotjament dels vostres clients. Dit d’una altra manera, no us haureu de veure obligats a interactuar amb els servidors a nivell de codi font o unix.
��️ Recursos
Consulteu l’amplada de banda i l’espai web que proporciona cada host i com es poden revendre. Podeu crear els vostres propis plans personalitzats per als vostres clients? Quants llocs web podeu allotjar? I quines altres funcions podeu oferir: correu electrònic, dominis, certificats SSL?
�� Interfícies de clients
Segons el tipus d’allotjament que vulgueu oferir, alguns dels vostres clients poden voler fer algunes tasques administratives pel seu compte. L’amfitrió hauria de permetre-ho i lliurar alguna interfície d’interès estàndard per fer-ho possible. Com a mínim, cada compte de client hauria de tenir accés al seu propi cPanel.
��️ Etiqueta blanca
Informeu-vos de si podeu afegir la vostra marca a taulers de taula, cPanels, correus electrònics i qualsevol altre material orientat als usuaris..
�� Assistència
Informeu-vos de com funciona el suport per a vosaltres i els vostres clients. És responsable de proporcionar suport directament als clients? I quin tipus d’assistència disposa de distribuïdor?
�� Preu
L’allotjament de distribuïdors varia molt pel seu preu, segons l’host i el paquet que trieu. Consulteu atentament els preus i les característiques que s’ofereixen, considereu els punts de preu dels vostres serveis d’allotjament i vegeu si els números funcionen. Per exemple, alguns plans que poden semblar costosos al principi, poden sumar-se bastant bé quan tinguis en compte quants comptes de client podeu crear. Al mateix temps, altres plans més assequibles poden arribar a tenir grans limitacions.

Tenint en compte les qüestions anteriors, aquí teniu el resum dels millors proveïdors d’allotjament de distribuïdors del mercat:

Thoughts Pensaments finals sobre els proveïdors d’allotjament amb millors distribuïdors

Com podeu veure, aquesta llista dels millors proveïdors d’allotjament de distribuïdors té algunes solucions impressionants. Tanmateix, el proveïdor de distribuïdors que escolliu hauria de basar-se exclusivament en funció de les necessitats del vostre negoci i clients. Abans d’apuntar-vos a un programa de distribuïdors, feu la vostra investigació, llegiu comentaris i parleu directament amb els proveïdors d’allotjament. Això us ajudarà a triar un proveïdor d’allotjament de distribuïdors que s’adapti millor al vostre negoci.

Dit això, si sou un jugador nou al joc de revenda de revenda, probablement us passareu bé amb SiteGround. En primer lloc, els seus paquets d’allotjament han estat coneguts per la seva màxima qualitat i un gran suport, de manera que podeu estar segur que els vostres clients seran ben cuidats. A part d’això, el model de preus dels plans de distribuïdors de SiteGround és molt clar, de manera que podeu estimar fàcilment què us costarà i quant guanyareu de revenda..

Algú d’aquests proveïdors d’allotjament de distribuïdors principals us conviden? Compartiu els vostres pensaments en els comentaris que es mostren a continuació.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector