5 “Bedste” WordPress Hosting UK-muligheder sammenlignet med 2020 ����

Hvis du er en international webstedsperson, undskyld ordet, er du sandsynligvis opmærksom på de unikke udfordringer, der kommer, når du vælger det rigtige WordPress-hosting til dit specifikke scenarie. Med andre ord, er de sædvanlige mistænkte i WordPress-hostingindustrien stadig et godt valg, hvis dit publikum ikke er i USA? Mere specifikt, da det er emnet i dag, hvad nu hvis du er på udkig efter den bedste WordPress hosting i Storbritannien? Er SiteGrounds og WPEngines i denne verden stadig godt for dig?


Lad os finde ud af det i dag!

Her er vores kig på emnet for bedste WordPress-hosting i England, hvad man skal være opmærksom på, når du vælger din vært, plus fem af de mest levedygtige muligheder sammenlignet.

Bedste WordPress Hosting UK

���� Bedste WordPress hosting UK

Her er de værter, vi har besluttet at vise i denne sammenligning af de bedste WordPress-hostingmuligheder i England:

 1. SiteGround (www.siteground.co.uk)
 2. Bluehost (www.bluehost.com)
 3. 123 Reg (www.123-reg.co.uk)
 4. 1&1 IONOS (www.ionos.co.uk)
 5. GoDaddy (uk.godaddy.com)

Listen er kort, det er rigtigt, men det er af en god grund. Vi har kun besluttet at indeholde de virksomheder, der tjekker ud for de elementer, der er nævnt på listen ovenfor – de ting, man skal kigge efter i en WordPress-vært til det britiske marked.

Vi har også taget hensyn til resultaterne af den undersøgelse, vi gjorde for et stykke tid tilbage. I det spurgte vi vores brugere om, hvem der var vært for deres websteder, og hvor glade de var med tjenesten. Vi har filtreret resultaterne fra denne undersøgelse til kun at fokusere på UK-baserede brugere. Virksomhederne, der er vist her, kom mere end én gang op i denne undersøgelse.

1. SiteGround (www.siteground.co.uk)

SiteGround - bedste WordPress-hosting UK mulighed

 • Fra: £ 2,95 / måned
 • Trafik tilladt / båndbredde: 10.000 besøg månedligt
 • Websteder tilladt: 1
 • Domænenavn: ikke inkluderet
 • WordPress forinstalleret: ja
 • UK serverplacering: ja
 • UK-undersøgelsesbrugerbedømmelse: 3,9

SiteGround er et firma, der har taget WordPress-hostingmarkedet i stormen. De er den sædvanlige nr. 1 på hver WordPress-hosting-placering, og af et par meget gode grunde:

For det første er de et af kun tre hostingfirmaer, der er anbefalet af WordPress.org. For det andet får de meget gode vurderinger fra brugere og tilbyder god ydelse. De giver dig også 24/7 support via telefon, chat og online billetter.

Under opsætningen kommer du til at vælge din serverplacering, der skal være i London, hvilket sandsynligvis er det bedste valg for UK-baserede websteder.

Den eneste ulempe er, at SiteGround ikke inkluderer et nyt domænenavn gratis. Hvis du vil registrere et .co.uk-domæne under opsætningen, vil det være £ 14,95 / år.

�� Gå til SiteGround

2. Bluehost (www.bluehost.com)

bluehost

 • Fra: £ 2,43 / måned
 • Trafik tilladt / båndbredde: uændret
 • Websteder tilladt: 1
 • Domænenavn: 1 gratis domænenavn inkluderet
 • WordPress forinstalleret: ja
 • UK serverplacering: ja
 • UK-undersøgelsesbrugerbedømmelse: 3.1

Bluehost er bærebjælken i WordPress-hostingmarkedet og et andet firma, der officielt anbefales af WordPress.org.

Selvom de havde nogle svære perioder i fortiden, har de foretaget enorme forbedringer i løbet af de sidste par år, og tilbyder nu en af ​​de nemmeste at bruge grænseflader derude på WordPress-hostingmarkedet generelt.

Hver WordPress-hostingplan leveres med WordPress forudinstalleret, automatiske opdateringer, et gratis domænenavn for det første år, 24/7 support (via telefon og chat) og endda iscenesættelse (til WordPress-udvikling). Bluehost har også et datacenter i London.

�� Gå til Bluehost

3. 123 Reg (www.123-reg.co.uk)

123 reg - måske den næstbedste WordPress-hosting i England

 • Fra: £ 5,49 / måned
 • Trafik tilladt / båndbredde: uændret
 • Websteder tilladt: 5
 • Domænenavn: 2 gratis domænenavne inkluderet
 • WordPress forinstalleret: ja
 • UK serverplacering: ja
 • UK-undersøgelsesbrugerbedømmelse: 3.3

123 Reg er den mest populære domæneregistrator (mere end 3,5 millioner registrerede domæner) og webhost i Det Forenede Kongerige (over 1 million britiske websteder er vært). Virksomheden blev oprettet i år 2000 og har markeret sig og udvidet deres infrastruktur konstant – praler nu med deres nyeste hardware med belastningsbalancering og en "klippefast" netværk.

Når det kommer til deres WordPress-tilbud, må vi indrømme, at dele af det er virkelig imponerende. Hovedsagelig det faktum, at du kan være vært for op til fem websteder og ikke får ét men to gratis domænenavne for det første år!

Supportmulighederne er også gode – du får ofte stillede spørgsmål for at besvare de fleste af dine spørgsmål, et britisk-baseret telefonnummer, du kan ringe døgnet rundt, plus et online billettsystem. 123 Reg har naturligvis den primære vært i Det Forenede Kongerige datacentre i landet.

�� Gå til 123 Reg

4. 1&1 IONOS (www.ionos.co.uk)

1og1 ionos

 • Fra: £ 1 / måned *
 • Trafik tilladt / båndbredde: uændret
 • Websteder tilladt: 1
 • Domænenavn: 1 gratis domænenavn inkluderet
 • WordPress forinstalleret: ja
 • UK serverplacering: ja
 • UK-undersøgelsesbrugerbedømmelse: 3.8

* Dette er en promo-pris. Som en del af tilbuddet får du £ 1 / mo. i de første seks måneder og derefter £ 6 / mo. efter det.

1&1 IONOS er en anden meget populær vært i England, og det er ikke svært at se hvorfor. At kunne betale så lavt som £ 1 / mo. i de første seks måneder plus et gratis domænenavn er noget, man ikke ser andre steder! Dette giver dig mere end nok tid til at teste din websideidee i naturen.

Det siges også, at dette er en administreret WordPress-hostingplan, hvilket betyder, at du ikke behøver at plage dig selv med nogen af ​​de tekniske opsætninger. Med 1&1 Når jeg er et britisk firma, får du også et datacenter i England. Hvad angår mulighederne for kundesupport, får du online support, et helpcenter og et britisk-baseret telefonnummer, du kan ringe til.

Derudover er grænsefladen også meget brugervenlig og gør konfigurationen af ​​alt virkelig let. For eksempel er der en WordPress-assistent, der guider dig gennem alt trin for trin. Det spørger om formålet med dit websted og foreslår nogle temaer og plugins, der kan være gavnlige.

�� Gå til 1&1 IONOS

5. GoDaddy (uk.godaddy.com)

Kom så far

 • Fra: £ 2,97 / måned
 • Trafik tilladt / båndbredde: 25.000 besøg månedligt
 • Websteder tilladt: 1
 • Domænenavn: 1 gratis domænenavn inkluderet
 • WordPress forinstalleret: ja
 • UK serverplacering: nej
 • UK-undersøgelse brugervurdering: 3.8

GoDaddy er den virkelige behemoth på hostingmarkedet – ikke kun for WordPress, men generelt! Mens virksomheden ikke altid har haft den bedste presse i årenes løb, har de haft et meget hårdt samarbejde med WordPress-brugere – med en stærk tilstedeværelse på WordPress-konferencer og i samfundet.

Deres nye hosting-platform blev bygget specielt til WordPress med det mål at optimere for hastighed, pålidelighed og sikkerhed. Den eneste ulempe er, at GoDaddy i øjeblikket ikke har et datacenter i England. Den nærmeste er i Amsterdam, Holland.

Der er også 24/7 support og telefonstøtte med et britisk nummer – og de har en tendens til at være virkelig nyttige (testet). De har også top-of-the-line værktøjer til sikkerhedskopiering og gendannelse af dit websted i tilfælde af problemer (også testet).

�� Gå til GoDaddy

�� Hvad skal man kigge efter, når man tænker bedst WordPress hosting UK?

Der er en håndfuld ting, du skal huske på, når du vælger en WordPress-vært til et websted, der serverer UK-læsere:

�� Ikke alle værter er levedygtige
Den eneste kendsgerning, at dit publikum er i England, betyder, at du skal finde en server / datacenter af høj kvalitet, der også er i England. Enkel! Og ja, selvom du altid kan hjælpe dig selv med noget kvalitets-CDN, tager det dig kun så langt. CDN’er er dejlige, hvis du vil betjene forskellige målgrupper over hele kloden eller kontinentet, men hvis du vil betjene et publikum i et enkelt land, vil du (normalt) have det bedre med en vært, der har servere i det Land. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!
�� UK-priser
Jeg vil antage, at du bygger webstedet til et forretningsformål. Derfor to sandsynlige scenarier: (a) Hvis din virksomhed er baseret uden for Storbritannien, skal du ignorere dette punkt. (b) Hvis du er baseret i Storbritannien, er det altid bedre at blive faktureret i henhold til britiske regler, love og forskrifter. Det vil altid være lettere for dig, skattemæssigt, hvis din hostingudbyder kan udstede en lokal faktura i lokal valuta (GBP, i dette tilfælde). Indrømmet, at betale for at være vært i fremmed valuta er ikke ender med spillet, bare et stød, men afhængigt af din forretningslovgivning kan det være en betydelig en. Især med Brexit derude truende i mørke. Selve prisen er selvfølgelig også en faktor. Du ønsker sandsynligvis ikke at betale for meget for en vært, som du kunne få meget billigere i USA. Og så meget som jeg ville elske at promovere styrede WordPress-hostingløsninger til dig og sige, hvor overlegne disse er, ved jeg, at de fleste brugere vil betale ~ £ 5 om måneden eller mindre, og det er okay.
⏰ Support i den lokale tidszone
Forskelle i tidszone kan undertiden være upraktiske. Overvej for eksempel følgende: Hvis du er i Storbritannien, og din vært er baseret i USA, betyder det, at du muligvis ikke kan få support i den første halvdel af din arbejdsdag. Hvis du for eksempel er sammen med en vært som Flywheel – deres telefonsupport-timer er fra 9 til 18 EST, hvilket er sent på eftermiddagen i England, dybest set efter arbejdstid. Ideelt set ønsker du telefon- og chatstøtte, og du vil være i stand til at kontakte denne support i almindelig arbejdstid.
�� UK-baserede brugeranmeldelser
Igen spørgsmålet om placering. Denne gang handler dette om brugeranmeldelser og vurderinger. Grundlæggende er problemet, at selvom en bestemt vært muligvis har gode anmeldelser generelt, når du begynder at undersøge blot den del af anmeldelserne, der kommer fra UK-baserede kunder, kan du opdage en anden historie. Se altid efter lokale brugeranmeldelser.
�� Båndbredde / trafik tilladt
Mange delte værter vil fortælle dig, at de ikke begrænser din trafik / båndbredde på nogen måde. Dette er delvis sandt. På den ene side ja, så længe din brug er "normal," du oplever ikke nogen problemer. Men hvis noget af dit indhold bliver viralt, eller du får en stigning i trafikken af ​​en eller anden grund, kan dit websted muligvis stadig falde. Det er derfor bedre at få specifikke estimater eller begrænsninger fra din vært for, hvilken mængde trafik din opsætning kan håndtere. At kunne modtage 5.000-10.000 besøgende på en måned er et godt udgangspunkt for nye websteder.
�� Antal tilladte websteder
Dette virker enkelt, men det er faktisk ikke noget, som folk er meget opmærksomme på, når de vælger deres WordPress-vært. Når du sammenligner dine muligheder i WordPress, der er vært i Storbritannien, finder du ud af, at nogle af virksomhederne giver dig mulighed for at have 2-5 sider, mens andre kun tillader et websted. Alt sammen til omtrent samme pris. Sørg for, at du får det, du har brug for.
�� Gratis domænenavn
Nogle værter giver dig et domænenavn gratis for det første år. Dette er en god bonus og en dejlig måde at spare 15 pund på.
��️ WordPress forinstalleret
De billigste delte værter giver dig adgang til cPanel og nogle scriptinstallatører der. Selvom det ikke er særlig vanskeligt at gøre installere WordPress derigennem kan du lide en mere brugervenlig løsning – en vært, der forinstallerer WordPress for dig, så du bare går ind i en frisk, tom forekomst af WordPress.

Under hensyntagen til ovenstående, lad os nu komme til kødet �� og ​​kartofler ��. Her er en oversigt over, hvad WordPress-hostingmarkedet i Storbritannien har at tilbyde:

�� Hvilken af ​​disse top UK WordPress hosting muligheder skal du vælge?

Som med de fleste ting er der ingen klar vinder her. Alle disse platforme har samlet en betydelig kundebase, der er tilfreds med deres tjenester. Vi er klar over, at du måske har dine favoritter, der bare kaster et blik over denne liste, men det er okay.

Her er et fugleperspektiv over sammenligningen mellem disse top fem WordPress-værter i England:

Bedste WordPress hosting UK: resume Vært
Pris fra
Trafik
websteder
Domænenavn
UK server
UK brugerbedømmelse
SiteGround£ 2,9510.000 besøg / måned1ikke inkluderetJa3.9
123 Reg£ 5.49fastprisadgang52 gratis domænerJa3.3
1&1 IONOS£ 1fastprisadgang11 gratis domæneJa3.8
Bluehost£ 2,43fastprisadgang11 gratis domæneJa3.1
Kom så far£ 2.9725.000 besøg / måned11 gratis domæneingen3.8

Et par ting skiller sig ud her:

Først og fremmest 1&1 IONOS er helt klart den billigste hostingmulighed derude for det britiske marked, hvis du vil teste en ny idé. På den anden side giver 123 Reg dig det bedste værdi for pengene-tilbud – du kan være vært for op til fem websteder og få to gratis domænenavne. På samme tid kan du virkelig ikke gå galt med en vært som SiteGround – det er vores foretrukne og bedst bedømte mulighed på denne liste.

Vil du have nogle hurtige ærlige råd? Her er det:

 • Hvis du vil vælge den billigste hostingindstilling, der er tilgængelig på det britiske marked, skal du gå med 1&1 IONOS.
 • Hvis du først handler om kvalitet, skal du gå med SiteGround.

Da vi taler om WordPress-hosting her, lancerer du sandsynligvis en frisk blog på denne server, når du først har fået den. Vi har en indgående 11-kapitelguide om emnet. Det går fra tom til en fuldgyldig og succesrig blog – baseret på vores oplevelse af at komme fra 0 til 250.000 besøgende månedligt. Tjek det; det er gratis. ��

�� Ofte stillede spørgsmål

Sådan ser du efter WordPress-hosting i Storbritannien?

Den eneste kendsgerning, at dit publikum er i England, betyder, at du skal finde en server / datacenter af høj kvalitet, der også er i England. Undgå servere, der er uden for landet, da dette vil gøre dit websteds langsommere. Bortset fra det, få en vært, som du har råd til. Dyrere betyder ikke altid bedre i hostingverdenen.

Hvor meget skal jeg betale for hosting i England?

I gennemsnit har vi fundet, at priserne på hosting af kvalitet til WordPress i England starter på omkring £ 3-5 om måneden.

Får jeg også et domænenavn inkluderet i UK hosting til WordPress?

Det er ikke en regel, men nogle værter tilbyder dig et gratis domænenavn for det første år. 123 Reg, 1&1 IONOS, Bluehost og GoDaddy giver dig alle et domænenavn gratis.

Har jeg brug for at kende kodning for at oprette et WordPress-websted på britiske hostingplatforme?

Normalt ikke. De førende hostingfirmaer tilbyder alle enkle WordPress-installationer med ét klik, hvilket betyder, at du ikke behøver at få dine hænder beskidt med at opsætte dit websted.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map