5 “Bedste” Cloud-hosting-udbydere til WordPress-websteder i 2020

Forbi verdenen af ​​entry-level hosting er det, hvor du kan finde det næste trin op – niveauet af de bedste cloud hosting-udbydere (til WordPress). Men hvordan man navigerer i disse farvande?


Er det også besværet at lære, hvad cloud hosting handler om? Er cloud hosting bedre for WordPress på nogen måde? Det er bestemt anderledes …

Dette indlæg vil guide dig i at træffe det rigtige valg. Vi ser på de bedste cloud hosting-udbydere på markedet i dag og vurderer dem på forskellige parametre baseret på dine krav.

Bedste Cloud Hosting-udbydere til WordPress

Introduktion til cloud hosting

Lad os starte fra starten:

 • Den enkleste form for traditionel webhosting er delt hosting. I denne hosting-model huser en server webstederne for flere kunder.
 • Den næste form for hosting er VPS-hosting. Det ligner delt hosting, da et antal websteder er vært på den samme server. Dog sikrer dedikeret ressourcefordeling, at webstederne ikke forstyrrer hinandens ydeevne i et vist omfang.
 • Dedikeret hosting er den type hosting, hvor kun et enkelt sted er vært på en server. Dette giver dig fuld kontrol over værtens ressourcer og gør derfor dit websted uafhængigt af andres ydeevne.

Cloud-hosting er en smule af alt det ovenstående …

Teoretisk set kan en virtuel maskine på skyen ikke sammenlignes med de traditionelle typer webhosting. En offentlig cloud-hosting-udbyder er vært for websteder i sine egne lokaler, hvoraf en del kan købes af alle. Det datacenter, der er vært for skyen, kan muligvis deles mellem andre kunder. På den anden side hostes en privat sky udelukkende for en enkelt kunde på et fjerntliggende sted. En virtuel privat sky er udvidelsen af ​​en kundes muligheder til at håndtere øjeblikkelige høje belastninger. Det kan være vært i kundens lokaler.

�� På en sidebesked; en anden type hosting er specialiseret hosting, hvor en hostingudbyder giver dig mulighed for at være vært for en bestemt type af et websted eller en webapp. Almindelige eksempler på specialiseret hosting er WordPress-hosting, Node.js-hosting eller, endnu mere specialiseret, WooCommerce hosting.

�� Hvad kan du forvente af de bedste cloud hosting-udbydere til WordPress?

Du kan bedømme cloud hosting-udbydere baseret på følgende aspekter:

�� Teknologi:

Justerer stakken på din cloud-hostingudbyder dine behov? Hvis du f.eks. Er vært for et WooCommerce-sted, er du komfortabel med at skifte til en vært, der giver god support til generaliseret PHP-hosting, men ingen særlig support til WordPress eller WooCommerce?

Desuden er værtens konfiguration i overensstemmelse med, hvad din applikations behov kan være? Nogle teknologier på serversiden kan fungere bedre på maskiner, der er konfigureret på en bestemt måde i forhold til de andre. Hvis du vil køre en seriøs installation, er dette de ting, du skal overveje.

�� Skaleringsfunktioner:

En betydelig fordel ved skyhosting i forhold til traditionel hosting er evnen til at skalere til variabel efterspørgsel.

Har værten kapacitet til at håndtere spidsbelastninger? Hvis ja, har din vært brug for manuel intervention for at håndtere sådanne belastninger? Tildeler den nye ressourcer afhængigt af trafik? Prioriterer værten disse ressourcer, når belastninger er tilbage til det normale?

�� Afhængigheder:

For at vælge en hostingudbyder skal du muligvis vurdere, hvilke afhængigheder hostingudbyderen har. Eksempelvis udnytter det andres platform for at give dig en løsning? Risikoen forbundet med leverandører kan også skifte til din hostingudbyder.

�� Andre funktioner:

For at differentiere deres tjenester leverer værter i dag et antal tilføjelsesfunktioner, der kan være relevante for dig. Nogle eksempler på sådanne funktioner er indbygget versionskontrol, cache, CDN, SSL, dedikerede IP’er og mere.

☁️ 5 af de bedste leverandører af cloud hosting

Her er den lineup, vi har:

InMotion Hosting Cloud Business Solutions (www.inmotionhosting.com)

Bedste Cloud Hosting-udbydere til WordPress: InMotion Hosting

InMotion Hosting tilbyder en bred vifte af hostingsmuligheder – delt, VPS, dedikeret, WordPress og cloud hosting. InMotion’s cloud-hosting starter ved $ 17.99 / måned med 4 GB RAM, 75 GB lagerplads og 4TB båndbredde. Og du har evnen til at opgradere til en meget mere kraftfuld opsætning med 8 GB RAM, 260 GB lagerplads og 8 TB båndbredde.

Selvom der ikke er noget gratis niveau, skal InMotion’s 90-dages pengene-tilbage-garanti give dig brugervenlighed for dets tjenester. Hvis du flytter fra en anden hostingudbyder, er der en gratis transfertjeneste.

Et par tilføjelsesfunktioner, som du også får, er gratis domæneregistrering, gratis SSL, ubegrænset e-mail-konti, 24/7 support og 3 dedikerede IP-adresser. Afslutningsvis, hvis du vælger denne vært, minimeres yderligere omkostninger forbundet med at køre et websted.

Amazon EC2 (Aws.amazon.com)

Bedste Cloud Hosting-udbydere til WordPress: Amazon EC2

Amazon Web Services leverer en række løsninger til computing i skyen. Faktisk er der så mange ting i Amazons portefølje, at det ofte skaber hovedpine at tage en beslutning.

Når det er sagt, kan det meste af deres AWS EC2 Compute behandles som deres "hosting afdeling." Og ud fra det er deres entry-level-tilbud Micro-forekomsten, der faktisk er gratis i 12 måneder (derefter fra $ 0,0104 / t). Det kan opretholde ca. 1000 brugere pr. Minut (uden nogen begrænsninger på de månedlige besøgende).

Selvom det frie niveau kun giver dig adgang til et eksempel med 1 GB RAM, har du muligheden for at skalere op til over 144 GB RAM og netværkshastigheder på 25 GB pr..

AWS giver dig en virtuel server på skyen SSH-adgang, hvilket giver dig mulighed for at konfigurere serveren efter din vilje. Dette kræver dog betydelig teknisk viden og er muligvis ikke brugervenligt for nogen der bare ønsker at være vært for et simpelt websted.

Hvis du bare vil være vært "et websted" med AWS har Amazon en praktisk guide om, hvordan man vælger deres enorme udbud af forskellige servere og cloud computing-tjenester. I nogle tilfælde kan du opleve det ved hjælp af Amazon Lightsail vil være mere fordelagtigt.

Den største fordel ved AWS er omkostningsoptimering gennem dens dynamiske priser, som opkræver dig i realtid for belastningen. Med al tilpasning får du også en dedikeret IP-adresse til din sky – i tilfælde af at du forbinder din webapplikation til en API eller en webservice. Hvis du vil installere en kompleks webapplikation med en masse afhængigheder, skal du prøve AWS!

Kinsta (kinsta.com)

Kinsta

Kinsta er en WordPress-hostingudbyder, der er kendt for at levere et produkt af høj kvalitet. En vigtig detalje at vide om dem er, at hele deres opsætning kører på Google Cloud Platform. Planen på startniveauet er $ 30 / måned, og til det får du 10 GB lagerplads, op til 20.000 besøg og CDN-overførsel på 50 GB.

Kinsta leverer en række funktioner, som du kan nyde. Der er gratis migrering fra en anden udbyder. Du kan vælge det geografiske sted for dit datacenter baseret på placeringen af ​​dine kunder – for at minimere belastningstider. Du kan også konfigurere et CDN efter eget valg. Kinsta kører 1400+ kontroller for oppetid dagligt. Yderligere a iscenesættelse område er tilgængeligt for dig at teste dit websted, før du går i produktion.

Du skal vide, at CodeinWP er vært på Kinsta. Læs vores anmeldelse her for at få mere kontekst om, hvorfor vi valgte Kinsta.

Cloudways (www.cloudways.com)

Cloudways

Cloudways kalder sig selv en administreret cloud-hostingplatform. Det vigtige ved dem er, at de vil være vært for dit websted ved dit valg af en af ​​fem populære cloud-udbydere – DigitalOcean, Linode, Vultr, AWS og Google Cloud.

Den billigste plan tilgængelige leveres til $ 10 / måned med 1 GB RAM, 25 GB lagerplads og 1 TB båndbredde. Denne kører på DigitalOcean-serverne.

Cloudways leverer en masse værdifulde funktioner, såsom 24/7 support på alle planer, administrerede sikkerhedskopieringer, 60+ globale datacentre, PHP7-klare servere, avanceret cache, iscenesættelsesområder, kloning af 1-klik-server og meget mere. Der er også gratis migrering af websteder.

SiteGround Managed Cloud Hosting (www.siteground.com)

SiteGround

SiteGround er en hostingudbyder med en lang række hostingindstillinger – delt, dedikeret, WordPress og WooCommerce hosting. Cloud-hostingplaner starter ved $ 80 / måned med 4 GB RAM, 40 GB lagerplads og 5 TB båndbredde. Desuden giver SiteGround også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bortset fra at tilbyde nogle aktieplaner, giver SiteGround dig også mulighed for at konfigurere din egen sky, hvilket gør den yderst egnet til dine virksomheds behov. Grundlæggende vælger du, hvor mange CPU-kerner du har brug for, hukommelse, SSD-diskplads og SiteGround giver dig en pris, du skal betale for den pr. Måned.

SiteGround giver også gratis opsætning og overførsel til dit websted. Det har cPanel- og SSH-adgang, afhængigt af hvad du måtte føle dig godt tilpas med. En gratis CloudFlare CDN leveres også med denne grundlæggende plan. Du får også gratis SSL-adgang og dedikerede IP-adresser.

SiteGrands samlede præstation var imponerende i vores WordPress-hostingundersøgelse i 2019.

Ud over sine skyløsninger, hvis du starter som en ny webmaster, kan delt hosting være dit første valg til at teste farvande. Derfor giver SiteGround det ideelle valg for både begyndere og erfarne udviklere, hvilket gør det til en af ​​de bedste cloud hosting-udbydere i dag.

�� Hvilken af ​​disse bedste cloud hosting-udbydere skal vælge?

Dette er ikke et let valg, ved jeg. Hver af disse virksomheder har sine stærke point, og der er ingen klar, 100% sikker vinder. Det hele afhænger af dine behov:

 • Brug for maksimal styrke og skalerbarhed? Gå med Amazon AWS. Den håndterer alt, hvad du kaster på det!
 • Brug for noget, der er let at starte med? SiteGround og InMotion passer fint.
 • Vil du have noget i midten – noget, der er let at starte med og også kraftigt nok, så det kan håndtere belastningen og skalaen, når det er nødvendigt? Kinsta og Cloudways er, hvor du skal gå. �� vores valg!

Her er en hurtig oversigtstabel med nogle af de mere vigtige parametre:

Vært
Pris / måned (fra)
Konfiguration (basisplan)
I bevægelse$ 17,994 GB RAM, 75 GB lagerplads, 4 TB båndbredde
Amazon EC212 måneder gratis | fra $ 0,112 / t1 GB RAM, 750 timers brug af forekomsten pr. Måned
Kinsta$ 3010 GB lagerplads, 50 GB CDN, 20.000 besøg
Cloudways$ 101 GB RAM, 25 GB lagerplads, 1 TB båndbredde
SiteGround$ 804 GB RAM, 40 GB lagerplads, 5 TB båndbredde

Hvad er dit valg? Har du testet nogen af ​​de platforme, der er beskrevet her? Du er velkommen til at give os besked i kommentarerne herunder.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map