5 af de bedste forhandlere hostingudbydere til WordPress sammenlignet 2020

Hvis du overvejer at komme ind i webhosting-spillet, kan det at videresælge hosting være en indbringende forretning. Uanset om du er et webagentur, der ønsker at tilbyde hosting til dine klienter, eller et firma, der leverer fristående hostingmuligheder, er der masser af forhandler-hostingudbydere at vælge imellem.


I denne artikel ser vi på fem af de største udbydere af hostingforhandlere. Disse er alle forskellige i de funktioner, de tilbyder, deres planer og priser. Hvis du imidlertid ønsker at videresælge hosting, vil der bestemt være noget her, der passer til dine forretningsbehov.

Bedste forhandlere hosting udbydere

Compared Bedste forhandlere hostingudbydere sammenlignet

Her er værterne, der har lavet de fem bedste:

 1. SiteGround (www.siteground.com)
 2. InMotion Hosting (www.inmotionhosting.com)
 3. Svinghjul (getflywheel.com)
 4. Flydende web (www.liquidweb.com)
 5. Bluehost (www.bluehost.com)

Her er hvad der gør hver enkelt til en stor forhandler-hosting-udbyder:

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround - måske den øverste mulighed blandt de bedste forhandlere hosting udbydere

SiteGround-hosting er ideel til webdesignere og -udviklere, der ønsker at være vært for deres kunders websteder på lang sigt. Som hostingudbyder har SiteGround meget at tilbyde, inklusive fire serverplaceringer over hele kloden, adgang til Cloudflare CDN, avanceret sikkerhed og en track record på 99,99% -100% oppetid (ifølge vores test). Men hvad med forhandlerfunktioner? Lad os se:

 • Nem styring – Du kan få adgang til alle forhandlerværktøjer fra et dashboard, hvilket muliggør nem styring af alle hostingkonti.
 • Start med et klik på kontoen – Forhandlere finder, at kontoen er indstillet til nye klienter ekstremt hurtig og nem med SiteGrounds funktion med et enkelt klik-lancering af konto.
 • Kontofunktioner – Hver bruger modtager 10 GB webrum, ubegrænset båndbredde, FTP-konti og MySQL-databaser samt gratis e-mail-konti og daglige sikkerhedskopier.
 • Indstillinger for hvid etiket – SiteGround leverer cPanels, der ikke er mærket, hvilket gør det muligt for forhandlere at mærke deres egen hosting-service.
 • 24/7 forhandler support – SiteGround-eksperter er tilgængelige døgnet rundt for at yde teknisk support til forhandleren.

SiteGround giver forhandlere mulighed for at købe planer (kreditter) i et lille antal. Når det er sagt, på grund af arten af ​​SiteGrounds kreditordning, skal du starte med at købe mindst fem kreditter til at begynde med, hvilket vil koste dig en indledende output på $ 225. SiteGround giver dig imidlertid mulighed for at købe så mange hostingplaner og domæner, som du har klienter, så du kan skalere din hostingtjeneste, efterhånden som din virksomhed vokser.

Samlet set er en kredit $ 42,00. Du har brug for den ene kredit for en aktivering.

�� Gå til SiteGround-forhandlerhosting

2. InMotion Hosting (www.inmotionhosting.com)

InMotion Hosting

InMotion Hosting tilbyder en bred vifte af forhandlerplaner og funktioner. Så uanset hvad dine forhandler-hostingbehov er, vil der være noget, der fungerer for dig. InMotion Hosting har servere placeret i den østlige og vestlige kyst i USA, top sikkerhedsfunktioner leveres af Correro og Patchman sammen med daglige sikkerhedskopier, og oppetiden er på omkring 99,98% -99,99%.

Lad os nu tjekke nogle af forhandlerfunktionerne (disse er tilgængelige på alle planer):

 • Kontostyring – InMotion Hosting giver adgang til WHMCS, så du kan automatisere styring, fakturering og support til dine klienter fra et centralt dashboard. Du kan også nemt administrere dine kunders konti via SSH, private unbranded nameservers og ubegrænsede FTP-konti.
 • domæner – InMotion Hosting giver forhandlere et ubegrænset antal domæner gratis samt add-on, sub og parkerede domæner. Alle planer leveres med en gratis eNom-domæneforhandlerkonto, så du kan registrere domæner på topniveau til dine kunder.
 • Kundens ressourcer – Forhandlere har fuld kontrol over mængden af ​​ressourcer, hver klient får. Du kan tildele så meget diskplads, båndbredde, domæner osv., Som du ønsker, kun begrænset af dine egne forhandlerpakkeressourcer.
 • hvid label – De anonyme navneservere og ubegrænsede cPanels, der kan tilpasses brand, betyder, at du nemt kan brand din hosting service og levere dine egne tilpassede hosting pakker til dine klienter.
 • Support – 24/7 support leveres til forhandleren via e-mail, live chat og telefon. Som forhandler er du imidlertid ansvarlig for at yde support til dine kunder.

Forhandlere kan vælge mellem en af ​​seks planer, med delt hosting, der starter på kun $ 15,39 om måneden, og pakker, der bruger virtuelle private servere fra $ 41,64 om måneden. Diskplads, båndbredde og antallet af leverede IP-adresser er alle planafhængige.

�� Gå til InMotion-forhandlerhosting

3. Svinghjul (getflywheel.com)

svinghjul

En anden i vores samling af bedste forhandlere hostingudbydere er Svinghjul. Denne administrerede WordPress-hostingløsning giver et forhandlerprogram, der passer perfekt til agenturer, der ønsker at tilbyde WordPress-hosting som en del af deres tjenester. Flywheel vil tage sig af dine kunders WordPress-opdateringer, sikkerhedskopieringer, cache og malware-overvågning. Alle klientwebsteder er også hostet på VPS, og du kan vælge mellem syv serverplaceringer.

Her er Flywheels andre topfunktioner:

 • Simpelt instrumentbræt – Sig farvel til cPannel, da svinghjul bruger sit eget brugerdefinerede instrumentbræt. Få adgang til alle dine kunders indstillinger og statistikker for webstedshosting via dette specialbyggede alt-i-én-styringssystem.
 • hvid label – Du kan let mærke svinghjulets betjeningspanel, så alt materiale, der vender mod klienten, viser dit branding. Upload dit logo, og vælg dit farveskema, så dine klienter aldrig vil vide, at du bruger Flywheel-hosting.
 • Automatiske betalinger – Kunder kan indstille automatiserede abonnementsbetalinger via dit dashboard (ved hjælp af Stripe). Svinghjul sender derefter automatiserede fakturerings-e-mails ved hjælp af dit branding.
 • Gratis SSL-certifikater – Alle websteder får et gratis SSL-certifikat fra svinghjul, hvilket hjælper med at holde dem sikre og sikre.
 • Support – Et team af eksperter er klar til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål eller spørgsmål, så du kan yde top support til dine klienter.

For at drage fordel af Flywheel-forhandlerprogrammet skal du tilmelde dig en af ​​Flywheel Bulk-planerne. Priserne starter ved $ 92 om måneden, hvilket oversættes til op til ti steder og inkluderer 40 GB disk og 4TB båndbredde. Du kan derefter opdele ressourcerne efter behov ved at oprette dine egne tilpassede tjenester og priser.

�� Gå til hosting af Flywheel-forhandler

4. Flydende web (www.liquidweb.com)

Flydende web

Flydende web er et administreret hostingfirma, der tilbyder et imponerende udvalg af forhandlerindstillinger, herunder dedikerede servere og VPS, samt skybaseret hosting. Liquid Web tilbyder også servere i en EU-zone og to amerikanske zoner, CloudFlare CDN, DDoS-beskyttelse og 100% oppetid.

Her er de vigtigste funktioner til forhandlere:

 • Tilpassede planer – Opret dine egne tilpassede planer om at sælge. Opdel ressourcerne, vælg tjenester og tilføjelser og vælg funktioner, der passer til dine kunders behov.
 • hvid label – Uanset hvilken plan du vælger, vil du være i stand til at hvidmærke din service. Brand dine kunders betjeningspaneler, eller foretag tilpasninger inden for WHMCS for at sikre, at dine kunder får en fuldt mærket service.
 • WHMCS – Tilsyn med alle aspekter af din hostingtjeneste fra kun en interface. Administrer konti, generer professionelle fakturaer, giver omfattende support, automatiser e-mails og meget mere. Liquid Web har også oprettet sin egen WHMCS-plugin til salg af cloud-produkter.
 • SSL-certifikater – Liquid Web tilbyder gratis standard SSL-certifikater for at sikre, at dine kunder er beskyttet.
 • Support – Liquid Web er kendt for sin første klasses kundesupport. Uanset spørgsmålet, kan forhandleren kontakte supportteamet døgnet rundt.

Som nævnt giver Liquid Web adskillige forhandlerplaner og muligheder, med priser, der starter ved $ 99 om måneden. Du skal dog ansøge om deres forhandlerprogram for at kvalificere sig til at sælge nogen af ​​deres tjenester eller produkter. Du skal også have hosting hos Liquid Web for at modtage WHMCS-fordelene.

�� Gå til Liquid Web reseller hosting

5. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

Sidst men ikke mindst i denne samling af de bedste forhandlere hosting udbydere er Bluehost, der tilbyder sine forhandler hosting pakker via ResellerClub. Virksomhederne annoncerede deres partnerskab tilbage i 2014, da Bluehost først anbefalede ResellerClub som det perfekte sted til alle dine forhandlerhostingsbehov.

Lad os se på de funktioner, som ResellerClub tilbyder:

 • Fire hostingsplaner for forhandler – ResellerClub har fire planer for forhandlere at vælge imellem. Priserne starter fra $ 10.99 inklusive 40 GB diskplads og 800 GB dataoverførsel. I den anden ende af skalaen tilbyder den øverste plan for $ 25,49 om måneden 200 GB diskplads og 4.000 GB dataoverførsel.
 • Fleksible planer – Forhandlere kan oprette et ubegrænset antal websteder og distribuere ressourcerne til deres plan på enhver måde, de ønsker. Dette giver dig mulighed for at oprette tilpassede hostingplaner og priser for dine kunder.
 • WHM og WHMCS – Opret, administrer og administrer nemt webhostingkonti og -planer via WHM, så de passer til dine kunders behov. WHMCS er også tilgængelig for forhandlere på de tre bedste ResellerClub-planer – så du nemt kan automatisere fakturering, billetsupport og andre klientadministrationsfunktioner.
 • hvid label – Kontrolpanelet fra ResellerClub kan tilpasses fuldt og kan mærkes, så det passer til din stil.
 • Support – Forhandlere er den første supportlinje for deres kunder. Du kan derefter kontakte 24/7 supportteamet via telefon, e-mail eller live chat for at diskutere problemer, som dine kunder måtte have.

Andre funktioner inkluderer CloudFlare CDN, ubegrænset e-mail-konti, adgang til 400+ Softaculous-apps og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

�� Gå til Bluehost / ResellerClub hosting

�� Hvad skal du kigge efter, når du vælger din forhandler-hosting-udbydere?

At vælge en forhandler-hostingudbyder handler om meget mere end bare at gå med den etiket, der ser mest velkendt ud, eller som har gode anmeldelser fra kunder. Du skal også overveje andre detaljer og sammenligne dem med, hvad din virksomhed har brug for, og hvordan du har til hensigt at bruge forhandlerpakkerne. Lad os se på nogle nøglefaktorer, som du bør undersøge, inden du vælger en forhandlerhost:

�� Kontostyring
Brugervenlige funktioner, herunder WHMCS-adgang, WHM eller brugerdefinerede dashboards, giver dig mulighed for nemt at oprette, administrere og automatisere alle aspekter af dine kunders hosting. Med andre ord, du ønsker ikke at blive tvunget til at interagere med serverne på et kildekode- eller unix-niveau.
��️ Ressourcer
Tjek båndbredden og webområdet, der leveres af hver vært, og hvordan disse kan videresælges. Kan du oprette dine egne tilpassede planer til dine klienter? Hvor mange websteder kan du være vært for? Og hvilke andre funktioner kan du tilbyde – e-mail, domæner, SSL-certifikater?
�� Klientgrænseflader
Afhængig af den type hosting, du vil tilbyde, vil nogle af dine klienter muligvis udføre visse administrative opgaver på egen hånd. Værten skal tillade dette og levere noget standard UI for at gøre det muligt. I det mindste skal hver klientkonto have adgang til deres egen cPanel.
��️ hvid label
Find ud af, om du kan føje dit eget branding til klientdashboards, cPanels, e-mails og andet brugervendt materiale.
�� Support
Find ud af, hvordan supporten fungerer for dig selv og dine kunder. Er du ansvarlig for at yde support direkte til dine kunder? Og hvilken type support er tilgængelig for dig som forhandler?
�� Prisfastsættelse
Forhandlerhosting er meget forskellig i pris afhængigt af den vært og pakke, du vælger. Se nøje på de tilbudte priser og funktioner, overvej prispoint for dine hostingtjenester, og se om numrene fungerer. For eksempel kan nogle planer, der kan virke dyre i starten, faktisk tilføjes ganske godt, når du overvejer, hvor mange klientkonti du kan oprette på dem. Samtidig kan andre, mere overkommelige planer medføre store begrænsninger.

Under hensyntagen til ovenstående er her resumeet over de bedste forhandlere hostingudbydere på markedet:

�� Sidste tanker om de bedste forhandlere hosting-udbydere

Som du kan se, har denne liste over de bedste forhandlere hosting-udbydere nogle imponerende løsninger at vælge imellem. Den forhandlerudbyder, du vælger, skal dog udelukkende være baseret på dine virksomheds og kunders behov. Før du går i gang med et forhandlerprogram, skal du undersøge, læse anmeldelser og tale direkte med hostingudbydere. Dette vil hjælpe dig med at vælge en forhandler-hostingudbyder, der passer bedst til din virksomhed.

Når det er sagt, hvis du er en ny spiller i spillet om at videresælge, vil du sandsynligvis klare det godt med SiteGround. For det første har deres hosting-pakker været kendt for deres top kvalitet og stor support, så du kan være sikker på, at dine klienter bliver godt taget af. Bortset fra det er prismodellen for SiteGrands forhandlerplaner meget klar, så du nemt kan estimere, hvad det vil koste dig, og hvor meget du vil tjene videresalg.

En af disse udbydere af topforhandler-hosting appellerer til dig? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map