4 parasta GoDaddy-vaihtoehtoa WordPress-sivustoille – halvempi, nopeampi, parempi

4 parasta GoDaddy-vaihtoehtoa WordPress-sivustoille – halvempi, nopeampi, parempi

4 parasta GoDaddy-vaihtoehtoa WordPress-sivustoille – halvempi, nopeampi, parempi
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Miksi etsimme toimivia GoDaddy-vaihtoehtoja? No, niin hyvä kuin GoDaddy on joillekin asiakkaille (ja heitä on paljon), se ei ole täydellinen kaikissa tilanteissa ja verkkosivustojen asennuksissa. Joissain tapauksissa saatat tarvita joko jotain, joka on halvempaa, WordPress-optimoidumpaa, luotettavampaa tai kaikkia edellä mainittuja. Tässä ovat markkinoiden parhaat GoDaddy-vaihtoehdot.


Sivustollesi Web-isäntän valitseminen on iso päätös. Vaikka se olisi ensimmäinen verkkosivusi, haluat aloittaa parhaalla mahdollisella pohjalla. Tämä tarkoittaa, että etsit toimittajan, joka on edullinen, luotettava ja tarjoaa kaikki tarvitsemasi ominaisuudet.

GoDaddy on tunnettu isäntä ja yleinen valinta uusille sivustoille. Sillä on paljon tarjottavaa, varsinkin jos etsit kohtuuhintaista hallittua WordPress-hosting-palvelua. On kuitenkin joukko muita hosting-yrityksiä, jotka tarjoavat yhtä paljon, ellei enemmän kuin GoDaddy, ja ovat myös harkinnan arvoisia.

parhaat godaddy-vaihtoehdot

Tässä katsauksessa esittelemme sinulle GoDaddy-hosting-palvelun. Keskustelemme siitä, mikä voi tehdä siitä vankan vaihtoehdon, ja mainitsemme myös, mistä puuttuu. Sitten tutkimme neljää GoDaddy-vaihtoehtoa, jotka haluat ehkä valita sen sijaan. Hyppäämme suoraan sisään!

Jos sinulla on kiire, tässä on havaintojen pääkohteet:

arvo
Yhtiö
Hinta
1SiteGround$ 3,95 / kk
2Bluehost$ 2,95 / kk
3Vauhtipyörä$ 13 / mo
4A2-hosting$ 3,92 / kk

Johdanto GoDaddy-isännöintiin

GoDaddyn WordPress-hosting.

Vaikka useimmat isännöintiyritykset tarjoavat melko samanlaisen palvelun, jokaisella on taipumus rajata oma markkinarako. GoDaddy asettaa itsensä halpaksi, aloittelijaystävälliseksi tapaksi saada verkkosivusto nopeasti maasta. Tästä syystä se on suosittu valinta ensimmäistä kertaa verkkosivustojen omistajien keskuudessa, ja se on usein suositeltava vaihtoehto.

GoDaddy: n ensisijainen tarjous on sen perustarjous jaetusta isännöinnistä, jota on neljä hinnoitteluastetta. Halvin versio maksaa vain 7,99 dollaria kuukaudessa normaalilla (ei-myytävällä) hinnalla, mikä yhdistää yhden verkkosivuston yhdessä ilmaisen verkkotunnuksen ja mittaamattoman kaistanleveyden kanssa. Korkeamman tason suunnitelmat tarjoavat enemmän verkkosivustoja, ominaisuuksia ja resursseja – aina liiketoimintasuunnitelmaan saakka 29,99 dollaria kuukaudessa.

Jos etsit jotain muuta kuin yksinkertaista jaettua hosting-palvelua, GoDaddy tarjoaa myös VPS ja omistettu palvelinasuunnitelma. Äskettäin GoDaddy on myös tarjonnut WordPress-erityisen isännöintivaihtoehdon, jossa on neljä erillistä tasoa, joiden hinta on 8,99 dollaria kuukaudessa. Tämä on hallittu isännöintipalvelu, joka tarkoittaa, että palveluntarjoaja hoitaa tietyt tehtävät (kuten asennus, varmuuskopiot ja päivitykset) puolestasi.

Kaiken kaikkiaan tämä on melko vankka luettelo palveluista. Tutkitaan nyt syitä, miksi voit valita GoDaddy-palvelun tai etsiä muualta, ennen kuin esittelemme muutama GoDaddy-vaihtoehto.

Hyödyt ja haitat GoDaddy -sovelluksen käytöstä WordPress-sivustossasi

Halvat isännöintipalveluntarjoajat, kuten GoDaddy, saavat usein paljon kritiikkiä. Voi olla järkevää ihmetellä, leikkaako yritys kulmia ja tarjoaa heikkolaatuista palvelua vastineeksi alhaisista hinnoista. Kokemuksemme mukaan GoDaddy on kuitenkin vakaa vaihtoehto monille WordPress-käyttäjille.

Aikaisemmin olemme suorittaneet useita perusteellisia katsauksia erilaisista isännöintiyrityksistä. Esimerkiksi, lähetimme kyselyn lähes 5000 lukijallemme, kysymällä käyttämästäsi hosting-yrityksestä ja pyytämällä arvioita ja mielipiteitä. GoDaddy oli ylivoimaisesti yleisimmin käytetty isäntä, ja palvelun keskimääräinen arvostelupistemäärä oli 7,64 / 10.

GoDaddy-suosio 2017 WordPress -majoitustutkimuksessa
(Kaaviot kirjoittanut Visualizer.)

Toinen arvostelujemme perusteella keskimääräinen käyttäjäarvio oli 3,5 / 5, mikä on vähän matalampi, mutta ei silti huono. Lisäksi GoDaddy-sivustojen keskimääräinen latausaika osoittautui 0,45 sekuntiin, mikä on erittäin hyvä tulos. Kaiken kaikkiaan paljon ihmisiä käyttää GoDaddyä ja ovat tyytyväisiä kokemukseensa.

Samalla on selvää, että GoDaddy ei ole oikea valinta kaikille. Maineestaan ​​huolimatta se on todella kaukana ainoasta saatavilla olevasta edullisesta verkkoisäntästä. Itse asiassa on palveluntarjoajia, joilla on samanlainen tai alhaisempi hintapiste, jolla on parempia luokituksia ja enemmän vaihtoehtoja. GoDaddy ei myöskään tarjoa niin monta huippuluokan vaihtoehtoa, joten se ei välttämättä vastaa tarpeitasi, jos etsit jotain tavallisen isännöinnin ulkopuolella.

Tärkeintä (tarkoituksiin), on muitakin yrityksiä, jotka tarjoavat WordPress-käyttäjille kohdennetumman palvelun. GoDaddyn WordPress-suunnitelmat ovat mukava vaihtoehto, mutta joudut menemään muualle etsimään WordPress-erityistä isännöintiä, jota ei hallinnoida, esimerkiksi.

Viime kädessä on tärkeää olla selvä kahdesta kohdasta. Ensinnäkin, GoDaddy voi olla vankka isännöintivalinta. Jos etsit yksinkertaista ja kohtuuhintaista hosting-palvelua, joka on helppo asentaa ja ylläpitää, se kannattaa harkita. Samanaikaisesti sen ei pitäisi olla ainoa mielestäsi isäntä. GoDaddy-vaihtoehtoja on saatavana paljon, joista osa tarjoaa palveluita, jotka saattavat sopia paremmin erityistarpeisiisi.

Neljä erinomaista GoDaddy-vaihtoehtoa WordPress-sivustojen isännöintiin

Joten mitä muut hosting-yritykset tekevät hyvin verrattuna GoDaddyyn? Kerättyjen tietojen ja omien kokemuksiemme perusteella tässä on neljä harkinnan arvoista tarjoajaa. Annamme kullekin jokaiselle tärkeimmät ominaisuudet ja keskustelemme siitä, mitä se tekee paremmin kuin GoDaddy.

Ennen kuin aloitamme, tässä on tilannekuva kaikkien neljän isännöintipalveluntarjoajan (mukaan lukien GoDaddy) vertailusta:

Parhaat GoDaddy-vaihtoehdot

Hyvä isä
SiteGround
Bluehost
Vauhtipyörä
A2-hosting

Arvosana (5: stä)3.54.63.34.63,8
WordPress-erityinen isännöinti saatavanaYlläpitoYlläpitoHallittu ja hallitsematonYlläpitoHallittu ja hallitsematon
Suunnitelmat alkavat (kuukaudessa)$ 3,99$ 3,95$ 2,95$ 13$ 3,92
Tuettujen sivustojen lukumäärä1-21-rajoittamaton1-rajoittamaton1-30+ 1-rajoittamaton
Erinomaiset ominaisuudetAlhainen hinta, hyvä suorituskykyErinomainen maine ja tukiBudjettiystävällinen ja suorituskyky optimoituHuippuluokan WordPress-optimointiErilaisia ​​vaihtoehtoja ja hyvä suorituskyky

Tämä on tietysti vain yhteenveto, joten lue lisätietoja GoDaddy-vaihtoehdoista!

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround WordPress -majoitus.

Jos etsit helppokäyttöistä ja edullista hosting-palveluiden tarjoajaa, SiteGround-palvelua ei tule unohtaa. Se tarjoaa kohtuulliset lähtöhinnat sekä laajan valikoiman palveluita. Löydät jaetun isännöinnin, pilvipalvelun, omistettuja palvelimia ja paljon muuta. Lisäksi SiteGround tarjoaa aloittelijan hallinnoimaan WordPress-isännöintiin, joka on alusta suosittelee itse.

Avainominaisuudet

Hallittu WordPress-isännöintisuunnitelma:

 • Yhden napsautuksen WordPress-asennus.
 • Automaattiset päivitykset ja varmuuskopiot.
 • Ilmainen pilvipallo Sisällönjakeluverkko (CDN).
 • Tietoinen WordPress-tuki.

hinnoittelu

Jos haluat hallinnoidun WordPress-isännöinnin yhdelle pienelle tai keskisuurille sivustolle, maksat 3,95 dollaria kuukaudessa. Lisää sivustoja ja ominaisuuksia on saatavana korkeammilla tasoilla.

SiteGround vs GoDaddy

Nämä kaksi palveluntarjoajaa tekevät mielenkiintoisen vertailun, koska ne ovat erittäin samankaltaisia. Heidän WordPress-suunnitelmansa ovat alhaiset ja tarjoavat paljon samoja ominaisuuksia. Saat automaattiset varmuuskopiot ja päivitykset molemmilla, WordPressin helpon asennuksen, nopeuden optimoinnin ja jopa luomisen avulla lavastuspaikka testausta varten.

Joten miksi valita SiteGround GoDaddyn yli, kun molemmat suunnitelmat sisältävät niin monia samoja vaihtoehtoja? Tällöin syy mennä jonkin GoDaddy-vaihtoehtomme kanssa luottoluokituksiin ja luotettavuuteen.

Vaikka GoDaddy-käyttäjät ovat melko tyytyväisiä palveluunsa, SiteGround on jatkuvasti korkeimmalla sijalla. Äskettäisessä tutkimuksessamme havaittiin, että SiteGroundin keskimääräinen käyttäjäarvio oli 4,6 viidestä verrattuna GoDaddyn 3.5: ään. Käyttäjät katsoivat myös, että SiteGroundin tuki oli ylivoimaista (WordPress-taitonsa arvosana on 4,45 / 5), ja 93% halusi jatkaa tilaustaan ​​sen päätyttyä (toisin kuin 78% GoDaddy-asiakkaista).

Joten jos etsit jotain GoDaddy-palvelun kaltaista, mutta olet valmis maksamaan hiukan ylimääräistä ylimääräistä tukea, jotta varmistetaan vankka tuki ja erinomainen yleinen kokemus, kannattaa ehkä kokeilla SiteGroundia.

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

Bluehost voi olla loistava vaihtoehto GoDaddylle, jos etsit luotettavaa vaihtoehtoa. Ne tarjoavat hyvän suorituskyvyn ja ovat luultavasti budjettiystävällisin vaihtoehto. Jos tämä ei riitä, saat myös ilmaisen verkkotunnuksen. Haluamme myös mainita, että Bluehost on WordPress.orgin suositus numero yksi, kaikki aloittelijaystävällisen käyttöpaneelin ja suojatun taustaohjelman ansiosta.

Avainominaisuudet

 • Ensimmäisen vuoden ilmainen verkkotunnus ja SSL
 • Vuoden toiseksi suosituin WordPress-isäntä
 • WordPress-asiantuntijoiden vankka tuki
 • 30 päivää ei kysyttävää rahat takaisin takuu

hinnoittelu

Bluehostin isännöintisuunnitelma alkaa 2,95 dollaria kuukaudessa, mutta saadaksesi tämän alhaisen hinnan, sinun on valittava 36 kuukauden suunnitelma heti edessä.

Bluehost vs GoDaddy

Sekä Bluehostilla että GoDaddyllä on melkein samat ominaisuudet. Suorituskyky ja tuki tekevät entisistä parempia. Bluehost tarjoaa 100% käyttöaikaa, joka muuten on 99,69% GoDaddylle (kuten käyttöaika-monitorimme on testannut).

Bluehost on aloittelijoille suunnattu WordPress-hosting, ts. Heidän käyttäjäpaneelia on helpompi käyttää. Bluehost myös voittaa GoDaddyn asiakastukipalvelun yhteydessä. Chat-tuki on saatavissa nopeammin Bluehostilla. Nopea ja ystävällinen tukihenkilöstö varmistaa, että ongelma korjataan mahdollisimman pian.

Kaiken kaikkiaan sanotaan, että Bluehost on parempi verkkoisäntä ja erinomainen vaihtoehto GoDaddylle. Se tarjoaa hyödyllisen työkalusarjan ja tehokkaan suorituskyvyn isäntäpaketeissaan.

3. Vauhtipyörä (getflywheel.com)

Vauhtipyörä WordPress-hosting.

Sekä GoDaddy että SiteGround tarjoavat vankan ylläpidon, joka kattaa perusteet. Entä jos etsit jotain hiukan vahvempaa? Anna vauhtipyörä – toinen GoDaddy-vaihtoehdoista. Tämä WordPress-erityinen hosting-yritys keskittyy huippuluokan hallittujen hosting-palveluiden tarjoamiseen. Siinä on molemmat yhden ja monen toimipaikan suunnitelmat, sekä joukko hyödyllisiä ominaisuuksia.

Avainominaisuudet

 • Ilmaiset siirrot ja WordPress-asennus
 • VPS-palvelimen isäntä
 • SSL-varmenne mukana sekä pysähdyspaikka (kaikessa paitsi aloitussuunnitelmassa)
 • Erityisesti suunniteltu käyttöliittymä sivustosi hallintaan

hinnoittelu

Jos maksetaan vuosittain, Vauhtipyörän yhden sivuston suunnitelma alkaa klo 13 dollaria kuukaudessa, kolme korkeampaa kerrosta, jotka tarjoavat lisäominaisuuksia. Voit myös tilata joukkosuunnitelman, joka alkaa kymmenestä asennuksesta 96 dollarilla kuukaudessa.

Vauhtipyörä vs. GoDaddy

Kun valitset minkä tahansa tyyppisiä palveluntarjoajia, on jotain sanottavaa erikoistumisesta. GoDaddy laskee laajan verkon ja aloitti vasta äskettäin WordPress-käyttäjille räätälöityjen suunnitelmien tarjoamisen. Vauhtipyörä puolestaan ​​on keskittynyt yksinomaan hallittuun WordPress-isännöintiin.

Tämä tarkoittaa, että vauhtipyörällä saat pääsyn alustan ylimmän tason optimointiin. Lisäksi on helppoa saada apua WordPress-aiheisiin ongelmiin ja kysymyksiin. Vauhtipyörä sai myös korkean arvosanan WordPress-optimoinnista äskettäisessä kyselyssämme – 4.9 / 5.

On myös syytä huomata, että Vauhtipyörä on erityisen hyvä valinta, jos olet suunnittelija tai kehittäjä (tai aiot tulla sellaiseksi). Monisivusto-suunnitelmat sopivat täydellisesti tähän sovellukseen, ja saat pääsyn hyödyllisiin ominaisuuksiin, kuten valkoinen etiketti vaihtoehto ja erilaisia ​​työkaluja työnkulun virtaviivaistamiseksi.

Kaiken kaikkiaan olemme havainneet, että Vauhtipyörä tarjoaa laadukasta hallittua palvelua. Se on loistava vaihtoehto, jos olet suunnittelija tai verkkosivuston omistaja, joka etsii GoDaddy-vaihtoehtoja, jotka on optimoitu erittäin hyvin WordPressiin.

4. A2-hosting (www.a2hosting.com)

A2-isäntä WordPress-isäntä.

Toistaiseksi olemme tutkineet GoDaddy-vaihtoehtoja keskittyen hallittuun WordPress-isännöintiin. A2 Hosting tarjoaa kuitenkin sekä jaettuja että hallittuja hosting-suunnitelmia WordPress-käyttäjille. Jaetut suunnitelmat tarjoavat yllättävän määrän resursseja, ja voit hankkia rajattomasti sivustoja jopa 3,92 dollaria kuukaudessa. Hallittu isäntä on kalliissa päässä (12,97 dollaria), mutta saat erinomaisen suorituskyvyn ja paljon lisäominaisuuksia sen mukana.

Avainominaisuudet

Jaettu WordPress-hosting:

 • Rajoittamaton varastointi ja siirrot.
 • Rajoittamaton määrä verkkosivustoja ja tietokantoja kaikille paitsi aloitussuunnitelmalle.
 • Ilmainen SSL-varmenne.

Ylläpito WordPress-isännöinti:

hinnoittelu

A2 Hosting -palvelun jaetut WordPress-suunnitelmat alkavat yhdestä sivustosta 3,92 dollaria kuukaudessa tai rajoittamattomien sivustojen hintaan 4,90 dollaria. Toisaalta hallinnoitu hosting, alkaa 12,97 dollaria kuukaudessa.

A2-hosting vs. GoDaddy

Hallinnoitu isännöinti on hieno vaihtoehto, mutta se ei ole kaikille sopiva. Voit säästää rahaa hallitsemalla isännöintiäsi henkilökohtaisesti, tai haluat ehkä vain hallita palvelinta paremmin. Joko niin, toisinaan kaikki mitä todella tarvitset, on hallitsematon perussuunnitelma.

Samanaikaisesti et todennäköisesti halua uhrata kaikkia WordPress-erityispalvelun mukana olevia etuja. Siksi A2-hosting on yksi GoDaddy-suosituimmista vaihtoehdoista. Voit valita joko hallitun tai hallitsemattoman isännöinnin. Lisäksi voit helposti muuttaa mieltäsi tiellä vaihtamatta palveluntarjoajia.

Tietojemme mukaan käyttäjät, jotka valitsevat A2 Hosting -palvelun, ovat kaiken kaikkiaan tyytyväisiä sen palveluihin. Kaiken kaikkiaan se sai arvosanan 3,8 / 5 viimeisimmässä hosting-tutkimuksessa. Suorituskykytestimme osoitti myös latausaikaa 0,96 sekuntia, mikä on hyvä, plus alustan käyttöaika omien tietojen mukaan on 99,78% viimeisen 75 päivän aikana.

Yhteenvetona voidaan todeta, että A2 Hosting tarjoaa koko paketin – erityyppisiä WordPress-erityisiä isännöintimahdollisuuksia, kohtuulliset hinnat ja vankan maineen käynnistykseen.

johtopäätös

Toistaakseni, GoDaddyssä ei ole mitään vikaa. Monet lukijamme käyttävät tätä palvelua ja ovat siitä tyytyväisiä, ja se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. WordPress-erityiseen isännöintiin kuuluu kuitenkin keskiverto tarjoaja. Jos etsit tehokkaampaa palvelua, parempaa tukea tai laajempaa ominaisuusvalikoimaa, yksi GoDaddy-vaihtoehdoista, josta olemme keskustelleet, saattaa olla sopivampi.

Ennen kuin sovit palveluntarjoajalle, suosittelemme tarkistamaan:

SiteGround:

Pohjimmiltaan sama hinta kuin GoDaddy hyvin samanlaisilla ominaisuuksilla, mutta tarjoaa erittäin korkeat käyttäjäarvostelut ja laadukas tuki.

Vauhtipyörä:

Tarjoaa vahvan hallitun isännöinnin, joka on suunnattu suunnittelijoille ja toimistoille ja tarjoaa huippuluokan WordPress-optimoinnin.

A2-hosting:

Tarjoaa sekä hallittua että hallitsematonta WordPress-hosting-palvelua, ja sen suorituskyky on hyvä.

Bluehost:

Halvempi GoDaddy-vaihtoehto paremmalla tukitiimillä, WordPress-erityisillä työkaluilla ja pidemmillä käyttöajoilla.

Päivän lopussa äänestyksemme menee SiteGroundiin yleisenä GoDaddy-vaihtoehtona.

Mikä on kokemuksesi GoDaddystä? Suosittelisitko sitä muille käyttäjille? Jaa kokemuksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector