4 bedste GoDaddy-alternativer til WordPress-websteder – Billigere, hurtigere, bedre

Hvorfor leder vi efter nogle levedygtige GoDaddy-alternativer? Så godt som GoDaddy er for nogle kunder (og der er mange af dem), er det ikke perfekt til alle scenarier og opsætninger af websteder. I nogle tilfælde har du muligvis brug for noget, der er billigere, mere WordPress-optimeret, mere pålideligt eller alt det ovenstående. Her er de bedste GoDaddy-alternativer på markedet.


Det er en stor beslutning at vælge en webhost til dit websted. Selvom det er dit første websted, vil du starte med det bedst mulige grundlag. Dette betyder at finde en udbyder, der er overkommelig, pålidelig og tilbyder alle de funktioner, du har brug for.

GoDaddy er en velkendt vært og et almindeligt valg for nye websteder. Det har meget at tilbyde, især hvis du er på udkig efter billigst styret WordPress-hosting. Der er dog en række andre hostingfirmaer, der leverer lige så meget, hvis ikke mere end GoDaddy, og som også er værd at overveje.

bedste godaddy alternativer

I denne anmeldelse introducerer vi dig til GoDaddy-hosting. Vi drøfter, hvad der kan gøre det til en solid mulighed, og nævner også, hvad det mangler. Derefter undersøger vi fire GoDaddy-alternativer, du muligvis vil vælge i stedet. Lad os hoppe lige ind!

I tilfælde af at du har travlt, er her højdepunkterne i vores fund:

Rang
Selskab
Pris
1SiteGround$ 3.95 / mo
2Bluehost$ 2,95 / mo
3Svinghjul$ 13 / mo
4A2 Hosting$ 3.92 / mo

En introduktion til GoDaddy-hosting

GoDaddys WordPress-hosting.

Selvom de fleste hostingfirmaer tilbyder en temmelig lignende service, har hver en tendens til at skære sin egen niche ud. GoDaddy positionerer sig selv som en billig, begyndervenlig måde at få et websted meget hurtigt fra. Af denne grund er det et populært valg hos førstegangsejere, og det er en ofte anbefalet mulighed.

GoDaddys primære tilbud er dets grundlæggende delte hosting, der findes i fire prissætningsniveauer. Den billigste version koster kun $ 7,99 pr. Måned til den almindelige pris (ikke-salg), som vil netto dig et websted sammen med et gratis domæne og uovervåget båndbredde. Højere niveau planer tilbyder flere websteder, funktioner og ressourcer – helt op til forretningsplanen til $ 29,99 per måned.

Hvis du leder efter noget ud over en simpel delt hosting-service, tilbyder GoDaddy også VPS og dedikerede serverplaner. For nylig har GoDaddy også tilbudt en WordPress-specifik hostingindstilling med fire separate niveauer prissat fra $ 8,99 pr. Måned. Dette er en administreret hostingtjeneste, hvilket betyder, at udbyderen håndterer visse opgaver (såsom installation, sikkerhedskopiering og opdateringer) til dig.

Alt i alt er dette en temmelig solid liste over tjenester. Lad os nu undersøge årsagerne til, at du muligvis vælger at vælge GoDaddy eller kigge andre steder, før vi introducerer et par GoDaddy-alternativer.

Fordele og ulemper ved at bruge GoDaddy til dit WordPress-sted

Billige hosting-udbydere som GoDaddy får ofte en masse kritik. Det kan være rimeligt at spekulere på, om virksomheden skærer hjørner og tilbyder service af lav kvalitet til gengæld for lave priser. I vores erfaring er GoDaddy imidlertid faktisk en solid mulighed for mange WordPress-brugere.

Tidligere har vi foretaget flere dybdegående anmeldelser af forskellige hostingfirmaer. For eksempel sendte vi en undersøgelse til næsten 5.000 af vores læsere, hvor vi spurgte om de hostingfirmaer, du bruger, og anmoder om ratings og udtalelser. GoDaddy var overvældende den mest almindeligt anvendte vært, og den gennemsnitlige bedømmelse for tjenesten var 7,64 ud af 10.

GoDaddy-popularitet i vores WordPress-hostingundersøgelse i 2017
(Diagrammer efter Visualizer.)

En anden af ​​vores anmeldelser fandt en gennemsnitlig brugerbedømmelse på 3,5 ud af 5, hvilket er lidt lavere, men stadig ikke dårligt. Derudover viste det sig, at den gennemsnitlige indlæsningstid for GoDaddy-websteder var 0,45 sekunder, hvilket er et meget godt resultat. Generelt bruger mange mennesker GoDaddy og er tilfredse med deres oplevelse generelt.

Samtidig er det klart, at GoDaddy ikke er det rigtige valg for alle. På trods af sit omdømme er det faktisk langt fra den eneste tilgængelige webhost, der er tilgængelig. Der er faktisk udbydere til et lignende eller lavere prispunkt med bedre ratings og flere muligheder. GoDaddy tilbyder heller ikke så mange avancerede valg, så det passer muligvis ikke til dine behov, hvis du leder efter noget ud over grundlæggende hosting.

Vigtigst (til vores formål), der er andre virksomheder, der tilbyder en tjeneste, der er mere målrettet mod WordPress-brugere. GoDaddys WordPress-planer er en dejlig mulighed, men du bliver nødt til at gå et andet sted for at finde WordPress-specifik hosting, der ikke styres, f.eks..

I sidste ende er det vigtigt at være klar på to punkter. For det første kan GoDaddy være et solidt valg af hosting. Hvis du leder efter grundlæggende, overkommelig hosting, der er let at konfigurere og vedligeholde, er det værd at overveje. Samtidig bør det ikke være den eneste vært, du overvejer. Der er masser af GoDaddy-alternativer tilgængelige, hvoraf nogle tilbyder tjenester, der kan være bedre tilpasset dine særlige behov.

Fire fremragende GoDaddy-alternativer til hosting af WordPress-websteder

Så hvad andre hostingfirmaer klarer sig godt i sammenligning med GoDaddy? Baseret på de data, vi har samlet, og vores egne oplevelser, er her fire udbydere værd at overveje. For hver enkelt giver vi dig en oversigt over dens vigtigste funktioner og diskuterer, hvad det gør bedre end GoDaddy.

Før vi kommer i gang, er her et snapshot af, hvordan alle fire hostingudbydere (GoDaddy inkluderet) sammenligner:

Bedste GoDaddy-alternativer

Kom så far
SiteGround
Bluehost
Svinghjul
A2 Hosting

Bedømmelse (ud af 5)3,54.63.34.63.8
WordPress-specifik hosting tilgængeligLykkedesLykkedesAdministreret og ubemandetLykkedesAdministreret og ubemandet
Planerne starter kl. (Pr. Måned)$ 3,99$ 3,95$ 2,95$ 13$ 3,92
Antal understøttede websteder1-21-ubegrænset1-ubegrænset1-30+ 1-ubegrænset
Fremragende funktionerLav pris, god ydelseFremragende omdømme og støtteBudgetvenligt og ydeevne optimeretTop-notch WordPress optimeringForskellige muligheder og god ydelse

Dette er selvfølgelig bare et resume, så læs videre for at få flere oplysninger om vores GoDaddy-alternativer!

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround WordPress hosting.

Hvis du leder efter en let at bruge hosting-udbyder til lave omkostninger, skal SiteGround ikke overses. Det tilbyder rimelige startpriser samt en bred vifte af tjenester at vælge imellem. Du kan finde delt hosting, cloud-hosting, dedikerede servere og mere. Desuden tilbyder SiteGround styret WordPress-hosting på begyndere, det er anbefalet af platformen sig selv.

Nøglefunktioner

Den styrede WordPress-hostingplan:

 • Et-klik-WordPress-installation.
 • Automatiske opdateringer og sikkerhedskopier.
 • Gratis Cloudflare Content Delivery Network (CDN).
 • Kyndig WordPress support.

Prisfastsættelse

Hvis du ønsker administreret WordPress-hosting til et lille til mellemstort websted, betaler du $ 3,95 pr. Måned. Flere sider og funktioner er tilgængelige på højere niveauer.

SiteGround vs GoDaddy

Disse to hostingudbydere sørger for en interessant sammenligning, fordi de er meget ens. Deres WordPress-planer er lave priser og tilbyder en masse af de samme funktioner. Du får automatiske sikkerhedskopieringer og opdateringer med både let WordPress-installation, hastighedsoptimering og endda hjælp med at oprette et iscenesættelsessted til testformål.

Så hvorfor vælge SiteGround frem for GoDaddy, når begge planer inkluderer så mange af de samme muligheder? I dette tilfælde kommer grunden til at gå med et af vores GoDaddy-alternativer ned på vurderinger og pålidelighed.

Selvom GoDaddy-brugere er temmelig tilfredse med deres service, rangerer SiteGround konsekvent helt i toppen. Vores nylige undersøgelse fandt, at SiteGround havde en gennemsnitlig brugerbedømmelse på 4,6 ud af 5, sammenlignet med GoDaddy’s 3.5. Brugere fandt også, at SiteGround’s support var overlegen (bedømt til 4,45 / 5 for deres WordPress-dygtighed), og 93% ville vælge at udvide deres abonnement, når det var op (i modsætning til 78% af GoDaddy-kunder).

Så hvis du leder efter noget, der ligner GoDaddy’s service, men er villig til at betale lidt ekstra for at sikre solid støtte og en fremragende samlet oplevelse, kan du prøve prøve SiteGround.

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

Bluehost kan være et godt alternativ til GoDaddy, hvis du leder efter en pålidelig mulighed. De tilbyder god ydelse og er sandsynligvis den mest budgetvenlige mulighed her. Hvis det ikke er nok, får du også et gratis domænenavn inkluderet. Vi vil også gerne nævne, at Bluehost er den første anbefaling fra WordPress.org, alt takket være det begyndervenlige brugerpanel og sikker backend.

Nøglefunktioner

 • Et gratis domænenavn for det første år og SSL
 • Årets næst mest populære WordPress-hosting
 • Robust support fra WordPress-eksperter
 • 30 dage uden spørgsmål pengene-tilbage-garanti

Prisfastsættelse

Bluehosts hosting-plan starter ved $ 2,95 pr. Måned, men for at modtage denne lave pris skal du vælge en 36-måneders plan lige foran..

Bluehost vs GoDaddy

Både Bluehost og GoDaddy har næsten nøjagtigt de samme funktioner. Det er præstation og support, der gør førstnævnte bedre. Bluehost tilbyder 100% oppetid, hvilket i øvrigt er 99,69% for GoDaddy (som testet af vores oppetidsmonitor).

Bluehost er en begynderorienteret WordPress-hosting, dvs. deres brugerpanel er lettere at bruge. Bluehost besejrer også GoDaddy, når det kommer til kundesupport. Chat support kan fås hurtigere adgang med Bluehost. Det hurtige og venlige supportpersonale sikrer, at problemet løses så hurtigt som muligt.

Generelt vil vi sige, at Bluehost er en bedre webhost og et fremragende alternativ til GoDaddy. Det tilbyder et nyttigt værktøjssæt og kraftfuld ydelse i dens hostingpakker.

3. Svinghjul (getflywheel.com)

Svinghjul WordPress hosting.

Både GoDaddy og SiteGround tilbyder solid hosting, der dækker det grundlæggende. Hvad nu, hvis du leder efter noget lidt mere robust? Gå ind på svinghjulet – et andet af vores GoDaddy-alternativer. Dette WordPress-specifikke hostingfirma fokuserer på at levere førsteklasses administreret hosting. Det har begge dele enkelt- og flersideplaner, samt en række nyttige funktioner.

Nøglefunktioner

 • Gratis migrationer og WordPress-installation
 • VPS-server-hosting
 • SSL-certifikat inkluderet, samt et iscenesættelsessted (på alt undtagen startplanen)
 • En specielt designet brugergrænseflade til styring af dit websted

Prisfastsættelse

Hvis der betales årligt, starter Flywheels plan for én side kl $ 13 per måned, med tre højere lag, der tilbyder yderligere funktioner. Du kan også tilmelde dig en bulkplan, der starter ved ti installationer for $ 96 pr. Måned.

Svinghjul mod GoDaddy

Når du vælger nogen form for tjenesteudbyder, er der noget, der skal siges til specialisering. GoDaddy kaster et bredt net og begyndte for nylig at tilbyde planer, der er skræddersyet til WordPress-brugere. Svinghjul er derimod udelukkende fokuseret på administreret WordPress-hosting.

Dette betyder, at med svinghjul får du adgang til top-tier-optimering for platformen. Derudover er det nemt at få hjælp til WordPress-specifikke spørgsmål og spørgsmål. Svinghjul fik også en høj rating med hensyn til WordPress-optimering i vores seneste undersøgelse – 4.9 / 5.

Det er også værd at bemærke, at svinghjul er et særligt godt valg, hvis du er en designer eller udvikler (eller ønsker at blive en). Multisiteplanerne passer perfekt til denne applikation, og du får adgang til nyttige funktioner, f.eks en hvid etiketindstilling og forskellige værktøjer til at strømline din arbejdsgang.

Generelt har vi fundet, at svinghjul tilbyder en administreret service af høj kvalitet. Det er en fantastisk mulighed, hvis du er en designer eller en websideejer, der leder efter GoDaddy-alternativer, der er ekstremt godt optimeret til WordPress.

4. A2 Hosting (www.a2hosting.com)

A2 Hosting WordPress hosting.

Indtil videre har vi undersøgt GoDaddy-alternativer med fokus på administreret WordPress-hosting. A2 Hosting tilbyder dog både delte og administrerede hostingplaner for WordPress-brugere. De delte planer giver en overraskende mængde ressourcer, og du kan få ubegrænsede websteder for så lave som $ 3,92 pr. Måned. Den administrerede hosting er på en dyr ende ($ 12,97), men du får fremragende ydelse og en masse ekstra til det.

Nøglefunktioner

Delt WordPress-hosting:

 • Ubegrænset lagerplads og overførsler.
 • Ubegrænset websteder og databaser på alle undtagen startplanen.
 • Gratis SSL-certifikat.

Administreret WordPress-hosting:

Prisfastsættelse

De delte WordPress-planer hos A2 Hosting starter ved $ 3,92 pr. Måned for et sted, eller $ 4,90 for ubegrænsede websteder. Administreret hosting på den anden side, begynder ved $ 12,97 pr. måned.

A2 Hosting vs GoDaddy

Administreret hosting er en god mulighed at have, men det er ikke rigtigt for alle. Du foretrækker muligvis at spare penge ved at administrere din hosting personligt, eller du vil måske bare have mere kontrol over din server. Uanset hvad, nogle gange er alt hvad du virkelig har brug for en grundlæggende ikke-administreret plan.

På samme tid ønsker du sandsynligvis ikke at ofre alle frynsegoder, der følger med en WordPress-specifik service. Dette er grunden til at A2 Hosting er et af de bedste GoDaddy-alternativer. Du kan vælge enten administreret eller ustyret hosting, plus du let kan skifte mening ned ad vejen uden at skifte udbydere.

Vores data viser, at brugere, der vælger A2 Hosting, er tilfredse med dets service i det store og hele. Samlet set fik den en bedømmelse på 3,8 / 5 i vores seneste hostingundersøgelse. Vores ydelsestest viste også en ladetid på 0,96 sekunder, hvilket er godt, plus platformens oppetid ifølge vores egne data ligger på 99,78% i løbet af de sidste 75 dage.

Sammenfattende tilbyder A2 Hosting hele pakken – forskellige typer WordPress-specifik hosting, rimelige priser og et solidt omdømme til at starte.

Konklusion

For at gentage, er der intet galt med GoDaddy. Mange af vores læsere bruger denne service og er tilfredse med den, og den giver fremragende ydelse. Det er dog en mellemleverandør, når det kommer til WordPress-specifik hosting. Hvis du leder efter en mere robust service, bedre support eller en bredere vifte af funktioner, kan et af GoDaddy-alternativene, vi har diskuteret, være en bedre pasform.

Før vi aftaler med en hostingudbyder, anbefaler vi at tjekke ud:

SiteGround:

Grundlæggende den samme pris som GoDaddy med et meget ens funktionssæt, men kan prale med ekstremt høj brugervurderinger og kvalitetssupport.

svinghjul:

Tilbyder robust administreret hosting, der er rettet mod designere og agenturer, og giver top-notch WordPress-optimering.

A2 Hosting:

Tilbyder både administreret og ustyret WordPress-hosting og har god ydelse.

Bluehost:

Billigere GoDaddy-alternativ med et bedre supportteam, WordPress-specifikke værktøjer og højere oppetid.

I slutningen af ​​dagen går vores afstemning til SiteGround som det øverste samlede GoDaddy-alternativ.

Hvad er din oplevelse med GoDaddy? Vil din anbefale det til andre brugere? Del dine oplevelser med os i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map