Hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot 2020-ban

Hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot 2020-ban

Hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot 2020-ban
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ha valaha is kíváncsi voltál hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot akkor a megfelelő helyen vagy. Ez a részletes útmutató minden lényeges lépésen megy keresztül az üres képernyőtől az élénk blogig, amelyet elolvasnak. Mindent elmondunk anélkül, hogy ütéseket húznánk! ��


Nem számít, ha üzleti célra szánt blogot, személyes projektet, aranyos Instagram kölyökkutyáját vagy bármi mást szeretne, ez az útmutató az Ön számára szól. És ami a legjobb: a gyakorlati munka csak kb. 30 percet vesz igénybe (plusz az útmutató elolvasásához szükséges idő, duh!). Őszintén szólva, meg fog lepődni, mennyire egyszerű a sikeres blog elindítása. ��

Miután elolvasta ezt, pontosan tudja, milyen lépéseket kell tennie – mire összpontosíthat a legjobban, mit figyelmen kívül hagyhat, és milyen lépéseket kell tenni annak érdekében, hogy új blogod felszálljon és vonzza az olvasókat.

Hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot?

De először: miért figyeljen ránk, ha meg akarja tanulni, hogyan kell elindítani egy sikeres blogot? ��

Néhány évvel ezelőtt a pontos cipőben voltunk. Tudtuk, hogy sikeres blogot szeretnénk indítani, nagyszerű ötletünk volt arról, hogy mi szeretnénk blogolni, de nem volt minden kényelmesen felsorolt ​​dominó darab. És bocsáss meg nekem, hogy mondtam "mi" egész idő alatt, de csak az, hogy ez a blog csoportos erőfeszítés, amelynél egynél több ember van a csapatban.

Kísérleteken és hibákon keresztül képesek voltunk arra, hogy blogunkat havonta több mint 400 000 látogatóra és 20 000 dolláros bevételre növekedjünk.

Hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot: statisztikánk

Ma meg akarjuk mutatni, hogyan kell a hasonló eredmények elérése érdekében dolgozni, és hogyan kell megismételni stratégiáinkat és taktikáinkat, amikor saját blogot készítünk.. Ez az útmutató összefoglalja ~ 7 éves tapasztalatunkat egy blog felépítésében és terjesztésében.

Végezzük el ezt a dolgot!

Hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot – áttekintés

Így történik egy lépésről lépésre egy blog létrehozása:

Inkább olvasson egy PDF-t? Töltse le a teljes útmutatót itt:
������

��

1. fejezet: A blog eldöntése

��

2. fejezet: A legjobb blogplatform kiválasztása

��

3. fejezet: Domain név beállítása, tárhely & WordPress

��

4. fejezet: A szükséges WordPress-bővítmények

��

5. fejezet: Az alapvető beállítások, amelyek minden bloghoz szükségesek

��

6. fejezet: Blog honlap és egyéb alapvető blog oldalak

��

7. fejezet: Blogtartalmi ötletek kidolgozása, amelyeket az emberek nem hagyhatnak figyelmen kívül

✍️

8. fejezet: Blogbejegyzés írása – lépésről lépésre

��

9. fejezet: WordPress SEO – Hol kezdjem

��️

10. fejezet: Hogyan reklámozhatod blogod

��

11. fejezet: Hogyan lehet pénzt keresni a blogoddal

��

Extra fejezet: A legjobb blogszerzési eszközök és útmutatók

Most, mielőtt elkezdenénk, foglalkoznom kell néhány olyan általános kifogással és kérdéssel, amelyek a legtöbb embernél felmerülnek a sikeres blog elindításával kapcsolatban:

GYIK a blogokról

Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan embert, akik egy blog elindításáról gondolnak:

Meg tudom-e csinálni egyedül mindenki segítség nélkül?

Igen.

Valójában nincs itt sok más mondani … tényleg megtanulhatja, hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot, majd ezt a tudást saját maga is végrehajthatja. Ráadásul a végső hatás nem feltétlenül lesz rosszabb, mint ha profi tervezője vagy fejlesztője lenne a bérszámfejtésen. Az eszközök sokat fejlődtek az évek során – nagyon felhasználóbarát és manapság könnyen megfogható.

Mire van szükségem az induláshoz? Tudnom kell, hogyan kell kódolni?

Szüksége van egy számítógépre és egy ököl dollárra. Az összes többi opcionális.

Nincs szükség kódolási ismeretekre, nincs web-tulajdonos-tapasztalat, nincs tervezési készség vagy semmi.

Ennek oka az, hogy a fent említettem – manapság egyszerűen funkcionálisabb és könnyebben használható eszközök állnak rendelkezésünkre..

Röviden: Íme a blog indításának lépései (a következő fejezetekben részletesebben tárgyaljuk őket):

 1. Iratkozzon fel a blog tárhelyére (a Bluehost * -ot ajánljuk).
 2. Válasszon domainnevet a blogjához.
 3. Töltse ki a blog tárhely regisztrációját.
 4. Jelölje be a jelölőnégyzetet a WordPress automatikus telepítéséhez.
 5. Jelentkezzen be, és írja meg első blogbejegyzését.

* Ha készen áll a host megvásárlására, feltétlenül használja a fenti linket a Bluehost számára. Ez azonban egy kapcsolt link (ami azt jelenti, hogy kis jutalékot kapunk), emellett 2,95 és 3,95 dollár árengedményt kínál Önnek. Nem kapja meg ezt az árengedményt, ha a Bluehost webhelyen más módon látogatja meg a fenti linket.

Készíthetek ingyenes blogot??

Egyszóval, igen. De ez nem a legjobb út.

Noha vannak olyan blogplatformok, amelyek lehetővé teszik, hogy teljesen blogot készítsen ingyenesen, ezek számos korlátozást tartalmaznak:

Beragadt a platform aldomainjébe, és díjfizetés nélkül nem tudja megszerezni a saját domain nevét.

Gyakran nem szabad sokat tenni a testreszabás vagy az új szolgáltatások telepítése terén.

A blog bevételszerzési lehetőségei korlátozottak – nem minden platform engedélyezi a termékek eladását, vagy más emberek dolgainak reklámozását hirdetések révén.

Kényszeríthető arra, hogy a platform saját hirdetéseit üzemeltesse a webhelyén.

A nap végén, ha inkább egy szerény díjat fizet ki, megteheti a fenti kérdéseket, és saját maga létrehozhat egy teljesen működőképes blogot..

Az emberek szerint a blogolás halott. Jól vannak??

"A blog nem működik" ez az, amit az emberek már évek óta mondanak. Nehéz még pontosan meghatározni, amikor a kifejezés először jelent meg.

Számos feltételezett gyilkos volt a blogolásban. Először a közösségi média, a Twitter és a Facebook, majd a YouTube, az élő streaming szolgáltatások voltak, és ki tudja még mi.

De!

Az adatok másképp szólnak.

A nyers adatoknak van egy előnye, nem vesznek részt oldalán.

Hadd mutassam meg neked két dolgot:

 1. A WordPress.com szerint, több mint 409 millió ember havonta több mint 20 milliárd blogoldalt tekint meg. Ráadásul a felhasználók havonta közel 70 millió új hozzászólást és közel 77 millió új hozzászólást hoznak létre.
 2. A WordPress – kétségtelenül a legnagyobb blog és weboldalmotor mindegyiké – most az összes webhely több mint 35% -át birtokolja. Ez megint minden honlapok.

Tehát nem. A blog nem messze van.

Miután megtanultam, hogyan kell elindítani egy blogot, átalakíthatom azt a blogot vállalkozássá és pénzt kereshetek belőle?

Természetesen.

Csak nézd meg, mit tettünk itt azzal a bloggal.

Amikor elkezdtük, a blog érthető módon 0 dollárt keresett. De ~ 3 éven belül havonta ~ 20 000 dollár bevételre növekedett.

Hogyan lehet pontosan pénzt keresni és hogyan sikerült ezt elérni? Később ezt fogjuk elérni. De mondjuk csak azt, hogy ehhez a szinthez való bejutáshoz szükségünk volt néhány próbára és hibára. Megpróbáljuk mindent leforgasztani ebben az útmutatóban, és strukturált, szisztematikus megközelítést mutatunk be Önnek.

További beszéd nélkül … a saját blog elindításának első lépése? Ez egy téma megválasztása lenne:

1. fejezet: A blog eldöntése

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector