45 dolog, amelyet szeretnék tudni egy blog elindítása előtt: Hogyan lehet ingyenesen elindítani egy blogot 2020-ban és 400 000 látogatást elérni havonta, mint mi

45 dolog, amelyet szeretnék tudni egy blog elindítása előtt: Hogyan lehet ingyenesen elindítani egy blogot 2020-ban és 400 000 látogatást elérni havonta, mint mi

45 dolog, amelyet szeretnék tudni egy blog elindítása előtt: Hogyan lehet ingyenesen elindítani egy blogot 2020-ban és 400 000 látogatást elérni havonta, mint mi
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A blog első indítása elképesztő, mégis félelmetes élmény.


Arra gondolva, hogy az emberek valójában olvastam – sőt meg is osztják – valamit, amit írt. Ez ellentétben bármilyen más érzéssel, amelyet leírni tudok.

De nem minden szivárvány és pillangó. A blog elindítása nehéz munka, és nagyon sok buktató van az út mentén. Különösen, ha ez az első alkalom.

Valójában annyi buktató, hogy felállítottuk a teljes listáját 45 dolgot szeretnénk, ha tudnánk, mielőtt elkezdenénk az első blogjainkat. Ilyen módon nem kell ezeket a hibákat önállóan elkövetnie!

De kik azok? "mi" pontosan, igaz? Nos, ez a bejegyzés csoportos erőfeszítés. Három blogger foglalkozik, és megosztja a legjobb tanácsokat a blog elindításával kapcsolatban, nemcsak hogy, hanem arról is, hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot és pénzt keresni belőle. ��

Tehát fogj egy kávét, és készülj kényelmesen, áttekintjük mindazt, amit az elmúlt 8 év alatt megtanultunk. Élvezd!

mielőtt elkezdené a blogot

De mielőtt elkezdenénk; Ha érdekli egy teljes, nem visszatartó útmutatás a blog létrehozásáról, akkor ezt megkapjuk az Ön számára. Ez egy teljes áttekintés semmiből egy élő blogba, amely optimalizált, biztonságos és készen áll az olvasók fogadására. Az útmutatót annak a blognak a növekedésével kapcsolatos tapasztalataink alapján írtuk, amely jelenleg több mint 400 000 havi olvasót foglalkoztat. És 100% -ban ingyenes. Kattints ide.

Contents

Hogyan indítsunk el egy blogot 8 lépésben

Oké, tehát amikor a dolgok technikai oldaláról van szó, a blog elindítása valójában egyszerű. Csak annyit teszel:

 1. Keressen egy szép blog domain nevet, és regisztrálja.
 2. Válasszon egy blogplatformot kezdőknek – valószínűleg a WordPress-t.
 3. Iratkozzon fel egy webhely-tárhely-fiókra – a Bluehost az, amelyet mi a legjobb helynek ajánlunk a blog elindításához.
 4. Telepítse a WordPress programot.
 5. Válasszon egy Blogging WordPress témát.
 6. Telepítsen egy kötelező WordPress-bővítményt a blogokhoz.
 7. Testreszabhatja webhelyét, és finomítsa a blogbeállításokat.
 8. Írja le és tegye közzé első blogbejegyzését.

Bár valószínűleg még korai lenni a host megvásárlásában, ha készen áll rá, győződjön meg arról, hogy a fenti linket használja a Bluehost számára. Ez azonban egy kapcsolt link (ami azt jelenti, hogy kis jutalékot kapunk), emellett 2,95 és 3,95 dollár árengedményt kínál Önnek. Nem kapja meg ezt az árengedményt, ha a Bluehost webhelyen más módon látogatja meg a fenti linket.

Ezeknek a lépéseknek a végrehajtása – bár soknak tűnhetnek – meglehetősen triviális, mivel az út közben kézzel tartasz; először a tárhely szolgáltatója, majd maga a WordPress műszerfal.

Tehát ahelyett, hogy beszéltünk azokról a dolgokról, amelyekről a legtöbb ember kitalál egyedül, úgy döntöttünk, hogy egy blog indításakor a kihívásokkal teli dolgokra összpontosítunk. Mindent lefedünk, az írástól a SEO-ig, a képek tervezéséig, a marketingig, az eszközökhöz, a biztonságig és még sok minden másig.

45 dolog, amit tudnia kell a blog elindítása előtt …

Először is, mivel ez valószínűleg a legfontosabb darab sok blogkarrierben, beszéljünk a SEO-ról!

Pontosabban, beszéljünk arról, hogy a SEO valójában mennyire egyszerű, és milyen gyakori hibákat követnek el az emberek a blog indításakor. Először halljuk meg Billtől:

Bill Widmer a blog létrehozásáról
Bill Widmer
Tartalmi marketing és SEO tanácsadó. 2500 000 szavas tapasztalattal rendelkezik a tartalom közzétételében.

1. A SEO segítségével havonta több tízezer látogatót vonzhat

A SEO, vagy a keresőmotor optimalizálása a tartalom optimalizálásának művészete annak érdekében, hogy bizonyos kulcsszavakat rangsoroljon a keresési eredményekben, mint például a Google.

A SEO egy esernyő, amely magában foglalja a kulcsszó-kutatást, a linkek kiépítését (a webhelyére mutató linkek megszerzésének más webhelyekrõl a keresési rangsor javítása érdekében; erről egy jó útmutató), és rengeteg egyéb művelet szükséges a legjobb teljesítmény eléréséhez.

De erről bővebben ebben az útmutatóban később. Jelenleg, bár félelmetesnek tűnhet, valójában egy egyszerű folyamat, amelyet figyelembe kell venni egy blog indításakor. Így működik:

I. Keressen kulcsszavakat meglehetősen alacsony rangú nehézségekkel a fülke körül.

Használhat olyan szerszámot, mint a Ahrefs, Moz, vagy SEMrush a kulcsszókeresési mennyiség és nehézség megtekintéséhez. Így néz ki az Ahrefs használata kulcsszó-kutatáshoz:

Ahrefs használata kulcsszó kutatáshoz egy blog indításakor

II. Készítsen olyan tartalmat, amely a legmegfelelőbb az interneten a választott téma és kulcsszó szempontjából.

Két lépés van itt:

Először válassza ki azokat a kulcsszavakat, amelyeket megcélozni szeretne egy blog indításakor. De ne csak találd ki. Ez mélyebbre megy.

Csak azokat a kulcsszavakat kell kiválasztania, amelyek egyaránt népszerűek az emberek körében, és azokat, amelyek szintén képesek rangsorolni. Különböző nehézségek vannak a kulcsszavakkal, és néhányuk sajnos meghaladja azt, amit megcélozhat az első pár év blogolásánál.

Itt van egy útmutató a kulcsszó-kutatáshoz készen áll a WordPress webhelyekre.

Oké, tehát ez az első lépés. A második lépés az, hogy tartalmat hozzon létre ezeknek a kulcsszavaknak (vagy inkább azokról).

Nézze meg a Google-ot, hogy megnézze, mi rangsorolja a top 10 eredményt, majd mindent megtesz annak érdekében, hogy jobb hozzászólást nyújtson. Ez jobb képeket, mélyebb magyarázatokat, több erőforráshoz való hivatkozást vagy a fentiek együttesét jelentheti.

III. Töltsön el annyi időt a tartalom népszerűsítésére, mint ahogyan azt létrehozta. Talán több.

Ez nem csak azt jelenti, hogy megosztjuk a közösségi médiában. Meg kellene tennie e-mail tájékoztatás a befolyásolókat, vendég blogbejegyzéseket írhat (néhány stratégia), és fontolóra veszi a fizetett promóciókat is, például a Facebook hirdetéseket vagy Quuu Promote.

Íme egy példa Quuu ROI-jának az elköltött 10 dollárra:

Quuu-elősegítése

És ez egy nagyon kicsi niche-hez – a lakókocsihoz és a lakókocsihoz. Nagyobb résekkel, mint bármilyen üzleti, marketing vagy utazási formában, így hatásosabb.

Ja, és ha találkozik vele, nagyon ajánlom a white hat SEO-t (érvényes taktika a Google szolgáltatási feltételeinek megfelelően) a fekete kalap SEO-nál (olyan taktika, amely működik, de ellentétes a Google irányelveivel, és büntetheti az Ön webhelyét)..

Most természetesen sokkal több van a SEO-n, mint amit 250 szóval tudok magyarázni. De ez megadja az alapokat, amelyek valójában nem nehéz.

További hajlítás érdekében itt található egy praktikus SEO útmutató Alextől. Ez mélyreható és végigvezeti a SEO stratégia kidolgozásának és végrehajtásának minden fontos szakaszát, ami nagyon fontos a blog indításakor.

2. Hozzon létre linkeket a rangsor növeléséhez

A linképítést közvetlenül a SEO után helyezem el, mert valójában csak a SEO kiterjesztése. A webhelyre mutató linkek vannak a Google egyik legerősebb mutatója egy webhely magasabb rangsorolására.

Nagyon sok munka, de nem feltétlenül nehéz vagy bonyolult. Csak hálózatépítés, szoros kapcsolatok kiépítése és a tartalom azon embereknek történő megcélzása kérdése, akik linkeket tudnak biztosítani.

Itt található egy gyors és piszkos áttekintés az épület összekapcsolásáról:

Először is magas színvonalú tartalomra van szüksége. Senki sem fog hivatkozni a szemétre, és nem számít, ha csak blogot indít, vagy már egy ideje.

Brian Dean valójában azt ajánlja, hogy tartalmat hozzon létre kifejezetten azok számára, akiktől linkeket szeretne, ahelyett, hogy először a kulcsszavakra összpontosítana. Nekem működött.

Miután minőségi tartalommal rendelkezik, vegye fel a kapcsolatot bárkivel, akihez a cikkben hivatkozott. Ezek az emberek a legvalószínűbb, hogy megosszák és összekapcsolják vele, mivel érdekli őket.

(Tipp: Minél jobban néz ki az embereket, annál nagyobb az esélyük, hogy kapcsolatba lépnek veled.)

Például egy e-mailt küldtem az összes 30 év feletti embernek, akik hozzájárultak a blogom utolsó hozzászólásához:

Az új e-mail hirdetése e-mailen keresztül

Ha automatizálni kívánja ezt a folyamatot, használhat egy e-mail tájékoztató eszközt, például MailShake.

Ugyanakkor ez nem az egyetlen módja a linkek elérésének.

Rengeteg más backlink-készítési módszer használható, például az erőforrás-oldal létrehozása, a megszakadt hivatkozás-készítés és linkek megszerzése az emberek, akik körbeszerzést írtak..

A blog indításakor a linkek kiépítésének részletesebb áttekintése érdekében nézze meg Ryan Stewart stratégiái a bloggerek számára.

3. Menjen a minőség felett, a mennyiség felett (a legtöbb ember alábecsülte a blogok ingyenes indítását)

Ez egy lecke, amelyet megtanultam a SEO kutatásában, és általában a blog létrehozásában. A blogbejegyzéseknél a minőség mindig meghaladja a mennyiséget.

Napi vagy akár heti hozzászólások kiiktatására egyszerűen nincs szükség. Ha jól csinálsz dolgokat, akkor elég egy havi egyszer. Ez teljes hónapot igényel a promócióra.

A Google némi érdemet adott a friss tartalommal rendelkező webhelyeknek.

Aztán a webhelyek elkezdték ezzel visszaélni, és napi tucat szörnyű cikket nyomtattak ki. Egy kicsit működött, de a Google letette a tiltókalapácsot. Most ezek a helyek kihaltak.

Különben is, inkább tíz OK bejegyzésed lenne a blogodban, vagy két igazán nagyszerű üzenet? Inkább a két nagyszerű lenne. Különösen azért, mert mivel ezek a kiváló minőségű cikkek összekapcsolják a linkeket, nagyobb tekintélyük van és növelik a belső linkek értékét (amiről a következőről beszélek).

Ha meg akarja tanulni, hogyan lehet igazán csodálatos tartalmat létrehozni, olvassa el ezt az útmutatót.

4. Használjon belső hivatkozást, hogy segítse a Google-t (és az embereket) navigálni az Ön webhelyén

A belső linkek különösen fontosak egy blog indításakor. Ezek egyszerűen csak linkeket mutatnak a webhely egyik oldaláról a másik oldalra. (Ahol a külső hivatkozás a webhely egyik oldaláról egy másik személy webhelyére mutató link).

A belső linkelés fontos a SEO számára, de az is fontos, hogy segítsen az olvasóknak megkerülni az Ön blogját. Ez egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy az új olvasók a régi tartalmakat olvassák el.

Plusz, ha van egy olyan blogbejegyzése, amely magas rangú a keresőmotorokban, és rengeteg linket kapott, az adott oldal bármely más belső linkje javítja az oldalak rangsorolását..

Íme egy kép, amely megmagyarázza ezt:

A blog elindításakor ne felejtse el a belső összekapcsolódás fontosságát

Remélem, ez segít megérteni azt. További információkért Andy Crestodina, az Orbit Media Studios írta kiváló útmutató a belső összeköttetéshez. Olvassa el, ha többet szeretne megtudni.

5. Vendég blog a nagyobb forgalom, a jobb SEO és a márka ismertsége érdekében

A vendég blogolás stratégia a linkek és a webhely forgalmának elérésére. Alapvetően egy másik tekintélyes blog forgalmát kölcsönzte (lopja?).

Valószínűleg ezt már látta vagy hallotta. Így működik:

Először meg kell találnia egy olyan blogot, amelyhez szeretne írni. (Ha egy ideje már blogolunk, akkor valószínűleg már gondolkodunk rajta.) Keresse meg azokat az embereket, akik iparági vezetők az Ön niche-jében vagy egy nagyon kapcsolódó niche-ben.

Például tartalommarketing vagyok. Tehát olvastam a tartalommarketingről szóló blogokat, például Tartalommarketing Intézet, akinek több mint 100 000 e-mail előfizetője van és 85 domain domain Authority (DA) van.

(Megjegyzés: A domain jogosultság egy 1-100-as skálán jelenik meg, amely megmutatja, mennyire tekintélyes a webhely. Ez a link-profilon, koron és más tényezőkön alapszik. A magasabb minél jobb, mert nagyobb SEO lendületet ad. .)

Be szeretnék írni egy bejegyzést a blogjukba, hogy növeljem márkám ismertségét. Olyan ez, mint egy becsületjelvény, és szinte – és segítené az ügyfelek fölszállását azáltal, hogy odautazom, mivel az iparágban ilyen jól ismert..

Ehhez felvettem a kapcsolatot a hálózatommal, hogy megnézhessék, van-e valaki kapcsolatba velük egy szerkesztővel. Kiderült, hogy megtettek! Ez bejött. Itt van az én hozzászólásom:

A blogbejegyzés formázása

A vonzó blogbejegyzésekről valójában a formázásról később, ebben az útmutatóban fogunk beszélni. De egyelőre …

Mi van, ha nincs hálózata a blog indításakor? Mi lenne, ha csak a semmiből indulna?

Jó barátom, Aaron Orendorff erről a pontos problémáról beszél interjúja a Rebel Growth podcaston. Érdemes meghallgatni!

6. Használja a közösségi médiát az átalakító forgalom ezreinek vezetésére

A közösségi média és a blogolás két borsó a hüvelyben. Nem lehet igazán a másik nélkül.

Nincs semmi frusztrálóbb, amikor megpróbálja megtanulni, hogyan lehet blogot létrehozni, és négy órát tölt a blogbejegyzés írásával, csak hogy nulla elkötelezettség legyen. Nincs hozzászólás, nincs megosztás és az egyik olyan, mint a nagymama.

Ennek oka az, hogy a legtöbb ember a szociális média rosszul működik. Közzétételi platformként használják, ahol csak kihúzzák blogbejegyzéseiket. A közösségi média nem RSS-hírcsatorna!

Szóval, hogyan használja helyesen a közösségi médiát??

Hálózatépítéssel és társadalmi státusszal. (Meg fogja észrevenni, hogy a blogolásban szinte minden a hálózatépítés körül forog.)

Hadd mondjak egy tökéletes példát: Van egy Facebook oldalom a lakóautó utazási blogomhoz. Szinte minden, amit feladok, kevesebb, mint 5 kedvelés, nincs hozzászólás és megosztás. De aztán megvalósítottam ezt az egyszerű stratégiát …

Készítettem egy jó minőségű bejegyzését, amelyben több mint 30 másik RVers vett részt – közülük sokan maguknak a szociális médiakövetőinek vannak.

Aztán írtam egy Facebook-bejegyzést, és mindet megcímkéztem benne.

Nézd meg ezt az elkötelezettséget:

Mint láthatja, 1840 embert szerveztek organikusan, 11 részvény és 21 kedveléssel. (Megjegyzés: A 769 fizetett eredmény egy 5 dolláros tesztből származik, amelyet csak azért költöttem, hogy megnézem, mennyire jól fizetett promóció. Erről később beszélek.)

Facebook elkötelezettség egy új blogban

De jobb lesz. A linket egy releváns niche-csoportba is feltettem. Ez a bejegyzés több mint 56 szeretettel, 10 hozzászólással érkezett, és közel 600 forgalmat vonzott a blogunkba!

És mindezt egy új, 100-nál kevesebb kedvelő Facebook-oldalra.

Tanulság? A társadalmi elkötelezettség érdekében vegyen részt más társadalmi emberekkel. Címkézzen meg mindenkit, legyen jelen a Facebook csoportokban és szilárd kapcsolatokat építsen ki. Ilyen módon még a blog elindításakor is sok érdeklődést lehet elérni.

Profi tipp: Miközben nem kellene mindent automatizál a közösségi médiában (mivel az emberek meg tudják mondani), az automatizálás segítségével valós, elkötelezett követést készíthet. Használhat például egy olyan eszközt, mint a Keskeny kölcsönhatásba lépni a Twitter felhasználókkal, akik olyan témákról beszélnek, amelyek relevánsak a vonzani kívánt közönség számára. Vagy használjon olyan ingyenes szerszámot, mint a Újjáéled a régi posztot hogy további szemgolyókat szerezzen az archívum tartalmán.

7. Készítsen lenyűgöző képeket a megosztás, a linkek és az előfizetők számának növelése érdekében

A kiváló minőségű képek létrehozása nemcsak egyszerű, hanem megfizethető és gyors. És elengedhetetlen a mai rendkívül versenyképes világban.

Ha átnézi az iparág legfontosabb blogjait, használnak-e sok minõségi képet? Azt hiszem, mindketten tudjuk a választ.

A képek megkönnyítik az emberek olvassa el az Ön tartalmát, hosszabb ideig tartják az oldalon, és segítenek az olvasóknak megemészteni az Ön által megadott információkat..

Tehát hogyan hozhat létre félelmetes képeket??

Itt található az összes szükséges eszköz:

 • Canva – Tervező eszköz nem tervezők számára. Ingyenes, néhány fizetett ikonnal. Van egy 10 dolláros havi verziója, hozzáadott funkciókkal, például az azonnali kép átméretezésével.
 • Relay That – Csodálatos képkészítő eszköz, amely képeket készít az Ön számára! A Canvával ellentétben nem is kell saját maga megterveznie. Mindent megszerezhet egy gombnyomással. Ingyenes verziót kaphat, vagy havonta 16 dollárt fizethet az alapcsomagért.
 • Unsplash – Ingyenes, kiváló minőségű stock fotók könyvtára.
 • MyStock Photos – Hasonló az Unsplash-hez, még több fotóval.
 • Iconfinder – Kiváló minőségű ikonok beszerzése mindössze egy-két dollárért.

Profi tipp: Táblázatok és grafikonok hozzáadása ha releváns. Az adatok vizuális látása elősegíti az olvasók gyors feldolgozását, és nagyon szépnek tűnik egy bejegyzésben.

További információ a nagyszerű képek tervezéséről: ez az útmutató (a képek létrehozása a semmiből) vagy ez (a szabad képek beszerzése és hozzáigazítása céljából).

8. Formázza meg blogbejegyzését, hogy szakértőnek tűnjön

Csakúgy, mint a gyönyörű képek, az olvasó oldalra fordulása és elkötelezettsége növekszik, úgy a jól megformázott darab is.

Nézzünk szembe a tényekkel: Az emberek már nem olvasnak mindent szóról szóra. Az átlagos internetes olvasó ma lecsúszik. Csak túl sok a tartalom és túl kevés az idő más dolgok elvégzéséhez.

Itt érkezik meg a formázás. A jól formázott bejegyzés megkönnyíti az olvasók számára, hogy bemásssák (megnézhessék, megéri-e a bejegyzés idejét), majd belemerüljenek, ha úgy érzik, hogy.

Tehát mi a formázás a blog indításakor??

Íme néhány mutató:

 • Ossza el a hosszú szöveget fejlécekkel és alfejekkel
 • A felsorolt ​​és számozott listákkal jelölje meg a legfontosabb információkat
 • Félkövér és dőlt betű szedve a fő pontokat (de ne használja egyszerre mindkettőt)
 • Adjon hozzá minőségi képeket (a hüvelykujjszabály szerint legalább 300 szónál használjon egyet)
 • Használjon rövid bekezdéseket (legfeljebb 3–5 sor) – ez elősegíti a lefutást és a mobilolvasást)

További információkért tekintse meg a WordPress formázásának teljes útmutatóját.

9. Használjon tartalomfrissítést 785% -kal több konverzióhoz

Biztos vagyok benne, hogy hallottál egy ólommágnesről. Alapvetően ez az, amit ingyenesen kínál a közönségnek e-mailért cserébe, például e-könyvet, ellenőrző listát vagy munkalapot.

A tartalom frissítése olyan, mint egy ólommágnes a szteroidokon. Egy adott blogbejegyzéshez készültek, és szorosan kapcsolódnak ehhez a bejegyzéshez.

Például a Formilla létrehozott egy blogbejegyzést "25 Ügyfélszolgálati forgatókönyv (és hogyan kezeljük őket)".

Ezen az oldalon van egy tartalomfrissítés, amely lehetővé teszi az útmutató letöltését PDF formátumban:

Példa egy tartalomfrissítési PDF-fájlra

Ez a frissítés számukra körülbelül 10% -kal átalakul – sokkal magasabb, mint egy tipikus ólomágnes. Csak annyit kellett tennie, hogy töltse le bejegyzésüket PDF formátumban, és felajánlja az olvasóknak. Könnyű borsó.

De ha valóban sikert szeretne látni, akkor további bónusz tartalmat kell kínálnia, mint például Brian Dean ellenőrzőlistája:

A tartalomfrissítések annyira jól működnek, mert úgy készültek, hogy segítsenek valakinek abban a pontos célkitűzésben, amelyet elértek az Ön oldalára.

Brian Dean tartalmi frissítése

Ha a Facebook hirdetésekről ír, a Facebook hirdetések tartalomfrissítése sokkal valószínűbb, hogy átalakul, mint az általános marketing kapcsán.

A tartalom frissítésének kulcsa az, hogy az első naptól kezdve felajánlja őket a blog indításakor. Ha további információt szeretne kapni a tartalomfrissítésekről a blogodban, nézd meg ez az útmutató.

10. Adjon felhívást az akciókra, hogy a legtöbbet hozza ki a közönségből

Súlyos hiba volt az, hogy nem ösztönöztem a cselekvésre ösztönzést (CTA) blogomban.

A CTA bármi, amellyel ügyfelei cselekedhetnek. Lehet, hogy feliratkozik egy hírlevélre, újabb blogbejegyzést olvas, vagy vásárol. A tartalom frissítése a CTA egyik példája.

Minden egyes bejegyzésednek – és különösen, ha első alkalommal indít egy blogot – rendelkeznie kell valamilyen CTA-val. Akár olyan egyszerű, mint egy megosztás vagy megjegyzés kérése, vagy olyan nagy, mint a vásárlás, minden bejegyzésnek eredménynek kell lennie.

Ha a bejegyzésed nem rendelkezik CTA-val, akkor elmarad a potenciális eladások, potenciális ügyfelek és a forgalom generálásának lehetőségeiről..

Nem azt mondom, hogy minden üzenetnek valamit eladnia kell. Csak annyit kell adnia az olvasójának "következő lépés".

Például, ha eddig élvezte ezt a bejegyzést, akkor gondoljon egy pillanatra, hogy megossza azt közönségével? Ez hívja fel, hogy tegyen lépéseket. Csak egy kattintás:

Igen, javítja elérhetőségünket. De az az is előnye, hogy hasznos tartalmat mutat be a közösségi média csatornáin. Az emberek úgy fognak látni téged, mint valaki, akihez jó információkra van szükségük.

11. Használj influencer marketingt a közönség tízszeresére

A befolyásoló marketing egy rendkívül alulértékelt taktika.

Láttam, hogy a befolyásolók hihetetlen eredményeket érnek el.

Például a RESCUE-nak volt természetes gyógymódja, amelyet elősegíteni akart. az tájékoztató kampány 133 millió közösségi média megjelenítést, több mint 6000 kattintást eredményeztek a kupon webhelyén, és Instagramuk 258% -kal növekedett.

Ők sem egyedül. Cégek százai látják hasonló sikert. Például a 30 teljes munkaidős személyzettel foglalkozó postaimban, az abban a poszterben lévő befolyásosok több száz látogatót vonzottak a webhelyemre.

Profi tipp: Használjon egy influencer adatbázis hogy befolyásolókat találjon szinte bármilyen résen, hogy segítsen a bejegyzésed hirdetésében – ez egy nagyszerű dolog, amelyet építhetsz, amikor blogot indítasz.

Szóval hogyan csinálták? Olvas ez a teljes útmutató az influencer marketinghez utána járni.

12. Mindig hálózatba lépjen. Mindig.

Minél tovább növekszik a hálózata, annál könnyebbé válik a munkájának népszerűsítése, és minél több lehetőség nyílik természetesen az utadra.

Kiváló példa: Szabadúszó írói pályafutásom januári múltban hatalmas fellendülést vett igénybe. Sikerült bejutnom a Laza csoport, amely az interneten a legismertebb marketingszakemberekből és írókból áll.

A jövedelmem szinte egy éjszaka megháromszorozódott. Olyan lehetőségeket adtak nekem, amiről soha nem álmodtam volna. Befolyásuk az ajtókba vezetett, és marketing szakértelemmel szinte tízszeresen voltak képesek hirdetni a hozzászólásaimat.

Amint ez megtörtént, a szemem nyitva volt. A hálózatépítés utógondolatból az egyik fő prioritásom közé került. Nagyon hiszem, hogy a megfelelő hálózattal bármi lehetséges.

Néhány gyors tipp a hálózat fejlesztéséhez:

 • Mindig keressen olyan lehetőségeket, amelyekkel segíteni tudsz az embereknek. Oszd meg más bloggerek tartalmát, kommentáld a blogbejegyzéseidet, kövesse őket a közösségi médiában, és küldjön linkeket és embereket az utakhoz.
 • Csatlakozzon az érdeklődését körülvevő csoportokhoz és fórumokhoz. Facebook-csoportokban vagyok a tartalommarketing, a SEO és a teljes munkaidős foglalkoztatás területén. Érdekesek, mindig találkozom új emberekkel és találkozom velük.
 • Vegyen részt online tanfolyamokon. Sokuknak vannak olyan magán közösségei, amelyekben részévé válhat. Ez sok hasonló gondolkodású ember számára nyitja meg az ajtót. Mindemellett megtanulhatja, amit a kurzus tanít.

Íme egy bejegyzés az egyik csoportba, ahol vagyok, és sokat tanított nekem, sőt két új ügyfelet adott nekem:

(Mellesleg rájöttem, hogy a Google még nem indexelte azokat a webhelyeket, amelyek vissza kapcsolódtak hozzám, és ezért nem kaptam jóváírást számukra. Ennek megkerülése érdekében elküldtem az URL-eket, amelyek a postámhoz kapcsolódtak nak nek A Google URL-feltérképezője.)

Ez a bejegyzés egy Facebook csoportban két új ügyfelet adott nekem

Az utolsó tipp: ne hagyja, hogy a kapcsolatok elhalványuljanak. Tegyen egy pontot arra, hogy havonta legalább egyszer vagy kétszer felkeresse az új hálózatát. Készítsen egy e-mailt egy hűvös cikkel, vagy jelöljön meg valami érdekes képet a közösségi médiában.

13. Készítsen e-mail listát a kezdetektől, és ne felejtsd el elküldeni nekik cuccokat

Idővel az e-mail listája lesz a legnagyobb forgalom – és értékesítés – forrása, ha helyesen kezeli.

Képzelje el ezt:

Felébredsz, izgatott a nap. Tetél egy fazék kávét. Amíg várakozik, amíg elkészül, bemegy az otthoni irodába, hogy ellenőrizze e-mailjét.

A tegnap este elküldött e-mail kampányból több mint 1000 dollár értékesítés van.

Ön megragad a kávét, és amíg iszik, írjon egy újabb e-mailt, amelyet az ütemezett időpontban küld ki. Akkor elmegy, és bármit megtesz, amit akar – a nap mindennapja elkészül.

Alapvetően az életed tipikus stock-fotó forgatókönyvévé válik. Mint ez:

Laptop kávéval

Néhány embernek igazán van ilyen jó. Ezt egy e-mail lista teszi lehetővé. Természetesen, miközben megtanulja, hogyan kell blogot készíteni, továbbra is blogbejegyzéseket kell írnia és vállalkozását vezetnie (kivéve, ha ezeket kibérelte), de a munkaterhelése jelentősen csökkenthető..

Az e-mail lista elkészítésének prioritásnak kell lennie egy blog elindításakor, és még az első blogbejegyzés elkészítése előtt. De ha nem volt, akkor az rendben van – tegye ma prioritássá.

 • Szerezzen egy e-mail marketing platformot, mint például MailChimp, SendinBlue vagy ConvertKit, ha még nem rendelkezik ilyennel. Azért használom a konvertálókészletet, mert könnyen használható és működik. (A szerkesztő megjegyzés: Itt található a saját jó alternatívák és költséghatékonyabb megoldások listája.)
 • Add hozzá a kilépési szándékot és a görgetést lehetővé tevő felbukkanó ablakokat, például Sumo. Itt kínálhatja tartalomfrissítését vagy vezető mágnesét.
 • Helyezzen be egy soron belüli opt-in nyomtatványt, például Brian Dean vagy Formilla. Ön felajánlhatja tartalomfrissítését, ólommágnesét, vagy egyszerűen megadhatja a felhasználóknak a feliratkozás lehetőségét.
 • Használjon olyan szerszámot, mint a LeadPages hogy erős nyitóoldalakat hozzon létre ajánlatainak.

Nézze meg a listaépítés mélyebb áttekintését ezek a cselekvési listát felépítő tippek.

14. Ragaszkodjon a jobb SEO és egy erősebb követői bázis témájához

Az egyik legnagyobb hiba, amelyet már korán elkövettem, és amelyet más bloggerek tesznek, az, hogy nem ragaszkodik hozzászólásaihoz.

Értem – az emberek sokszínűek. Mindannyiunknak több érdeke van. Lehet, hogy egy fotós, aki szintén szeret utazást és marketingt. De a blogodnak nem lesz haszna, ha mindhárom dologról beszél. Ez az oka annak:

 1. Nehéz lesz a megfelelő olvasóközönséget megtalálni. Hány embert ismersz, akik utazók, fotósok és marketingszakemberek? (Rendben lehet, hogy ez egy tisztességes méretű niche, de érted van.)
 2. A SEO nehezebb lesz. A Google kedveli azokat a webhelyeket, amelyek kizárólag egyetlen témára vonatkoznak, mert pontosan tudja, mi az a webhely.
 3. Nehezebb lesz a blog bevételszerzése. A pénz közvetlen, célzott forgalomból származik. Ha túl soványra terjeszti magát, akkor nem kapja meg a szükséges minőségi forgalmat.

Ha tényleg különféle dolgokról kell beszélnie, azt javaslom, hogy indítson egy teljesen különálló blogot. Ha nem talál tényleges rést a közönség számára, és még mindig nagyon erős hozzászólásokkal rendelkezik az egyes témákkal kapcsolatban, akkor csak nem érdemes.

15. A közönség segítségével válassza ki a témákat

A témák véletlenszerű kiválasztása annak alapján, hogy Ön szerint az olvasók mit szeretnének, nagyon hasonlít a lottón való játékra. Lehet, hogy nyersz, talán nem.

De mi van, ha hagyja, hogy a közönség elmondja neked, miről akar hallani? Ez garantált győzelem.

Néhány módon megtudhatja:

 • Forduljon hozzájuk a közösségi médiában vagy e-mailben, és csak kérdezzen!
 • Küldjön felmérést az e-mail listájára, vagy a segítségével Qualaroo.
 • Olvassa el azokat a megjegyzéseket, amelyeket az emberek a blogodban vagy a versenytárs blogjaiban hagytak.
 • Lépjen a fülke fülébe, és nézze meg, hogy mit kérdeznek az emberek.
 • Használat Buzzsumo hogy általános kérdéseket találjon a témája körül:

Buzzsumo - nagyszerű eszköz a blog elindításához

A Buzzsumo szempontjából remek dolog az, hogy ha egyszer ír egy cikket, amely egy általános kérdésre válaszol, akkor felkeresheti azt a fórumot, ahol megkérdezték, és hivatkozhat vissza a cikkhez. (Csak győződjön meg róla, hogy adjon további betekintést, és ne csak egy linket, különben tiltást fog kapni a legtöbb helyről.)

Tehát megkérdezni a közönséget nagyon könnyű. Még az utolsó három ötletet is megteheti, ha csak most kezdődik, és még nem rendelkezik közönséggel.

16. Ossza meg tartalmát valahol a közösségi médián kívül

A legtöbb ember általában az új blogcikkét a közösségi médiában teszi közzé, amikor az életbe lép, de aztán sehol máshol nem osztják meg. Ez egyike azoknak a hatalmas hibáknak, amelyeket az emberek elkövetnek, amikor reklámozzák hirdetéseiket.

Mi mást tudnál tenni? Már beszéltünk az e-mailek megismeréséről és a befolyásosakkal való együttműködésről. De még sok tennivaló van még!

Íme a legjobb hely az új blogbejegyzés megosztására:

I. Niche-hez kapcsolódó fórumok

Valószínűleg látta, hogy ez a 15. tipp után jön. A fórumok nagyszerű módja a hosszú távú forgalom megszerzésének, mivel (ha helyesen készítik el), bejegyzésed sokáig ott marad, és esetleg még megjelenik a keresési eredményekben.

A fórumokat a fórum keresése vagy a googling inurl: fórum segítségével keresheti meg + "your_keyword"

Hogyan lehet felhasználni a Google-t fülkék keresésére a résében?

Miután megtalálta a fórumot, tagságra kell válnia. Ez nem csak gyors, "lépjen be, és hagyjon egy linket" stratégia. Nagyon gyorsan megtiltják, ha ezt megteszi, így a blog indításakor nem fog semmi jót tenni.

Azt javaslom, hogy hagyjon legalább 20–30 nagy értékű megjegyzést az önpromóció előtt. (Nagy értékű, gondolkodást provokáló és segítőkész, nem csak "Remek írás!".)

Kristi Hines ad néhány nagyszerű tippet a fórum marketingjéről útmutatása a Hiveage-ről.

II. Quora

Quora egy olyan hely, ahol bárki kérdezhet. Bárki elmehet és hagyhat választ.

Keressen a Quora-ban az Ön által írt üzenetekkel kapcsolatos kérdésekre, írjon átgondolt választ, és linket mutatjon vissza a bejegyzéshez további részletekkel. Könnyű borsó.

Használja a Quora alkalmazást a blogbejegyzéseinek reklámozására

Abban az adott bejegyzésben nem is kellett magam válaszolnom! Steve Curtin, egy influencer, akivel együtt dolgoztunk, nekem válaszolt. (Látod, hogy ezek a dolgok mennyire kapcsolódnak egymáshoz?)

Buffer a szuper hasznos útmutató a Quora marketinghez. Nézze meg a részleteket.

III. Közösségi média csoportok

Röviden megemlítettem a Facebook csoportokat a közösségi média szakaszában, de inkább szerettem volna róluk beszélni.

A közösségi médiacsoportok, mint például a Facebook, a LinkedIn és a Google Plus csoportok, csodálatos módja annak, hogy erősen célzott forgalmat vezessenek. Az a 600 új látogató, amelyet egy bejegyzésből kaptam, ezt bizonyítja.

Elég könnyű megtalálni. Csak keressen a Facebookon vagy a LinkedIn-ben, és kattintson a gombra "csoportok". A Google Plus esetében keresse fel a "Közösségek" lapon, és keressen ott. Csatlakozzon minden relevánshoz.

A fórumokhoz hasonlóan ne csak spamold meg a cuccodat. Legyen a közösség szeretett tagja. Vegye fel a kapcsolatot az emberekkel, és ossza meg mások dolgait. Amint a csoport tagjai megismerik az arcát, és mint te, akkor megoszthatja saját üzenetét. És ne felejtsük el válaszolni a hozzászólásukra!

17. Adja meg "Ról ről" oldal szerelem

Ha még nincs oldala, akkor rosszul csinálja. Az egyik építése elengedhetetlen a blog indításakor.

A blogok világában az emberek követik az embereket, akiket ismernek, szeretnek és bíznak. Hogyan lehet megismerni, és bízni olyan emberekben, akik nem mutatják meg az arcukat, vagy amelyeknek nem állnak fenn kényszerítő történeteik?

Amikor valaki megtekinti az Ön oldalát, mit szeretne látni? Egy szörnyű oldal, utógondolatként összeállítva, vagy egy olyan oldal, amely arra készül, hogy felhívja a felhasználókat az Ön személyes vagy márkás történetére?

Nézze meg ezt az útmutatót itt hogyan lehet létrehozni egy weboldalt a webhelyéről.

18. Használja ki a fizetett közösségi média reklámokat a jobb elérhetőség érdekében, és pénzt keresjen a blogjával

A fizetett hirdetések nem csak a dolgok eladására szolgálnak. Használhatja azokat a blogbejegyzéseinek reklámozására is!

Valójában nemrégiben népszerűsítettem egy kapcsolt hivatkozásokkal ellátott bejegyzést egy 5 dolláros Facebook hirdetési teszt kampányban. (Az egyiket, amelyet a 6. szakaszban említettem.) 740 embert ért el és 47 link kattintást eredményezett.

Az így kapott kattintások 11,47 USD bevételt generáltak. Tehát mindent egybevetve 6,47 dollár nyereséget. Nem rossz, és méretezhető.

5 dolláros Facebook hirdetési teszt eredménye

De mi van, ha van egy blogbejegyzésed, amelyet nem szerez bevételszerzés társult linkekkel?

Még mindig fontolóra veszem, hogy pénzt költenek ezek előmozdítására, egyetlen figyelmeztetéssel: Szüksége van egy módra a forgalom bevételszerzésére..

Nagyon sok pénzt lehet blogolni. Valójában az a blog, amelyet most olvasol, körülbelül 20 000 dollár havi bevételt eredményez.

A forgalom bevételszerzésének legegyszerűbb módja az, ha a hirdetéseket egy blogbejegyzéshez vezet egy igazán erős tartalomfrissítéssel. Ez a frissítés felveszi őket az e-mail listánkba, és ekkor bekapcsolhatja őket egy beépülő kampányba, és végül eladhatja őket társult linkein vagy termékeinél..

Végül a fizetett hirdetések használatának valamilyen várható megtérüléssel kell rendelkeznie, legyen szó akár gyors nyereségről, mint például a kapcsolt cikkről, akár hosszú távú nyereségről, mint például az e-mailbe történő beépítés folyamata.

Ha készen áll a kísérletre a fizetett hirdetésekkel, íme néhány útmutató:

19. Adjon hozzá videókat blogbejegyzéseihez az elkötelezettség fokozása érdekében

Az SEO egyik legfontosabb mutatója a látogatók weboldalon töltött ideje. A weboldalon az idő leegyszerűsítésének egyik módja a videotartalom hozzáadása.

Ráadásul nem olyan sok ember használ videókat a blogbejegyzéseiken. Kiváló módja annak, hogy kitűnjön a tömegből és növelje elkötelezettségét.

A legjobb rész?

Az induláshoz nem kell videofotó zseninek lennie, vagy rengeteg pénzt költenie díszes felszerelésre. Valójában az okostelefon több mint elegendő.

Állvány és külső mikrofon beszerzése javíthatja a minőséget. De nem szükségesek.

Itt egy gyors, 3 perces videó hogyan lehet kiváló minőségű videót készíteni írta: Pond5.

Vegye figyelembe, hogy ehhez nem kell drága fényképezőgép, amikor csak először indít blogot. Noha nem lesz olyan magas színvonalú, mint a Pond5 videója, a legtöbb okostelefon HD videókat készíthet most, több mint elegendő.

De mi van, ha félénk a kameráról? Ez rendben van – hozhat létre animált videókat, így soha nem kell megjelennie a képernyőn.

Itt van egy 1 perces videósablon által Nyers rövidnadrág, például.

Ingyenes próbaverziójuk van, de ha HD minőségű, akkor 20 000 dollárt kell fizetnie videónként az alapáron.

Végül, az utolsó lehetőség az, ha bérelsz valakit, aki videót készít neked. A videó készítői itt találhatók Fiverr vagy Emberek óránként. Csak mielőtt felvenné őket, feltétlenül nézze meg az emberek véleményét.

Colin Newcomer a blog elindításáról
Colin újonc
Szabadúszó író. Segít az ügyfelek webes láthatóságának növelésében azáltal, hogy elsősorban a digitális marketingről, a WordPressről és a B2B témáiról ír.

20. Vegye figyelembe a blog betöltési idejét (és gyorsítsa fel őket)

Függetlenül attól, hogy üzleti webhelyet, e-kereskedelmi üzletet vagy blogot működtet…az oldal betöltési ideje számít.

A Google a blogja oldalának betöltési idejét rangsorolási tényezőként használja a keresési eredmények között, és a látogatók egyszerűen utálják a lassan betöltő blogokat (különösen a mobil eszközökön, ahol manapság a legtöbb ember böngészi)..

Például, az oldalak betöltési idejének növekedésével a visszafordulási arány (a második oldal meglátogatása nélkül elhagyó látogatók% -a) növekszik. Ezt nézd Pingdom adatai az átlagos terhelési idők és a visszapattanási arányok összehasonlítása:

A következő segítségével megtekintheti, hogy a blog milyen gyorsan töltődik be oldalsebesség-tesztelő eszköz mint Pingdom vagy GTmetrix.

Ha úgy találja, hogy blogod lassan töltődik be, akkor néhány módon felgyorsíthatja azt:

 • Optimalizálja a képeket – a képek az átlagos weboldal kb. 50–80% -át teszik ki. Használ egy ingyenes képoptimalizáló eszköz, például az Optimole lehetővé teszi a képek átméretezését, tömörítését és lusta betöltését a képek méretének csökkentése érdekében, anélkül, hogy ez befolyásolná a felhasználói élményt.
 • Használjon gyorsítótárazási plugint – a gyorsítótárazási bővítmény felgyorsítja a blogot statikus HTML kiszolgálásával, ahelyett, hogy PHP-t használna az egyes oldalak betöltésekor.
 • Válasszon gyorsabb gazdagépet – a gazda mindig befolyásolja az oldal betöltési idejét – íme néhány a WordPress legjobban kezelt gazdagépe.

A legfontosabb itt az, hogy az első naptól kezdve teljesítményorientált legyen, amikor kitalálja, hogyan indítson el egy blogot, és nem úgy kezeli azt, mint amit később visszatérhet..

Sokkal több tippekért nézd meg a WordPress és a weboldal sebességének optimalizálásáról szóló üzenetünket.

21. Ne próbáljon mindenkit kedvelni egy blog indításakor

Ha blogot indít, akkor valószínűleg azt akarja, hogy az emberek valóban… elolvassák a blogod. Azt hiszem, ez egy biztonságos feltételezés, igaz?

Hogy legyen "tetszett" arra késztetheti Önt, hogy a blogja minél több ember számára vonzza a blogját. És bár ez működhet, általában nem. Ha megpróbálja fellebbezni mindenkinek, akkor tényleg csak senkinek vonzza magát (rendben, senki sem egy kicsit hiperbolikus … de érted).

Nem arról beszélek, hogy egy apró rést válasszak, hanem inkább egy adott márka és hang létrehozása a blogjához.

Az eskü szavak a személyiség része? Akkor esküdj a blogodra! Valószínűleg elrepíthet néhány embert, de nem kell mindenkinek tetszeni. Mindenki, aki nem menekül el, még jobban kedvel téged.

Nem hisz nekem? Nézd meg Mark Mansont:

El tudod képzelni, ha Mark próbált volna egyenesen illeszkedő személyes segítségnyújtó blogger lenni? Soha nem nőtt volna fel oda, ahol van (amely a New York Times legkelendőbb szerzője, ha nem ismeri).

Ne próbáljon mindenkit kedvelni – csak próbáljon egy embercsoportot igazán boldoggá tenni.

22. Hagyja abba az intézetek írását, mint például a középiskolai kutatási iratok

Ha ki kellett választanom egy olyan tartalmat, amely a legjobban befolyásolta a blogolást, akkor ez a Grow and Convert:

growandconvert

Tartalompiaci forgalmazók: Ne írj blogbeírásokat, mint egy középiskolai kutatási cikk

Ilyen hatással volt rám, mert azonnal tudtam, hogy bűnös vagyok. Középiskolai angol repertoáromat hoztam a blogomba, és ez nem volt jó.

Most megpróbálok az olvasókkal beszélni, nem velük. Ha azt szeretné, hogy az emberek vegyenek részt a blogoddal, akkor ezt is meg kell tennie.

Nem fogom megismételni, amit Devesh mondott, mert ő mindent tökéletesen letette. Csak olvassa el a hozzászólását, és próbálja meg elkezdeni alkalmazni az ötleteket az írásában – és ne várjon, tedd ezt most, mivel első alkalommal tanulsz blog elindításáról..

23. Ne szárnyasd a tartalmat. Készíts egy tervet

Amikor elkezdi a blog létrehozását, a témához kapcsolódó ötletek egész világa elérhető. Ennek eredményeként könnyű repülni a nadrágod ülése mellett, és továbbra is rendben van. De a blogod elöregedésekor két dolog kezd megtörténni:

 • Egyre nehezebb az egyedi tartalmi ötletek kidolgozása.
 • Fejlesztettebb promóciós taktikáját fejleszti ki blogbejegyzéseihez, amelyek valóban bizonyos tervezést igényelnek.

Amikor ez megtörténik, elősegíti a terv kidolgozását. Ebben az esetben ez egy szerkesztői naptár.

A szerkesztői naptár alapvetően a teljes tartalmi terv, a téma gondolatától egészen a promócióig.

Segít abban, hogy következetesen feladjon, tudja, miről fog írni, és rendelkezik megfelelő idővel a tartalma hirdetéséhez.

Használhat egy ingyenes megoldást, amely tökéletes csak a blog elindításakor Trello vagy a Szerkesztői naptár plugin. Másképp, CoSchedule az egyik legnépszerűbb szerkesztői naptári szolgáltatás.

24. Egy kis karbantartás később nagy problémákat takarít meg

Néz:

Senki kedvel karbantartás. Maga a karbantartás nem növeli az Ön blogja tartalmát, közönségét vagy bevételét. Szóval mi értelme??

Nos, bár valószínűleg nem teszi meg ezeket a dolgokat, a karbantartás megakadályozza, hogy minden, amit építettél, összeomoljon körülötted.

Olyan dolgokról beszélek, mint:

 • A szoftver és a bővítmények frissítése
 • Biztonsági másolat készítése a webhelyről (és valóban tesztelés annak biztosítása érdekében, hogy ezek a biztonsági mentések működjenek)
 • Az adatbázis optimalizálása
 • Ellenőrzi a megszakadt linkeket

Unalmas, de alapvető fontosságú. Nemrégiben több százezer A WordPress webhelyeket feltörték egy sebezhetőség eredményeként, hogy valójában javításra került, még mielőtt a hackerek felfedezték.

De mivel több százezer webhelytulajdonos nem frissítette a WordPress alapszoftverét – ennek ellenére feltörték őket.

feltört

Egy kis rutin karbantartás megakadályozza a nagy problémák későbbi előfordulását.

Ha nem akarja ezt megtenni, rengeteg WordPress karbantartó társaság működik, amelyek érted fogják kezelni a dolgokat ….

25. Új követőket érhet el a régi tartalom újbóli megosztásával

Már beszéltünk a tartalom megosztásáról a közösségi médiában. De itt van a dolog:

A blogod növekedésével új közösségi médiakövetőket fogsz felvenni. Tehát akkor is, ha megosztott egy bejegyzést az első közzétételkor, ezeknek az új követőknek soha nem volt esélyük megnézni ezt a tartalmat, csak azért, mert nem követtek téged, amikor rólad írtál..

Tomasz Tunguz talált hogy a régi tartalom visszaforgatása továbbra is jelentős elkötelezettségi számokat kapott. Noha a számok soha nem voltak olyan nagyok, mint az első megosztáskor, az újra megosztott tartalom még mindig elegendő interakcióval járt, hogy érdemes legyen:

(Grafikonok: megjelenítő.)

Nem nehéz ötlet megragadni … de ezt könnyű elfelejteni, ha blogot indítasz. Szerencsére ezt az egész folyamatot az autopilotba helyezheti Újjáéled a régi posztot (az egyik eszközünk).

26. A bonyolult WordPress témák mindig nem a legjobb témák

Talán elkaphatnék némi lángot erre. De nem fényképezek a WordPress fejlesztői túlnyomó többségén – csak izgatott vagyok azokra a duzzadt szörnyekre, amelyeket időnként a ThemeForestnél talál.

Ha olyan témát keres, amely mindent megpróbál kezelni, és a konyhai mosogatóval jár, akkor végül lassíthatja le webhelyét egy spirális kóddal és / vagy halom idegen kéréssel. Mindkettő rosszabb teljesítményt és több eshetőséget jelent a dolgok eltörésére.

Csak ezt mondom:

Ne válassza a WordPress témát csak azért, mert nagyon jól néz ki, vagy a funkciók listája hosszabb, mint az Infinite Jestnél.

Blog indításakor próbáljon meg találni valamit, amely legalább:

 • Egy jó hírű témafejlesztőtől
 • Jól besorolt ​​(ha elérhetőek nyilvános értékelések)
 • Rendszeresen frissítik

Ha konkrétabb tanácsokat szeretne, akkor van hozzászólás hogyan válasszuk ki a WordPress témát valamint azt, hogy kell-e mennie a ingyenes vagy prémium téma.

27. Lopja el a versenytársak kulcsszavait, ez fantasztikus

Már beszéltünk az elsődleges kulcsszó-kutatásokról. De néha lustának érzem magam, és inkább azt akarja, ha valaki megteszi a munkát értem.

Ekkor fordulok a versenytársaimhoz és ellopom azokat a kulcsszavakat, amelyekben rangsorolnak.

Nincs benne semmi rosszindulatú – csak a régimódi jó kutatás és "jobban csináld". Csak azt kell tennem, hogy elmentem a SEO eszközhöz, dugom be a versenytársam URL-jét, és megnézem, hogy mit rangsorolnak:

Ha találok egy zamatos kulcsszót, amely érdekel, érdemes megnézni a hozzászólásukat és az írj egyet, ami jobb.

Ez az egyik kedvenc stratégiám, mert elősegíti, hogy mindkettő kitalálja a témákat és kulcsszavak egy csapásra.

Ezen túlmenően, mivel már tudja, hogy a versenytárs rangsorol, akkor azt is tudja, hogy a Google hajlandó rangsorolni a blogokat e kulcsszó mellett (ami különösen fontos, ha megtanulja, hogyan kell elindítani egy blogot egy sok rést tartalmazó e-kereskedelemben) oldalak).

Én személy szerint használom Serpstat kutatásomhoz, de Ahrefs és a SEMrush két másik nagyszerű lehetőség.

28. A címsorok számítanak. Ne hagyja ki a kattintásokat

A blog elindításakor a címsorok két okból relevánsak. Ők:

 • Kényszerítse az olvasókat az Ön webhelyére kattintással az organikus keresési eredmények között.
 • Ragadja meg az olvasók figyelmét, hogy azok valóban elolvassák a bejegyzés többi részét.

Általános refrén, hogy 10 ember közül nyolc elolvassa a címsort, de az ön példányát nem …de ez a státusz 50 évvel ezelőtt jött létre, amikor újságokkal, nem blogokkal és szemkövetési tanulmányokkal rendelkeztek.

Ennek ellenére a visszafordulási arány és a webhelyen töltött átlagos idő egyszerű áttekintése eléggé bizonyítékul szolgál arra, hogy a legtöbb ember nem haladja meg a címsort..

A Copyblogger nagy erőforrással rendelkezik hogyan írhatom a működő címsorokat. És szerezhet még néhányat adatközpontú betekintés mint:

 • Az emberek számokat ásnak a címsorokban (hé – nézd meg ezt a bejegyzést!)
 • Egyes szavak több Tweetet kapnak, mint mások
 • Ha több igét használ, mint főnevet, akkor ez általában nyerő kombináció

Még egy plugint is használhat, mint például Címkísérletek kipróbálni több címsort egymás ellen, és kideríteni, melyik teljesíti a legjobban.

29. Az idő megtakarítása érdekében vegye fel a GYIK részt a kapcsolatfelvételi űrlap előtt

A blog első elindításakor feltesz egy kapcsolatfelvételi űrlapot, mert úgy gondolja, hogy ez valami, amire szükséged van, még akkor is, ha nem számít arra, hogy bárki felhasználja.

Ezután, amint elkezdi kicsit megnézni a forgalmat, valaki valóban használja az űrlapot, és üzenetet küld neked. Alleluja! Egy emberi személy annyira törődik a tartalommal, hogy használni tudja a kapcsolatfelvételi űrlapot!

Akkor blogod tovább növekszik, és hirtelen elárasztják magát az üzenetek sokasága miatt, amelyek közül sokan ugyanazt kérik.

Hirtelen több időt tölt az e-mailek megválaszolására, mint ahogy blogol. És ez nem jó recept a folyamatos sikerhez.

De képzeld csak? Legalább a legtöbb redundáns e-mailt kiküszöbölheti, ha hozzáad egy GYIK-t (vagy valami hasonlót) az Ön fölé "Kapcsolatba lépni" oldalt. Például nézd meg, hogy Henriknek a Pozitivitás Blogban két gyors GYIK kérdése van a kapcsolatfelvételi űrlap felett:

Ha a kapcsolatfelvételi űrlap pluginja megengedi, akkor feltételes mezőket is használhat, hogy nagyjából ugyanazt a hatást érje el, ha megkérdezi a felhasználókat, hogy mi szól az e-maileik, mielőtt nekik engedélyezik.

30. Szokjon meg tesztelni a webhely fontos oldalait (például űrlapokat).

Még mindig úgy érzem, hogy becsapjam a fejem a falra e hibám miatt, amit elkövettem …

Váltottam a kapcsolattartó űrlap-bővítményeket a webhelyemön, és hamarosan észrevettem az üzenetek csökkenését (ez volt a portfólióm – tehát az üzenetek fontosak voltak). Természetesen az első ösztönöm az volt, hogy ellenőrizze a problémát a kapcsolatfelvételi űrlap-bővítménnyel.

Miután a tesztüzenetet küldtem a tesztüzenet után, nem találtam egyetlen hibát az űrlap-beépülő modulommal. Azt hiszem, az emberek nem szerettek engem már annyira …

Hát, nem egészen. Lásd – kiderül, hogy nem azonnal próbáltam ki az űrlapjaimat. Volt egy probléma, de gyorsítótárazási kérdés. Mivel az adminisztrátori fiókomon keresztül teszteltem az űrlap-beépülő modult (amelyet kizártam a gyorsítótárazott oldalak megtekintéséből), soha nem vettem fel a kérdést a tesztelésem során.

Ne tedd hibámat. Ha fontos oldalai vannak a webhelyén – ellenőrizze, hogy a végfelhasználók látják-e őket. Vagyis legalább használja az inkognitómódot.

A nem működő oldalak miatt pazarolja az erőfeszítéseit … de egy kis tesztelés megakadályozhatja, hogy ez megtörténjen.

31. Ne hagyja figyelmen kívül a gyűlöleteket … legtöbbször

Ha van egy dolog, amely minden bloggerben közös – függetlenül attól, hogy csak most indít blogot, vagy sem -, ez a következő:

Dühös megjegyzések.

Még ha azt is meg akarja tanulni, hogyan lehet elindítani egy blogot, amely kizárólag az aranyos kölyökkutyákról ír, szinte garantálhatom, hogy továbbra is mérges megjegyzéseket kap azoktól az emberektől, akik:

 • Gondolj, elfelejtette a legaranyosabb kölyökkutyát.
 • Ne gondolja, hogy az egyik kölyökkutya aranyos.

Amint a YouTube azt bizonyítja, a dühös megjegyzések pusztán az a tény, hogy kihúzzák magukat az interneten.

Megkapod őket, és megszúrják … ha engeditek.

Fejlesztenie kell vastag bőrét. Ezek a megjegyzések nagyrészt csak dühös emberek, akik anonimitás mögé bújnak. Időnként megkap egy megjegyzést egy legitim kapkodással, amelyet meg kell adnia. De az idő nagy része? A dühös megjegyzések az egyik fülbe, a másikba kimennek.

32. Ne bámulja az elemzési adatait

Az elemzés iránti figyelme szinte annyira addiktív, mint a Facebook hírcsatorna. És amikor elkezdi látni, hogy számai folyamatosan növekednek, még inkább addiktív lesz.

De itt van a dolog:

Hacsak nem hatalmas hirdetési kampányt futtat, amely valós idejű figyelést igényel, ezeknek az elemzéseknek egyáltalán nincs jelentősége a mindennapi életében.

Igen – az elemzési adatok megtekintése túlóra hasznos. De valóban tudnia kell-e ma 100 vagy 200 látogatóját?? Nem számít, hogy ma 10 vagy 12 dollárt keresett-e az AdSense segítségével? Vajon ezek az adatok valóban csinálnak-e valamit az Ön számára a pillanatban?

Az éves tapasztalat megtanította nekem, hogy nem így van.

Arra bátorítom, hogy szigorú korlátokat határozzon meg az idő pazarlásának elkerülése érdekében. Tényleg sokkal fontosabb dolgod van a blog indításakor. Mondj valamit, "Az elemzést csak hétfő reggel ellenőrzem." Ez továbbra is elég gyakori ahhoz, hogy megnézze webhelye és tartalma teljesítményét, de nem túl gyakran, hogy időszopássá váljon..

K Karol a blog elindításáról
Karol K
A CodeinWP szerkesztője. Blogger, szerzője "A WordPress teljes".

33. A tárhely számít!

A tárhelyet nagyon komolyan vesszük itt a CodeinWP-nél. Elkészítettük a tárhely-felméréseket, a tárhely-áttekintéseket (többféle típusú forgatókönyvhöz), és úgy tűnik, hogy minden a közbenső.

De személy szerint én nem voltam túl aggódó a tárhelyért vagy valami szerverrel kapcsolatos szempont miatt a blogos utazásom nagyobb részében, és különösen akkor nem, amikor először indítottam egy blogot..

Ez drasztikusan megváltozott egy szép napon, amikor rájöttem, hogy egy teljes spam fórum futott a szerveremen … és ki tudja, mennyi ideig ezen a ponton.

Az a mód, amit felfedeztem, szintén vicces volt. Kaptam egy automatikus e-mailt "frissítsd a vBulletin fórumot." Nem volt fórum.

Tehát, amint kiderült, az e-mailt véletlenszerű e-mail címre küldték a fő domain nevemen ülve – newinternetorder.com. És mivel ott volt az összes funkció, az e-mailekhez, az átirányításra került a tényleges e-mailre. Körülnéztem, és íme, ezt találtam:

fórum

Ez a fórum. Csak ülve, teljes mértékben a Google által indexelt, és tele kimenő linkekkel, amelyek szórakoztató horgonyszövegekkel mutatnak más webhelyekre, például "Louis Vuitton táskák" vagy semmi.

Egyébként. Hosszú történet rövid; ezen a napon megtanultam a megbízható és magas színvonalú tárhely értékét. Ez a fajta fertőzés szerver szinten történik. Ez nem egy WordPress kérdés vagy bármi.

Kérem, tegyen egy szívességet. A blog elindítása óta csak megbízható webhely-szolgáltatókkal dolgozhat. Különben is, ez nem olyan hatalmas költség, havonta 3-4 dollárért kaphat valami jó dolgot. A Bluehost jó. SiteGround is. Digitális óceán ha szerver-hozzáértő vagy. Vagy a WP Engine, ha még többet akar költeni. Mindezen vállalatokat átnéztük kutatási darabunkban.

34. Rendszeresen végezzen tartalmi ellenőrzéseket

Annyira szeretnék, ha ez nem így lenne, nem minden, amit közzéteszünk, örökzöld marad határozatlan ideig. A réstől függetlenül mindig vannak új fejlesztések, új ötletek, új dolgok, amelyekről írni kell, és olyan új dolgok is vannak, amelyek a régi tartalmához kapcsolódnak.

Az a tény, hogy senki sem tudja megjósolni a jövőt. Tehát akkor is, ha úgy gondolja, hogy az írott darab időtlen marad a megvitatott téma miatt, ez csak vágy és soha nem lehet biztos benne.

Ezért nagyszerű ötlet a rendszeres tartalom-ellenőrzések elvégzése, és különösen akkor, ha a blogod már több mint 12 hónapja online – valószínűleg nem az a gond, ami miatt aggódnia kell, ha csak elõször tanulja meg blog elindítását. idő, de érdemes szem előtt tartani.

A tartalom-ellenőrzés célja egyszerű: ellenőrizze, hogy melyik hozzászólása továbbra is releváns, melyeket frissíteni kell, amelyek teljes mértékben eltávolíthatók és összevonhatók.

Pat Flynn beszélt erről az egyik podcast epizódja Todd Tresidderrel. Ebben Todd valójában megosztotta, hogy tartalmának egyharmadának törlése megháromszorozta a forgalmát, hidd el vagy sem.

Itt van a dióhéjban levő verzió, ha nincs ideje hallgatni a teljes epizódot és néhány saját tippet:

Kezdje az összes bejegyzését tartalmazó táblázat elkészítésével (az URL-ek elégek). Ossza meg a táblázatot három részre:

 • "Tartsa és fejlessze" – önálló álláshelyek, amelyek továbbra is relevánsak; szükség lehet valamilyen munkára, hogy naprakésszé tegye vagy kibővítse (új adatok, új ismeretek); más szavakkal, még jobbá tesszük őket, mint jelenleg.
 • "Összevonás" – kisebb oszlopok, amelyek nagyobb oszlopokká kombinálhatók; ez a kapott forrást sokkal mélyebb és teljesebbé teszi.
 • "Töröl" – az ebben a pillanatban teljesen irreleváns és teljes mértékben törölhető bejegyzések (gondoljon régi szponzorált üzenetekre, régi hírbejegyzésekre, áttekintésekre vagy útmutatásokra a már nem található dolgokról, véletlenszerű másolatú tartalmak stb.)

Ha megvan ezek, megkezdheti a munkájukat ezen a sorrendben: kezdje a tartalom törlésével, majd a konszolidációval, majd a fejlesztéssel.

Néhány dolog, amit megtehetsz az egyes tartalmak áttekintésekor:

 • Állítson be 301 átirányítást, amikor a hozzászólásokat nagyobb erőforrásokba egyesíti.
 • Állítson be 410 állapotkódot a véglegesen törölt tartalomhoz.
 • Javítsa ki a belső linkeket, amikor olyan álláshelyekkel dolgozik, amelyeket úgy döntött, hogy online hagy. Győződjön meg arról, hogy a legújabb tartalmakra is hivatkozik. (Természetesen a régi bejegyzésből származó belső linkek nem utalnak az új tartalomra, mivel ezek nem voltak körül a linkek létrehozásakor.)
 • Javítsa meg a formázást a régi tartalomra – használja a H1, H2, felsoroláspontokat.
 • Frissítse a legjobb hozzászólások képeit – tegye megoszthatóbbá a közösségi oldalakat és naprakész legyen a a közösségi média képeinek jelenlegi követelményei. Ezen eszközök bármelyikét használhatja.
 • Javítsa ki a Yoast SEO mutatókat.
 • Távolítsa el a halott linkeket.
 • Javítson meg minden HTML-hibát.
 • Adjon hozzá tartalmi frissítéseket, ha releváns.
 • Frissítse a címkéit és / vagy kategóriáit, hogy az egész webhely következetesebbé váljon.
 • Ha van értelme, tegye közzé a régi tartalmat. Csak változtassa meg a közzététel dátumát most.
 • Az újbóli közzétételkor törölje a megjegyzéseket.

Ilyen ellenőrzés elvégzése és a múltbeli tartalom újjáélesztése csak azt bizonyítja, hogy törődsz azzal, amit az emberek látnak, amikor meglátogatják webhelyét, és véletlenszerűen elkezdenek fogyasztani tartalmát. Alapvetően jele a Google-nak, hogy az Ön webhelyén mindent meg kell rangsorolni, mivel az összes naprakész. Lehet, hogy nem tűnik olyan fontosnak, ha csak először indít blogot, de valójában a legjobb, ha ezeket a taktikákat már az első naptól kezdve beilleszti – ez az, ahogyan az idő múlásával a legtöbbet hozza ki..

Milyen gyakran kell elvégezni a teljes ellenőrzést? Valószínűleg évente egyszer. De van valami, amit gyakrabban kellene tennie:

35. Rendszeresen frissítse tartalmát

A fentiekben röviden említettem, de megérdemli a saját helyét a listán, tehát itt van.

Alapvetően ez a következő:

Tartalmaid nem mindig örökzöldek, kivéve, ha tudatos erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy így maradjon.

Hadd mutassam meg valamit; ez a blog egyik listázó hozzászólása – néhány fantasztikus WordPress-témával. Íme az összes felülvizsgálat:

változathoz

Ennek több mint 100 frissítéssel kell rendelkeznie, 3 éven át.

Ez egy extrém példa. Nem egészen ezt a tartalmat frissítjük. De továbbra is az üzenet marad:

Tartalmának feltétlenül megérdemli a rendszeres frissítést. Mindig új információk jelennek meg, új adatok, új technikák, módszerek, termékek vagy bármi más, amiről írtak. A közönség el szeretne olvasni arról, hogy mi az új. A Google szeretné, ha írsz róla is. Szó szerint a világ azt akarja, hogy tartsa naprakészen a tartalmat. Ha nem… búcsút áll a Google rangsorolásától.

A régi hozzászólások frissítése egyike azoknak a technikáknak, amelyekről gyakorlatilag minden tapasztalattal rendelkező blogger nagyon beszél. Például Neil Patel azt mondja, hogy a régi posztjai életre kelnek 51% -kal több forgalmat eredményezett három hónap alatt.

A következőket teheti kifejezetten:

 1. Nyissa meg a Google Analytics szolgáltatást, és készítse el a 10 legnézettebb hozzászólás listáját.
 2. Próbáljon frissíteni ezeket havonta egyszer.
 3. Menj vissza, és bontsa ki a listát a 30-50 legmagasabbra.
 4. Próbálkozzon frissíteni ezeket 3-5 havonta.
 5. Hozzon létre egy táblázatot, hogy ez jobban kezelhető legyen, vagy egy Google Cal emlékeztetőt.

36. Könnyen kezelheti a beépülő modulok számát

Lehetséges, hogy valóban nincs szüksége a webhelyén jelenleg futó 30 beépülő modulra, és különösen akkor, ha blogot nem indít.

És tudom, hogy könnyű elviselni magát és elveszíteni magát egy újabb listában "A 10 legfontosabb WordPress plugin az X számára," de valójában nem ez a módja annak, hogy úgy éljek WordPress-életedet.

Először is, nem minden apró funkcióhoz szükséges plug-in. Sok megtehető egyszerű WordPress-hackerekkel vagy más gyors módosításokkal. Ráadásul más olyan dolgokra is, amelyekre valójában nincs szükséged – ezek csak egy "fényes tárgy" ez remekül néz ki, de valójában nem annyira hasznos.

Ezenkívül nem minden plugin működik együtt ilyen jól. Időnként megbotlik az egymást zavaró dolgokon, így a webhely összeomlik (a legrosszabb eset) vagy a teljesítmény jelentősen csökken (legjobb esetben). És ne kezdje el nekem is, hogy több plugin próbáljon pontosan ugyanazt tenni (például a W3 Total Cache telepítése a WP Super Cache tetejére).

Ehelyett összpontosítson csak az alapvető kérdésekre, és célonként csak egy plugint szerezzen. Általában:

 • SEO,
 • mentések,
 • caching,
 • közösségi média,
 • kapcsolattartási űrlapok,
 • Jetpack… esetleg.

Ami a következő ponthoz vezet, amely valóban döntő fontosságú egy blog indításakor:

37. Vegye figyelembe webhelye biztonságát, fenébe is!

Oké, tehát bizonyos dolgok nem a kezedben vannak. Ha a szerver összeomlik, akkor nem sok mindent tehetünk ezzel, de vannak más dolgok is, amelyeket valóban ellenőrizhet.

Először is, amint Colin fent mondta, frissítse webhelyét. Ha nem, kockáztathatja, hogy egy régi sebezhetőség miatt feltört rá.

Másodszor, szerezzen magának egy biztonsági bővítményt / megoldást, és ügyeljen a bejelentésekre.

Valójában ez egy szellemi ember, nem kell, hogy beszéljek erről. Erre feltétlenül szükség van!

Néhány lehetőség:


Wordfence biztonság – tűzfal & Malware Scan

Szerzői): Wordfence


96% Értékelések


3.000.000 + telepítések


WP 3.9 + szükséges

Több információ

wordfence.7.4.7.zip

Aktuális változat: 7.4.7

Utolsó frissítés: 2020. április 23


96% Értékelések


3.000.000 + telepítések


WP 3.9 + szükséges

WordPress.org beépülő oldal


Wordfence biztonság – tűzfal & Malware Scan


Sucuri Security – Auditálás, malware szkenner és biztonsági edzés

Szerzői): Sucuri Inc..


88% Értékelések


700.000 + telepítések


WP 3.6 + szükséges

Több információ

sucuri-scanner.1.8.24.zip

Aktuális változat: 1.8.24

Utolsó frissítés: 2020. február 17


88% Értékelések


700.000 + telepítések


WP 3.6 + szükséges

WordPress.org beépülő oldal


Sucuri Security – Auditálás, malware szkenner és biztonsági edzés


iThemes Security (korábban Better WP Security)

Szerzői): Ithemes


94% Értékelések


900.000 + telepítések


WP 5.2 + szükséges

Több információ

better-wp-security.7.7.1.zip

Aktuális változat: 7.7.1

Utolsó frissítés: 2020. április 20


94% Értékelések


900.000 + telepítések


WP 5.2 + szükséges

WordPress.org beépülő oldal


iThemes Security (korábban Better WP Security)

Ezen kívül fontoljon meg olyan tényezőket is, mint a kétfaktoros hitelesítés és az egyéb egyszerű javítások, amelyek az Ön webhelyét rendkívül biztonságossá teszik.

38. Ne izzadjon a Google PageSpeed ​​Insights pontszámáról

Tudod, miért nem kellett izzadnia ezen? Mivel a legtöbb esetben még sokat nem is javíthatja.

Egy ideje szórakoztató kísérletet tettünk. Meg akartuk ellenőrizni, hogy milyen hatással lehet az Önre PageSpeed ​​Insights pontszám, miután megszerezte a kezdeti fokozatot. Tehát két host-beállítást kaptunk, elvégeztük a tesztelést, majd néhány standard módszerrel optimalizáltuk az alacsonyabb teljesítményűt.

Az eredmények valamiféle meglepőek voltak (vagy egyáltalán nem meglepőek, attól függően, hogyan nézel ki). Kiderül, hogy a webhely gyors gazdagépen való elhelyezése sokkal fontosabb, mint bármely más optimalizálás.

Röviden: a gyorsabb tárhelybeállítás még jobb kiértékeléssel kapta meg a kaput, mint a lassabb tárhely, még akkor is, ha számosféle optimalizálást végzett rá.. Itt van a teljes kísérlet.

Végül ismét ez a jó tárhely-beállítás megszerzéséhez vezet. Ez mindig a legegyszerűbb és legjobb módja a PageSpeed ​​Insights pontszáma javításának, amikor egy blogot indít.

39. Használja a Quora-t, hogy valóban megtudja, mit tanulnak az emberek

Bill már említette Quora fent, de egészen más okból sorolom fel. Ez nem a releváns Quora szálak megtalálásáról, a válasz benyújtásáról és a tartalom bedugásáról szól. Ez valami másról szól:

A Quora egyike azon kevés helyeknek az interneten, ahol megkeresheti, hogy az emberek valóban mit akarnak megtanulni. Alapvetően minden kérdés lehetőséget kínál Önnek egy teljesen új üzenet írására a blogjában – ez egy igazán fantasztikus segítő a blog indításakor.

Csak annyit kell tennie, hogy Quora-ba kerül, maroknyi témát követve, amelyek az Ön blogjának résével kapcsolatosak, és figyelmet fordítva az emberek által feltett kérdésekre.

Íme, amit ér el, ha ezt megteszi:

 • Először is, tudod, hogy a kérdés valóban fontos legalább egy valódi, lélegző ember számára – más szóval, megerősítéssel rendelkezik arról, hogy egy adott probléma nem csak az elmédben létezik.
 • Látja a pontos megfogalmazást, amellyel a személy feltette a kérdést – használhatja ezt akár címsorként, akár annak részeként. Ezenkívül megmutatja, hogy milyen kulcsszavak kapcsolódhatnak a problémához.
 • Remek helyed van arra, hogy hirdetje ezt a posztot, miután elkészült. Visszatérhet Quora-ba, egyszerűen és gyorsan válaszolhat a kérdésre, majd hozzáadhat egy linket, ha többet akar tudni..

Pontosan ezt tettük legalább egy maroknyi hozzászólással itt:

quora1
Van-e az Avada-nak több funkciója, mint a Divi-nél??

quora4
A Shopify és a WordPress szemben, mi az összehasonlítás egymással?

quora3
Mi a legjobb WP-bővítmény egy klubtag-címtárhoz?

Főbb pontok:

 • Ilyen hozzászólás építésekor ügyeljen arra, hogy azonnal megismerje a válasz lényegét. Mint Colin mondta, felejtsd el az intro írásodat, mint a középiskolai kutatási iratok.
 • Ha valamilyen ismertetőt kell írni, hogy elidegenítse a rendszeres olvasóit, akkor legalább használjon dokumentumhorgonyokat, amikor a Quora-beli hivatkozásra mutat. -.
 • Képek segítségével készítse el Quora válaszát az összes többi közül. Ügyes trükk. Néhány példa a fentiekre.

40. Végezzen kulcsszó-kutatást minden egyes új közzétett bejegyzésnél

Már említettem a kulcsszó kutatást itt, de még egy percre meg akartam nyitni ezt a férgek dobozt, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy mind ugyanazon az oldalon vagyunk. Van egy fő dolog, amelyet itt szeretnék megismételni:

A valódi, megfelelő kulcsszó-kutatás kulcsa az, hogy újra és újra megteszi minden új közzétett bejegyzésnél.

Nagyon sok munkanak hangzik, sajnálom, de sajnos nincs más módja a tartalom közzétételének a mai webes környezetben, amikor egy blogot indítunk. Már túl sok nagyszerű tartalom van odakint. Túl sok tartalom, amely már eléggé optimalizált. Ilyen környezetben nem hagyatkozhat csak a fő kulcsszóra az egész webhelyen, majd folytathatja a tartalom létrehozását "tök mindegy" lazán kapcsolódó téma.

Ez a tartalmi ellenőrzések elvégzéséhez is visszatér. Ha áttekinti a múltbeli tartalmat és ellenőrzi azt, kérdezze meg magát, "Milyen kulcsszót céloz ez a bejegyzés? Elég optimalizált??"

41. Inspirációt kaphat látszólag független résekből

Jó blogbejegyzési ötletekkel jár időnként nehéz lehet. Kettős élű kard lehet az is, ha a tartalom csak a fülke belsejéből inspirálja magát.

 • Egyrészt folyamatosan informálja Önt, és az ujjával a pulzuson.
 • De másrészt, ez nem hagyja nyitva az új ötleteket, és esetleg kipróbálhat új dolgokat, amelyeket még nem próbáltak ki..

Népszerű szerző és podcaster, James Altucher azt mondja, hogy az ötlet a szex az egyik legerõsebb dolog, amelyet egy kreatív ember megtapasztalhat (átfogalmazva). Más szavakkal, a jó ötletek csak az lehetnek, ha rengeteg ötlete van. És ha ezek az ötletek elkezdenek szexelni egymással, akkor nagy dolgok / termékek / cikkek születnek.

Ezért kell kibővítenünk. Sokat olvasni. Nézze meg sok videót. Csinálj sok dolgot. Engedje meg magának, hogy a niche-n kívül is fogyasszon tartalmat. Ez talán a végső út, amelyet követni kell egy blog indításakor.

Tim Ferriss – egy srác talán hallottál róla – értékét látja abban is, hogy e tekintetben bizonyos szabadságot enged magának. Az egyik dolga például a regények leolvasása lefekvés előtt. Ő nem egy fantasztikus író. Úgy tűnt, hogy a fikció olvasása nem jelent semmit érte. De még mindig:

Az ágy előtt ne olvassa el a nem-fantasztikus könyvet, ami ösztönzi a jövőbe való kivetítést és a foglalkoztatást / tervezést. Olvassa el a fantáziát, amely magával ragadja a képzeletét és igényel a jelen állam figyelmét.Tim Ferriss

42. Adja el a legjobb cuccoit ingyen

Ez a fizetett vs ingyenes tartalomról szól. Általános hiba az a vélemény, hogy a legjobb tartalmat a fizetett ügyfeleknek kell fenntartani.

Dehogy!

rossz

Gondolj bele erre a rádió bekapcsolásakor (ha még nem mozogtál a Spotify-ban vagy a podcast-okban, azaz), mit hallsz? Hall egy véletlenszerű zeneszámot egy előadó albumáról?

Nem! Hallja az abszolút első slágerüket! És ingyen kapod meg. Miért? Mert így kaphatják meg az album vagy a koncert jegy megvásárlását.

Hívjuk "rádió elv" ha akarod.

A helyzet ez:

Ingyenes, fantasztikus dolgok az embereket az ajtón keresztül vezetik. Amikor jönnek, többet keresnek. Elkezdenek gondolkodni, "A fenébe, ez az ingyenes erőforrás jobb, mint amit mások fizetnek!"

Ez győzelem.

Itt adhat el egy-egy konzultációt, prémium többrészes tanfolyamokat, felszólalási előadásokat, ingatlant … megkapja az ötlet.

Dióhéjban: Blogot indít? Adja el a legjobb cuccoit ingyen. Hatalmas megtérülése van!

43. Ne hagyja abba a megszorításokat a nyelvtan felett. Senkit sem érdekel

(Kivéve ezt az egy embert, aki rámutat rá a hozzászólásokban. Ne aggódj miatta. Egyébként ő egy bunkó.)

Az információ lényege az, ami valóban számít. És tudom, hogy furcsának hangzik, de csak az, hogy a dolgok miként vannak.

Senki – és valójában azt gondolom, hogy senki sem – soha nem fogja elolvasni a blogját, csak azért, mert a nyelvtan helyben van. Ha "jó nyelvtan" elvesztette az egyetlen dolog, amit keresett érted.

Más szavakkal: egy rosszul írt, ésszerű üzenet mindig jobb lesz, mint egy szépen írt, szexuális sajtóközlemény..

Ötleteket! Történetek! Szórakoztató érték! Nyers információ! Fektessen be először a tartalomizomba, és csak utána összpontosítson a nyelvtani izomra.

Yoda

Mindezek ellenére:

44. Írás, szerkesztés, közzététel – ez egy háromlépéses folyamat

Annak ellenére, hogy a nyelvtan nem olyasmi, amit meg kell szakítania, a minőségi posta eljutása az ajtóból és a vadba még mindig folyamat, amelyet át kell gondolni..

Kedvenc megközelítésem az, hogy három lépésből áll: írás, szerkesztés, közzététel.

Miért ilyen??

Ez egyszerű, ahogy írsz, könnyű és csábító szerkeszteni menet közben – mint például, javítsa ki a mondatokat / bekezdéseket, amikor azokat írja. Természetesnek tűnik, ezt tettük, amikor iskolai dolgokat írtunk. De nem a leghatékonyabb.

Az írás közbeni szerkesztés problémája az, hogy leállítja az ötletek áramlását, megzavarja a kreatív gondolkodást és megnehezíti a mesemondást..

A helyes írásmód – merem használni a szót "helyes" – van írj először, szerkessz később.

Az első vázlat létrehozásakor az a cél, hogy minél több szót szerezzen egy darab papírra (vagy digitális papírra), és ne aggódjon amiatt, hogy néz ki. Tényleg azt értem, hogy mindent le kell írnia, amire gondol, ami a témához kapcsolódik.

Fontos dolog az, hogy ne állítsd meg magad és próbálj megjavítani semmit. Még az elírások sem. A cél az, hogy írj. Kreatív lenni.

Akkor, ha már elkészítette az egész vázlatot, akkor ez megtörténhet. Ekkor térhet vissza a vázlathoz, és elkezdheti javítani.

És tudom, hogy ez a szétválasztás hihetetlenül nehéz lépést tartani. Én is elkapom magam, hogy szerkesztsem ezt vagy azt, ahogy írok, de a legfontosabb az, hogy ezt észrevegyem, és megpróbálom kibontakozni.

Végül: a kiadás, amely manapság már önmagában is sajátos dolog, mivel az általunk írott anyag nagy részét online közzétesszük (és nem küldeni harmadik fél újságának vagy valami másnak).

A blogok egyedi módon működnek. Úgy értem, a cikk szövegétől eltekintve el kell készítenie a címsort, formáznia kell a bejegyzését, hozzá kell adnia néhány képet, be kell állítania a címkéket / kategóriákat, fel kell vennie néhányat "kattintson a tweetekre" talán, és csinálj rengeteg más dolgot – mindazt, amit a blog indítása magában foglal. Ez mind az "kiadás" vödör. Tegye ezt utoljára. Dolgozzon azon, hogy a bejegyzés közvetlenül a közzététel gomb megnyomása előtt jól néz ki.

45. Helyesen állítsa be a blogírás / írási eszközöket

Tehát attól függően, hogy hogyan kezd el elkezdeni egy blog létrehozását és a tartalom létrehozását, bizonyos eszközök nagyon hasznosak lehetnek a mindennapi munkában.

Legyen szó állandó íróasztalról, új billentyűzetről vagy hűvös internetes alkalmazásokról, az eszközök sokkal könnyebbé teszik a blogolást.

Nézzük csak át ezt a rövid listát egyenként:

I. Kérlek, szerezz magadnak egy jó billentyűzetet

Kitartás! Kérjük, ne hagyja ki ezt az oldalt! Ez fontos.

A billentyűzet talán a leginkább alulértékelt eszköz, amellyel rendszeresen együttműködünk. A számítógéppel való interakciónk nagy része billentyűzettel történik, igaz?

Ennek ellenére ritkán váltunk át billentyűzetet, és általában nem követjük nyomon, mi folyik a billentyűzet piacon. Csak azt kapjuk meg, ami elérhető, vagy bármi, amit számítógépünkkel kapott. De ez egy hiba.

A billentyűzet nagymértékben különbözik egymástól, és nincs egyetlen billentyűzet, amely szabályozzák őket. Mindez a személyes preferenciáin, a gépíró készségén és az általános kényelemnél függ az Ön pozíciójától. Ezért kell kísérleteznie a különféle beállításokkal, hogy megtalálja a tökéletes illeszkedést.

Néhány billentyűzet alacsony utazási billentyűvel, mások magas utazási sebességgel rendelkezik. Vannak mechanikus billentyűzetek. Vannak membránkulcsok. Bármi is van a MacBooks manapság. Stb. De az a tény, hogy soha nem tudhatja, melyik lesz jobb az Ön számára, amíg nem próbálja meg őket első kézből.

Tehát menjen a helyi boltba és kísérletezzen. Csak tedd le a helyet, tüzelj fel egy jegyzettömböt, kezdd el gépelni, nézd meg, milyen érzés. A megfelelő billentyűzet megszerzésével az egyik napról a másikra mestergépírássá alakulhat – legalábbis mit tett értem.

II. Próbálja ki a blogos alkalmazásokat

Minden a WordPress felületén végzett munkával rendben van, különösen a zavarásmentes módban.

zavaró mentes

De amikor egy blogot indít, néhány dedikált blog-alkalmazásban valószínűleg még eredményesebben találja magát.

Például a két kedvencem iA Writer és Medve.

 • Az iA Writer valószínűleg a legjobb írásos alkalmazás a Mac-hez (bár csak a véleményem szerint).
 • A Bear egy szépen megtervezett jegyzetek készítő alkalmazás a Mac-hez, amely szintén nagyszerű szövegszerkesztőként működik. Sokkal jobb integrációja van a MacBook Pro érintősávjának, mint az iA.

Mindkét alkalmazás támogatja árleszállítás, ami sokkal gyorsabb módszer bármi írására.

Ezen kívül, ha több eszköze van, szinkronizálhatja tartalmát mindegyik között.

Néhány egyéb lehetőség:

 • WordPress asztali alkalmazás – Calypso. Ez elérhető Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Hozzáférést biztosít a wp-admin néhány másik részéhez is.
 • Ulysses Mac esetén. Meglehetősen drága író alkalmazás, de nagyon sok rajongó rajongója van, akik teljesen szeretik.
 • Google Dokumentumok. Ez nyilvánvalónak hangzik, de a legújabb eszközökkel most integrálhat egy Google-dokumentumot közvetlenül a WordPress-webhelyre, ami azt jelenti, hogy alapvetően bármilyen dokumentumot közvetlenül exportálhat a blogjába. Erről bővebben itt.

III. Kísérletezzen a segítő alkalmazásokkal

Itt van egy gyors alkalmazás lefutás az alkalmazások között, amelyek sokkal gyorsabbá teszik a munkámat:

 • LightShot – a végső screenshot eszköz.
 • Alfred – Mac termelékenységi alkalmazás, gondoljon rá, mint a Spotlight keresés a szteroidokra.
 • egy szöveg – Szövegkiterjesztő alkalmazás Mac-hez. "aText felgyorsítja a gépelést azáltal, hogy a rövidítéseket felváltja a gyakran használt kifejezésekre." Például hajlamosak a szót használni "WordPress" sokat, tehát ahelyett, hogy minden egyes alkalommal kézzel kellene írni, egy olyan makrót állítottam be, amely lehetővé teszi számomra, hogy csak WPP-t írjak, és az aText azonnal kibővíti a WordPress-re. Van rengeteg más ilyen, mint például a beállított (általánosan elkészített gépelésekhez, bonyolult szavakhoz stb.).
 • WorkFlowy – a legjobb eszköz a cikk vázlatainak készítéséhez.
 • Jelszókezelők – ezek segítenek nyomon követni az összes többi felhasználónevet / jelszót.
 • BetterTouchTool – a Mac érintőpadja és érintősávja a szteroidokon. Egyedi mozdulatokra használom, és ezeket a parancsikonokat is beszerezem (többek között):

macbook pro touch

Ez egy csomagolás!

Ez a bejegyzés nagyon sok volt! Valójában csak 11 000 tanácsot olvasott el egy blog elindításával kapcsolatban. Köszönöm, hogy még mindig itt vagy!

Végül a blog működtetése egyike azoknak a dolgoknak, amelyek önmagában egyszerűnek tűnnek, ám valójában hatalmas a különbség a csinálás és a lehető legjobban teljesítő képesség között. Csak annyi mozgó alkatrész van! Magát a WordPress-t is tartalom írása, szerkesztés, formázás, tárhely, SEO, linkek kiépítése, közösségi média, e-mail listák, hálózatépítés, valamint.

Remélem, hogy ez a lista ragyogó volt, és segít elkerülni azokat a korai hibákat, amelyeket a legtöbb blogger elkövet. Ha azt akarja, hogy kibővítsük az itt tárgyalt pontok bármelyikét, nyugodtan nyújtsa be az alábbiakat.

Sőt, ne felejtsd el azt az útmutatót, amelyet már az elején említettem – ez végigvezeti Önt a sikeres blog létrehozásának teljes folyamatában.

Bónusz információ arra az esetre, ha felteszi a kérdést magadtól, hogyan indítson el egy blogot!

Hazudtam … valójában három bónuszunk van az Ön számára itt:

(1) Ha ez túl sok olvasható, akkor ragadja meg a kivágott-megtartandó PDF-csaló lapot, amely szépen összefoglalja mindazt, amit ebben az erőforrásban mondtak.

(2) Szeretne egy oktatóvideót arról, hogyan lehet elindítani egy blogot video formátumban? Nekünk is van.

Kattintson ide:

(3) A dolog, amit már az elején említettünk – ez az egész erőforrás szépen megtervezett e-könyvgé alakult, többféle formátumban is elérhető – PDF, MOBI, ePub. Ez azt jelenti, hogy feltöltheti ezt a Kindle oldalára vagy bármilyen más eszközre, amelyet az e-könyvekhez használ:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector