WordPressin syntymäpäivä, Elementor-teema, luotettavat tekijät -ohjelma ��️ Kesäkuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

WordPressin syntymäpäivä, Elementor-teema, luotettavat tekijät -ohjelma ��️ Kesäkuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

WordPressin syntymäpäivä, Elementor-teema, luotettavat tekijät -ohjelma ��️ Kesäkuu 2019 WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tämä on kesäkuun 2019 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."


Hei WordPress-ystävät, tervetuloa tuoreisiin uutiskirjeisiin yhteisöstämme! Kuten viime kuussa, toukokuu oli täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, ilmoituksia ja muutoksia WordPress-ekosysteemissä.

Ennen kesäkuun 2019 WordPress-uutiskirjeen aloittamista haluan sanoa "Hyvää syntymäpäivää, WordPress!", vasta 16-vuotiaana. Monet ihmiset ympäri maailmaa juhlivat vuosipäivää kokoontumisilla, kakkuilla ja juomilla.

Toisessa muistiinpanossa, WordPress 5.2.1 on poissa käytöstä, Elementor ilmoitti Hello-teemansa WordPress.org-sivustossa, Teemanarviointiryhmä toteutti kiistanalaiset muutokset Luotettavat tekijät -ohjelmaan ja Advanced Custom Fields -laajennus lisäsi PHP-kehyksen lohkoille.

Mutta tämä on vain nopea kurkistus. Meillä on myös sinulle muutama WordPress-ydintarjous, uusi podcast, Gutenbergin esteettömyysuutisia ja paljon muuta.

Kesäkuu 2019 WordPress News w / CodeinWP: llä

Kesäkuu 2019 WordPress News

WordPress 5.2 "Jaco"

WordPress 5.2 – ‘Jaco’ – on pois päältä, ja mukana tulee joukko uusia ominaisuuksia ja parannuksia tietoturvan ja sivuston korjausten puolella. Kehittämisessä keskityttiin Site Health Check -projektiin, PHP-virhesuojaukseen, esteettömyyspäivityksiin, uusiin kojelaudan kuvakkeisiin, pluginien yhteensopivuustarkastuksiin ja automaattisten päivitysten turvallisuuteen.

Mutta nämä ovat vain suuria muutoksia; katso yllä olevasta artikkelista tarkempi kuvaus kaikista WordPress 5.2 -parannuksista.

Samaan aikaan WordPress 5.2.1: n ylläpitotiedote on valmis ladata ja testi, kun taas version 5.2.2 odotetaan seuraavan kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Kesäkuu 2019 WordPress-uutiset - WordPress 5.2 Jaco

WordPressille täytti 16 vuotta tänään 16. syntymäpäivänä WordPressille https://t.co/1DCZ25Cr0Y pic.twitter.com/tf9LO3Qf9R

– Code Pixelz Media (@codepixelzmedia) 27. toukokuuta 2019

Hyvää Makea 16, WordPress

Toukokuussa ihmiset juhlivat toista WordPress-syntymäpäivää – se täytti 16. kuukauden 27. päivänä. CMS: stä on tullut tänä aikana pitkä matka ensimmäisestä perusblogin perustamisesta monimutkaiseen ja edistyneeseen verkkosivustojen rakentajaan.

16 vuoden jatkuvan kehityksen ja innovaatioiden jälkeen WordPress hallitsee 34% koko verkosta. Yhteisömme ei antanut tätä tilaisuutta huomaamatta, koska he juhlivat mukautettuja syntymäpäiväkakkuja, illallisia, teemakohtaisia ​​tapaamisia tai yksinkertaisesti sosiaalisen median viestejä..

Esittelyssä Hei-teema: Nopein WordPress-aihe, joka on koskaan luotu

Tämän hetken suosituin sivunrakentaja julkaisi juuri ensimmäisen WordPress-teemansa WordPress.org-sivustossa, nimeltään Hello. Se on puhdas, yksinkertainen teema, jota voit käyttää aloitusmallina lisämuokkauksiin Elementorin kanssa.

Vain viikossa teema keräsi yli 10 000 aktiivista installaatiota. Mielenkiintoista on se, että Hei on ollut tosiasiallisesti saatavana GitHubissa maaliskuusta 2018 lähtien, mutta vasta nyt, kun he julkaisivat sen WordPress.org-sivustossa paremman käyttäjän ulottuvuuden ja kuittauksen saavuttamiseksi.

Vaikka Hello on ilmainen teema, jotkut ominaisuudet – kuten pääsy otsikoihin, alatunnisteisiin ja widgetteihin – ovat rajoitettu vain Elementor Pro -käyttäjille.

Kesäkuu 2019 WordPress-uutiset - Elementor Hello teema

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

  • Kesäkuu 2018 Sarjakuvat w / CodeinWP … #GDPR #AI #WordPressPlugins #HiringTraps
  • Rakenna Gutenbergille: Kuinka laajennus- ja teemakirjailijat käsittelevät siirtymistä Gutenbergiin
  • WordPress-teemakauppahakemisto 2019 – Kuka johtaa WordPress-teemamarkkinoita nyt, 100 teemakauppaa analysoitu

Kesäkuu 2019 WordPress-uutisten luotettavien kirjoittajien ohjelma

Luotettavat tekijöiden muutokset

WordPressissä ei ole kuukautta ilman ainakaan vähän kiistaa. Teemaarviointiryhmä esitteli viime vuonna luotettavien kirjoittajien ohjelman, ja se keskittyi helpottamaan tarkistusprosessia ohjelmaan liittyville. Näin he voivat ohittaa pitkäjänteisen Trac-ohjelman..

Tänä vuonna ohjeet muuttuivat hieman. Nyt, jos haluat, että teemasi siirtyvät nopeasti tarkistusprosessin läpi, sinun on tarkistettava yksi lippu kuukaudessa itse, jotta näet teemasi reaaliaikaisesti repo-tilassa. Teemaasi ei julkaista, ennen kuin olet noudattanut tätä ehtoa ja valmistunut arvostelu.

Tämä ilmoitus sai paljon kommentteja ihmisiltä, ​​jotka ilmaisivat olevansa eri mieltä muutoksista.

ACF 5.8.0 Release – PHP-lohkot Gutenbergille

Toisin kuin kesäkuussa 2019 WordPress -uutiskirjeessä, toinen päähenkilö on tunnettu Advanced Custom Fields -laajennus, joka lisäsi uutta toiminnallisuutta ytimeensä: PHP-lohkoja. Tämä on oikeastaan ​​PHP-kehys, jonka avulla voit rakentaa mukautettuja Gutenberg-lohkon tyyppejä. Tätä uutta ominaisuutta on kehitetty kuusi kuukautta, ja se julkaistiin tässä kuussa yhdessä laajennuksen uusimman version 5.8.0 kanssa..

ACF Blocks -ominaisuus on saatavana vain työkalun premium-versiossa.

edistyneet mukautetut kentät php-lohkot gutenbergiin

Upeita artikkeleita verkosta

Ehdotus laajennusohjeiden muuttamiseksi

Mika Epstein Plugin Review Team -ryhmästä teki ehdotuksen parantaa plugin-ohjeita muokkaamalla niitä osia, jotka jättivät tulkinnanvaraa tai tuntuivat hämmentäviltä. Lue yllä oleva viesti ja kirjoita mielipiteesi, jos haluat myös kirjoittaa.

WPCampus julkaisee Gutenbergin saavutettavuustarkistuksen tulokset

Gutenbergin saavutettavuustarkastus suoritettiin tämän vuoden alussa, mutta tuloksia ei ole vielä nähdä – toistaiseksi. Joten jos odotit tuloksia tai olet vain utelias Gutenbergin kehitykseen tähän suuntaan, WPCampus lähetti raportit sinulle.

WordPress-suunnittelijat tutkivat ehdotusta WP-järjestelmänvalvojan yksinkertaistamiseksi

Toinen ehdotus tuli suunnittelijoilta, jotka loivat muutaman mallin uudesta WordPress-kojetaulusta. Heidän tavoitteena on yksinkertaistaa järjestelmänvalvojan sivun navigointia. Yksi muutoksista liittyy sivupalkin navigointiin ja sen tarkoituksena on korvata hyppyharjat harmonikkavalikoilla.

GitHub-sponsorien ilmoittaminen: uusi tapa osallistua avoimeen lähdekoodiin

Jos olet kehittäjä ja haluat osallistua GitHubiin, sinulla on mahdollisuus saada taloudellista korvausta. Alusta käynnisti juuri uuden sponsorointityökalun, joka on edelleen beetaversio, mutta voit liittyä jonotuslista kunnes se on täysin valmis.

WordPress-käännöspäivä 4 isännöi menestyksekkäästi 77 paikallista tapahtumaa 35 maassa, rekrytoi 183 uutta kääntäjää

Toinen toukokuussa tapahtunut tapahtuma oli WordPress Translation Day 4. Hanke oli menestys: se kokosi 77 paikallista tapahtumaa (enemmän kuin aikaisempina vuosina) 35 maassa, ja se pystyi tuomaan 183 uutta kääntäjää Polyglots-tiimiin..

Esittelyssä hajautettu podcast

Samaan aikaan Matt Mullenweg aloitti podcasting ‘työn tulevaisuudesta’, eli etätyöstä. Ensimmäinen jakso on keskustelu Upworkin toimitusjohtajan Stephanie Kasrielin kanssa heidän sisäisestä hajautetusta kulttuuristaan ​​ja siitä, kuinka joustavat aikataulut vaikuttavat yrityksiin.

WordCamp US 2019 -liput nyt myynnissä

Vuoden ensimmäinen iso WordCamp on tulossa alle kuukaudessa, mutta sillä välin voit ostaa lippuja WordCamp US 2019. Yksi lippu maksaa 50 dollaria ja antaa sinulle täyden pääsyn tapahtumaan, plus muita yllätyksiä ja hauskaa. Tässä on aikajana auttaa sinua järjestämään vuoden etukäteen.

Kuinka linkki teemoissamme melkein pilasi liiketoimintamme (ja kuinka me korjasimme sen)

Joskus viaton virhe voi johtaa katastrofiin. WPZoom-palvelun kaverit ovat poistaneet yrityksen Google-hakemistosta väärään paikkaan sijoitetun linkin takia. He ratkaisivat ongelman lopulta.

Seuraa Marcelia hänen eeppisellä 465 mi. Retkellä jalka WordCamp Europeen

Marcel Bootsman (sopiva nimi, eikö?) Aloitti uuden vaelluskampanjan Berkel en Rodenrijsista Berliiniin. Tarkoitus on kerätä rahaa DonateWC, joka auttaa taloudellisesti epävakaita ihmisiä käymään isossa WordCampissa. Tarkista Marcelin reitti ja liity haasteeseen, jos tapaat hänet.

Ei-kehittäjien opas Gitille ja GitHubille

Yleensä vain kehittäjät viettävät aikaa Gitiin. Mutta joskus meidän, ei-devis-ohjelmien, täytyy olla vuorovaikutuksessa myös alustan kanssa. Ensi silmäyksellä se voi näyttää monimutkaiselta, mutta voit tutustua siihen melko nopeasti. Tässä on opas oppimaan, mikä Git on ja kuinka navigoida siinä.

Siinä on kesäkuu 2019. Kaikki mitä ikävöimme?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector