WordPress 5.3 -julkaisukandidaatti, kuratoidut suositut teemat, BuddyPress 5.0 ��️ Marraskuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

WordPress 5.3 -julkaisukandidaatti, kuratoidut suositut teemat, BuddyPress 5.0 ��️ Marraskuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

WordPress 5.3 -julkaisukandidaatti, kuratoidut suositut teemat, BuddyPress 5.0 ��️ Marraskuu 2019 WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tämä on marraskuun 2019 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."


Hei, WordPress-ystävät, tervetuloa marraskuun 2019 WordPress-uutisiin ja valmistaudu jännittävään kokoelmaan hienoja tarinoita ja ilmoituksia WordPress-ekosysteemistä. Jos unohdat viimeisen painosemme, voit saada kiinni nopeasti käymällä läpi täällä olevat aiheet.

Nyt kun olet valmis nopeuteen, siirrymme viimeisimpiin tapahtumiin!

Tässä kuussa WordPress 5.3 -julkaisuehdokas on poissa testaamiseksi, WordPress-teemahakemiston Esitellyt-osio saa kuratoidun peruskorjauksen, BuddyPress on tekemässä lohkoeditoria ja laajennuksien PHP-rajoitus on jopa PHP 7.2.

Mutta se on vain jäävuoren huippu. Pysy kanssamme vielä muutama minuutti ja lue kaikki mahtavia uutisia, joita on kiertänyt WordPress-yhteisössä.

Aloitetaanpa!

WordPress 5.3 -julkaisukandidaatti, kuratoidut suositut teemat, BuddyPress 5.0 - marraskuu 2019 WordPress News

Marraskuu 2019 WordPress News

WordPress 5.3 RC3

WordPress 5.3 on melkein täällä. Kun odotamme lopullisia mukautuksia, meillä on mahdollisuus kokeilla kolmannen julkaisun ehdokasta, joka on mahdollisimman lähellä virallista versiota, joka julkaistaan ​​12. marraskuuta..

WordPress-ydinryhmä pyytää apua mahdollisten ongelmien ja virheiden jäljittämisessä, jotta he voivat puhdistaa kaiken ajoissa. Voit testata asentamalla WordPress Beta Tester -laajennus tai lataamalla suoraan vapauta ehdokas.

Katso uusia ominaisuuksia ja parannuksia tulevassa WordPress 5.3: ssä!

Marraskuu 2019 WordPress News - WordPress 5.3 julkaisee ehdokkaan

WordPress.org-kuratoidut suositellut teemat marraskuussa 2019 WordPress News

Kuratoitu luettelo teemahakemaan tuleviin esiteltyihin teemoihin

Tämä on pala mielenkiintoisia uutisia. Luultavasti tiedät kokoelman teemoja, jotka näkyvät WordPress-hallintapaneelissa, kun haluat lisätä uuden teeman sivustoosi (Teemat → Lisää uusi). Featured-välilehdessä näit satunnaisen luettelon, joka oli luotu WordPress.org-sivustossa käytettävissä olevien teemojen kokonaismäärästä.

Pian nämä satunnaiset teemat eivät ole enää satunnaisia. Koska sana "varustellun" viittaa teemaan jotain erityistä tai erottuvaa, nykyinen valinta ei ole merkityksellinen ja voi huijata käyttäjää jossain määrin.

Nykyinen suunnitelma on pitää kokous 2-3 viikon välein, jolloin ihmiset voivat suositella teemoja – ainutlaatuisen ulkonäön, koodin, laadun ja muiden merkittävien ominaisuuksien perusteella.

Vaikka tarkat säännöt ovat vielä ilmassa, joukkue pyrkii vain hyväksymään 100% ilmaisia ​​teemoja ilman kaupallisia nousuja, jotta vältettäisiin rahalliset edut, jotka vaikuttavat rooliin, jossa teemoja suositellaan.

BuddyPress 5.0.0 "Le Gusto"

Toinen vanha kaveri valmistautuu lohkoihin. BuddyPress julkaisee version 5.0.0 nimellä "Le Gusto", tuodaan järjestelmään BP REST -sovellusliittymä, uusi Kutsu-sovellusliittymä, tiedot Sivuston terveys -näytössä ja uusi käyttöliittymä ryhmän jäsenten hallitsemiseksi.

Lisäksi BuddyPress-kirjoittajat valmistelevat työkalua lohkojen aikakauteen, mukaan lukien uusi paneeli lohkojen asetukseen, joka auttaa kehittäjiä järjestämään mukautetut lohkot BuddyPress-luokkaan. Käyttäjät voivat myös odottaa entistä enemmän lohkoeditoritoimintoja BuddyPress 6.0: ssa.

BuddyPress 5.0 - Le Gusto

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

  • Marraskuu 2017 Sarjakuvat w / CodeinWP … #WordPressUpdates #Donations #SSL
  • Marraskuu 2018 Sarjakuvat w / CodeinWP … # Freelancing #WordPressThemes #Debugging
  • 10 parasta ilmaista WordPress-teemaa marraskuussa 2015

#NeverGiveUP-kampanja 2019

#NeverGiveUP -kampanja 2019

WP&UP on ihmisryhmä, joka pyrkii tarjoamaan henkistä ja emotionaalista tukea WordPress-yhteisölle. He aloittivat äskettäin #NeverGiveUP-kampanjan, joka tarjoaa tukipalveluita (SCS) WordPress-edustajille, joiden on puhuttava jonkun kanssa sisäisistä kamppailuistaan..

Hankkeen perimmäisenä tavoitteena on terveellisempi yhteisö. Ponnistelut WP&UP-joukkueella on kustannuksia, kuten muilla aloitteilla. Jos haluat rohkaista sitä ja pitää sitä kasvavana, voit lahjoittaa yllä olevan linkin kautta. Tekemällä niin autat tunnettuja ja tuntemattomia WordPress-tovereita saamaan nimetöntä apua ja apua.

WordPress.org kopioi PHP-enimmäismäärän laajennushakemistolle versioon 7.2

Viime aikoina PHP 7.0 oli varaston laajennusten vähimmäisvaatimus, mutta se on muuttumassa. Kuten PHP 7.4 -julkaisu lähestyy, WordPress.org ilmoitti uudesta rajoituksesta laajennuskehittäjille: PHP 7.2.

WordPress-ydinryhmä uskoo, että koska PHP 7.2 ilmestyi melkein kaksi vuotta sitten, laajennusten kirjoittajien ei pitäisi olla suuri ongelma sopeutua muutoksiin. WordPress integroi täyden PHP 7.4 -tuen 5.3-julkaisuun, kun taas PHP 7.2 menettää aktiivisen tuen 30. marraskuuta 2019.

WordPress.org kopioi PHP-enimmäismäärän laajennushakemistolle versioon 7.2

Upeita artikkeleita verkosta

Meetupin $ 2 / RSVP-maksu näyttää asetettavan Exoduksen

Uusi kuukausi, uusi skandaali! Saatat joutua maksamaan 2 dollarin maksun varataksesi paikkasi seuraavan kerran joihinkin Meetup-tapahtumiin. Tämä hinnoittelumuutos otettiin käyttöön tässä kuussa, mutta pysy rauhallisena, WordPress-ryhmiin ei sovelleta tätä sääntöä. Vielä.

Matt Mullenweg ja David Heinemeier Hansson keskustelevat WordPressin markkinaosuudesta, monopolista ja vallasta avoimen lähdekoodin yhteisöissä

Jos rakastat syviä, ristiriitaisia ​​keskusteluja, sinun on luettava vastausten vaihto Matt Mullenwegin ja David Heinemeier Hanssonin (Basecampin perustaja) välillä markkinaosuuksista, monopolista ja vallasta avoimen lähdekoodin tilassa. Kaksi liikemiestä jatkoivat opetuskeskustelua podcastissa, joten jos nautit siitä Twitterissä, voit kuulla jatkoa tässä.

Ei enää sekoitettuja viestejä HTTPS: stä

Jos sivustossasi on edelleen sivuja tai elementtejä (kuvia, videoita, skriptejä, tyylitaulukoita, esittelyjä), jotka toimivat HTTP: llä, on aika vaihtaa ne kaikki HTTPS-muotoon. Ei väliä, käyttääkö pääverkkotunnuksesi jälkimmäistä; jos et lisää sitä kaikille verkkosivuillesi ja alaresursseillesi, Chrome siirtyy vähitellen näiden resurssien estämiseen.

Ensimmäinen julkaisija aloittaa julkaisun Newspackin avulla

Muistatko Newspackin, Automatticin voittoa tavoittelemattoman aloitteen toimittajille? El Soberano, chileläinen uutissivusto, on ensimmäinen julkaisija, joka julkaisee (uudelleen) tämän alustan. "Yhteistyö Newspack-kehitysryhmän kanssa on ollut löytöretki", sanoi julkaisun toimitusjohtaja.

GoDaddy ja WooCommerce yhdistävät voimansa tehdäkseen verkkokaupasta WordPressin entistä helpommaksi

Maailman suosituin hosting-yritys GoDaddy aloitti juuri uuden kumppanuuden WooCommerce-palvelun kanssa verkkokaupan perustamisessa. Sen lisäksi, että GoDaddyn uusi eCommerce-hallinnoima WordPress-suunnitelma integroidaan integrointiprosessiin, se tarjoaa sinulle myös ilmaisen pääsyn premium-luokan WooCommerce-laajennuksiin ja mukautettaviin suunnitteluteemoihin, mukaan lukien suositut laajennukset, kuten WooCommerce-tilaukset ja tuotelisäosat..

Automattic on lopettanut Active Flow -laajennuksen aktiivisen kehittämisen

Muokkaa virtausta, laajennus, jonka tarkoituksena on auttaa sisältötiimejä järjestäytymään paremmin, ei ole enää saatavana jatkokehitykseen ja tukeen. Automattic ei lähettänyt päivitystä tähän yhdeksän kuukauden ajan, ja onneton käyttäjä kysyi joukkueelta suunnitelmiaan laajennuksen suhteen..

Mark Davies siirtyy Automatticiin talousjohtajaksi

Jäämme Automatticin pihalle vähän kauemmin. WordPress.com -yrityksen emoyhtiöllä on uusi talousjohtaja (CFO) Mark Daviesin, entisen Vivintin talousjohtajan, henkilössä. Tarkista tämä viesti saadaksesi lisätietoja uudesta Automattic-jäsenestä.

Uutta Gutenbergissä?

Mitä uutta Gutenbergissä on? Virhekorjaukset ja kaksi pääominaisuutta: Nappilohkon gradienttitaustat (voit valita painikkeille kaltevuuskuvion yhden värin sijasta) ja Satukirja tuki kehittäjille.

Vuoden 2019 tärkeimmät sähköisen kaupan trendit pitää silmällä

Nyt kun olemme tulossa lähemmäksi vuoden 2019 loppua, tarkistetaan tämä yleiskatsaus verkkokaupan suuntauksista, joita näemme todennäköisesti lisää tulevina kuukausina (ja vuonna). Siinä on vuorovaikutteisia sähköposteja ja robotteja.

No Code -liike – Sovellusten rakentaminen & Startups ilman koodia

Ottaen huomioon, että kaikkien on luotava verkkosivustoja, kun otetaan huomioon visuaalisten, vedä ja pudota -sivun rakentajien ja verkkosivustojen rakentajien kasvu, En sanoisi, että se uhkaa kehittäjiä, koska me kaikki tiedämme, että tämä ei ole totta, mutta sillä on silti vaikutus siihen, miten ja kuka voi rakentaa verkkosivustoja nykyään. Se on hyvä lukea, tarkistaa se.

Täydellinen opas hienovaraiseen myyntiin, tuotepaketteihin ja ristikkämyyntiin WooCommerce-palvelussa

Haluatko myydä enemmän kuin normaalisti teet? Siellä on pieniä temppuja, jotka voit yrittää saada ihmiset ostamaan enemmän kuin alun perin suunnittelivat. Siinä ei ole mitään vikaa, se on vain kuinka markkinointi toimii.

Ja se tiivistää marraskuun 2019 WordPress -uutiskatsauksemme. Kaikki mitä ikävöimme?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector