WordPress 5.3 Beta, kaksikymmentäkymmentä oletusteemaa, Google Native Lazy -lataus Loading️ Lokakuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

WordPress 5.3 Beta, kaksikymmentäkymmentä oletusteemaa, Google Native Lazy -lataus Loading️ Lokakuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

WordPress 5.3 Beta, kaksikymmentäkymmentä oletusteemaa, Google Native Lazy -lataus Loading️ Lokakuu 2019 WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tämä on lokakuun 2019 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."


Hei kaikki, olemme tulossa tämän vuoden viimeiselle neljännekselle; koulu aloitettu ja ihmiset ovat palanneet lomalta yrittäen ajaa itsensä uusiin haasteisiin, mahdollisuuksiin ja parempaan tuottavuuteen työssä.

Osalla ryhmästämme oli tässä kuussa myös lyhyt tauko Bukarestin lähellä sijaitsevalla mäkisellä alueella, jossa keskustelimme yrityksen visiosta, ratkaistavista ongelmista ja siitä, mikä on meille seuraavaksi projektien suhteen (ainakin kun emme kuvanneet lyhytelokuvia) , ylimääräinen aktiviteetti, jonka ajoimme perääntyä).

WordPressissä asiat liikkuvat hitaasti mutta tasaisesti. Syyskuussa WordPress 5.3 vastaanottaa uuden beetaversion, Kaksikymmentäkymmentä teemaa on melkein valmis, Google julkaisee WordPressille natiivin laiskojen latauslisäosien, syntyy Jetpackin kaltainen laajennus, kun taas Gutenberg-tiimi jakaa koko sivuston editointiprototyypin.

Mutta se on vain pieni maku kaikista aiheista, joita käsitelimme tämän lokakuun 2019 WordPress-uutiskirjeessä. Lue lisää saadaksesi kaikki tuoreet tarinat, jotka pitävät WordPressiä kehittymässä nykypäivän upeaksi alustaksi.

Lokakuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

Lokakuu 2019 WordPress News

WordPress 5.3 Beta 1

WordPress 5.3 -julkaisun edessä sinun on ensin suoritettava betat. Beta 1 on testausta varten, joten varmista, että teet sen, jos haluat auttaa puhdistamaan mahdollisten virheiden ja ongelmien virallisen version. Voit testata beetaa joko suoraan lataamalla sen tai asentamalla WordPress Beta Tester kytkeä.

WordPress 5.3 on tarkoitus julkaista 12. marraskuuta. Se tuo uudet lohkoeditoriominaisuudet, järjestelmänvalvojan sähköpostivahvistusnäytön, sivuston terveystarkastukset, PHP 7.4 -yhteensopivuuden ja uuden oletusteeman (josta puhumme seuraavaksi).

Katso koko WordPress 5.3 -aikataulu tässä.

Lokakuu 2019 WordPress-uutiset - WordPress 5.3 Beta 1 ulos

Kaksikymmentäkymmentä WordPress-oletusteemaa lokakuussa 2019 WordPress-uutiset

Esittelyssä kaksikymmentäkaksi

WordPress 5.3: n ohella saamme myös WordPress-oletusteeman seuraavan iteraation, kaksikymmentä kaksikymmentä. Kehitysprosessia koordinoi Anders Norén, teeman oletussuunnittelujohto tulevalle julkaisulle. Anders ja hänen tiiminsä rakensivat kaksikymmentäkaksi Chaplinin teema, molemmat tarjoavat kehittynyttä Gutenberg-tukea.

Twenty Twenty on jo integroitu WordPress-ytimeen, joten niillä teistä, jotka ovat uteliaita tarkistamaan WordPress 5.3 beta 1, on myös mahdollisuus pelata teeman kanssa. Muista, että teema on nyt myös beetaversiossa ja merkittäviä muutoksia voi tapahtua vielä marraskuuhun saakka.

Google julkaisee WordPressin alkuperäisen lazyload -laajennuksen

Ensinnäkin Chrome lisäsi alkuperäistä laiskaa lataamista; nyt Google julkaisee natiivin laiskojen latauslisäosien WordPressille. Pian sellaisten kolmansien osapuolien laajennusten tai kirjastojen käyttäminen, jotka toteuttavat tämän ominaisuuden sivustoille, saattaa vanhentua, koska tämän ominaisuuden integroinnista WordPress-ytimeen keskustellaan..

Googlen laajennus, Alkuperäinen lazyload, on kehittänyt Felix Arntz ja WordPress-nopeutettujen mobiilisivujen ja progressiivisten Web App -laajennusten takana oleva tiimi, joka on jo laskenut 5000 aktiivista asennusta WordPress.org-sivustossa. Laiskalatauslaajennus toimii vain selaimissa, jotka tukevat alkuperäistä laiskakuormitusta.


Alkuperäinen lazyload Alkuperäinen lazyload

Tekijä (t): Google

Nykyinen versio: 1.0.2

Viimeksi päivitetty: 6. joulukuuta 2019

native-lazyload.1.0.2.zip


64% Arviot


10000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

  • WordPress-teemakauppahakemisto 2019 – Kuka johtaa WordPress-teemamarkkinoita nyt, 100 teemakauppaa analysoitu
  • WordPress-oletusteemien kehitys (2003-2019)
  • Lokakuu 2017 Sarjakuvat w / CodeinWP … #WordPress #WordPressReviews #RSS

Sisältö – estoalueiden määritteleminen

Yksinkertaisesta tekstieditorista koko sivustosi mukauttamisen päämenetelmään! Miltä se kuulostaa? Kun Gutenberg siirtyy kehitysvaiheeseen 2, sen takana oleva tiimi jakoi mukavan prototyypin siitä, kuinka lohkoeditorista tulee globaalia koko sivuston editoinnin kannalta.

Matias Ventura lähetti tämän mielenkiintoisen selityksen siitä, kuinka lohkoeditori laajenee enemmän kuin sisältöeditori, kuten widgetit, valikot, otsikot, alatunnisteet ja muut verkkosivustojen alueet. Hän lähetti videon, joka näyttää lohkoalueiden käsitteen, jossa jokainen sivun elementti on valmistettu lohkoista, jotta käyttäjät voivat muokata sitä helposti.

Mitä mieltä olet WordPress-sivustosta, joka on kokonaan valmistettu lohkoista?

Työkaluvyö: Uusi Jetpack-innoittama laajennus, jossa keskitytään nopeuteen ja yksityisyyteen

Toolbelt pääsi myös lokakuun 2019 WordPress-uutiskirjeeseen. Se on Jetpackin vaihtoehtoinen laajennus, joka tarjoaa Jetpackin kaltaiset toiminnot yksityisyyttä helpommassa paketissa. Pro Theme Design -ohjelman luoja Ben Gillbanks rakensi työkalun keskittyen nopeuteen, yksityisyyteen ja yksinkertaisuuteen.

Aivan kuten Jetpack, Toolbelt lisää joukon erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten laiska lataus, sosiaalinen jakaminen, salkun mukautettu postityyppi, optimointi, videot ja paljon muuta. Gillbanks on itse asiassa Jetpackin fani, mutta hän halusi luoda jotain vielä tehokkaampaa toimittaakseen kestävämpiä ja suorituskykyisempiä sivustoja..

Onko Toolbelt todella uhka sen huomattavasti tunnetuimmalle vastineelle?


työkaluvyö työkaluvyö

Tekijä (t): Ben Gillbanks

Nykyinen versio: 2.5.2

Viimeksi päivitetty: 2. maaliskuuta 2020

wp-toolbelt.zip


100% Arviot


200 + asennukset


WP 5.0 + vaaditaan

Upeita artikkeleita verkosta

Justin Tadlock liittyy WP Taverniin

Jeff Chandlerin eroamisen jälkeen Justin Tadlock otti paikkansa WP Tavernissa. Tämä on Justinin itse kirjoittama pala, joka esittelee menneisyyttään ja taustaansa romaanin kaltaisessa tarinassa.

Uusien pakettien takana oleva projektijohto, teemaarviointiryhmä käynnistää järjestelmänvalvojien ilmoituksen ratkaisun

Elokuussa teemakatsausryhmä paljasti suunnitelmansa hillitä häiritseviä järjestelmänvalvojien ilmoituksia etsimällä ratkaisu, joka sopii kaikille sivuston omistajille. Ja tässä se on! Järjestelmänvalvojan ilmoitukset-paketti, versio 1.0, on pois päältä ja tuo tavallisen sovellusliittymän, jotta teeman kirjoittajat eivät enää voisi näyttää henkilökohtaisia ​​ilmoituksia.

Juhli WordPress-yhteisöä: Yoast Care -rahasto

Jos olet ollut jatkuvasti avustaja WordPressille koko tämän ajan, saatat löytää tietyltä ajalta ylimääräistä rahaa tililtäsi, koska Yoast Care -ohjelma palkitsee WordPressin vapaaehtoisia taloudellisesti 500 dollarilla. Mutta et voi nimetä itseäsi, jonkun muun joukkueesta täytyy taata työsi.

Googlen asettelun muutokset ja niiden merkitys hakukoneoptimoinnillesi

Google on tehnyt viime aikoina joitain muutoksia, hakutulosten asettelun muuttamisesta a leipäleivän raportti hakukonsolissa. Tutustu Google SERP: n kehitykseen sen luetteloiden priorisoinnin ja sijainnin suhteen.

WordPress Governance -projekti etsii uutta johtajuutta

WordPress-hallintoprojektista tulee pian johtamaton, kun Rachel Cherry ja Morten Rand-Hendriksen ilmoittivat astuvansa eroon johtotehtävistä. Siksi organisaatio etsii uusia hakijoita paikalleen.

WordPress-haavoittuvuus Roundup: syyskuu 2019, osa 1

Ja niin on tapahtunut turvallisuusmaailmassa viime viikkoina. IThemesin kaverit kokoavat joka kuukausi tätä upeaa roundup-ohjelmaa kaikilla WordPress-haavoittuvuuksilla, mikä antaa sinulle käsityksen siitä, milloin päivittää ja miten pysyä poissa hakkeroiduista tai tartunnan saaneista työkaluista.

Automattic nostaa 300 miljoonaa dollaria 3 miljardin dollarin arvostuksella Salesforce Venturesilta

Automattic ansaitsi lisää rahaa MySforce Venturesin suosituksesta. Salesforce maksoi 300 miljoonaa dollaria kolmen miljardin dollarin arvostuksella rahan jälkeisellä arvostuksella. Automatticin viimeinen korotus oli 160 miljoonaa dollaria 1,16 miljardin dollarin arvostuksella vuonna 2014.

Perinteinen isännöinti vahingoittaa WordPressiä

Tämä viesti oli minulle "On vuosi 2019, mutta hosting on juuttunut vuonna 2009". Mikä on perinteinen isännöinti ja miten voit mukauttaa sen nykypäivään? Tom Fanelli puhuu seuraavan sukupolven hallinnoidusta WordPress-isännöinnistä ja siitä, mitä sen pitäisi seurata tavallisen isännöinnin ylittämiseksi, kuten tiedämme.

WordPress-sivustoille tehdään jälkityötä roistojen järjestelmänvalvojien kanssa

WordPressin haavoittuvuuksista puhuttaessa on tapahtunut uhka, joka kohdistuu haavoittuviin laajennuksiin, joiden kautta hyökkääjät yrittivät takaoven siirtää sivustoja luomalla epärehellisiä järjestelmänvalvojan tilejä. Tämä on vakavaa, joten tämän pitäisi tehdä estääksesi sitä tapahtumasta sivustollesi.

Vahva asiakastodennus (SCA) WordPress-laajennukselle ja teemakehittäjille

Toinen konsepti, joka kasvattaa yhä enemmän painoarvoa, on vahva asiakastodennus; olet ehkä kuullut siitä jo pankistasi tai muilta maksulaitoksilta. Se on osa EU: n tavoitetta turvata verkkomaksut, joten jos olet teema- / laajennuskirjailija, sinun pitäisi saada itsesi ajan tasalle tämän uuden asetuksen avulla.

Miksi Gatsbyn pitäisi olla seuraava opittavaasi luettelossa

Tämä on uusi termi, jota on viime aikoina levitetty WordPress-kehittäjäyhteisön kautta. Koska se saattaa kuulostaa hiukan moniselitteiseltä muille kuin teknoille, Delicious Brainsin kaverit ovat laatineet selittävän artikkelin, joka saattaa selvittää asiat puolestasi.

90 välttämätöntä työkalua WordPress-web-suunnittelijoille ja -kehittäjille

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tämä on suuri määrä resursseja suunnittelijoille ja kehittäjille, mukaan lukien koodaus, testaus, virheenkorjaus ja jopa markkinointi- ja hallintatyökalut.

Siinä kaikki nämä lokakuun 2019 WordPress-uutiset. Kaikki mitä ikävöimme?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector