WordPress 5.2, Jetpack-mainokset plugin-hakunäytössä, plugin-haavoittuvuusprotestit ��️ toukokuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

WordPress 5.2, Jetpack-mainokset plugin-hakunäytössä, plugin-haavoittuvuusprotestit ��️ toukokuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

WordPress 5.2, Jetpack-mainokset plugin-hakunäytössä, plugin-haavoittuvuusprotestit ��️ toukokuu 2019 WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tämä on toukokuun 2019 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."


Hei kaikki, olemme palanneet tuoreen kotisivun WordPress-uutisiin viime kuulta. Ja mikä kuukausi huhtikuu on ollut! Lukuun ottamatta yksityiskohtia WordPress 5.2 -julkaisusta (joka siirrettiin takaisin 7. toukokuuta), kiista on paras sana kuvaamaan yhteisömme neljä viimeistä viikkoa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Jetpack näytti sponsoroidun mainoksen WordPress-kojelaudan plugin-hakunäytöllä. Pipdig-teemakehittäjät käyttivät omaa P3-laajennustaan ​​asiakkaiden verkkosivustojen ja DDoS-kilpailijoiden salaisuuteen pääsyyn, WordPress.org-tukifoorumin moderaattoreita kritisoitiin siitä, mitä joku havaitaan peittävän plugin-haavoittuvuudet, kun taas – kevyemmissä uutisissa – Automattic julkaisi Happy Tools -sovelluksen auttaakseen hajautettuja joukkueita hallitsemaan aikansa ja toimimaan paremmin.

Mutta nämä ovat vain muutamia niistä monista tarinoista ja lähteistä, jotka meillä tänään luettelossa on. Lue edelleen saadaksesi itsesi ajan tasalle WordPress-yhteisön uusimpien uutisten avulla.

WordPress 5.2, Jetpack-mainokset plugin-hakunäytössä, plugin-haavoittuvuusprotestit - toukokuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

Toukokuu 2019 WordPress-uutiset CodeinWP: n kanssa

WordPress 5.2 julkaistaan ​​7. toukokuuta sivuston terveystarkastuksen, A11y-parannusten ja GIPHY-tuen avulla

Se on monipuolinen julkaisu, joka käsittelee pitkäaikaisia ​​esteettömyyteen liittyviä ongelmia. Vaikka laajemmat pyrkimykset parantaa saavutettavuutta eivät ole vielä kaukana, lisäykset tekevät merkittävä parannus UX: lle avustavan tekniikan käyttäjille.

Teimme äskettäin sarjakuvan pahamaineisesta WSOD: sta, mutta voisiko siitä tulla menneisyyden? WordPress 5.2 tuo a kohtalokas virheiden palautustila joka lähettää järjestelmänvalvojille sähköpostia, kun tapahtuu kohtalokas virhe. Kun palautustila on virheen aiheuttama laajennus tai teema keskeytetään, jotta järjestelmänvalvojille annetaan mahdollisuus käyttää taustaohjelmaa ja korjata virhe.

Virheiden palauttamisessa on apua myös täysin uudessa Site Health Check -tilassa, joka tarjoaa käyttäjille hyödyllisiä verkkosivustojen ja palvelinten tietoja virheenkorjausta varten. Ongelmat priorisoidaan kriittisen, suositellun tai hyvän perusteella, samoin kuin lisätietoja ongelman ratkaisemiseksi..

Lopuksi upotuslohko tukee nyt GIPHY: tä joka on kiva kirsikka jännittävässä julkaisussa.

WordPress 5.2 tuo suuria muutoksia käyttäjien auttamiseen ylläpitämään sivustoaan

Toukokuu 2019 WordPress-uutiset - Jetpack-mainonta plugin-hakunäytössä

Jetpack 7.2.1 poistaa maksettujen päivitysten tarjoukset Plugin Search -näytöltä

On aika saada mausteisia uutisia, koska rakastamme kaikki #wpdramaa, eikö niin? Äskettäin Automattic sijoitti Jetpack-hakutulosruudun (‘ehdotus oli heidän terminsä’) WordPress-kojelaudan päälaajennusten esittelysivulle siten, että kun etsit tiettyä laajennusta, joka oli päällekkäinen Jetpackin toiminnallisuuden kanssa, Jetpack näkyi ensin tulokset.

Vaikka tämä oli itsessään kiistanalainen, ihmiset saivat menemään liikkeelle tosiasiassa, että jotkut suosituksista koskivat maksettuja Jetpack-ominaisuuksia, kuten varmuuskopioita.

Kiistelun seurauksena Jetpack-tiimi poisti maksullisia ominaisuuksia koskevat ehdotukset. Mutta ehdotuksia ilmaisiksi ominaisuuksiksi on edelleen, ja monet ihmiset eivät ole tyytyväisiä siihen, mitä heidän mielestään pitävät Automatticin ja Pandoran laatikon etuuskohteena, jota tämä saattaa avata.

Pipdig WordPress -laajennus, jota syytetään DDoS-hyökkäyksistä ja takaovesta

Toinen kiistanalainen aihe kuului Pipdig-yhtiölle, joka käytti Pipdig Power Pack -laajennusta (P3) saadakseen luvattoman pääsyn asiakkaiden WordPress-sivustoihin ja käynnistäen myös DDoS-hyökkäyksiä kilpailijoita vastaan. Skandaali kasvoi entisestään, kun kehittäjät jatkoivat kiistä syytökset ja väittävät, että heitä häiritään.

Pipdig peitti takaportin hakkeroilla harhaanjohtavilla muuttujien nimillä, kommentteilla ja toimintonimillä tämän laittoman toiminnan piilottamiseksi. Mutta ei kauan, koska monet kehittäjät (mukaan lukien Wordfence) huomasivat ja julkisti sen. Silloinkin Pipdig kieltäytyi asiakkaiden palautuspyynnöistä vedoten yrityksen vaatimuksiin "ei hyvitystä" käytäntö. WordPress-teemakauppaa tutkitaan edelleen.

Pipdig tutkii takaovia ja hyökkää P3-laajennukseen

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

  • ManageWP vs Jetpack Hallitse vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync – WordPressin hallintatyökaluja verrattuna
  • 15+ parasta koko näytön WordPress-teemaa vuodelle 2020
  • Toukokuu 2018 Sarjakuvat w / CodeinWP … #WebSecurity #TuottavuusApps #WordPressThemes

Plugin-haavoittuvuusprotestit toukokuussa 2019 WordPress News CodeinWP: n avulla

PluginVulnerabilities.com protestoi WordPress.org-tukifoorumin moderaattoreita julkaisemalla nollapäivän haavoittuvuuksia

Samoin palvelu, nimeltään Plugin haavoittuvuudet, on asettanut pöydälle toisen kyseenalaisen aiheen. He protestoivat WordPress.org-tukifoorumin valvojien mielestä sopimattomasta käytöksestä. Heidän mieltään? Julkaise nollapäivän haavoittuvuuksia laajennuksissa.

Plugin haavoittuvuudet uskovat, että koska moderaattorit eivät salli julkista keskustelua haavoittuvuuksista WordPress.org-tukifoorumeilla, "lakaistaan ​​asioita maton alla", mikä johtaa itse asiassa enemmän turvallisuusongelmiin, koska ei ole julkista tietoa siitä, mitä tapahtuu tai onko se korjattu.

Jos haluat nähdä vielä enemmän draamaa, tutustu kommenttiosaan WP Tavernissa, jossa molemmat osapuolet taistelevat sen.

Hyviä työkaluja työn tulevaisuudelle

Kevyemmissä uutisissa Automattic on julkaissut Hyvää työkalua paketti, jonka tarkoituksena on auttaa hajautettuja joukkueita hallitsemaan työtä ja kommunikoimaan paremmin. Tuottavuustyökalumarkkinat ovat melko kilpailukykyiset, mutta tämä paketti sisältää tuotteita, joita Automattic käyttää pitämään valtavan 850 etätyöntekijänsä tyytyväisenä.

Projektin ensimmäinen tuote on Happy Schedule, jonka tarkoituksena on varmistaa harmonia kunkin henkilön työajan ja aikavyöhykkeen välillä sekä avoimuus kuka työskentelee milloin. Tämän työkalun avulla työntekijät voivat laatia oman joustavan aikataulun, joten yritys voi menestyksekkäästi kattaa 24 tunnin globaalin tuen aikataulun..

Jos haluat parantaa etätiimisi kulkua ja sisäistä organisaatiota, voit kokeilla näitä työkaluja. Happy Aikataulu on vain ensimmäinen, ja uusia tulee pian esiin.

Automattic Happy -työkalut hajautettuihin joukkueisiin

Upeita artikkeleita verkosta

WordCamp Asia – Ehdotus vuodelle 2020 Bangkokissa, Thaimaassa

WordCamp Nordicin jälkeen teoksissa on uusi alueellinen WordCamp. Vaikka Bangkokia ei vielä ole vahvistettu, se on WordCamp Asia: lle ehdotettu isäntäkaupunki vuonna 2020. Onko sinulla mieluumpaa vierailla Bangkokissa? Syy, jota varmasti teemme.

SQL-injektio kaksois-sivun WordPress-laajennuksessa

Duplicate-Page, suosittu WordPress-laajennus, sai tartunnan SQL-injektiolla, joka vahingoitti 800 000 verkkosivustoa. Sucuri merkitsi haavoittuvuutta vaaralliseksi, DREAD-pistemäärä 8,4. Laitteet korjattiin ongelma, ja sinun pitäisi päivittää niin pian kuin mahdollista, jos käytät tätä laajennusta.

GoDaddy ostaa ThemeBeans-, CoBlocks-, Block Gallery- ja Block Unit Testi -sovellukset

Vielä enemmän GoDaddy-yritysostoja! Tällä kertaa he ottivat haltuunsa vähintään neljän uuden Gutenberg-suuntautuneen tuotemerkin samaan kuukauteen. Syy? Laajennetaan yrityksen Gutenberg-tuotteita.

WooCommerce 3.6 lisää markkinoita koskevia ehdotuksia huolimatta kehittäjäyhteisön erittäin negatiivisesta palautteesta

Seuraamalla suurten plugin-pelaajien ehdotusmaista mainosta WooCommerce alkoi näyttää käyttäjille myös laajennusehdotuksia. Ne sisältävät omia tuotteita (hallinnoi Automattic) ja kolmansien osapuolien kehittäjiä. Tätä muutosta ei myöskään otettu yhteisössä hyvin vastaan, ja Automattic lievensi sitä hiukan palautteen seurauksena.

Yksi maailman suosituimmista WordPress-teemoista saavuttaa uuden virstanpylvään

WordPress-teemat ovat edenneet pitkälle vuodesta 2003 lähtien. Onko sinulla idea, mikä teema on suosituin? Me pilaamme väliaikaa. Se on Avada, kirjoittanut ThemeFusion. Aiheesta tuli virallisesti kaikkien aikojen suosituin premium-teema. Yhtiön yli puolen miljoonan myynnin Envatolla on todiste. Onnittelut!

Kuinka saada esiteltyjä katkelmia blogiisi

Rakastamme SEO-neuvoja, joita voit tosiasiallisesti käyttää. Haluatko näkyä Googlen ensimmäisenä valintana hakutulossivulla? Aka saalis ns. Nolla-kohtaan, missä sisältösi on korostettu ruudussa, erillään muusta? Tässä on mitä sinun pitää saada artikkelisi esille siellä.

Kuinka onnistuneesti hyväksyimme 4 päivän työviikon MailPoetissa

Työskentelet vain 4 päivää viikossa, eikö se ole niin suloista? Ja MailPoet-miesten mukaan tämä muutos toteutti päinvastoin sen sijaan, että vähentäisi tulojaan. Se lisäsi työntekijöiden tuottavuutta ja onnellisuutta työssä. Lue lisää tästä tästä viestistä.

Analyysi 18 087 WordPress.org-laajennuksesta

Tämä on ehdottomasti hyvä lähde tarkistaaksesi, kun tarvitset tietoja laajennuksista. ILoveWP: n kaverit panostivat hämmästyttävään ponnisteluun analysoida yli 18 000 laajennusta ja jakaa havaintonsa kanssasi. Lisää se kirjanmerkkeihin tulevia viitteitä varten, se auttaa varmasti.

Kuinka saada lisää arvosteluja WordPress-laajennuksille

Ihmiset eivät yleensä jätä arvosteluita, elleivät he ole kovin tyytymättömiä tai erittäin tyytyväisiä palveluun. Kaikissa keskusteluissa ei ole paikkaa, heillä ei ole aikaa siihen. Mutta voit pyytää sitä. Tai käytä muita temppuja, joita Matteo Duo on todistamassa.

Ansaitsee 10 000 dollaria kuukaudessa Freemium-liiketoimintamallista

Mikä on avain jäänmurtamiseen kilpailevilla WordPress-markkinoilla? Yksi ratkaisuista on ilmaisen version tarjoaminen tuotteestasi, TranslatePressin Adrian Spiacin mukaan. Tämä kaava toimi hänen yrityksessään, koska hän vahvisti sen viimeisessäkin haastatella hänen kanssaan ThemeIsle-blogissa.

Envato julkaisee virallisen WordPress-laajennuksen

Tiedätkö Envato Elementsin? Kaikki nämä elementit on nyt kääritty ja pakattu Envaton ensimmäiseen viralliseen laajennukseen, joka on ollut beetaversiona elokuusta lähtien. Laajennus tarjoaa 2 000 ilmaista mallia ja pääsyn 670 000 varastossa olevaan kuvaan Envato Elements -tilaajille.

Laraberlin Gutenbergin toteuttaja Laraberg on nyt Beta-versiossa

Jos olet viettänyt viimeisen vuoden työskennellessään Gutenbergin rakentamisen parissa, CMS-taitosi laajeni vain yhdellä. Laraberg antaa lopulta kehittäjille mahdollisuuden integroida Gutenberg-editori suoraan Laravel-sovelluksiin. Sen mukana tulee yksinkertainen sovellusliittymä ja se toimii Laravel File Manager -sovelluksen kanssa.

WordPress 1.1: n AMP-laajennus lisää kokeellisen PWA-laajennuksen integroinnin, AMP Stories Editorin ennakkojulkaisun saatavana 1,2-alfa-versiona

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, virallinen AMP-laajennus sai päivityksen. Yhteensopivuus PWA-ominaisuuslaajennuksen kanssa, CSS-muutokset paremman kaksikymmentäyhdeksäntoista teemaintegraation saavuttamiseksi, Classic-tilan uudelleensijoittaminen Reader-tilaan ja AMP Stories Editorin ilmoitus ovat joitain uusia ominaisuuksia. Jos et ole varma AMP: stä, katso sitten oppaamme.

Se on se toukokuussa 2019. Kaikki mitä ikävöimme?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector