WordCamp Europe 2019 Special Edition July️ Heinäkuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

Tämä on heinäkuun 2019 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."


WordPress-yhteisölle kesäkuu on synonyymi WordCamp Europe. Suurin WordPress-tapahtuma kasvaa jotenkin joka vuosi, ja 2019 repi levyjen silppuiksi suurimmalla mahdollisella rekisteröinnillä. Seurauksena olemme, että omistamme tämän kuukauden uutiset kokonaan WCEU: lle.

Saatat tietää, että tämän vuoden tapahtuma järjestettiin Berliinissä ja WordPress-edustajat matkustivat ympäri maailmaa keskustelemaan suosikki CMS: stä kauniissa ympäristössä, jota täydentää hieno kesäinen sää. Suuren tapahtumapaikan ansiosta useimpien osanottajien oli helppo pysyä paikalla ja pysyä energisena kaikesta toiminnasta huolimatta.

Tiimillemme WordCamp Europe on aina tärkeä tapahtuma, kun koko joukkue matkustaa oppimaan, verkostoitumaan, organisoimaan ja vapaaehtoisuuteen. Tänä vuonna asiat kuitenkin järkyttyivät hieman sen jälkeen, kun suurin osa joukkueesta matkusti WordCamp Puneen helmikuussa. Joten emme lähettäneet ensimmäistä kertaa 3 vuoden aikana koko joukkuetta, mutta jatkoimme aktiivista osallistumistamme CodeinWP: hen mediapartnerina ja ThemeIslen kanssa sponsorina.

WordCamp Europe 2019 Special Edition - heinäkuu 2019 WordPress News

Se oli ensimmäinen kokemuksemme sponsorina ja huolimatta pelottavista hetkistä swagin yhdistämisessä, onnistuimme saamaan t-paidat ja tarrat lentokoneeseen ja Neve-boksiin Berliinissä.

Tarpeeksi jo meistä. Olet todennäköisesti enemmän kiinnostunut Matt Mullenwegin kesäpäivityksen kohokohdista tai ehkä enemmän kiinnostuneista avustajien päivästä, sitten voisit jälleen kerran etsiä tietoa WordCamp Europe 2020 -strategiasta. Ei ole väliä mikä toi sinut tänne, koska Olemme hankkineet verkkoa löytääksesi artikkeleita, uutisia, tweettejä, videoita ja podcasteja WCEU 2019: ltä, joten tiedät tarkalleen, mitä tapahtui kalenterin suurimmassa WordPress-tapahtumassa.

Joten tartu kahviin ja ole mukava käydessäsi läpi WordPress-uutiset heinäkuusta 2019.

Heinäkuu 2019 WordPress News – #WCEU Edition

Matt Mullenwegin kesäpäivitys WordCamp Europe 2019 -tapahtumassa

WordCamp 2018: n jälkeen ennusimme, että Matt Mullenwegin puheessa olisi tilaa kaikille… olimme väärässä. Se ei tuskin ole yllätys, pääesitys on aina ruuhkaisin esitys. Estrel-esittelyhuoneiden laajuudesta huolimatta, huone oli jälleen kerran täynnä kapasiteettia ja muita raitoja käytettiin keskustelun virtauttamiseen kaikille. Viime vuonna keskustelu keskittyi Gutenbergin lähestyvään vapauttamiseen, ja tänä vuonna Gutenberg ja sen etenemissuunnitelma olivat esityksen pylväs:

 • Gutenbergin nelivaiheinen käyttöönotto on nyt vaiheessa 2 – widgetit, navigointi ja mukautusvaihtoehdot ovat kaikki Gutenberg-ed tässä vaiheessa.
 • Vaihe 3 tulee olemaan yhteistyöstä, monen käyttäjän muokkaamisesta ja työnkulkuista.
 • Vaihe 4 (joka sai suurimman piristyksen) on kyse monikielisestä tuesta.
 • Gutenberg-laajennus on edelleen saatavana säännöllisemmillä päivityksillä ja kokeellisilla ominaisuuksilla.
 • Alkuperäisen julkaisun jälkeen Gutenberg on lisännyt joitain parannuksia: kannen lohko sisäkkäisillä elementeillä, jotkut widgetit ovat saatavana lohkoina, ryhmittelyinä ja piilotettujen lohkojen ominaisuus.
 • Näytettiin jännittäviä uusia ominaisuuksia, kuten lohkojen asentaminen verkossa lohkohakemistosta, alaviitteiden lohko ja kuvien siirtäminen verkkoon -ominaisuudet.
 • Gutenberg for mobile on edelleen kehittänyt ja on nyt toiminnassa. Tahti on ollut hitaampi, kun liikkuvat insinöörit toistivat Gutenberg-tiimin työtä.
 • Q&Esiin nosti mielenkiintoisia seikkoja johtajuudesta, päätöksenteosta ja aiheiden tulevaisuudesta. Voisimmeko siirtyä kohti teemoja, joissa ei ole WordPressiä? Kävimme myös lyhyen keskustelun Tracin, WordPressin ja Githubin tulevaisuudesta.
 • Sinä pystyt katsella koko keskustelua YouTubessa.

Sanatila 2019 Matt Mullenwegin kanssa #WCEU pic.twitter.com/d9qo4B0GZw

– käytännöllinen (@pragmaticweb) 21. kesäkuuta 2019

Viimeistely #WCEU 2019 lavalla kaikkien muiden järjestäjien ja vapaaehtoisten kanssa oli aika erityinen.
Ilmoittautuminen yhdeksi vuoden 2020 globaaleista johtajista oli huono. Tuhansien ihmisten tavoittaminen yleisöön oli… pelottavaa, mutta hämmästyttävää.
Käynnistä ensi vuonna Portossa! ✈️ pic.twitter.com/g6JDTaqbOO

– Tess Clare (@tessc_a) 24. kesäkuuta 2019

WordCamp Europe 2020

Jokaisen WordCamp Europe -palvelun tiiviimmin vartioitu salaisuus on vihdoin paljastettu ja voimme viimeinkin aloittaa WCEU 2020 -suunnitelman suunnittelun..

WordCamp Europe 2020 järjestetään vuonna 2006 Porto, Portugali. Tapahtuma järjestetään hiljattain remontoidussa Pavilion Rosa Mota-Super Bock-areenalla, jossa on riittävästi tilaa 8000 henkilölle. Tämä tarkoittaa, että voimme kaikki työskennellä yhdessä rikkoaksesi kokouksen uudelleen. Huomautus itsellesi: käy Mattin kesäpäivityksessä aiemmin ensi vuonna.

Vaikka tapahtumapaikalle ei ole kiinnitettyä hotellia, kuten Estrel, se sijaitsee kätevästi ja siihen pitäisi olla helppo päästä jalka, raitiovaunulla tai metrolla. Rohkeille, bussit vie sinut sinne nopeasti.

WCEU 2020: n virallinen verkkosivusto on jo suorana lähetyksenä ja valmis ottamaan järjestäjähakemuksesi, määräaika on 15. heinäkuuta 2019, joten ole nopea. Seuraavana vuonna joukkueet järjestetään hieman uudelleen kolmella pääpainopistealueella: budjetti, viestintä, logistiikka. Jokaisen näistä alueista järjestää yksi kolmesta globaalista johdosta, mikä on loistava tilaisuus onnitella Tessiä, joka tulee olemaan viestinnän globaali johtaja. Kahden viime vuoden aikana Tess on ollut valtava auttaa meitä media-kumppaneina. Kiitos, Tess ja onnea!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • WordCamp Europe 2014 (#wceu) 1. päivä – Tässä on mitä tapahtuu
 • WordCamp … paras 40 €, jonka koskaan kulutat WordPress-harrastajana
 • Heinäkuu 2018 Sarjakuvat w / CodeinWP … #Sitemaps #HourlyRates #ProductFeatures #Armageddon

Osallistumisen helpottaminen uudella työkalulla

Kun 56% 2700 osallistujasta pääsi ensimmäiseen WordCamp Europe -tapahtumaansa, oli ehdottomasti hyvä aika julkaista tämä uusi työkalu WordPress-ohjelmaan osallistumiseen. Osallistuva aikataulu voi olla hieman pelottava neljän joukkueen kanssa pelkästään Corelle. Avustajaorientaatio-työkalu auttaa sinua löytämään parhaan vastaavuuden taitoillesi ja alustan yleisiin tarpeisiin. Työkalu kysyy joukko kysymyksiä taitoistasi, intohimostasi ja kokemuksestasi ennen numeroiden murskaamista ehdottaaksesi parhaita joukkueita liittymistä varten.

Uusi työkalu uusille avustajille auttamaan heitä löytämään paras joukkue

Eniten osallistujia ja osallistujien päivämääriä WordCamp Europen 8 vuoden aikana

Virallisesti kaikkien aikojen suurin WordCamp

WordPress-tapahtuma ilman kovaa tietoa tuskin tuntuisi WordPress-tapahtumalta. Tapahtuman markkinoijat vaatisivat sitä melkein. No, numerot olivat jälleen ennätysmäärä – myytiin 3 260 lippua, 800 enemmän kuin 2018, yli 2700 osallistujalla.

Yli 1500 osallistujaa oli ensikertalaisia, mikä tarkoittaa, että WordPress kasvaa edelleen ja voittaa uusia faneja. Toinen ennätysmäärä osallistumispäivää 610 osallistujan, 169 ensikertalaisen kanssa, auttaa parantamaan WordPressiä. Jos haluat nähdä nopeasti video Contributor Day -tapahtumasta, Yoast oli yksi parhaimmista.

Kiistanalainen juhlinnan jälkeen ja nopea anteeksipyyntö

Lopuksi huomautus jälkipuolueen ympärillä olevasta kiistasta. Järjestäjien ja vapaaehtoisten on tunnettava, kun asiat menee pieleen, mutta se, että jälkipuolue kärsivät niin monista asioista, on vähän julma. Järjestäjät astuivat kunniakseen ja ottivat osansa syyllisyydestä jälkipuolueen ongelmiin ja näyttelyyn, joka loukkasi joukkoja ihmisiä. Yli täytetty huone johti ihmisten kääntymiseen pois, ja vaikuttaa epäreilulta, että nämä kaksi tapahtumaa pitävät monien osallistujien muistoja..

Upeita artikkeleita verkosta

WordCamp Europe 2019 Recap: Mitä olet ehkä huomannut

Herkulliset aivot tekevät hienoa työtä kerätäkseen koko tapahtuman kesäpäivityksestä parhaiden keskustelujen kautta aliarvostettuun käytäväraitaan. He ovat jopa linkittäneet suosikki dioihinsa monista keskusteluista, joten voit hyödyntää näkemyksiä esimerkiksi aloitussivun muuntamisesta ja muusta. Jos unohdit tapahtuman kokonaan, tämä on kerta, josta sinun pitäisi aloittaa.

BigCommerce julkaisee merkittävän päivityksen WordPress-integraatioon WordCamp Europessa

BigCommerce ei ole hukannut aikaa saamaan heidän läsnäolonsa tuntemaan WordPress-yhteisössä WCEU: n sponsoroimalla vain seitsemän kuukautta sen jälkeen, kun he ovat käynnistäneet laajennuksen. Esimerkiksi, he käyttivät tapahtumaa ilmoittaakseen laajennuksensa valtavan päivityksen parannetuilla ominaisuuksilla, jotka lisäävät WordPress-integraatiota laajennukseen. Heidän kaikki uudet alueelliset vaihtoehtonsa ja Gutenbergin tärkeimpien tuotetietojen määrittely tarkoittavat, että sähköisen kaupan alue on varmasti jännittävä tila tarkkailtavaksi seuraavana vuonna..

Hulluus, joka on WordCamp Europe

Phillip Roth on kokenut järjestäjä, joka tavoittaa takaisin Wieniin. Tässä artikkelissa hän tarkastelee taaksepäin kuinka tapahtuma ja kokemus ovat muuttuneet vuosien mittaan. Hän ei vedä minkäänlaista valtavan tapahtuman järjestämistä ja kuinka voimme oppia Berliinin 2019 kokemuksesta.

Suurin WordPress-jätkä ja hänen valokuvansa Berliinissä

Jos olet ollut mukana WordPressissä, tunnet Rarstin. Hänen muotokuvakokoelmansa kuvaa yhteisön henkeä.

Ensimmäinen WordCamp: Ajatuksia ja otteita WordCamp Europe 2019 -yrityksestä Berliinissä

Berliinissä tehtiin paljon ensikertalaisten lukumäärästä, joten meillä pitäisi olla artikkeli yhdestä heistä. Rakastan tässä artikkelissa sitä, että ensimmäinen WordCamp-jännitys on ilmeistä jo ensimmäisestä rivistä lähtien. Se on hieno artikkeli täynnä "mielenkiintoisia anekdootteja ja tarinoita" Berliinissä. Lue tämä artikkeli varsinkin jos olet unohtanut kuinka mahtava on saada ilmaisia ​​paitoja ja sukkia.

Frontityn takees WordCamp Europe 2019 -sivustolta

Aloittelijoille tämä on loistava johdanto WordCamp Europe -yrityksen haasteisiin. Vaikka WordPressin kolme päivää tuntuu riittävältä, on vaikea hallita aikaasi koskevia useita vaatimuksia. Täydellisen tasapainon saavuttaminen on vaikeaa 60 puhujan välillä, jotka jakautuvat keskusteluihin ja työpajoihin, osapuolten kautta verkottumismahdollisuuksiin. Frontity antaa hyvän kuvan WordCamp Europe -kokemuksesta.

Elio on Jetpackin parissa työskentelevä kehittäjä ja tämä on hänen tekemisensä

Artikkeli, joka on suunnattu tapahtumakuviin osallistujien päivästä avoimiin valokuvia tapahtuman ympäriltä.

Paras sosiaalisesta mediasta

Visual Composerin videokatsaus WordCamp Europe 2019 -sarjaan

BoldGrid koonnut podcastinsa erityispainos, joka on täynnä WCEU: n muistoja ja haastatteluja

WordFence kertoi heidän WCEU-kokemuksensa videolla

Tracy Apps kuvattiin WordCamp Europe -haastatteluaan naisille WP-podcastissa

GiveWP-tiimi kokosi mukavan Twitter-hetken säiettä.

Plesk kokosi nopeasti erän haastatteluja WordPress-kuuluisuuksien kanssa, jotka jakoivat ensimmäisen WP-asennustarinansa

OPEN on dokumentti, joka kuvaa WordPress-yhteisöä ja he ovat kuvanneet haastatteluja Berliinissä

Luonnokset, jotka käyvät läpi useita keskusteluja ja verkkosivustoja

Se on se heinäkuu 2019 ja WordCamp Europe 2019. Kaikki mitä ikävöimme?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map