#WCEU peruutettu, WordPress 5.4 Out, WooCommerce 4.0, Etätyö ��️ Huhtikuu 2020 WordPress News w / CodeinWP

�� Tämä on huhtikuun 2020 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."


Hei kaikki! Tämä ei ole varmasti paras tapaaminen uudelleen, voimme vain toivoa, että te olette turvallisia ja terveellisiä. Suhtaudumme toisiinsa nyt, koska suurin osa meistä on samassa tilanteessa, yrittäen selviytyä äkillisistä muutoksista ja uusista päivittäisistä rutiineista. Pidän sitä henkilökohtaisesti oppina, joka opettaa meille monia myönteisiä asioita tämän epämiellyttävän ajanjakson loppuun mennessä.

Jos teemme töitä, pysymme kotona ja ryhdymme asiantuntijoiden suosittelemiin varotoimiin, voimme yhdessä auttaa tekemään tämän lopun odotettua nopeammaksi..

Hoidessamme omia velvollisuuksiamme löysimme ajankohdan luoda tämä kokous yhteisön tärkeimmistä uutisista ja oppaista. Se on kätevä tapa saada itsesi ajan tasalle viimeisimmissä WordPress-tapahtumissa muutamassa minuutissa. Toivottavasti löydät siitä hyödyllisen.

Pitää huolta! Nähdään ensi kuussa toivottavasti paremmissa olosuhteissa! ��

WCEU peruutettu, WordPress 5.4 Out, WooCommerce 4.0, Etätyö - Huhtikuu 2020 WordPress News w / CodeinWP

Huhtikuu 2020 WordPress-uutiset CodeinWP: n kanssa

Tärkeä huomautus: WordCamp Europe lykkäsi

WordCamp Aasian mallin mukaan WordCamp Europe on toinen suuri konferenssi, joka ilmoittaa peruuttavansa koronaviruksen puhkeamisen vuoksi. Ainakin tänä vuonna, koska päivämäärät vuodelle 2021 oli jo asetettu.

Jos olet ostanut lipun konferenssiin, saat todennäköisesti jo hyvityksen. Hotellien ja lentojen suhteen WCEU: n järjestäjät kirjoittivat virallisen kirjeen, joka auttaa sinua perustelemaan palautuspyyntösi tekemistäsi varauksista.

Onneksi näemme toisiamme jälleen ensi vuonna – samassa kuussa, samassa kaupungissa, samassa paikassa.

WordCamp Europe 2020 Coronavirus -päivitys

WordPress 5.4 -julkaisu huhtikuussa 2020 WordPress-uutiset

WordPress 5.4 “Adderley”

WordPress 5.4 on virallisesti poissa melko monen betan ja vapauttavan ehdokkaan jälkeen. Mitä sinun pitäisi odottaa päivittäessäsi?

Uusi sosiaalisten kuvakkeiden lohko, useiden painikkeiden lohko, koko näytön tila oletusnäytönä kirjoittaessasi editoriin, tervetuloa diaesitys, jossa perustiedot lohkoeditorista, lisää värivaihtoehtoja tietyille lohkoille, esitellyt kuvat Viimeisimmät viestit -lohkossa, ja paljon muita muutoksia kehittäjille.

Odotettu natiivi laiska latausominaisuus, jonka piti laskeutua WordPress 5.4: n kanssa, lykättiin seuraavaa suurta julkaisua varten yhdessä Navigointi estää (yksi ensisijaisista hankkeista vuodelle 2019).

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Kuinka keskittyä työhön 12 kanssa "Syvä työ" menetelmät
 • 14 parasta kokeilevaa JavaScript-kirjastoa ja -kehystä vuonna 2020
 • Huhtikuu 2018 Sarjakuvat w / CodeinWP … #DesignClients #Blogging #MindControl

WooCommerce 4.0 on täällä!

WooCommerce tarjoaa uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka ovat tulossa osana viimeisintä suurta julkaisua. Se tuo uuden Javascript-käyttöisen kojelauta edistyneillä raporteilla, analytiikalla ja toimintapaneelilla, jota voit seurata järjestelmänvalvojasivulta.

Muihin WooCommerce 4.0: n hienoihin ominaisuuksiin kuuluu suorituskykyisempi Toimintojen aikataulu, ystävällinen onboard-prosessi, parannettu Tilauseditori-näyttö, jotkut parannukset WooCommerce Blocks -paketissa ja muutama lisäparannus.

Tärkeä: varmista, että varmuuskopioit sivustosi ennen päivittämistä tähän uusimpaan versioon tai, vielä parempaa, testaa se vaiheittaisella sivustolla ennen päivittämistä live-sivustolla.

WooCommerce

Etätyöopas COVID-19: n aikana - huhtikuu 2020 WordPress-uutiset

COVID-19 ja uusi etätyöyhteisö

Jotkut ihmiset nauttivat työskentelystä kotoa, toiset eivät. Se riippuu siitä, keneltä kysyt. Todennäköisesti koko WordPress-yhteisö on tällä hetkellä kaukana ja sopeutuminen vie aikaa. Kaverit WP: ssä&UP, yritys, joka tarjoaa tukea mielenterveysneuvonantoa hakeville ihmisille, loi tämän kattavan oppaan siitä, kuinka ei tule hukkua muuttamalla työympäristöä.

Lukekaa ja ehkä löydät hyödyllisiä vinkkejä, jotka parantavat tuottavuutta ja pitävät mielenrauhasi loitolla näinä vaikeina eristysaikoina.

Pyydä kokeellisia teemoja

Viileä ilmoitus, joka kannattaa esiintyä huhtikuun 2020 WordPress-uutiskirjeessä.

Onko sinulla ainutlaatuinen idea WordPress-teemamallista, mutta sen toteuttaminen käytännössä ei sovi teemahakemiston nykyisiin ohjeisiin? Tämä on hyvä aika tulla luovaksi ja tuoda ekstravagantit työt esiin. Teemanarviointiryhmä kannustaa tällaista aloitetta antamalla muutamia esimerkkejä erikoistapausten teemoista ja muutamia vaatimuksia kirjoittajille.

Ennen kuin lähetät kokeellisen teeman WordPress.org-sivulle, sinun on esitettävä se ensin Themes-tiimille joko jättämällä kommentti yllä olevan linkin kautta tai käyttämällä #themereview Slack -kanavaa.

Kokeelliset teemat sallitaan WordPress.org-sivustossa

Upeita artikkeleita verkosta

Kaiutinpuhelu on nyt auki

WCUS-järjestäjät pitävät optimistista ajattelutapaa, että lokakuussa WordPress-ihmiset ympäri maailmaa pääsevät lopulta yhteen. Siksi heidän kutsunsaajansa ovat nyt avoinna 17. huhtikuuta asti. Toivokaamme vain, että he ovat oikeassa.

Virtuaaliset tapaamiset & Tapahtumat

Mutta hei, voit silti käydä kokouspaikoilla, jos kaipaat niitä. Tässä on luettelo kaikista WordPress-tapahtumista, jotka olivat täysin digitaalisia peruuttamisen sijaan. Mukava osa on, että voit nyt osallistua mihin tahansa tapahtumaan riippumatta mantereesta, jossa sitä pidetään. Katso myös nämä päivitykset kunkin paikallisen WordCamp-tilan tilasta.

On avoimen lähdekoodin taantumankestävä?

Kun otetaan huomioon maailmanlaajuinen talouskriisi, kun monia teollisuudenaloja ja yrityksiä suljetaan ja ihmiset menettävät työpaikkansa, ovatko avoimen lähdekoodin markkinat tältä osin luodinkestäviä? Drupalin perustaja Dries Buytaert sanoo kyllä.

Kuinka pysyä yhteydessä ja tarjoamaan silti arvoa tapahtumassa osallistujille

Nykyään sosiaalinen etäisyys on avain. Mutta se ei tarkoita, että emme voi käyttää videoneuvotteluja kokouksiin ja virallisiin tapahtumiin. Meillä on edelleen tämä vaihtoehto. Näin voit pysyä yhteydessä ylläpitämällä virtuaalisia sosiaalisia kokoontumisia.

Ilmainen plugin niille, jotka auttavat COVID-19-koronaviruspandemiaa

Mukava ele Barn2: n ihmisiltä, ​​jotka tarjoavat ilmaisia ​​laajennuksia COVID-19-kriisin vaikeuksissa oleville. Yritys haluaa auttaa saamaan verkkoon pieniä yrityksiä, jotka eivät aiemmin myyneet tuotteita verkossa, mutta voisivat tehdä niin toimittaakseen kaikenlaisia ​​tarvikkeita kotiensa eristyneille ihmisille. Tee hakemus yllä olevan linkin avulla.

Strattic korottaa 6,5 ​​miljoonaa dollaria staattisen WordPressin tuomiseksi massoille

Lisää sijoituksia lupaaviin WordPress-projekteihin! Strattic, yritys, jonka tavoitteena on tehdä WordPress-sivustoista staattisia (eli tietokannaton), on kerännyt 6,5 miljoonaa dollaria tässä kuussa SignalFiren ja TenOneTen Venturesin johtamassa huutokaupassa. Strattic ilmoitti aikovansa käyttää rahoitusta ryhmän kehittämiseen ja tuotteeseen uusien ominaisuuksien lisäämiseen.

ThemeForest vs. WordPress.org -teeman tarkistusprosessi

Tämä on mielenkiintoinen vertailu siihen, kuinka teeman tarkistusprosessia käsitellään ThemeForestissa, ja miten sitä käsitellään WordPress.org-sivustossa. Ovatko premium-teemat säännöt tiukempia vai päinvastoin? Lue lisää saadaksesi selville.

Esittelyssä Gutenbergin mallikirjasto

Ei huhtikuuta 2020 WordPress-uutiskirje olisi täydellinen ilman Gutenbergia! Blokkitoimittajalle omistettu keskus avasi 100 lohkomallin kirjaston, joka muodostaa 12 suositun verkkosivun osan sisältöä. Jos haluat käyttää mallia, kopioi ja liitä se vain lohkoeditoriin ja olet valmis lähtemään.

BracketSpace julkaisee uudelleenkäytettävän koodin kirjaston laajennuksen ja teeman kehittämistä varten

Hyviä uutisia kehittäjille! BracketSpace julkaistu Micropackage, GitHub-kirjasto, josta löydät uudelleenkäytettävän koodin liittääksesi laajennukseen ja teeman taustaan. Katso, ehkä se on kirjanmerkkien arvoinen resurssi.

Pitävät ylläpidettävät laajennukset keskeyttää WordPress-arkistosta, kun tietoturvaongelmia ilmenee?

Ja tässä on ajankohtainen aihe, jonka Robert Abela WP WhiteSecuritystä tuo keskusteluun blogissaan. Saatuaan äskettäin WordPress.org-liitännäisen keskeyttämisongelmia hän osoittaa ongelmaan yhteisölle. Mitä mieltä sinä olet?

COVID-19-tietoisuuden kuvakkeet

Font Awesome tukee kaikkia verkkosivustoja ympäri maailmaa, jotka haluavat lisätä tietoisuutta koronaviruksen ympärillä. Tässä suhteessa joukkue julkaisi uuden kuvakkeiden, joita kaikki voivat käyttää ilmaiseksi, aina lääketieteellisistä teemoista hygieniakäytäntöihin, viruksiin ja sosiaaliseen etäisyyteen..

17 tehokasta tapaa nopeuttaa WooCommerce-kauppaasi (vuoden 2020 lopullinen opas)

Koska monet yritykset (ja asiakkaat) kävivät täysin verkossa tässä kuussa, näin voit nopeuttaa WooCommerce-kauppaasi, jotta se voi käsitellä enemmän liikennettä ja tuoda lisää myyntiä / tilauksia.

Tämä tiivistää huhtikuun 2020 WordPress -uutiskatsauksen. Kaikki mitä ikävöimme?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map