#WCEU Online, Google ja GitHub Free Services, Zoom Data Breach ��️ Toukokuu 2020 WordPress News w / CodeinWP

�� Tämä on toukokuun 2020 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."


Hei kaikki, miten on nyt kaikki vielä yhden kuukauden kuluttua kotona? Toivomme, että ripustet siellä. Tiedämme, että päivittäinen rutiini voi tällä hetkellä tulla hieman tylsiä ja tuntuu taas olevan Groundhog Day, mutta se ei ole kaikkea pahempaa, mitä sinulle voi tapahtua. Voit aina löytää mukavia talon sisäisiä aktiviteetteja, jotka pitävät sinut raiteilla ja järkevällä tavalla.

Näiden linjojen mukaisesti, kuten teemme joka kuukausi, keräsimme mielenkiintoisimpia tarinoita yhteisöstämme, jotka aiomme esitellä sinulle tässä toukokuun 2020 WordPress-uutisessa.

Joten oleskele muutaman minuutin ajan ja saat tietää, kuinka WordCamp Europe liikkuu verkossa, Google ja GitHub tarjoavat apua yrityksille, jotka tarvitsevat uudelleenvahvistuksen, Zoomin melko vakaviin turvallisuusongelmiin ja paljon muuta.

Pysy turvassa ensi kuussa, kun tapaamme taas!

#WCEU Online, Google ja GitHub Free Services, Zoom Data Breach - toukokuu 2020 WordPress News w / CodeinWP

Toukokuu 2020 WordPress-uutiset CodeinWP: n kanssa

WordCamp Europe 2020 on siirtymässä verkkoon!

Heti ilmoitettuaan, että WCEU: ta ei järjestetä tänä vuonna, järjestäjät ilmoittivat harkitsevansa siirtymistä verkkoon kesäksi. Nyt se on virallinen; voit seurata WordCamp Europe 2020 -tapahtumaa näytön takaa, jotta pääset hieman konferenssin ilmapiiriin ilman henkilökohtaista kokoontumista.

Kuka tahansa voi osallistua tapahtumaan ilmaiseksi, sinun täytyy vain ilmoittautua etukäteen. Tartu ilmainen lippu tässä ja tallenna päivämäärä: 4. – 6. kesäkuuta 2020.

Verkkokokouksessa käytetään alkuperäistä WCEU-muotoa, joka alkaa osallistujien päivästä ja jatkuu kahden päivän konferenssilla, joka sisältää keskusteluja, työpajoja, verkostoitumisistuntoja jne. Jos haluat vain katsella keskusteluja, et tarvitse lippua.

WCEU 2020 liikkuu verkossa toukokuussa 2020 WordPress-uutiset

Ilmaiset tuotelähetykset Google Shopping -palvelussa - toukokuu 2020 WordPress-uutiset

Nyt se on ilmainen myydä Googlessa

Google auttaa niitä yrityksiä, joiden on elvytettävä tulojaan ja käytettävä uusia tekniikoita sopeutuakseen koko kriisitilanteeseen.

Jos tarvitset hieman lisäystä myynnissäsi, Google antaa sinun lähettää tuotteitasi heidän tuotteillaan ostosalusta ilmaiseksi, joten voit laajentaa myyntimahdollisuuksiasi maksamatta.

Jos tarvitset apua WooCommerce-kauppaasi yhdistämisessä Google Shoppingiin, meillä on opas sinulle.

Samaan yritykseen auttaa yrityksiä Google julkaisi myös työkalun, jonka avulla voit luoda ilmaiset mainosvideot YouTubeen ja tekivät heidän videoneuvottelupalvelu kaikille ilmainen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Toukokuu 2018 Sarjakuvat w / CodeinWP … #WebSecurity #TuottavuusApps #WordPressThemes
 • Ilmainen WordPress-hosting: Onko se sen arvoista? Data antaa meille vastauksen
 • WordCamp Europe 2014 (#wceu) 1. päivä – Tässä on mitä tapahtuu

WordCamp US 2020 on käytännössä mahtava

WordCamp Europe -julkaisun kantapäällä WordCamp USA -tiimi ilmoitti myös, että WordCamp US 2020 tulee olemaan vain verkossa. Päivämäärät ovat samat (27. – 29. Lokakuuta) ja kuka tahansa voi osallistua ilmaiseksi.

Lisätietoja on tulossa, ja sinulla on silti mahdollisuus hakeutua puhujaksi, koska meillä on ominaisuus myöhemmin.

WordCamp US 2020 on käytännössä mahtava

GitHub tarjoaa ilmaisia ​​suunnitelmia rajattomille jäsenille - toukokuu 2020 WordPress-uutiset CodeinWP: n kanssa

GitHub on nyt ilmainen kaikille joukkueille

Kaikki on ilmaista tai alennettuun hintaan toukokuussa 2020 WordPress-uutisissa. Yhdistämällä pyrkimykset auttaa ihmisiä palauttamaan taloudellisen vakautensa pandemian aikana, GitHub avaa ilmaisen suunnitelman, joka antaa rajoittamattomille jäsenille pääsyn yksityisiin arkistoihin.

Tiimien ja kehittäjien ilmainen suunnitelma tarjoaa kaikki GitHub-ydinominaisuudet, kuten 2000 Actions minuuttia / kk, 500 Mt GitHub Packages -tallennustilaa ja tietysti rajattomat yhteistyökumppanit ja yksityiset / julkiset arkistot.

Zoomaus löysi vuotavia henkilökohtaisia ​​käyttäjätietoja, voisi myös helpottaa Windows-kirjautumistietojesi varastamista

Kaikki silmät videoneuvottelutyökaluille, koska merkittävä osa maapallon väestöstä työskentelee tällä hetkellä etäyhteydessä. Internet-merirosvot eivät ajatelleet kahdesti näkevänsä tätä suurta mahdollisuutta nousevan, ja kirjoittivat Zoomin ydinkoodin, joka on yksi suosituimmista verkkokokousten alustoista..

Hyökkäyksen aikana ihmisten yksityisyyttä vaarannettiin, ja heidän tilinsä päätyivät eri vieraiden yhteystietoluetteloihin. Käyttäjät kertoivat löytäneensä satoja tuntemattomia nimiä, jotka oli lisätty yhteyshenkilöiksi, sekä henkilökohtaisia ​​tietojaan.

Viime aikoina Zoomilla oli myös samanlaisia ​​ongelmia sen kanssa iOS-sovellus, joka jakoi henkilökohtaisia ​​käyttäjätietoja Facebookin kanssa, kysymys, joka ratkaistiin heti, kun Zoomin luojat saivat tiedon siitä.

Henkilökohtaiset käyttäjätiedot vuotavat Zoom-tilassa

BuddyPress 6.0.0 - toukokuu 2020 WordPress-uutiset CodeinWP: n kanssa

BuddyPress 6.0.0 vapauta ehdokas

Alkuperäinen sosiaalisten verkostojen ja yhteisöjen WordPress-laajennus on valmistautumassa uuden version julkaisemiseen. BuddyPress 6.0 on tulossa. Voit auttaa kehittäjiä ilmoittamalla kaikista löytämistäsi ongelmista.

Kuten melkein kaikki laajennukset, BuddyPress esitteli uuden jäsen- ja ryhmälohkot ja korotti PHP: n vähimmäisversion arvoon 5.6.

Jos et käytä vähintään WordPress 4.8 -sovellusta, et voi enää käyttää laajennusta. On itsestään selvää, että lohkot toimivat vain WordPress 5.0: n ja myöhempien julkaisujen kanssa.

Upeita artikkeleita verkosta

Kaiutinpuhelua jatketaan 31. toukokuuta

Jos olit aidalla WCUS-puheesta tänä vuonna ottaen huomioon koronaviruksen puhkeamisen, voit silti muuttaa mieltäsi, koska järjestäjät pidenivät määräaikaa 17. huhtikuuta – 31. toukokuuta.

WordPress Dashicons -projekti lopettaa kehittämisen uuden kuvakekomponentin eduksi

Dashicons, WordPress-järjestelmänvalvojan kuvake fontti, ei jatka kehitystä johtuen myöhemmästä haasteesta työskennellä uusi kuvakekomponentti. Tiimi paketoi avoimet liput uusien kuvakkeiden suhteen ja julkaisi lopullisen julkaisun, joka kasvattaa kokoelmaa yhteensä 340 kuvakkeeseen.

Frontity kerää 1 miljoonaa euroa Automatticin ja K-rahaston kanssa

Toinen yritys, jota sponsoroidaan varainkeruutapahtumassa. Frontify, ilmainen teemakehys WordPressille sai 1 miljoonaa euroa, ja Automattic kattaa 22% summasta. Avoimen lähdekoodin yritys sai tukea K-rahaston johtamassa tapahtumassa.

Ominaisuuslaajennuksen ehdotus: WP-hyväksyntäsovellusliittymä

Uusi ominaisuus, joka saattaa sisältyä WordPress-ytimeen, on automatisoitu menetelmä pyytää yksityisyyttä koskevaa suostumusta WordPress-sivustojen kävijöiltä. Lisäosa on jo saatavilla arkistossa ja siitä saattaa pian tulla oletus WordPress-käyttäjille.

Luo mukautettuja kuvioita Block Pattern Builder -laajennuksella

Tuntuuko kokemuksesta enemmän Gutenbergin kanssa? Voit yrittää luoda mukautettuja lohkokuvioita järjestämällä lohkot mieluummin, tallenna sitten ja käytä niitä uudelleen tarvittaessa. Voit antaa sille testin asentamalla Block Pattern Builder.

Esittelyssä Elementor-asiantuntijat: Uusi löytöverkko Web-luojaille

Jos et löydä sopivaa työpaikkaa kotoa, ehkä Elementor Experts -ohjelma tarjoaa sinulle joitain mahdollisuuksia. Se on alusta, jolla voit esitellä taitojasi, portfoliosi ja tietosi, jotka auttavat sinua yhteydenpitoon ammattilaisten WordPress-virastojen tai omien asiakkaiden kanssa.

WordPress 5.5: Soita lippuille

Jos toivomuslistallasi on jotain, joka sinun mielestäsi pitäisi käsitellä, korjata tai lisätä WordPress 5.5: een, voit puhua mielesi kommentoidessasi yllä olevaa viestiä. Ydinjoukkue tarvitsee panostasi.

Esittelyssä Gutenberg Template Builder

Saatuaan suuren mallikirjasto, Gutenberg Hub antaa sinulle joustavuuden luoda omia malleja lohkoista. Kokeile rakentajaa tässä, se on kaikki ilmaista.

Täydellinen opas: Kuinka perustaa ja ylläpitää virtuaaliravintolaa

Jos ravintolasi sai vain tuloja asiakkailtasi, jotka olivat menossa illalliselle sijaintisi sijainnissa, voit siirtyä kotiinkuljetukseen rakentamalla loistavan online-läsnäolon ja huolehtimaan kaikesta työstä näytön takaa.

Erittäin vakava haavoittuvuus johtaa laajennuksen sulkemiseen yli 100 000 asennuksella

Palaa tietoturvaongelmiin: Ota yhteyttä lomakkeeseen 7 Datepicker (yli 100 000 verkkosivustoon asennettu laajennus) käsittelee vakavaa haavoittuvuutta, joka johti sen poistamiseen virallisesta arkistosta. Jos käytät laajennusta, sinun on poistettava se myös sivustoltasi.

Kuinka Coronavirus vaikuttaa WordPress-laajennukseen ja teemakauppoihin?

Haluatko tietää, miten teemat ja laajennukset sujuvat viime aikoina, kun kaikki ovat kotona? Freemiuksen mukaan ilmaisten tuotteiden latausten määrä on lisääntynyt hiukan viime vuoteen verrattuna. Ensiluokkaisilla ei ole samaa kysyntää.

Ryhmäkeskustelu: Paras tapa stressata joukkueesi kokonaan

Hauska aihe, mutta ärsyttävä käytäntö, varmasti. Ainakin työhön ryhmäkeskustelu on tuottavuuden vihollinen. Älä enää kiinnitä huomiota kymmeneen minuuttiin ja olet menettänyt jälkensä keskustelun aiheista. Tämä artikkeli opastaa sinut läpi kaikki stressaiset näkökohdat, jotka aiheutuvat osallistumisesta monijäseniseen keskusteluun.

Tämä on kääri toukokuun 2020 WordPress-uutisiin. Kaikki mitä ikävöimme?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map