Uutta WordPress 4.9: ssä – Katso uudet toiminnot toiminnassa

Vuoden toinen suuri WordPress-julkaisu putosi tänään; WordPress 4.9 tuo joukon parannuksia ja parannuksia käyttäjäkeskeinen päivitys luvattiin 16. kesäkuuta. Katso ne kaikki täältä. Tämä on uusi WordPress 4.9: ssä.


WordPress 4.9 on kuin jokainen tärkein WordPress-päivitys siinä mielessä, että yhteisö on kiertänyt sitä ilmoituksen antamisen jälkeen. Mahdollisten parannusten ja ominaisuuksien luettelo on saanut kaikki uudestaan!

Varhain tehtiin selväksi, että tässä julkaisussa ei keskitytä Gutenbergiin – Gutenberg on WordPress 5.0: n ohjaaja ensi vuonna. WordPress 4.9 on kuitenkin yksi lojaalista, jolla on pari lisäystä, jotka ovat odottaneet kahdeksan vuotta sisällyttämistä. Tämä WordPress 4.9 -julkaisu on tilaisuus puhdistaa kannet valmistellessaan Gutenbergin vesistöalueelle joskus ensi vuonna. Tässä valossa muutokset, jotka näemme täällä, ovat ylivoimaisesti käyttäjälähtöisiä. Vahva halu auttaa käyttäjiä muokkaamisessa ja hallinnassa.

Onko se onnistunut? Pitäisikö sinun päivittää heti? No, olemme noudattaneet sääntöä yli 4.9 jo kuukausia, ja tämä artikkeli näyttää sinulle sen parhaat ominaisuudet yksityiskohtaisesti ja muun muun parhaan:
Uutta WordPress 4.9: ssä

Tässä on mitä WordPress 4.9: ssä on uutta – jännittävimmät jutut

1. Aikataulu ja Luonnosäästäjä

Customizer oli aina hieno tapa käydä läpi suuria muutoksia. Mutta nämä muutokset oli tehtävä massiivisesti, ja ne tulivat voimaan heti, kun napsautit Tallenna-painiketta. Ei erityisen suuri vierailijan näkökulmasta.

Yksi hienoista asioista päivitetyssä WordPress 4.9 -sovelluksessa on kyky tallentaa ja ajoittaa muutokset.

Periaatteessa, jos uudet ominaisuudet ovat toimijoita, uusi ajoittaja on Morgan Freeman; kaikkien rakastama.

Päivitetty Customizer on korvannut Tallenna & Julkaise-painike. Nyt näet Publish kanssa haamun vieressä. Napsauttamalla hampaita avaat valikon, jolla on joitain uusia vaihtoehtoja: Tallenna luonnos, Aikataulu, Julkaise. Tämä antaa sinulle saman tason hallinnan kuin tavallisella sisällölläsi pääkojetaulussa.

Tällaisen toiminnallisuuden omaaminen Customizerissa auttaa vähentämään työmäärää. Kaikkea sellaista, jolla on määräaika tai joka on aikaherkkä, voidaan nyt käsitellä tarvitsematta istua tietokoneen ääressä ja tallentaa Tallenna-aika & Julkaise täydellisyyteen.
WordPress 4.9 esittelee aikataulun

Jos joudut jakamaan muutokset muiden kanssa, voit nyt saada luonnoksen linkin suoraan myös Customizerista.

Jopa Matt Mullenweg itse näkee nämä uudet ominaisuudet pelinmuuttajina WordPressin tulevaisuudelle ja tulevalle. Podcastissa jakso Luonnoksen podcastista Brian Krogsgardin kanssa Mullenweg piti tämän jakaa:

Suunnitteluluonnokset ovat melko valtavia. Lukitseminen ja ajoittaminen, etuosan esikatselulinkit. Siellä on todella todella hienoja juttuja.Matt Mullenweg

2. Code Syntax Error Highlighter

CodeMirror on palannut kahdeksan vuotta erämaassa. Ei meidän tehtävämme luokitella uusia uusia ominaisuuksia, mutta jos olisimme, tämä olisi sekunti, hyvin lähellä.

Tämä on valtava parannus kaikille käyttäjille. Kuka meistä ei ole lisännyt tonnia koodia vain Tallenna-sovellukseen & Julkaise kriketin ääni? Muutosta ei ole olemassa. Voit kokeilla outoa virkistämistä, mutta todella tämä on vain Terve Mary. Tiedät vain luissasi, että koodistasi puuttuu a; jonnekin.

No, WordPress 4.9: n uusi ominaisuus korostaa virheen ja antaa jopa vihjeen puuttuvasta elementistä, puutteellisesta toiminnosta tai viallisesta syntaksista.

Olen erittäin innoissani Teema- ja Plugin-editoijien syntaksin korostamisesta, koska se on ominaisuus, jonka olen halusin nähdä pitkään. Olen nähnyt monien aloittelijoiden, myös minä, kaatuneen heidän WordPressin tekemällä pienen virheen muokkaamalla laajennusta tai teemaa. Tämän uuden ominaisuuden avulla sitä ei enää tapahdu! Hardeep Asrani

WordPress 4.9 tuo koodisyntaksivirheen korostuksen mukauttajaan

Tämä on hieno liike etenkin aloittelevien kehittäjien auttamiseksi koodin kirjoittamisessa. Luottamuksellisemmille WordPress-ers -yrityksille vaihtoehto voidaan kytkeä pois päältä Profiilisivulla.
Poista Syntax Highlighting käytöstä Profiili-asetuksissa

3. Widget-muutokset

WordPress-widgetit saavat uuden lisäyksen 4.9 galleria-widgetillä

Galleria-widget

WordPress 4.8 toi meille hienoja media widgettejä, joissa on kuva, video ja ääni. Tämä on jatkoa trendille, ja WordPress antaa nyt käyttäjille mahdollisuuden lisätä galleria myös widget-alueilleen. Ihmiset kertovat sinulle, että plugin on tie, joka menee, mutta paisuminen vs toiminnallisuus taistelussa tämä widget on voittaja.

WordPress 4.9 tukee kaikkia tekstiwidgetin oEmbeds-sovelluksia

Lisää uusia lyhyitä koodeja tekstiwidgettiin

Tässä valitettavasti WordPress 4.8 -viestissämme pahoittelimme sitä, ettei tekstiwidgetissä ole oEmbed-tukea. No, se on saapunut. Voit nyt upottaa videoita mistä tahansa sivustosta, joka tukee oEmbed-palvelua. Voit upottaa jopa Facebook Live-streamisi, samoin kuin TED, CollegeHumor, FunnyOrDie. Tämä on iso juttu.

Median upottaminen tekstiwidgettiin on mahdollista WordPress 4.9: llä

Lisää media tekstiwidgettiin

Kuten edellä mainittiin, WordPress 4.9 antaa sinulle myös mahdollisuuden upottaa media tekstiwidgettiin. Tämä oli ratkaisevan tärkeä asia, koska mediakohtaiset widgetit kohdistetaan selvästi lohkoihin Gutenbergin saapuessa.

4. Muut muutokset WordPressissä 4.9

Älä enää kadota widgettejä teemavaihdon jälkeen. Parannettu widget-kartoitus tarkoittaa, että widgetien pitäisi pystyä löytämään kotinsa merkittävän muutoksen jälkeen.
Parannettu teeman asennus WordPress Customizerista.

Parannettu asennus WordPress 4.9 Customizerista
Parempi virta valikoiden luomiseen. Sisältää sijainninmuutosasetukset sekä valikon nimen ja samaan vaihtoehtoon sijoitetut sijainnit.

Parannetut valikkovaihtoehdot WordPress 4.9: lle
Yleinen ilmoitusalue virheviesteillä, jotka näkyvät räätälöinnin Julkaise-painikkeen alla.

WordPress 4.9 esittelee globaalin ilmoitusalueen

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Kuusi parhaista verkkosivustojen rakentajista – hinnat, ominaisuudet, joista valita
 • 12 asiaa, jotka meidän on nähtävä WordPress-sivujen rakentajilta vuonna 2017 + Kuka jo tietää sen oikein
 • 20 upeaa suunnittelusalkkua, jotka haluat nähdä ennen oman luomista

Mitä ihmiset sanovat

Katso WordPress 4.9, joka julkaisee 14. marraskuuta. Hyvin innostunut joistakin näistä uusista Customizer-ominaisuuksista! https://t.co/sBjG9C6htZ

– XOmisse • ​​Elaine Malone (@XOmisse) 28. lokakuuta 2017

WordPress 4.9 varoittaa käyttäjiä, kun se havaitsee muutoksen, joka saattaa aiheuttaa kohtalokkaan virheen (tiedostoeditorista). https://t.co/BnQ3f05m2I

– Tommy Oddo (@oddodesign) 25. lokakuuta 2017

WordPress 4.9 muuttuu "Staattinen etusivu" että "Kotisivun asetukset".

Tervetuloa muutos! ���� pic.twitter.com/64b54zAWW6

– Rich Tabor (@richard_tabor) 1. marraskuuta 2017

Hakukenttä laajennuksessa & Teemaeditori-ikkuna WordPress 4.9: lle @ mwaghmare7 https://t.co/S8hioIHatc pic.twitter.com/kSb4RijdCk

– David Bisset (@dimensionmedia) 31. lokakuuta 2017

WordPress 4.9 Beta 4 on poissa käytöstä. 80 muutosta. Aika ottaa proteiinitabletit ja laittaa kypäräsi päälle ja testata: https://t.co/YbDvNhC5JI

– David Bisset (@dimensionmedia) 25. lokakuuta 2017

Löydät uuden kokemuksen teemojen etsimiseen, asentamiseen ja esikatseluun WordPress 4.9 -sovelluksen mukautusohjelmassa https://t.co/sQHLPv63VZ

– Deborah Edwards-Onoro (@redcrew) 24. lokakuuta 2017

Joten mitä mieltä olet kaikista näistä muutoksista? Mistä pidät eniten? Nautitko yleisestä suunnasta?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map