Sinun luettelo tärkeistä WordPress-laajennuksista, plus siitä, mikä tekee niistä välttämättömiä

Sinun luettelo tärkeistä WordPress-laajennuksista, plus siitä, mikä tekee niistä välttämättömiä

Sinun luettelo tärkeistä WordPress-laajennuksista, plus siitä, mikä tekee niistä välttämättömiä
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Plugins tekevät WordPress-maailman ympäri. Essential WordPress -laajennukset auttavat sinua rakentamaan sivustosi tehokkaasti ja turvallisesti, saaden samalla myös parhaat ominaisuudet.


Laajennusten avulla voit lisätä melkein minkä tahansa tyyppisiä toimintoja uuteen blogiisi. Ja viime kädessä, luultavasti joudut asentamaan melkoisen osan saadaksesi haluamasi toiminnallisuuden.
Tämä on luku 4 isommasta oppaasta kuinka aloittaa onnistunut blogi.

Mutta vaikka on olemassa paljon mielenkiintoisia niche-laajennuksia, on myös joitain välttämättömät WordPress-laajennukset, joita jokainen bloggaaja tarvitsee. Puhumme asioista, jotka ovat niin tärkeitä, että riippumatta siitä, mistä kirjoitat blogia, näiden tulisi tehdä pakollisen luettelosi:

�� Aloittelijan huomautus: Mitä laajennukset ovat ja kuinka ne asennetaanOleelliset WordPress-laajennukset

Plugin on kolmannen osapuolen laajennus, joka lisää lisätoimintoja WordPress-sivustoosi. Tämä toiminnallisuus voi olla jotain pientä, kuten yhteyslomake, tai jotain suurta, kuten kääntämällä WordPress-sivustosi verkkokauppaan.

Jotta voit käyttää laajennusta, sinun on asennettava se WordPress-sivustoosi. Lue tämä viesti lisätietoja kuinka asentaa WordPress-laajennuksia.

Tärkeät WordPress-laajennukset:

1. Hiiva SEO


Hiiva SEO Hiiva SEO

Tekijä (t): Joukkue Yoast

Nykyinen versio: 14.2

Viimeksi päivitetty: 26. toukokuuta 2020

wordpress-seo.14.2.zip


98% Arviot


5000000 + asennukset


WP 5.3 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: Yoast SEO auttaa sinua tekemään tärkeitä hakukoneoptimointitarpeita sekä koko sivustollesi että yksittäisille viesteille / sivuille.
 • Miksi tarvitset sitä: Missä blogisi sijoittuu hakukoneisiin, kuten Google, on valtava vaikutus siihen, kuinka monta kävijää sivustosi saapuu. Blogin optimointi Yoast SEO -laajennuksella, jolla on paremmat mahdollisuudet sijoitus korkeammalle osuville avainsanoille ja saada liikennettä viesteihisi. Käytämme tätä laajennusta myös tämän oppaan muissa luvuissa, joten tarvitset sitä hyötyäksesi oppaasta täysimääräisesti.
 • Mitä se maksaa: Ilmainen versio on hieno useimmille bloggaajille
 • Mistä saa sen: Helpoin tapa on siirtyä WordPress-kojelautaan → Laajennukset → Lisää uusi → kirjoita laajennuksen nimi (Yoast SEO) hakukenttään. Napsauta sitten Asenna nyt ja Aktivoida.

2. Google Analytics WordPressille


MonsterInsightsin Google Analyticsin hallintapaneelin laajennus WordPressiin MonsterInsightsin Google Analyticsin hallintapaneelin laajennus WordPressiin

Tekijä (t): MonsterInsights

Nykyinen versio: 7.10.4

Viimeksi päivitetty: 1. huhtikuuta 2020

google-analytics-for-wordpress.7.10.4.zip


90% Arviot


2000000 + asennukset


3.8.0Requires

 • Mitä se tekee: Google Analytics tarjoaa sinulle yksityiskohtaiset liikennetilastot ja analytiikka blogiisi. Edistyneemmällä tasolla se voi myös auttaa sinua näkemään, kuinka tehokkaat tietyt mainostrategiat ovat. Google Analytics for WordPress -laajennus auttaa sinua helposti toteuttamaan ilmaisen Google Analytics -palvelun blogiisi.
 • Miksi tarvitset sitä: Analytics auttaa sinua oppimaan, mitkä blogisi osat saavat eniten liikennettä, sekä mitkä osat toimivat hyvin ja mitä osia voitaisiin parantaa. Analytics antaa sinun nähdä myös kuinka blogisi liikenne ja sitoutuminen muuttuvat ajan myötä. Toisin sanoen, ilman minkäänlaista analytiikkaratkaisua, et voi tietää kuinka tehokkaat mainosstrategiasi ovat.
 • Mitä se maksaa: 100% ilmainen
 • Mistä saa sen: WordPress-kojelaudan kautta (sama kuin Yoast SEO, katso yllä). Seuraa sitten tätä opasta Google Analyticsin määrittäminen WordPressille.

3. Välimuistin käyttöönotto


Välimuistin käyttöönottaja - WordPress-välimuisti Välimuistin käyttöönottaja – WordPress-välimuisti

Tekijä (t): KeyCDN

Nykyinen versio: 1.3.5

Viimeksi päivitetty: 12. maaliskuuta 2020

cache-enabler.zip


86% Arviot


90000 + asennukset


WP 4.6 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: Cache Enabler käyttää jotain nimeltä sivuvälimuisti, jotta blogiisi latautuu nopeammin ja vähemmän palvelinresursseja.
 • Miksi tarvitset sitä: Cache Enabler voi tyypillisesti leikata blogin sivusi latausajat puoliksi, mikä on tärkeää, koska 30% käyttäjistä haluavat sivustojen latautuvan alle sekunnissa, 74% matkaviestimen käyttäjistä hylkää sivuston, jonka lataaminen kestää yli 5 sekuntia, ja sivun latausajat voivat vaikuttaa siihen, missä sivustosi sijoittuu Googlessa. Joo, tapojen löytäminen blogin nopeuttamiseksi on aika tärkeätä …
 • Mitä se maksaa: 100% ilmainen
 • Mistä saa sen: WordPress-kojelaudan kautta (sama kuin Yoast SEO: lla, katso yllä).

4. Wordfence-suojaus


Wordfence Security - palomuurien ja haittaohjelmien tarkistus Wordfence Security – palomuuri & Haittaohjelmien skannaus

Tekijä (t): Wordfence

Nykyinen versio: 7.4.7

Viimeksi päivitetty: 23. huhtikuuta 2020

wordfence.7.4.7.zip


96% Arviot


3000000 + asennukset


WP 3.9 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: Wordfence Security tekee paljon erilaisia ​​tietoturvatoimenpiteitä pitääksesi blogin turvassa hakkereilta ja muilta hyväksikäytöiltä.
 • Miksi tarvitset sitä: Valitettavasti WordPress-blogien hakkerointi on yleinen asia. Vain vuoden 2016 ensimmäisellä neljänneksellä, Sucuri analysoi yli 8000 hakkeroitua WordPress-verkkosivustoa. Ja Google estää satoja tuhansia verkkosivustoja joka vuosi haittaohjelmien varalta. Päivän lopussa sinun on ehdottomasti pidettävä WordPress-sivustosi suojattuna, ja Wordfence-suojaus on suosituin WordPress-tietoturvalaajennus, joten siitä on yksi tärkeimmistä WordPress-laajennuksista.
 • Mitä se maksaa: Ilmainen versio on hieno useimmille blogeille, vaikka on olemassa premium-versio, jolla on vieläkin enemmän toimintoja.
 • Mistä saa sen: WordPress-kojelaudan kautta (sama kuin Yoast SEO: lla, katso yllä).

5. UpdraftPlus


UpdraftPlus WordPress -varmuuskopiolaajennus UpdraftPlus WordPress -varmuuskopiolaajennus

Tekijä (t): UpdraftPlus.Com, DavidAnderson

Nykyinen versio: 1.16.25

Viimeksi päivitetty: 23. toukokuuta 2020

updraftplus.1.16.25.zip


96% Arviot


2000000 + asennukset


WP 3.2 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: UpdraftPlus on varmuuskopiolaajennus, joka automaattisesti varmuuskopioi WordPress-sivustosi. Voit jopa tallentaa sen varmuuskopio automaattisesti Google Driveen tai toiseen pilvitallennusyritykseen.
 • Miksi tarvitset sitä: Haitallisten toimijoiden (keskusteltu edellä) lisäksi on paljon enemmän syitä, miksi saatat tarvita varmuuskopiota blogiisi. Säännölliset varmuuskopiot ovat ehdottoman välttämättömiä – ne auttavat varmistamaan, että blogisi tiedot ovat aina turvallisia riippumatta siitä, mikä menee pieleen.
 • Mitä se maksaa: Ilmainen versio on hieno useimmille blogeille, vaikka on olemassa premium-versio, jossa on lisätoimintoja.
 • Mistä saa sen: WordPress-kojelaudan kautta (sama kuin Yoast SEO: lla, katso yllä).

6. Optimole


Kuvan optimointi ja Lazy Load by Optimole Kuvan optimointi & Lazy Load kirjoittanut Optimole

Tekijä (t): Optimole

Nykyinen versio: 2.3.1

Viimeksi päivitetty: 21. huhtikuuta 2020

optimole-wp.zip


96% Arviot


50000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: Optimole automaattisesti optimoi kuvat jonka lähetät blogiisi pakkaamalla ne ja muuttamalla haluttaessa niiden mittoja. Pakkaus on tapa pienentää kuvan tiedostokokoa joko vaikuttamatta sen laatuun (häviötön pakkaus) tai pienellä laadun heikkenemisellä (häviöllinen pakkaus).
 • Miksi tarvitset sitä: kuvat muodostavat 63% keskimääräisen verkkosivuston tiedostokoosta. Pienentämällä kuvasi kokoa pystyt nopeuttamaan blogin lataamista. Käsittelimme jo miksi tämä on tärkeää, kun kerroimme sinulle välimuistin käyttöönotosta – toisesta tärkeiden WordPress-laajennusten joukosta!
 • Mitä se maksaa: Optimole optimoi 1 Gt kuvia kuukaudessa ilmaiseksi, minkä pitäisi riittää useimpiin blogeihin. Mitä saat myös tältä ilmaiselta tasolta, on kuva-CDN, jolla on 7 globaalia sijaintia. Sen jälkeen on maksettuja suunnitelmia, jotka alkavat 29 eurosta kuukaudessa ja antavat sinulle enemmän kaistanleveyttä ja CDN-paikkoja.
 • Mistä saa sen: WordPress-kojelaudan kautta (sama kuin Yoast SEO: lla, katso yllä).

7. WPForms


Yhteydenottolomake WPFormsilta - Vedä ja pudota -muodostin WordPressille Yhteydenottolomake WPFormsilta – Vedä & Drop Form Builder WordPressille

Tekijä (t): WPForms

Nykyinen versio: 1.6.0.2

Viimeksi päivitetty: 21. toukokuuta 2020

wpforms-lite.1.6.0.2.zip


98% Arviot


3000000 + asennukset


WP 4.9 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: WPForms antaa ihmisille mahdollisuuden lähettää sinulle viestin yksinkertaisen yhteyslomakkeen kautta.
 • Miksi tarvitset sitä: Ei väliä mitä kirjoitat, ihmiset luultavasti haluavat ottaa sinuun yhteyttä. Yhteyslomakkeen avulla he voivat tehdä sen ilman, että sinun on paljastettava todellista sähköpostiosoitettasi verkkosivustollasi.
 • Mitä se maksaa: Ilmainen versio on hieno useimmille bloggaajille, tosin on olemassa pro-versio, jossa on enemmän ominaisuuksia.
 • Mistä saa sen: WordPress-kojelaudan kautta (sama kuin Yoast SEO: lla, katso yllä).

8. Jetpack – sosiaalinen jakaminen + lisää


Jetpack, kirjoittanut WordPress.com Jetpack, kirjoittanut WordPress.com

Tekijä (t): Automattic

Nykyinen versio: 8.5

Viimeksi päivitetty: 5. toukokuuta 2020

jetpack.8.5.zip


78% Arviot


5000000 + asennukset


WP 5.3 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: Jetpack on monikäyttöinen laajennus, joka lisää paljon hyödyllisiä toimintoja. Merkittävin tässä osiossa on sen jakaminen moduuli, jonka avulla voit lisätä sosiaalisen jakamisen painikkeita sivustoosi.
 • Miksi tarvitset sitä: Sosiaalisen jakamisen painikkeiden avulla vierailijat voivat helposti jakaa viestejäsi sosiaalisessa mediassa. Tämä tarkoittaa, että viestisi voivat saada enemmän näkyvyyttä ja lisää liikennettä seurauksena! Ja kuten sanoimme, Jetpack sisältää myös joukko muita hyödyllisiä ominaisuuksia, mikä tekee meistä melko varmoja, että pidät sitä yhdestä tärkeästä WordPress-laajennuksesta myös monista muista syistä.
 • Mitä se maksaa: Vapaa suunnitelma on hieno.
 • Mistä saa sen: WordPress-kojelaudan kautta (sama kuin Yoast SEO, katso yllä). Sitten, lue tämä viesti miten Jetpackin sosiaalisen jakamisen painikkeet asetetaan.

Kun nämä pakolliset laajennukset on asennettu ja poissa käytöstä, on nyt aika huolehtia blogisi perusasetuksista.

Luku 5: Jokaisen blogin perusasetukset

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector