Parhaat SendGrid-vaihtoehdot vuonna 2020: Halvempi ja enemmän ominaisuuksia

Etsitkö halvempia SendGrid-vaihtoehtoja palvellaksesi kaikkia sähköpostimarkkinointitarpeitasi – sekä kampanja- että transaktiosähköposteja? Meillä on täällä hyviä vaihtoehtoja.


Mutta ensiksi, miksi sinun pitäisi harkita SendGrid-vaihtoehtoja ensinnäkin:

Sähköposti on kriittinen osa viestintää asiakkaiden kanssa. Voit lähettää sähköpostia uusille tuotteille ja tarjouksille ihmisillesi sähköpostitse. Sähköpostit auttavat myös kommunikoimaan tärkeissä asioissa, kuten tilaustiedot, lähetysilmoitukset ja laskutustiedot. Vaikka suuret organisaatiot voivat ylläpitää sähköpostipalvelimia, jotka hoitavat kaikki heidän viestintätarpeensa, useimmat yksityishenkilöt ja yritykset luottavat kolmansien osapuolien tarjoajiin.

Parhaat SendGrid-vaihtoehdot

SendGrid on kaiken kaikkiaan luotettava sähköpostimarkkinoinnin tarjoaja. Uudella hinnoittelurakenteellaan se ei kuitenkaan ole halvin. Täällä keskustellaan parhaista SendGrid-vaihtoehdoista vuonna 2020.

Tässä on lyhyt yhteenveto kiireestä:

Parhaat SendGrid-vaihtoehdot vaihtoehto
Ilmainen suunnitelma saatavilla
Hinta alkaen
Miksi käyttää sitä SendGridin kautta
Sendinblue25,00 dollaria kuukaudessaKehittynyt analytiikka ja ominaisuudet halvemmalla
Mailchimp ja MandrilliVain markkinointiviesteihin29,99 dollaria kuukaudessaTäydellinen markkinointiratkaisu, jossa on runsaasti ominaisuuksia ja helppo käyttää
Amazon SES0,10 dollaria / 1000 sähköpostiaHalvin sähköposti, integrointi EC2-sovelluksiin
Mailjet9,65 dollaria kuukaudessaPerusominaisuudet edulliseen hintaan
Mailgun0,80 dollaria / 1000 sähköpostiaAPI-keskittyvä ratkaisu edulliseen hintaan

Miksi saatat haluta SendGrid-vaihtoehdon

SendGrid on SMTP-palveluntarjoaja, jonka avulla voit lähettää sekä tapahtuma- että markkinointiviestejä yhteystietoihisi.

Hinnoittelurakenne on kaksinkertainen, erillisillä suunnitelmilla kauppa- ja markkinointisähköposteja varten. Molemmilla alueilla on saatavana myös ilmaisia ​​suunnitelmia:

 • Maksuton kaupallisten sähköpostien suunnitelma antaa sinun lähettää 40 000 sähköpostia 30 päiväksi ja sitten 100 / päivä ikuisesti.
 • Sähköpostien markkinoinnin ilmainen suunnitelma antaa sinun tallentaa jopa 2000 yhteystietoa ja lähettää heille 6000 sähköpostia / kuukausi.

Tämän lisäksi tässä on yhteenveto siitä, kuinka paljon voit odottaa maksaa SendGrid tietyille sähköpostimäärille kuukaudessa:

 • 40 000 tapahtumasähköpostia & 15 000 markkinointiviestiä: 29,95 dollaria (14,95 dollaria + 15 dollaria)
 • 100 000 tapahtumasähköpostia & 35 000 markkinointiviestiä: 54,95 dollaria (29,95 dollaria + 25 dollaria)
 • 100 000 tapahtumasähköpostia & 80 000 markkinointiviestiä: 79,95 dollaria (29,95 dollaria + 50 dollaria)
 • 100 000 tapahtumasähköpostia & 170 000 markkinointiviestiä: 149,95 dollaria (29,95 dollaria + 120 dollaria)

Yrityksen tyypistä riippuen tämä voi olla vähän kallis. Tai jotkut käyttäjät tarvitsevat hieman erilaisen ominaisuusjoukon kuin mitä SendGrid tarjoaa. Jos olet jommassa kummassa näistä leireistä, sinun tulisi tutkia, mitä SendGrid-vaihtoehtoja siellä on.

Tässä on luettelo parhaista käytettävissä olevista vaihtoehdoista:

Sendinblue

Parhaat SendGrid-vaihtoehdot: Sendinblue

Sendinblue on luotettava ja edullinen sähköpostipalvelu sekä transaktio- että markkinointiviesteille. Lisäksi Sendinblue mahdollistaa viestinnän myös muiden kanavien, kuten tekstiviestien, chatin kautta, ja sillä on CRM tarjota monipuolinen ratkaisu yrityksellesi. Sendinblue antaa sinun luoda myös erillisiä IP-osoitteita.

hinnoittelu

Ilmaisen paketin avulla voit lähettää 300 sähköpostia päivässä (9 000 / kk), kun taas lite-suunnitelma, jonka hinta on 25,00 dollaria / kuukausi, antaa sinun lähettää jopa 40 000 sähköpostia kuukaudessa ilman päivittäistä lähetysrajaa. CodeinWP: ssä käytämme Sendinblue-sovellusta kaikkiin sähköpostiosoitteisiin: mukaan lukien markkinointi-sähköposti, tiputuskampanjat ja transaktiosähköposti.

ominaisuudet

 • Keskity nopeaseen kampanjoiden luomiseen sisäänrakennetun uutiskirjeen rakentajan ja dynaamisten kenttien avulla
 • Täydellinen viestintäratkaisu sähköpostin, chatin ja tekstiviestien avulla
 • Henkilökohtainen segmentointi ja kohdistaminen
 • Upea sähköpostin automaatiomoduuli ja SMTP-ominaisuudet
 • Lisäominaisuudet, kuten sähköpostin lämpökartta ja reaaliaikaiset tilastot
 • Nopea, luotettava tuki

Miksi käyttää Sendinbluea SendGrid-vaihtoehtona?

Sendinblue tarjoaa merkittäviä kustannusetuja SendGrid-verrattuna, jos satut lähettämään enemmän markkinointisähköposteja kuin transaktiosähköposteja. Hinnoittelurakenne on myös yksinkertaisempi – yhdellä hinnoittelulla kaiken viestinnän käsittelemiseen. Jos olet kustannusherkkä, mutta haluat silti edistyneitä ominaisuuksia ja hyvää tukea, valitse Sendinblue. Sendinblue tarjoaa myös vankan analysoinnin ja WordPress-laajennuksen.

Mailchimp ja Mandrilli

Parhaat SendGrid-vaihtoehdot: Mailchimp

Mailchimp on yksi kaikista suosituimmista markkinoinnin sähköpostipalveluntarjoajista, joten siitä on erittäin kannattava SendGrid-vaihtoehto. Mandrill on lisäosa Mailchimpiin, jonka avulla voit lähettää transaktiosähköposteja asiakkaillesi tiettyjä tehtäviä varten. Jotta Mailchimpistä tulisi todellinen SendGrid-vaihtoehto, tarvitset Mandrill-komponentin, koska Mailchimp itsessään ei tarjoa tapahtumasähköpostia.

hinnoittelu

Mailchimpillä on melko yksinkertainen hintarakenne. Sen ilmaisen suunnitelman avulla voit lähettää jopa 2 000 markkinointiviestiä kuukaudessa, mikä on kilpailukykyistä. Ainoa ongelma on, että et voi integroida Mandrilliä ilmaiseen pakettiin Mailchimpissä. Jos haluat käyttää Mandrilliä, sinun on ensin saatava yksi Mailchimp’sin maksamista suunnitelmista – alkaen 9,99 dollaria / kuukausi 500 yhteystiedolta. Sitten voit lisätä Mandrill-tilin sen päälle.

Mandrillin hinnoittelu on vähän outo. Periaatteessa ostat sähköpostin “lohkot” kuukauden alussa, ja käyttämättömät lohkot vanhenevat kuukauden lopussa. Mandrillin sähköpostikulut ovat siis paljon korkeammat kuin kilpailijoiden. Toisin kuin useimmat muut vaihtoehdot, Mandrillille ei ole ilmaista suunnitelmaa. Koska lohko koostuu 25 000 sähköpostista, sinun on käytettävä vähintään 20 dollaria kuukaudessa transaktiosähköposteihin. Lisäämällä tämä Mailchimp-hintaan, alkutason todelliset kustannukset kuukaudessa ovat 29,99 dollaria.

Voit lisäksi lisätä erillisen IP-osoitteen hintaan 29,95 dollaria / kuukausi.

ominaisuudet

 • Edistyneet kampanjanhallintaominaisuudet, kuten A / B-testaus ja käyttäytymiseen kohdistaminen
 • Ennustavat ominaisuudet, kuten oston todennäköisyys ja ennustetut väestötiedot
 • Integrointi yli 300 sovellukseen
 • Mailchimp ylittää SMTP-palvelut ja tarjoaa täydellisen markkinointiympäristön yrityksellesi
 • Luotettava tuki, laaja dokumentaatio ja markkinointivinkit
 • Upea käyttöliittymä ja yleinen käyttäjäystävällinen kokemus

Miksi käyttää Mailchimp / Mandrill-sovellusta SendGrid-vaihtoehtona?

Mailchimp tarjoaa CRM: n kaltaisen yhteyshallintajärjestelmän, joka toimii yhden luukun viestintäratkaisuna. Jos etsit kokonaisratkaisua etkä ole kovin kustannusherkkä, voit kokeilla Mailchimp-ohjelmaa kokeilla SendGrid-sovellusta. Vaikka muista, että se tulee melko kalliiksi melko nopeasti.

Amazon SES

Parhaat SendGrid-vaihtoehdot: Amazon SES

Amazon SES (Simple Email Service) on SMTP-palvelin, jota tarjotaan osana AWS-yritysratkaisupakettia. Siinä on vahva sovellusliittymä, joka integroituu saumattomasti muihin AWS-tuotteisiin. Amazon SES -sovelluksessa voit luoda omistettuja IP-osoitteita ja käyttää toimitustoiminnan kojetaulua sähköpostien seuraamiseen.

hinnoittelu

Amazon SES on halvin vaihtoehto sähköpostikustannusten perusteella tässä luettelossa. Heillä on “pay as you go” -suunnitelma, ja ilmainen taso kattaa ensimmäiset 62 000 sähköpostia kuukaudessa, jos sovelluksesi isännöi Amazon EC2: ssa. Muista sähköpostista veloitetaan 0,10 dollaria / 1000 sähköpostia tai vain 0,0001 dollaria per sähköposti.

ominaisuudet

 • Nopea integrointi mihin tahansa Amazon EC2: n sovellukseen
 • Lähettäjän maineen hallinta maineen hallintapaneelin kautta
 • Postilaatikkosimulaattori tilannetestauksen suorittamiseksi sovelluksellesi
 • Vahva seuranta sähköpostistrategian arvioimiseksi ja tarkentamiseksi

Miksi käyttää Amazon SES: ää SendGrid-vaihtoehtona?

Amazon SES on loistava ratkaisu niin kauan kuin olet kehittäjä ja osaat muodostaa yhteyden Amazonin palveluun API: n tai muiden kolmansien osapuolien työkalujen avulla. Amazon SES ei ole loppukäyttäjäkeskeinen työkalu. Sinun ei tarvitse käydä kirjautumalla sisään ja lähettämällä sähköpostiviestisi. Se vaatii jonkin verran työtä nykyisten ratkaisujen integroinnissa Amazon SES: ään ja sähköpostien lähettämisen käynnistämistä omallasi. Jos kaikki kuulostaa hyvältä, Amazon SES on halvin tapa lähettää sähköpostiviestisi – sekä tapahtuma- että markkinointisähköpostit.

Mailjet

mailjet

Mailjet on sähköpostipalveluntarjoaja, jonka avulla voit lähettää sekä tapahtuma- että markkinointiviestejä. Kuten Sendinblue, myös Mailjet antaa sinun kommunikoida asiakkaidesi tekstiviestien avulla. Mailjet tarjoaa tilin koko joukkueellesi viestintästrategian hallintaan. Mailjetin kojetaulun avulla voit seurata edistyneitä muuttujia, kuten toimitusviive, tilauksen peruutus ja poistuminen. Voit myös luoda automatisoituja työnkulkuja vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa tai hallita tippakampanjoita.

hinnoittelu

Ilmaisella tasolla voit lähettää jopa 200 sähköpostia / päivä (6000 / kuukausi). Maksetut suunnitelmat alkavat 9,65 dollaria / kuukausi (laskutetaan vuosittain), jonka avulla voit lähettää 30 000 sähköpostia kuukausittain.

ominaisuudet

 • Lähetä markkinointiviestintä sähköpostinmuodostajan ja transaktiosähköpostiviestien kautta sen API: n kautta
 • Tarjoaa tilisi tiimillesi viestinnän suunnittelun koordinoimiseksi
 • Markkinointiviestinnän automatisointi skenaarioiden rakentamisen kautta

Käytä MailJettiä SendGrid-vaihtoehtona?

Mailjet on halvempi SendGrid-vaihtoehtona, varsinkin jos sähköpostisi on pieni. Myös skaalaaminen on hinnoiteltu kohtuudella, ilman suuria hintapiikkejä. Mikään ominaisuus puuttuu.

Mailgun

mailgun

Mailgun on API-keskeinen sähköpostipalvelu, joka korostaa sen voimakasta integrointia mihin tahansa järjestelmään. Se voi lähettää sekä transaktio- että markkinointi-sähköposteja. Mailgun tarjoaa perusominaisuuksia, kuten toimitusten, epäonnistumisten, napsautusten ja tilauksen seuraamisen. Mailgun-edistyneisiin ominaisuuksiin kuuluvat sähköpostiosoitteiden validoinnit, lähetysajan optimointi ja nopean tulipurskeen lähettäminen.

hinnoittelu

Joustosuunnitelma tarjoaa 5000 ilmaista sähköpostia kuukaudessa kolmen kuukauden koeajaksi. Lisäksi maksat 0,80 dollaria jokaisesta 1000 sähköpostiviestistä. Tämä suunnitelma skaalautuu hienosti ja antaa sinun maksaa vain käyttämästäsi määrästä. Jos ylität 40 000 sähköpostikuukauden kuukausittaisen rajan, säästät rahaa siirtymällä kuukausittaiseen tilausmalliin, joka maksaa 35 dollaria kuukaudessa.

ominaisuudet

 • Integroi sovellusliittymä helposti olemassa olevaan tuotteeseesi
 • Yli miljoonan sähköpostin lähettäminen minuutissa
 • Ennusta potentiaalisia toimitettavuuteen liittyviä ongelmia Saapuneet-sijoittelu -työkalun avulla

Miksi käyttää Mailgun-sovellusta SendGrid-vaihtoehtona?

Toisin kuin SendGrid, Mailgun keskittyy ensisijaisesti sovellusliittymien integrointiin sähköpostin lähettämiseksi kolmannen osapuolen työkalulta / sovelluksesta. Tämä tekee siitä samankaltaisen kuin Amazon SES kuin SendGrid. Ei ole sähköpostinmuodostustyökalua – ei graafista käyttöliittymää, jolla voit käsitellä uutiskirjeitäsi tai jotain muuta. Mailgun voi olla hyvä SendGrid-vaihtoehto, jos olet ennen kaikkea lähettänyt tapahtumasähköposteja.

SendGrid-vaihtoehdot: kumman valitset?

Vaikka SendGrid tarjoaa hyvän sähköpostiympäristön, vaatimuksistasi riippuen on paljon SendGrid-vaihtoehtoja. Tässä on joitain suosituksiani tietyille skenaarioille:

Onko sinulla kysyttävää, mikä näistä SendGrid-vaihtoehdoista sopii sinulle? Kerro meille kommenteissa ja yritämme auttaa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map