Paljonko VPN maksaa? Ja ovatko VPN: t turvallisia?

Paljonko VPN maksaa? Ja ovatko VPN: t turvallisia?

Paljonko VPN maksaa? Ja ovatko VPN: t turvallisia?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Kuinka paljon VPN maksaa


Kuinka paljon VPN maksaa ja onko VPN: n käyttö turvallista? Nämä ovat kaksi avainkysymystä, joihin vastaamme tässä artikkelissa.

Loppujen lopuksi sinun tulisi ymmärtää mikä tekee VPN: stä turvallisen ja kuinka paljon sinun pitäisi odottaa maksavan laadukkaasta VPN-palvelusta.

Annamme sinulle myös joitain erityisiä palvelusuosituksia aloittamiseksi.

Onko VPN-verkkojen käyttö turvallista? Mitä etsiä turvallisesta VPN: stä

Teknologiana VPN: t ovat turvallisia käyttää… mutta kaikki VPN-palvelut eivät ole turvallisia.

Periaatteessa, jos valitset oikein, VPN: n käyttö on 100% turvallista, mutta vain koska palvelu kutsuu itseään VPN: ksi, se ei tarkoita automaattisesti palvelun turvallisuutta.

Jotta ymmärrämme, onko VPN: n käyttö turvallista vai ei, meidän on suoritettava nopeasti se, mitä VPN: n käytön aikana tapahtuu.

Pohjimmiltaan VPN toimii välimiehenä sinun ja käymiesi verkkosivustojen tai palveluiden välillä. Kun vierailet verkkosivustolla, VPN salaa nämä tiedot ennen kuin se menee verkkosivustolle (tai jopa ennen kuin se menee WiFi-verkkoon, minkä vuoksi VPN voi auttaa suojaamaan sinua julkisella WiFi: llä, samoin kuin Internet-palveluntarjoajien snoopingilta). Paljon muiden etujen lisäksi tämä tekee WordPressiin kirjautumisen turvallisemmaksi.

Kyseinen verkkosivusto tai palvelu puolestaan ​​näkee VPN: n IP-osoitteen todellisen IP-osoitteesi sijaan, mikä antaa sinulle nimettömyyden.

Jos valitset turvallisen palvelun, siinä on kaikki. Mutta on joitain erityisiä asioita, jotka sinun täytyy etsiä valittaessa korkealaatuista VPN:

Kiinnitä huomiota hakumenettelyyn

Koska reitität kaiken liikenteen VPN: n kautta, VPN: lläsi on mahdollisuus seurata paljon mitä teet.

Nyt ei ole niin, että he näkevät salasanasi ja tarkat toimet, jotka suoritat jokaisella sivustolla. Mutta he voivat seurata käymiäsi sivustoja, kun muodostat yhteyden tiettyihin sivustoihin, kuinka kauan olet siellä, kuinka paljon liikennettä kulkee läpi jne..

Hyvä VPN ei kirjaa näitä tietoja. Eli VPN pystyy teknisesti seuraamaan tätä, he eivät tallenna mitään näitä tietoja.

Esimerkiksi, Mullvad ei vain kirjaa tietojasi, he eivät edes pyydä henkilökohtaisia ​​tietojasi, kun luot tiliä:

Se saattaa maksaa enemmän, mutta haluat VPN: n, jolla ei ole loki-käytäntöä

Yksinkertaisesti sanottuna, turvallinen VPN on tiukka VPN "ei hakkuita" käytäntö.

Ymmärrä, ketkä omistavat VPN: n ja missä ne sijaitsevat

Jos olet tietoinen yksityisyydestä, haluat todennäköisesti VPN-palvelun, jonka pääkonttori sijaitsee yksityisyyttä suojelevalla lainkäyttöalueella.

Jos esimerkiksi asut Yhdysvalloissa, Yhdysvalloissa sijaitsevan VPN-palvelun valitseminen tekee Yhdysvaltojen hallitukselle huomattavasti helpomman tahtonsa käyttämisen (vaikka Yhdysvallat on silti parempi kuin jotkut muut lainkäyttöalueet, koska se ei vaadi kirjautumista)..

Tästä syystä monet VPN-palvelut sijaitsevat lainkäyttöalueilla kuten Panama tai epäselvissä saarissa, kuten Brittiläiset Neitsytsaaret, Nevis jne..

Sen lisäksi, että harkitset VPN: n omistajan sijaintia, sinun kannattaa myös harkita kuka omistaja on.

Esimerkiksi vuonna 2013, Facebook osti VPN-palvelun nimeltä Onavo. He eivät tehneet tätä Webin suojaamiseksi. Sen sijaan he käyttivät 200 miljoonaa dollaria hankintaan kerätäkseen tietoja vierailijoiden käyttäytymisestä, kuten ihmiset käyttivät Facebookin kilpailijan Snapchatia. Tämän vuoksi Apple potkaisi Onavo-sovelluksen App Storesta vuonna 2018.

Pohjimmiltaan haluat, että VPN-omistaja on omistautunut sinulle kuin asiakkaalle, ei sinun tietoillesi.

Varmista, että he käyttävät uusimpia standardeja ja korjaustiedostoja

Oikein toteutettu VPN: n pitäisi piilottaa henkilöllisyytesi kokonaan ja salata tietosi. Kaikki VPN: t eivät kuitenkaan käytä asianmukaisia ​​tietosuojastandardeja tai korjaa ongelmia nopeasti.

Esimerkiksi Port Fail -vika vuonna 2015 voi johtaa VPN-käyttäjien IP-osoitteiden paljastamiseen.

Tämä virhe oli taustalla olevissa protokolloissa, joten VPN-palvelut eivät olleet itse syyllisiä. Jotkut palvelut kuitenkin reagoivat paremmin kuin toiset ongelman korjaamiseen.

Sen lisäksi, että turvallisessa VPN: ssä reagoidaan ongelmiin, sen tulisi tarjota ominaisuuksia, kuten:

 • DNS-vuodonsuojaus, joka auttaa estämään IP-osoitteesi vuotamisen.
 • AES 256-bittinen salaus tietojen turvalliseen siirtämiseen.

Esimerkiksi NordVPN tarjoaa mitä he kutsuvat "armeijan luokan salaus"… Mikä on todella hieno tapa sanoa AES 256-bittinen salaus:

Kuinka hyvä VPN käyttää salausta

Haluat tappaa kytkimen

Vaikka käytätkin VPN-verkkoa, joka on turvallinen kaikissa muissa suhteissa, on edelleen yksi iso ongelma:

Jos tietokoneesi katkaisee yhteyden VPN-palvelimeen, voit jatkaa selaamista huomaamatta ja paljastaa todellisen IP-osoitteesi.

Tämän korjaamiseksi monet turvallisemmat VPN-palvelut rakentavat jotain nimeltään a tappaa kytkin.

Pohjimmiltaan tämä ominaisuus lopettaa Internet-yhteytesi automaattisesti, jos yhteys VPN-palvelimeen katkeaa jostain syystä. Tämä varmistaa, että et vahingossa jatka selaamista paljastamalla todellista IP-osoitettasi.

Ole varovainen ilmaisten VPN-palveluiden suhteen

Jos sinulla on budjetti, olet todennäköisesti tavannut joitain siellä olevista ilmaisista VPN-palveluista. Suurin nimi on Hola, mutta muita ilmaisia ​​VPN-palveluita on paljon.

Tässä on iso tapaus "saat mitä maksat" ja useimmat ilmaiset VPN-palvelut eivät ole turvallisia. Jos he eivät veloita rahaa palvelun käyttämisestä, se tarkoittaa todennäköisesti, että olet tuote jollain tavalla.

Se oli tapaus Holan kanssa vuonna 2015, missä he kiinni myivät käyttäjien kaistanleveyttä bottiverkkoon.

Katso, sen sijaan, että käyttäisi omia palvelimiaan kuten maksettua VPN-palvelua, Hola pystyy tarjoamaan ilmaisen hintalappunsa ohjaamalla liikennettä käyttäjiensä tietokoneiden kautta tietyssä vertaisverkko-tilanteessa..

Se ei vain ole turvallinen lähestymistapa, etkä halua, että muut ihmiset käyttävät tietokoneesi resursseja. Tai myytiin Holan tapauksessa bottiverkkoon.

Hyvä VPN on turvallinen

Hyvä VPN-palvelu on turvallista, mutta kaikki VPN-palvelut eivät ole hyviä.

Voit valita turvallisen VPN-palvelun etsimällä seuraavia ominaisuuksia:

 • Tarkka puunkorjuukäytäntö.
 • Läpinäkyvä omistaja.
 • AES 256-bittinen salaus.
 • DNS-vuodonsuojaus.
 • Ennakoiva turvallisuusryhmä, joka pysyy uusien haavoittuvuuksien päällä.
 • Tappikytkin, jotta IP-osoitteesi ei vahingossa paljastu.

Ja haluat todennäköisesti välttää ilmaisia ​​VPN-palveluita, koska ne eivät ole vapaita sydämensä anteliaisuudesta, ja he todennäköisesti ansaitsevat liikenteesi jollakin tavalla (kuten myymällä kaistanleveyttä bottiverkkoon).

Paljonko VPN maksaa? Mitä maksat laadukkaasta palvelusta

Katsotaan seuraavaksi, kuinka paljon VPN maksaa.

TL; DR – Paljonko VPN maksaa??

Laadukas, turvallinen VPN-palvelu maksaa yleensä 5–12 dollaria kuukaudessa, jos maksat kuukausittain, tai niin vähän kuin 30–50 dollaria vuodessa, jos olet valmis maksamaan pari vuotta etukäteen. Mennään syvemmälle …

Voit löytää joitain ilmaisia ​​VPN-palveluita, mutta kuten edellä keskustelimme, nämä ilmaiset palvelut voivat olla luonnoksia. Muistatko kuinka Hola sai kiinni myymällä käyttäjien kaistanleveyden bottiverkkoon? Joo – et halua, että se olet sinä.

Lisäksi törmäät myös "elinikäiset tarjoukset" joillekin VPN-palveluille. Esimerkiksi, ei ole harvinaista löytää tarjouksia verkkosivustoilta, jotka antavat elinikäisen pääsyn VPN-palveluun vain 50 dollarilla..

Vaikka tämäntyyppinen elinikäinen tarjous on houkutteleva hintanäkökulmasta, sinun pitäisi olla varovainen tässä tilanteessa, koska elinaikana tehdyllä sopimuksella palvelulle ei ole mitään kannustinta jatkaa hyvän tuotteen tarjoamista heti kun he saavat rahasi.

Tämä johtaa usein siihen, että he ylikuormittavat palvelimiaan, mikä tarkoittaa, että nämä VPN-tyypit ovat usein paljon hitaampia kuin palvelut, joista maksat jatkuvasti. Lisäksi heillä ei ole kannustinta investoida parannuksiin ja tietoturvapäivityksiin, koska he ovat jo saaneet kaiken rahan, jonka he voivat saada pois sinusta.

Sen sijaan, Jos välität todella VPN: n nopeudesta ja turvallisuudesta, sinun on parasta maksaa meneillään olevasta palvelusta. Kyllä, se riittää maksamaan vähän enemmän – mutta on tärkeää muistaa, että et maksa enempää tyhjästä.

Periaatteessa haluat VPN-palvelun, jolla on kannustin tarjota jatkuvasti suuria nopeuksia ja käsitellä tietojasi turvallisesti … ja ainoa tapa saada se on maksaa siitä.

Joten – kuinka paljon VPN maksaa, joka tekee sen?

Tyypillisesti tarkastellaan noin 5–12 dollaria kuukaudessa, jos maksat kuukausittain (esittelen vertailun alla olevista suosituista palveluista).

Useimmat VPN-palvelut tarjoavat kuitenkin mojova alennuksen, jos maksat yhden tai kaksi vuotta kerrallaan, mikä voi olla hieno tapa säästää rahaa.

Esimerkiksi, NordVPN – yksi suositelluista palveluistamme – maksaa 11,95 dollaria, jos maksat kuukausittain. Jos olet kuitenkin valmis maksamaan kaksi vuotta etukäteen, maksat yhteensä vain 95,75 dollaria, mikä vastaa vain 3,99 dollaria kuukaudessa.

He jopa toisinaan tekevät kolmen vuoden sopimuksen vielä suuremmalla alennuksella:

Kuinka paljon NordVPN: n kaltainen VPN maksaa

Kuinka valita turvallinen VPN – mitkä ovat parhaat VPN-palvelut?

Nyt miljoonan dollarin kysymykseen – mitkä ovat parhaimmat turvalliset ja edulliset VPN-palvelut? Ja kuinka paljon VPN maksaa, joka tarjoaa sinulle laadukkaan?

Tämä on iso kysymys, minkä vuoksi kirjoitimme todella kokonaisen viestin parhaista VPN-palveluista. Joten, jos haluat pitkän vastauksen, katso täydelliset oppaamme parhaista VPN-palveluista ��

Jos haluat lyhyemmän vastauksen, voit tarkistaa alla olevan vertailutaulukon. Kaikki nämä VPN-palvelut ovat turvallisia, ja Mullvad tarjoaa ehdottoman suurimman yksityisyyden, jos se on suurin huolenaihesi:

ExpressVPN
NordVPN
PIA
Mullvad
IPVanish

Kuukausittainen hinta$ 12,95 dollaria$ 11.95$ 6,95€ 5$ 10
Halvin hinta99,95 dollaria / vuosi99,95 dollaria / kaksi vuotta69,95 dollaria / kaksi vuotta5 € / kk89,99 dollaria / kaksi vuotta
Windows-sovellus
macOS-sovellus
palvelimet2000+5000+3000+300+1100+
Killswitch

Parhaan lopputuloksen saamiseksi pari VPN ja salasananhallinta, jotta myös kirjautumistietosi olisivat turvassa!

Edelleen hämmentynyt kysymys, kuinka paljon VPN maksaa? Onko sinulla vielä turvallisuuskysymyksiä? Kysy kommentteista!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector