Musta perjantai, #WCUS-sanan tila, WordPress 5.3, bbPress ��️ Joulukuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

Tämä on joulukuun 2019 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."


Hei kaverit! Tämä on vuoden viimeinen työntö, viimeiset WordPress-uutiset, joita luet vuonna 2019. En tiedä sinusta, mutta jos valitsisin supersankarin kuvaamaan viimeisen 12 kuukauden ajan, se olisi Flash. Kaikki tapahtui niin uskomattoman nopeasti, että on melko pelottavaa.

Joka tapauksessa, tässä me olemme, laittamalla yhteen hienoimpia tarinoita ja linkkejä joulukuun 2019 WordPress-uutiskirjeeseen, joka toivottavasti löydät mielenkiintoista ja hyödyllistä. Tämänpäiväisessä viestissä luet mustasta perjantaista (meillä on sinulle kuumia tarjouksia), Mattin “Sanan tila”, uudesta WordPress-julkaisusta, bbPressin, Googlen palautuksesta ja paljon muista hienoista artikkeleista.

Joten tartu kaikkiin WordPress-uutisiin viime kuusta ja nähdään sinut takaisin täällä vuonna 2020.

Toivotamme hyvää lomaa ja upeita lahjoja!

Musta perjantai, #WCUS-sanan tila, WordPress 5.3, bbPress ��️ Joulukuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

Joulukuu 2019 WordPress-uutiset CodeinWP: n kanssa

15+ parhaasta WordPress Black Friday- ja Cyber ​​maanantai-tarjouksesta vuonna 2019

Mutta ennen joulua, on toinen loma, jota ei tule unohtaa. Black Friday ja Cyber ​​maanantaina keräsimme superluettelon kuuluisien WordPress-yritysten ja -brändien tarjoamista parhaista tarjouksista, joten tässä on sinun mahdollisuus hankkia suosikkityökalusi ja -palvelusi halvalla.

Tästä viestistä löydät houkuttelevia alennuksia isännöinnistä, Elementorista, WordPressin suosituimmista teemoista, plugineista, paketeista ja malleista, markkinointityökaluista ja muusta. Jatka ostamista, kunnes tarjoukset vanhenevat (joillakin on jopa rajoitetusti paikkoja)!

WordPress Black Friday -tarjoukset 2019 - CodeinWP

Matt Mullenwegin sanan tila, 2019

Vuoden hetki? Monet ihmiset pitävät sitä niin. Tai ainakin, se on eniten odotettu puhe. Se on tietysti Matt Mullenwegin "Sanan tila", joka tapahtuu aina WordCamp USA: ssa, jokaisen vuoden lopussa. Jos et ollut siellä, tässä ovat vieroitukset:

 • Katsaus aikaisempiin tapahtumiin WordPress 5.0: n julkaisusta nykyiseen. Huuda WordCampeihin, kokouksiin ja muihin hienoihin aloitteisiin.
 • WordPress-yhteisön intohimo työhönsä osoitti a dokumenttielokuva jossa 37 ihmistä vastaa olennaisiin kysymyksiin.
 • Lohkon toimittajan vuosi. Katsaus Gutenbergin kehitykseen tähän pisteeseen, mukaan lukien yleinen hylkääminen, jonka se sai käyttäjiltä.
 • Seuraavat vaiheet lohkoeditorille, joka kattaa sen neljä vaihetta: helpompi muokkaaminen, mukauttaminen, yhteistyö ja monikielinen ominaisuus.
 • Tavallinen Q&Istunto puheen jälkeen.

Ja se, ystävät, kääri uuden kauden WordPressillä. Seuraava WCUS pysyy St. Louisissa, mutta ensimmäistä kertaa historiassa se tapahtuu viikon puolivälissä (tiistaista alkaen) eikä enää viikonloppuisin.

WordPress 5.3 "Kirk"

Kaksitoista viikkoa valmistumisen jälkeen WordPress 5.3 on poissa ja se on viimeinen merkittävä julkaisu vuonna 2019. Kehitysryhmä kuulee mielellään palautteestasi, jonka voit jättää kommentoidessasi tätä lähettää.

Mitä uutta WordPress 5.3: ssä? Kaksikymmentäkymmentäkymmenen oletusaiheen integrointi, lohkoeditorin parannukset, kehitykseen liittyvät muutokset, sivuston terveyden parannukset ja muut käyttöliittymäsovitukset.

Joulukuu 2019 WordPress News - WordPress 5.3 Kirk

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Joulukuu 2017 Sarjakuvat w / CodeinWP … #WordPressDev #WordPressThemes #WebDesign
 • Joulukuu 2018 Sarjakuvat w / CodeinWP … #SocialMedia #Ystävät #Freelancerit
 • Helmikuu 2019 Sarjakuvat w / CodeinWP … #Developers #Debugging #WebDesign

bbPress 2.6 julkaistiin joulukuussa 2019 WordPress-uutiskirje

bbPress 2.6 – Parempi kuin koskaan

Voitko uskoa, että on kulunut kuusi vuotta siitä, kun meillä on viimeksi ollut merkittävä julkaisu bbPressille? No, olemme nyt todistamassa sen paluuta tuhkasta! bbPress on palannut versioon 2.6, ja tuo mukanaan uusia ominaisuuksia, kuten keskustelufoorumin kohdentaminen, uudet alustat foorumin sisällön tuomiseksi ja Engagements API.

Miksi kauan odottaa? Yksi johtavista kehittäjistä John James Jacoby kertoi, että heidän vuonna 2017 julkaisemastaan ​​2,6-beetamenetelmästä ei ollut paljon palautetta ja että Jacoby oli myös siirtymässä uuteen työhön. Joten projekti jätettiin jonkin aikaa odotustilaan. Kuusi vuotta edellisestä suuremmasta julkaisusta lähtien, ohjelmistot yhdistyivät julkaisemaan bbPress 2.6.

Google julkaisee Site Kit -laajennuksen saadaksesi tietoa WordPress-verkkosivustoista

Google pyrkii lujittamaan suhteitaan WordPressiin. Tähän suuntaan joukkue vapautui Site Kit -laajennus tarkoituksena oli antaa verkkosivustojen omistajille oivalluksia ja tietoja siitä, kuinka ihmiset käyttävät sivustojaan. Laajennus integroi tunnetut Google-tuotteet, kuten Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights ja muut.

Sivustopaketti on periaatteessa all-in-one-ratkaisu WordPress-analytiikkaan, joten sinun ei tarvitse enää asentaa ja asentaa kaikkia työkaluja erikseen. Kaikki tilastot ja oivallukset toimitetaan suoraan kojelautaan ilmaiseksi.


Googlen sivustopaketti Googlen sivustopaketti

Tekijä (t): Google

Nykyinen versio: 1.8.1

Viimeksi päivitetty: 20. toukokuuta 2020

google-site-kit.1.8.1.zip


78% Arviot


400000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

Upeita artikkeleita verkosta

Uusi tapa ansaita rahaa WordPress.com-sivustolla

Jos käytät WordPress.com-blogia blogiisi, voit nyt toteuttaa toistuvia maksuja millä tahansa sivustosi sivulla ansaitaksesi rahaa sisällöstäsi (jos olet WordPress.com-asiakkaan maksava asiakas, eli). Voit tehdä sen myös itse isännöidyssä WordPressissä, mutta Jetpack pitää olla asennettuna.

2019 vuosikatsaus

Jos haluat jättää mielipiteesi siitä, miten WordPressiä voidaan parantaa tulevaisuudessa tai kuinka kokemuksesi oli alustalla viime vuonna, voit suorittaa 2019-vuotuisen kyselyn ja auttaa kehittäjiä tekemään WordPressistä parempia.

BoldGrid yhdistää joukot W3 Edge: llä, ostaa W3: n välimuistin laajennuksen

Suosittu W3 Total Cache -laajennus on nyt osa BoldGrid-tiimiä sen jälkeen, kun jälkimmäinen yhdisti voimat laajennuksen valmistajien W3 Edgen kanssa. Työkalun kirjailija Frederick Townes yhdessä koko kehitys- ja tukihenkilöstön kanssa työskentelee nyt yhdessä BoldGridin kanssa sisaryhtiöinä.

10up julkaisee WordPress GitHub -toiminnot virtaviivaistaa laajennuksen käyttöönottoa

Hyviä uutisia WordPress-ohjelmistoversioille! Voit nyt automatisoida laajennuskehityksen työnkulun GitHubissa GitHub Actions -toiminnolla, jonka 10-ryhmän joukkue julkaisi tässä kuussa yhden vuoden beta-version työskentelyn jälkeen. GitHub Actions -yrityksen tavoitteena on virtaviivaistaa WordPress-laajennuksen julkaisuhallintaa.

Mitä uutta Gutenbergissä on? (13. marraskuuta)

Lohkoeditorissa on joitain uusia parannuksia ja ominaisuuksia, kuten olemme tottuneet jo. Kuvan otsikkomäärityskenttä, lohkokuviot, estoasteet ja lohkojen mallit ovat suurimmat lisäykset.

Mene kulissien taakse 30+ maailmanluokan WordPress-viraston omistajien, kehittäjien kanssa & markkinoijat

Jos sinulla on WordPress-toimisto ja haluat oppia lisää tai jopa osallistua, WP Agency Summit on tapahtuma, johon haluat ehkä käydä. Osallistumalla tarkoitan istuntojen katselua käytännössä, koska konferenssi tapahtuu verkossa 6.-16. Joulukuuta.

Tulevaisuuden teemat: Suunnittelukehys ja Master-teema

Mielenkiintoinen päätoimittaja Justin Tadlockille WP Tavernista. Onko kaikkien WordPress-teemojen oltava standardisoituja? Kuten luotiin saman käyttöliittymäsuunnitelman jälkeen? Ajatuksena on saada ”master” -teema, josta kehittäjät voivat saada inspiraatiota. Mielenkiintoista.

Otetaan #DoSummitGood Together

Annetaan tiistai, toinen WordPress-ers-verkkotapahtuma, joka pidetään 3. joulukuuta. Se on tarkoitettu anteliaisuudesta ja hyvästä ihmisille. Tapahtumaa tukee hyväntekeväisyysjärjestö WP&UP ja on suunnitellut yhdeksän istuntoa 13 puhujalta.

13 vankkaa verkkokaupastrategiaa Skyrocket-myyntiin 2019 lomakaudella

Monet sanovat, että lomakausi on vuoden paras. Markkinoijien ja verkkokaupan omistajien on ajateltava samaa, koska heidän aika myydä massiivisesti on tullut. Sinulla on tilaisuutesi ansaita kuormia rahaa tässä kuussa, joten tässä on miten voit hyödyntää sitä.

Kuoleeko WordCamp… vai ei? Arvokkaita takeaway-tuotteita WCUS 2019: stä, St. Louis

Erilainen mielipide WordCampsista kuin se, mitä olemme lukeneet tähän mennessä. Freemius-miehet kertoivat, että useat WCUS: n ihmiset pitivät tunnelmaa ja tapahtumia hiukan “irti”. Yhteenvetona voidaan todeta, että konferenssi oli "enemmän samaa vanhaa asiaa", kuten joidenkin osallistujien mielipiteistä.

Mitä tehdä, kun asiakas jättää sinulle negatiivisen palautteen (5 tärkeintä vinkkiä)

Riippumatta siitä, kuinka hyvä luulet tuotteesi olevan, aina löytyy joku, joka ei ole tyytyväinen siihen. Mutta se ei ole maailman loppua, se on oikeastaan ​​normaalia. Tässä on mitä tehdä, kun asiakkaat arvostelevat palveluitasi.

Kuinka parantaa WooCommerce-liittyviä tuotteita

Jätämme sinulle samalla verkkokaupan muistilappulla, joten voit myydä enemmän tulevina viikkoina. Asiaan liittyvien liittyvien tuotteiden näyttämisellä sivustolla on suuri mahdollisuus vakuuttaa ihmiset ostamaan enemmän kuin he aikovat. Näin voit ehdottaa heille oikeita liittyviä tuotteita.

Ja se oli joulukuun 2019 WordPress-uutiskirje. Kaikki mitä ikävöimme?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map