Maaliskuu 2016 WordPress-uutiset – Tämä kuukausi WordPressissä w / CodeinWP

Kevään ensimmäisen kuukauden aikana tapahtui niin paljon muutoksia, että se asetti minut vaikeaseen tilanteeseen, jossa minun piti mennä vain muutaman kanssa tähän kierrokseen. Ja ei ollut helppoa päättää, mitkä olivat tärkeämpiä kuin muut.


Tervetuloa Tämän kuukauden maaliskuun 2016 painos WordPressissä w / CodeinWP, ja varaudu joihinkin uusiin kirjoitettuihin ja kirjoittamattomiin sääntöihin ja julkaisuihin, jotka vaikuttavat (enemmän tai vähemmän) WordPress-yhteisön tulevaisuuteen.

Maaliskuuta 2016 WordPressissä

WordPress-teeman tarkistusryhmä siirtyy tarkistusprosessin automatisointiin

Automaattinen tarkistusprosessi tuli erinomaiseksi uutiseksi kehittäjille. Tähän asti teeman tarkistaminen kesti yleensä liian kauan. Tämän muutoksen on tarkoitus vähentää käsityön määrää ja tehdä asioista paljon nopeampia.

Arviointiryhmä sanoi, että niitä on 13 vaatimusta odottaa pian automatisoitua. Näemme kuinka tehokas tämä käytännössä on, kun automaatio on virallisesti otettu käyttöön.
automaattiset arvostelut

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • WordPress-hosting-kyselyarkistot 2016-2019: Valtavat hosting-kyselyt on koottu yhteen paikkaan
 • Maaliskuu 2018 Sarjakuvat w / CodeinWP … #WordPress #WebDesign #Batman
 • Paras halpa WordPress-hosting: 10 vaihtoehtoa alle 0,99 dollaria / kuukausi

puitteet
"Älä lähetä kehyksiä"

Kehyksiä ei enää hyväksytä viralliseen laajennusvarastoon. Tämä ei oikeastaan ​​ole sääntö, vaan pikemminkin pyyntö kehittäjille, jotka aikovat lähettää kehykset jäljempänä. Mika Epstein tarkistusryhmästä antoi yksinkertaisen selityksen tähän ei-niin tervetullulle muutokselle (ainakin kehittäjän näkökulmasta):

Kehyksen käyttäminen laajennuksena on huono kokemus käyttäjälle. Ei kehittäjä. He eivät aina ymmärrä "Minulla on plugin Slider Joe. Miksi tarvitsen edistyneitä mukautettuja kenttiä?"

Esteettömyysstandardit

Toinen muutos WordPressissä, tällä kertaa pääsykoodausstandardien suhteen, on hiljattain hyväksytty. Kehittäjät kiinnittävät huomiota ennen uusien työkalujen rakentamista, koska heidän on täytettävä uudet ehdot tästä eteenpäin!

Mitkä ovat muutokset??

 • HTML-semantiikka.
 • Värikontrasti.
 • Näppäimistön saavutettavuus.
 • Kuvat ja kuvakkeet.
 • Pakkausmerkinnät.

pääsykoodausstandardit

Shopify
Esittelyssä Shopify for WordPress

Oletko sekä WordPressin että Shopifyn fani? Sinulla on ilo oppia, että Shopify on nyt helpommin integroitavissa WordPressiin uuden virallisen laajennuksen kautta.

Uusi verkkokaupan liitännäinen on ilmainen ja mukana tulee kolme modernia Shopifyn tarjoamaa teemaa. Nyt voit hallita kaikkia viestejäsi ja sivusi WordPress-hallintapaneelista. Mutta samaan aikaan voit käyttää Shopifyn ominaisuuksia verkkokaupoissasi, kuten maksuja, turvallista kassalle, toimitus- ja täyttö-, varasto- ja veroja.

WordCamp Europe 2016 laajentaa osallistujien kapasiteetin 2200: een, joka on tähän mennessä suurin WordCamp

Näyttää siltä, ​​että se tulee olemaan iso juhla Wienissä parin kuukauden sisällä! Kaikki WordCamp-liput myytiin pois kuusi kuukautta etukäteen, ja uusi 400-sarja saatiin saataville tässä kuussa. Tämän perusteella järjestäjät joutuivat tilanteeseen laajentamaan tapahtumapaikkakapasiteettia lisäämällä ylimääräisiä hallia lähellä oleviin paikkoihin, jotka ovat minuutin päässä pääpaikasta, Museumsplatzista.

Tästä on juuri tullut kaikkien aikojen suurin WordCamp! Oletko varannut lippusi vielä?
wordcamp 2016

Upeita artikkeleita verkosta

WordPress Revolution ja GraphQL

REST API on hieno, mutta sanoisitko "ei" jotain nykyaikaisempaa ja helpompaa? Mark Gavalda antaa meille vihjeen (ja työntö) yrittää nähdä asiat REST API: n ulkopuolella. Koska saatamme löytää parempia juttuja – kuten GraphQL.

Kirjoita CSS Customizer -sovellukseen Advanced CSS Editor -laajennuksella

Voit nyt kirjoittaa CSS: n erilaisten näyttöruutujen kokoonpanoon Live Customizer -sovelluksessa ja seurata muutoksia reaaliajassa. Kuinka upea se kuulostaa? Advanced CSS Editor tekee sen mahdolliseksi sinulle.

Kuinka siirtää WordPress toiseen verkkotunnukseen

Sinun on vaihdettava verkkotunnustasi, mutta et ole varma, mitä sisältöllesi tapahtuu? Näin voit tehdä sen turvallisesti.

Ovatko WordPress "lite" teemat hyödyllisiä?

Monet yritykset luottavat "lite" tuotteiden versioita mainostaakseen tuotemerkkejään ja palveluitaan. Haluatko tietää, miksi ilmainen teema on hyödyllinen yritykselle? Tässä on hyvä käsitys.

Suositut A / B-testaustyökalut WordPressille

Selvitä, mitkä aloitussivusi versiot lisäävät napsautuksia ja toimia. Miten? A / B-testityökalun käyttäminen tästä luettelosta.
Kuinka tehdä niche-tarkistussivusto WordPressistä kuten ammattilainen

Arviointisivuston luominen ei saisi olla liian vaikeaa, kun siellä on hienoja artikkeleita, jotka voivat opettaa sinulle sen tekemisen. Tämä on yksi heistä.

Kuinka WordPress-sivustot hakkeroidaan (ja mitä tehdä sille)

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, kuinka ja miksi ihmiset hakkeroivat verkkosivustoja? Ja mikä tärkeämpää, miksi kukaan hakkeroisi Sivustoasi? Tässä muutamia vastauksia.

Viimeisin opas WordPressin funktiot.php-tiedostoon

Kehittäjänä, joka luo teemoja WordPressille, sinun pitäisi oppia niin paljon kuin pystyt siitä, kuinka ja miksi * tietty * tärkeä tiedosto toimii. Tai jos se ei toimi, kuinka saada se toimimaan. Tässä on kaikki mitä sinun on tiedettävä function.php-tiedostosta.

20 hyödyllistä WordPress-kalenterin laajennusta

Jos omistat sivuston, jolla kalentereilla on tärkeä rooli, kauniiden ja nykyaikaisten ratkaisujen avulla sivustosi näyttää paremmalta ja houkuttelevammalta. Nämä laajennukset antavat sinulle auttava käden.

11 Todella hyödyllisiä, vielä tuntemattomia WordPress-ominaisuuksia

Joten olet työskennellyt WordPressin kanssa jo jonkin aikaa, mutta tiedätkö kaikki nämä siistit tempput?

WordPress Plugin Roundup – maaliskuu 2016

Lopetetaan roundup toisella roundup: lla. Tässä on joitain mielenkiintoisimmista ilmaisista WordPress-laajennuksista, jotka julkaistiin maaliskuussa 2016!

Se on se tämän painos. Kaikki mitä ikävöimme?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map