Lokakuu 2015 WordPress-uutiset – Tämä kuukausi WordPressissä w / CodeinWP

WordPress-maailmassa ja sen rakentamisessa on jotain hienoa … etenkin se, että se ei koskaan hidastu, vaikka ulkona oleva sää alkaisi olla liian kylmä mukavuuden vuoksi.


Tervetuloa tämän kuukauden lokakuun 2015 julkaisuun WordPress w / CodeinWP: ssä! Tämä on kuukausittainen uutisia ja tarinoita WordPress-tilan ympäriltä.

Lokakuu 2015 WordPressissä

wp-beeta
WordPress 4.4 Beta 3 on nyt saatavana!

Tämä tapahtuu liian nopeasti! Kirjoitin kirjaimellisesti Beta 2: n julkaisusta, kun näin tämän viestin Beta 3: sta!

Joka tapauksessa 8. joulukuuta saakka, jolloin versio julkaistaan ​​virallisesti, voit pelata uusimmilla ominaisuuksilla ja parannuksilla. 

TryWPBeta.com antaa sinun tehdä live-testejä asentamatta uutta WordPress-versiota sivustoosi. Käytä wcpdx ja wcpdx15 vastaavasti järjestelmänvalvojalle ja salasanalle.

REST-sovellusliittymän ensimmäinen puoli lisätään virallisesti WordPress-ytimeen

Pitkien keskustelujen ja keskustelujen jälkeen se on vihdoin virallinen! REST-sovellusliittymän ensimmäinen puoli on jo lisätty uuteen 4.4-julkaisuun. Toisen puolikkaan on tarkoitus olla osa WordPress-ydintä, joka alkaa ver: llä. 4.5.

(Puhuimme kuukauden sitten koko REST API -seikkailun ensimmäisestä luvusta.)
apis

plugin nimet
WordPress.org ilmoitti uudet ohjeet laajennusten nimeämiselle

Tästä eteenpäin sinun tulee miettiä kahdesti, ennen kuin valitset laajennuksellesi nimen. WordPress.org muutti ohjeita ja keksi uusia rajoituksia. Ole tarkkaavainen, jos haluat laajennuksesi hyväksyvän virallisessa arkistossa.

Plugin-kehittäjät eivät voi käyttää tavaramerkkituotteen nimeä tai termiä, yrityksen nimeä tai muita plugins-nimiä plugin-nimensä tai etanaan – ellet edusta yritystä, joka omistaa tavaramerkin tai laajennuksen virallisesti tai sinulla ei ole kirjallista lupaa yrityksestä.

Jos laajennuksesi nimi ei vastaa vaadittuja ehtoja, se hylätään. Ja muuten, todistaaksesi, että olet tosissaan yrityksen jäsen, jonka nimeä haluat käyttää, sinun on lähetettävä sille virallinen sähköpostiosoite – ei henkilökohtainen.

Akismet 3.1.5 korjaa kriittisen XSS-tietoturvan haavoittuvuuden

Tavallinen… jos käytät Akismettia torjumaan roskapostikommentteja, päivitä se mahdollisimman pian. Tietoturvaongelma oli kriittinen.

Haavoittuvuus liittyy hyperlinkkeihin ja tapaan, jolla Akismet käsittelee niitä kommentteissa. Jos sinulla on Akismetin 3.1.4 tai vanhempi, saatat olla vaarassa.
akismet logo

woocommerce
WooCommerce saavuttaa 10 miljoonaa latausta, sillä on 30% verkkokaupoista

Joo, WooCommerce käyttää tällä hetkellä 30% kaikista verkkokauppasivustoista, ja se saavutti vain 10 miljoonaa latausta tässä kuussa. Vieläkin vaikuttavampi on, että he tekivät sen hyvin lyhyessä ajassa (heillä oli muutama kuukausi sitten 7 miljoonaa latausta).

Näyttää siltä, ​​että WordPress-verkkokaupan tila kasvaa nopeasti. Siksi WooCommerce-kaverit aikovat julkaista joitain uusia laajennuksia laajennukselle ja pari muuta Storefront-lasten teemaa.

Upeita artikkeleita verkosta

Kuinka sivuston nopeus vaikuttaa tuloksiin (infografia)

Voiko sekunnilla tai edes 0,5 sekunnilla olla niin suuri ero liikenteessäsi? Joo.

Kuinka siivoin WordPress-sivustoni sen jälkeen kun se oli hakkeroitu ja mustalle listalle

Se ei ole maailman loppu, jos sivustoosi hakkeroidaan. Tarkoitan, se ei ole myöskään hyvä asia, mutta voit palauttaa sen takaisin elämään. Katso kuinka!

WordPress SEO syvyydessä: Kuvan optimointi

Ei riitä, että SEO tehdään vain viesteille ja artikkeleille. Muista, että hyvä kuvan optimointi voi olla yhtä tärkeä kuin muu sisältö.

Teemakaupat tai ThemeForest: mistä sinun pitäisi ostaa WordPress-teemoja?

Niin mistä ostaa WordPress-teemoja? Ota selvää, mikä on paras ratkaisu säästää rahaa ja aikaa, kun vastaanottaa laadukkaita tuotteita.

Yleiset WordPress-teemaongelmat (ja kuinka korjata ne)

Lyön vetoa, että olet tavannut ainakin yhden tässä luetelluista asioista. Vilkaise lyhyesti, kuinka voit ratkaista ne.
AdSense-tulojen optimointi WordPressissä

Mainosten lisääminen sivustoosi ei ole vain kertaluonteista toimintaa. On joitain muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon, jos haluat kasvattaa tulojasi.

Kuinka ja miksi sinun tulisi rajoittaa kirjautumisyrityksiä WordPressissä

Rajoita sisäänkirjautumisyrityksiä välttääksesi hakkereiden raa’at voimahyökkäykset, yksinkertaista! Tämä on tärkeä turvallisuuskysymys, ja sinun pitäisi kiinnittää siihen hyvin ansaittu huomio.

Kun asiakkaat katoavat maksamatta

Ei ole hyvä nähdä, että asiakkaasi poistuvat tuotteestasi ja myös rahastasi. Kuinka jatkat sitten? Lue tästä.

99 suosittua verkkosivustoa, joita et tiennyt, on rakennettu WordPressin avulla

Melko mielenkiintoinen kokoelma sivustoja, jotka eivät ole ilmeisiä WordPress-rakenteita. Suuri inspiraatiota!

Se on se tämän painos. Onko jotain mitä kaipaamme?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map