Kulma vs reagoi vs vue: mitkä puitteet valitaan vuonna 2020

Kulma vs reagoi vs vue: mitkä puitteet valitaan vuonna 2020

Kulma vs reagoi vs vue: mitkä puitteet valitaan vuonna 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tämä viesti on kattava opas, joka on ehkä oikea ratkaisu sinulle: Kulma vs reagoi vs vue.


Vain muutama vuosi sitten kehittäjät keskustelivat pääasiassa siitä, olisiko heidän käytettävä projektiaan Angular vs React. Mutta muutaman viime vuoden aikana kiinnostuksen kasvu kolmanteen Vue.js-nimisen pelaajan kanssa kasvoi.

Jos olet kehittäjä, joka aloittaa projektin, etkä voi päättää, mitä JavaScriptin kehystä käytetään, tämän oppaan pitäisi auttaa sinua päätöksenteossa.

Tarjoamme erilaisia ​​kulma-, vue- ja reagointinäkökohtia nähdäksemme, kuinka ne sopivat tarpeisiisi. Tämä viesti ei ole vain opas Angular vs React vs Vue -lehdistä, mutta sen tarkoituksena on tarjota rakenne, joka auttaa arvioimaan JavaScriptin käyttöliittymiä yleensä. Jos uusi kehys saapuu ensi vuonna, tiedät tarkalleen, mitä parametreja on tarkasteltava!

* Tässä viestissä oletamme, että sinulla on perustiedot JavaScriptista ja että olet käyttänyt myös JavaScriptin kehyksiä.

Kulma vs reagoi vs vue

Aloitetaan:

Osa 1: Lyhyt historia versiosta vs. reagoida vs. kulmikas

Ennen kuin tutustumme teknisiin yksityiskohtiin, puhutaan ensin näiden kehysten taustasta – vain arvioidaksemme paremmin heidän filosofiaa ja kehitystä ajan myötä.

Kuinka kaikki alkoi ��

kulmikas logo

kulmikas, Googlen kehittämä, julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2010, joten se on erän vanhin. Se on TypeScript-pohjainen JavaScript-kehys. Vuonna 2016 tapahtui huomattava muutos kulman 2 vapauttamiseen (ja.) "JS" alkuperäisestä nimestä – AngularJS). Kulma 2+ tunnetaan vain kulmaisena. Vaikka AngularJS (versio 1) saa edelleen päivityksiä, keskitymme keskusteluun Angulariin. Uusin vakaa versio on Angular 9, joka julkaistiin helmikuussa 2020.

vue-logo

vue, tunnetaan myös nimellä Vue.js, on ryhmän nuorin jäsen. Sen kehitti entinen Googlen työntekijä Evan You vuonna 2014. Viimeisen kolmen vuoden aikana Vue on muuttanut huomattavasti suosiotaan, vaikka sillä ei olekaan suuren yrityksen tukea. Nykyinen vakaa versio on 2.6, julkaistu helmikuussa 2019 (pieniä vähäisiä julkaisuja sen jälkeen). Vue: n avustajat ovat tukee Patreon. Vue 3, tällä hetkellä alfa-vaiheessa, aikoo siirry TypeScriptiin.

reagoi logo

suhtautua, Facebookin kehittämä, julkaistiin alun perin vuonna 2013. Facebook käyttää Reaktia laajasti tuotteissaan (Facebook, Instagram ja WhatsApp). Nykyinen vakaa versio on 16.X, julkaistu marraskuussa 2018 (pienempiä päivityksiä sen jälkeen).

Tässä on lyhyt tiivistelmä kulmikkaasta vs. reagoida vs. vue -staatista ja historiasta:

Angular vs React vs Vue historia

kulmikas
suhtautua
vue

Alkuperäinen julkaisu201020132014
Virallinen sivustoangular.ioreactjs.orgvuejs.org
N. koko (KB)50010080
Nykyinen versio916.x2.6.x
KäyttänytGoogle, WixFacebook, UberAlibaba, GitLab

Lisenssi ��‍♂️

Ennen kuin käytät avoimen lähdekoodin kehystä, varmista, että olet käynyt läpi sen lisenssin. Mielenkiintoista, että kaikki kolme kehystä käyttävät MIT-lisenssi, joka rajoittaa uudelleenkäyttöä jopa omistusohjelmissa. Varmista, että tiedät lisenssin vaikutukset ennen minkään kehyksen tai ohjelmiston käyttöä.

Täällä on nopea yhteenveto MIT-lisenssistä englanniksi.

Suosio ��

Kuten "kulmikas" ja "suhtautua" ovat yleisiä sanoja, niiden suosiota on vaikea käsittää Google Trendsistä. Hyvä välityspalvelin heidän suosioonsa on niiden GitHub-säilytyspaikkojen saamat tähdet. Vue-tähtien lukumäärä muuttui äkillisesti vuoden 2016 puolivälissä, ja viime aikoina Vue on ollut siellä Reaktin kanssa suosituimpien kehysten joukossa..

Tähdet GitHub-projekteissa kulmalle vs. reagoida vs. vueTähtien lukumäärä GitHub-projekteissa kulmalle, reagoinnille ja vueelle

Tarkastellaan kuinka työmarkkinat ovat kulmilla vs. reagoida vs. vue, mikä on myös hyvä suosion mitta:

Työmarkkinat kulmalle vs. reagoida vs. vue ��‍♂️

Paras tietolähteet työmarkkinoiden suuntauksia osoittavat eri työryhmät.

Kuten vuoden 2018 lopun suuntauksista käy ilmi, työpaikkojen lukumäärä, joka vaatii kulma- tai reagointitaitoja, on suunnilleen sama, kun taas Vue-työpaikat olivat silti vain murto-osa tästä määrästä (noin 20%). Tämä luettelo ei todellakaan ole tyhjentävä, mutta antaa hyvän kuvan teknologiateollisuudesta.

Jos etsit tarkasti nykyisten työmarkkinoiden kannalta, sinun on parasta oppia kulma tai reagoimaan. Koska Vue on kuitenkin saavuttanut suosiotaan viimeisen kolmen vuoden aikana, voi viedä jonkin aikaa, ennen kuin projektit käyttävät Vue-sovellusta tai uudet projektit, jotka käyttävät Vue-sovellusta kypsyysasteen saavuttamiseen, joka komentaa suuremmalle määrälle kehittäjille.

Osa 2: Yhteisö ja kehitys

Nyt kun olet perehtynyt kaikkien näiden puitteiden historiaan ja suuntauksiin, tarkastelemme yhteisöä arvioimaan näiden puitteiden kehitystä. Olemme jo nähneet, että kaikkien puitteiden osalta lisätiedot on toimitettu säännöllisesti viimeisen vuoden aikana, mikä osoittaa kehityksen jatkuvan täydessä vauhdissa..

Katsokaamme Angular vs React vs Vue niiden GitHub-arkistojen tilastojen suhteen:

kulmikas
suhtautua
vue

# Tarkkailijat3.2k6.6k6.0k
# Tähdet57k144k157k
# Haarukat15.9k27.6k23.7k
# Avustajat10891361289

Vuessa on valtava määrä tarkkailijoita, tähtiä ja haarukoita. Tämä osoittaa sen suosion käyttäjien keskuudessa ja arvon vertaamalla Vue vs React -tuotetta. Vue-avustajien lukumäärä on kuitenkin pienempi kuin kulma- ja reaaliaikainen.

Yksi mahdollinen selitys on se Vue-toimintaa ohjaa täysin avoimen lähdekoodin yhteisö, kun taas Angularilla ja Reactilla on merkittävä osuus Googlen ja Facebookin työntekijöistä, jotka osallistuvat arkistoihin.

Tilastojen perusteella kaikilla kolmella hankkeella on merkittävää kehitystoimintaa, ja se jatkuu varmasti myös tulevaisuudessa – nämä tilastot eivät voi olla perusta, jonka vuoksi niitä ei päätetä käyttää kumpaakaan niistä.

Osa 3: Siirtolaisuus

Kun työskentelet valittujen puitteiden kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kehyspäivitys tulee mukana ja koodin hämmentämiseen. Vaikka useimmissa tapauksissa et kohtaa monia ongelmia versiosta toiseen, on tärkeää pitää sormesi pulssilla, koska jotkut päivitykset voivat olla merkittävämpiä ja vaativat tarkistuksia asioiden yhteensopivuuden pitämiseksi.

kulmikas suunnittelee merkittäviä päivityksiä joka kuusi kuukautta. On myös kuuden kuukauden ajanjakso ennen kaikkien tärkeimpien sovellusliittymien irtisanoutumista, mikä antaa sinulle kahden julkaisusyklin (yhden vuoden) ajan tarvittavien muutosten tekemiseksi, jos sellaisia ​​on.

Kun kyse on kulmallisesta vs. reagoinnista, Facebook on todennut sen vakaus on erittäin tärkeää heille, koska valtavat yritykset, kuten Twitter ja Airbnb, käyttävät Reaktia. Päivitykset versioiden kautta ovat yleensä helpointa Reaktissa, esimerkiksi skripteillä reagoivat-codemod auttaa sinua muuttamaan.

Vue mainitsee usein kysyttyjen kysymysten siirtymisosassa 90% sovellusliittymästä on sama, jos siirryt 1.x: stä 2: een. Tuolla on muuttoapuri-työkalu joka toimii konsolissa arvioimaan sovelluksesi tilaa.

Osa 4: Työskentely mallien Vue vs Angular vs React kanssa

Tässä on kourallinen tärkeitä ominaisuuksia, joista tärkeimmät ovat kokonaiskoko ja latausajat, käytettävissä olevat komponentit ja oppimiskäyrä.

Koko ja latausajat ⏲️

Kirjastojen koot ovat seuraavat:

 • Kulma 4+: riippuu tuotetusta nipun koosta
 • Reagoi: 116 kt
 • Paikka: 91 kt

Vaikka kehysten kokoissa on huomattava ero, ne ovat silti pieniä verrattuna verkkosivun keskimääräiseen kokoon (2+ Mt vuonna 2018). Lisäksi, jos käytät suosittua CDN-kirjaa näiden kirjastojen lataamiseen, on erittäin todennäköistä, että käyttäjän kirjasto on jo ladattu paikallisessa järjestelmässä.

Komponentit ��️

Komponentit ovat olennaisia ​​osia kaikissa kolmessa kehyksessä riippumatta siitä, puhummeko Vue, React tai Angular. Komponentti yleensä saa syötteen ja muuttaa käyttäytymistä sen perusteella. Tämä käyttäytymismuutos ilmenee yleensä muutoksena sivun jonkin osan käyttöliittymässä. Komponenttien käyttö helpottaa koodin uudelleenkäyttöä. Komponentti voi olla ostoskori verkkokauppasivustolla tai kirjautumisruutu sosiaalisessa verkostossa.

kulmikas kulmikas:
Kulmassa komponentteihin viitataan direktiivien. Direktiivit ovat vain merkkejä DOM-elementeistä, jotka kulma voi myös seurata ja kiinnittää tiettyä käyttäytymistä. Siksi Angular erottaa komponenttien käyttöliittymäosan HTML-tunnisteiden määritteinä ja niiden käyttäytymisen JavaScript-koodin muodossa. Tämä erottaa sen toisistaan, kun tarkastellaan kulmaa vs. reagoi.
suhtautua reagoivat:
Reagoi mielenkiintoisesti yhdistämällä käyttöliittymä ja komponenttien käyttäytyminen. Esimerkiksi, tässä on koodi hello world -komponentin luomiseksi Reaktoriin. Reaktorissa sama osa koodista vastaa käyttöliittymäelementin luomisesta ja sen käyttäytymisen sanelemisesta.
vue vue:
Vue-sovelluksessa käyttöliittymä ja käyttäytyminen ovat myös osa komponentteja, mikä tekee asioista intuitiivisemman, kun tarkastellaan arvoa Vue vs. Vue on myös erittäin muokattavissa, jonka avulla voit yhdistää komponenttien käyttöliittymän ja komponenttien käytön komentosarjan sisällä. Lisäksi voit myös Käytä esiprosessoreita Vuessä CSS: n sijaan, mikä on hieno toiminnallisuus. Vue on hieno, kun kyse on integroinnista muihin kirjastoihin, kuten Bootstrap.

Voit vertailla, kuinka sama sovellus näyttää eri kirjastoihin, tässä on upea viesti luomalla saman tehtäväluettelosovelluksen Reakt- ja Vue-sovelluksissa ja vastakohtana näiden kahden kehyksen erot.

Oppimiskäyrä ��

Joten kuinka vaikeaa on oppia näitä kaikkia puitteita?

kulmikas kulmikas:
kulmikas sillä on jyrkkä oppimiskäyrä, koska se on täydellinen ratkaisu, ja Kulman hallitseminen edellyttää, että opit siihen liittyvät käsitteet, kuten TypeScript ja MVC. Vaikka kulman oppiminen vie aikaa, sijoitus maksaa osinkoa ymmärtääksesi, kuinka käyttöliittymä toimii.
suhtautua reagoivat:
React tarjoaa Päästä alkuun oppaan, jonka pitäisi auttaa reagoimaan noin tunnissa. Dokumentaatio on perusteellista ja täydellistä, ja ratkaisut yleisiin ongelmiin ovat jo olemassa Pino ylivuodossa. React ei ole täydellinen kehys, ja edistyneet ominaisuudet vaativat ulkopuolisten kirjastojen käytön. Tämä tekee ydinkehyksen oppimiskäyrän olematta niin jyrkkä, mutta riippuu valitsemastasi polusta lisätoimintojen avulla. Reaktin käytön oppiminen ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että käytät parhaat käytännöt.
vue vue:
vue tarjoaa paremman muokattavuuden ja on siten helpompi oppia kuin kulmikas tai reagoiva. Lisäksi Vue: llä on päällekkäisyyksiä kulmikkaan ja reaaliaikaisen kanssa niiden toiminnallisuudessa, kuten komponenttien käytössä. Siksi siirtyminen Vueen jompaakummasta näistä on helppo vaihtoehto. Vue: n yksinkertaisuus ja joustavuus on kuitenkin kaksiteräinen miekka – se sallii huonon koodin, mikä vaikeuttaa virheenkorjausta ja testaamista.

Vaikka kulmilla, reagoilla ja vueilla on merkittävä oppimiskäyrä, niiden käyttö masteroinnissa on rajaton. Voit esimerkiksi integroida kulma- ja reagointisuhteet WordPressin ja WooCommerce-sovellusten kanssa luodaksesi progressiivisia verkkosovelluksia.

Kulma vs reagoi vs Vue: Kuka voittaa?

Muistakaamme tämän viestin loppupuolella kunkin kehyksen ominaispiirteet yrittämällä vastata kysymykseen: Kulmikas vs reagoi vs. vue: kumpi pitäisi valita?

kulmikas logo kulmikas on kehyksistä kypsin, sillä on kannattajien kannalta hyvä tuki ja se on kokonainen paketti.

Oppimiskäyrä on kuitenkin jyrkkä, ja kehityskonseptit Angularissa voivat syrjäyttää uusia kehittäjiä.

Kulma on hyvä valinta yrityksille, joilla on suuria tiimejä ja kehittäjiä, jotka käyttävät jo TypeScriptiä.

Lisäkuva �� Tässä on joitain kulmaisen järjestelmänvalvojan kojelaudan malleja, joista saatat olla kiinnostunut.

reagoi logo suhtautua on vain tarpeeksi vanha kypsäksi ja sillä on valtava määrä yhteisön panosta. Se on saanut laajan hyväksynnän. Reaktorin työmarkkinat ovat todella hyvät, ja tulevaisuus näille puitteille näyttää valoisalta.

React näyttää hyvältä vaihtoehdolta Java-käyttöjärjestelmien, startup-yritysten ja kehittäjien aloittamiselle, jotka haluavat joustavuutta. Kyky integroida saumattomasti muihin kehyksiin antaa sille suuren edun niille, jotka haluavat joustavuutta koodiinsa.

vue-logo vue on areenan uusin, ilman merkittävän yrityksen tukea.

Kuitenkin, se on onnistunut todella hyvin viime vuosina tullakseen vahvaksi kilpailijaksi Angularille ja Reactille. Tämä on kenties rooli monille kiinalaisille jättiläisille, kuten Alibaba ja Baidu, jotka valitsevat Vue-sovelluksen ensisijaiseksi JavaScriptin puitteeksi.

On kuitenkin vielä nähtävä, kuinka se menee tulevaisuudessa, ja on perusteltua olla varovainen sen suhteen. Vue tulisi olla valintasi, jos haluat yksinkertaisuutta, mutta pidät myös joustavuudesta.

Lisäkuva �� Tässä on joitain Bootstrapilla rakennettuja Vue-järjestelmänvalvojan malleja, joista saatat olla kiinnostunut.

Vastaus keskusteluun Angular vs React vs Vue on, että ei ole ehdotonta oikeaa valintaa, jonka olet todennäköisesti odottanut.

Jokaisella näistä kirjastoista on omat edut ja haitat. Yksi heistä tulee työskentelemäsi projektin ja henkilökohtaisten tarpeidesi perusteella sopivammaksi kuin muut. On aina tärkeää tehdä oma tutkimus ennen päätöksentekoa, varsinkin jos aiot työskennellä yrityksessä eikä henkilökohtaisessa projektissa.

Mikä kehys mielestäsi on voittaja täällä – kulma vs reagoi vs vue? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Lisätietoja: ��

 • Materiaalisuunnittelumallit tyylin, kulman, reagoinnin (materiaalin käyttöliittymä)
 • Paras React UI -komponenttikirjasto / -kehys
 • Mielenkiintoisia Vue UI -komponenttikirjastoja
 • Parhaat kulmanvalvojan hallintapaneelin mallit
 • Parhaat ilmaiset Bootstrap-mallit ReactJS: lle
 • Ilmaiset reagoida alkuperäiset mallit
 • Ilmaiset ja premium VueJS-järjestelmänvalvojan mallit, jotka on rakennettu Bootstrapilla

Toisessa muistiinpanossa, entä WordPressin käyttäminen lisää? WordPress sopii erinomaisesti melkein minkä tahansa verkkosivustoprojektin toteuttamiseen, ja käytettävissä on joitain mahtavia teemoja, joiden avulla suunnittelu näyttää hyvältä (monet niistä ilmaiseksi). Puhumattakaan siitä, että voit isännöidä WordPress-verkkosivustoa halvemmalla.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector