Kulissien takana #WCEU-mediapartnerina: millainen on kokemus?

Aina kun käymme WordCampissa, olipa kyse sitten paikallisesta tai globaalista, emme vain osallistu. Haluamme olla mukana ja osallistua niin paljon kuin pystymme, missä voimme. Vapaaehtoistyön jälkeen WordCamp Europessa (WCEU) useita vuosia peräkkäin, aloimme kääntyä myös muihin aktiviteetteihin. Esimerkiksi Sabina Ionescu ja Rodica Andronache olivat osa järjestäjäryhmää viime kesänä Belgradissa, kun taas ThemeIsle (toinen blogiimme) oli mediakumppani. Se oli sujuva siirtyminen Pariisin tiedotusvälineiden kannattajilta vuonna 2017.


Asia on joka tapauksessa, että joka kerta kun menemme tällaiseen tapahtumaan, haluamme olla siellä, sen ytimessä ja nähdä asiat sisäpuolelta. Opit paljon tekemällä tästä ja sinulla on myös paljon hauskempaa.

Tämä vuosi, olemme jälleen Berliinissä vapaaehtoisina ja mediakumppaneina, tällä kertaa tämän erittäin blogin kanssa (olimme innostuneita, kun saimme vahvistuksen). Joten tänään meillä on takaisku aikaisemmasta mediakumppanikokemuksestasi ja halusimme kertoa kanssasi keinoista hyödyntää tällainen tilaisuus.

Kulissien takana WCEU-mediapartnerina: millainen on kokemus?

Kohta tämän viestin tarkoituksena on kertoa sinulle, mitä tapahtuu mediakumppaneiden kulissien takana WordCamp Europessa ja miksi sinun pitäisi yrittää myös osallistua – ainakin kerran elämässäsi.

WCEU Media Partners ensimmäistä kertaa

Mediakumppanina oleminen ei ole niin helppoa, koska saapuessasi alukseen sinun on toimitettava. Kuitenkin, otat täyden vastuun tapahtuman mainostavan sisällön luomisesta.

Siirryttyämme tähän seikkailuun, olemme pitäneet yhteyttä PR-joukkueeseen viikoittain, ellei useammin. Yritimme pysyä ajan tasalla kaikista tärkeistä uutisista ja ilmoituksista jakamalla niitä yleisöllemme sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalinen media ja ThemeIsle-blogi olivat tärkeimmät mainoslähteemme. Olemme sitoutuneet kirjoittamaan useita WCEU: han liittyviä sisältöjä helmikuusta kesäkuuhun. Uskallan sanoa, että henkilökohtaisesti tämä oli pääprojekti vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla. Ja kuten voitte nähdä, teemme sen nyt uudelleen. Miksi? Lisää siitä myöhemmin.

Tätä keskittyessä mielessä meillä oli mahdollisuus luoda mielenkiintoista ja monipuolista sisältöä.

Minulla oli mahdollisuus ottaa yhteisön pulssi heti ennen tapahtumaa ja nähdä, miltä he tunsivat saapumisensa Belgradiin kesällä. Samassa yhteydessä loin ensimmäisen infografiani, joka oli todella hauskaa. Vietin varmasti enemmän aikaa kuin suunnittelija olisi, mutta nautin siitä niin, että sillä on merkitystä päivän päätteeksi. Tätä infografiaa varten, Tein tiivistä yhteistyötä WCEU: n PR-tiimin kanssa, joka antoi minulle kaikki tarvitsemani tilastot ja tiedot. Nuo ihmiset olivat todella mukavia ja reagoivat pyyntöihini.

Tein myös yhteistyötä Christian Mirra joukolle sarjakuvia, aivoriihi-ideoiden jälkeen oman markkinointitiimimme kanssa.

sarjakuvat #wceu mediakumppaneille 2018

Katso myös muutama näyte WCEU-sisällöstämme (roundup, infographic, opas ja arvostelu):

Lisäksi muutama haastattelu ja keskustelu ihmisten tärkeimmistä tapahtumista tapahtuman jälkeen täällä tässä blogissa. Toimitusjohtajamme Ionut Neagu jakoi myös muutamia ajatuksia tältä osin kuukausittaisen avoimuusraporttinsa kautta.

Live-haastattelut

Toinen ensimmäinen meille oli livehaastattelut, jotka teimme viiden puhujan kanssa.

Mediapartnerina velvollisuutesi on kattaa tapahtuma monin tavoin, ja voit olla luova, jos haluat.

Joten lukuun ottamatta kirjoittamisen ja visuaalisen osan tekemistä tietokoneen takaa, meidän tehtävämme oli myös haastatella muutama mielenkiintoinen henkilö henkilökohtaisesti. Chris Fitzgerald ja minä olimme vastuussa tästä tehtävästä, joten suunnittelimme vastaavasti suhdetoimintaryhmän kanssa, joka auttoi meitä iso aika ennen konferenssia ja sen aikana. Kiitos vielä kerran, kaverit, etenkin Tess, että olet niin vastaanottavainen tarpeidemme ja kysymystemme suhteen!

Kun olet mediakumppani, sinulla on huone konferenssipaikan sisällä, joka on nimetty sinulle (ja muille kumppaneille). Voisit mennä sinne rentoutua, valmistella työtäsi tai mitä haluat. Ihmiset olivat ystävällisiä kuten aina – sekä henkilökunta että muut WCEU-mediakumppanit, jotka vaeltelivat paikassa.

Se on vain, että kaikkien piti olla hiljaa, koska monia haastatteluja nauhoitettiin samanaikaisesti, melkein joka minuutti. Nyt kun ajattelen asiaa, on mahdollista, että tämä huone on saattanut olla hiljaisin huone koko tapahtumapaikassa. Introverttialue saattaa olla kilpailija, mutta en ole ollut siellä, joten en voi olla varma siitä.

Aivan rehellisesti sanottuna olin todella hermostunut ennen ensimmäistä haastattelumme, ja niin myös Chris. Morten Rand-Hendriksen oli ensimmäinen puhuja luettelossamme ja keskustelemme web-suunnittelun etiikasta, varsin mielenkiintoisesta aiheesta. Kollega Radu liittyi meihin ottamaan kuvia ja seuraamaan Mortenia (vain vitsailee), jota hän odottaa.

wceu media partnerit 2018 - teemakuva Mortenin kanssa

Mortenin jälkeen, Hajj Flemings seurasi, joiden kanssa keskustelimme hänen rohkeista tavoitteistaan ​​tuoda 10 000 yritystä verkossa WordPressin avulla. Upea ja inspiroiva chatti, joka oli! On hienoa oppia muiden ihmisten tavoitteista, se motivoi sinua.

wceu media partners 2018 - teemakuva Hajjin kanssa

Näiden kahden haastattelun jälkeen aloimme tuntea olonsa kotoisaksi Media Partner -huoneessa ja mielemme rentoutuneet hiukan. Seuraavien haastattelujen aikana tunsimme enemmän olevan toinen päivä toimistossa, jättäen lisäksi pienen epämukavuuden, joka vetää meidät hiukan takaisin alussa.

Haastattelut jaettiin kahteen osaan. Sherry seinä, Sami Keijonen, ja Mauricio Gelves olivat vieraitamme seuraavana päivänä.

Löydät kaikki nämä haastattelut omistettuun luokkaansa ThemeIsle-blogissa. Ne ovat sekä videoita että tekstiä, joten valitse haluamasi versio.

Tässä on neljäs #WCEU haastattelu tohtori Sherry Wallingin kanssa @zenfounder.

Kysymys 1: Olet tohtori, psykologi, podcast ja kirjoittaja. Kuinka pääset mukaan WordPressiin? pic.twitter.com/H2Jq5NiMln

– ThemeIsle (@ThemeIsle) 18. kesäkuuta 2018

Kun emme tekeneet haastatteluja, olimme vain säännöllisiä WCEU-osallistujia; tai otimme tapahtuman pulssin kysymällä satunnaisilta ihmisiltä kevyitä kysymyksiä.

Tässä on kaksi esimerkkiä:

Legendaarinen @suyogyashukla kertoo meille ensimmäisestä #WCEU pic.twitter.com/qu7y3RV9wv

– ThemeIsle (@ThemeIsle) 16. kesäkuuta 2018

Pikahaastattelu Tomin kanssa alkaen @wordcandy_co ensimmäisenä @WCEurope kokea.#WCEU pic.twitter.com/twPGezUUpb

– ThemeIsle (@ThemeIsle) 17. kesäkuuta 2018

Kannattaako olla mediakumppani?

Epäröimättä, kyllä. Miksi minä sanon sen? Otetaan se yksi kerrallaan.

�� Opit. Kuten tapahtuu minkä tahansa kanssa mitä teet ensimmäistä kertaa elämässäsi, opit. Loppujen lopuksi se on jotain uutta sinulle, ja mikä tahansa uusi opettaa sinulle oppitunnin (hyvä tai paha).

�� Tapaat puhujat. En ole varma kuinka monta mahdollisuutta tavata puhujat konferenssin aikana ja keskustella heidän työstään ja vaikutuksistaan ​​WordPress-yhteisössä. On hienoa vain istua jonnekin, missä kukaan ei häiritse sinua, ja kysyä näiltä ihmisiltä kaikkia kysymyksiä, joihin et ehkä löydä vastauksia toisella tavalla. Tarkoitan, että tapaat joitain suuria nimiä, jotka ovat koskaan osallistuneet WordPressiin. On todella mukavaa nähdä asioita tästä näkökulmasta.

�� Kehität uusia taitoja. Jos et ole aiemmin tehnyt live-haastatteluja, se saattaa pelottaa sinua. "En voi tehdä sitä", "Aion hämmentää kysymyksiä", "Aion sanoa jotain pahaa tai väärää haastateltavan edessä", "Unohdan heidän nimensä tai soitan heille toisella nimellä". Mutta usko minua, kun olet tehnyt sen kerran tai kahdesti, et enää tunne mitään tällaista. Voit sanoa, että siitä tulee jonkinlainen osa työtäsi ja kohdella sitä juuri samalla tavalla, rentoudut ja alat nauttia prosessista. Esimerkiksi, olimme myöhemmin mediakumppaneina WordCamp Bucharestissa, ja se oli paljon yksinkertaisempi toistaa.

��️ Mainostat tuotemerkkiäsi. Tietenkin, vapaaehtoistyön lisäksi, ThemeIsle sai altistumisen sekä verkossa että offline-tilassa. Logomme oli siellä muiden suurten yritysten, kuten Torque ja WP Tavern, vieressä; blogimateriaalimme mainostettiin virallisilla WCEU-sosiaalisen median kanavilla; Otin yhteyttä useisiin ihmisiin saadaksesi muutamia artikkeleitamme yrityksen puolesta, mikä taas auttaa luomaan siteitä ja yhteyksiä; meitä esiteltiin virallisessa WCEU-esitteessä konferenssin aikana. Olin ylpeä nähdessäni ThemeIsle-kirjan siellä kirjasen ensimmäisillä sivuilla.

�� Annoit takaisin yhteisölle. Haluamme aina antaa takaisin yhteisölle eri tavoin, ja WCEU-mediapartnereina oleminen on yksi heistä. Autat mainostamaan yhtä suurimmista WordPress-tapahtumista maailmassa omistamalla aikaa ja resursseja sen tekemiseen niin hyvin kuin pystyt. Ehkä sinä olet syy siihen, miksi WordPress-käyttäjä saapuu WordCampiin ensimmäistä kertaa uteliaisuudesta, tai ehkä he päättävät osallistua enemmän, koska se on hauskaa, tai löytää inspiraatiota muilta ihmisiltä, ​​jotka ovat jo osallistuneet WordPressiin. Olet välittäjä näiden kahden osan välillä.

�� Tunnet olosi osa miehistöä. Riippumatta siitä, oletko vapaaehtoinen vai kumppanin jollain tavalla, kun olet mukana tapahtumassa mihinkään toimintaan, et enää tunnu vieraana. Sinusta tuntuu, että olet yksi heistä – joukkue; kuten olet siellä tarkoituksella, etkä vain osallistu. Ja sinusta tuntuu jonkin verran hyödyllistä.

Sinä yksinkertaisesti päästä pois mukavuusalueeltasi, jota olen aina kannustanut. ��

Ja bonus! Saat ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan sekä puhujien ja vapaaehtoisten illalliseen. Oikein. Yksi ilta ennen konferenssin alkamista järjestetään tämä perinteinen epävirallinen kokous, jossa kaikki puhujat ja vapaaehtoiset kokoontuvat mukavaan, viihtyisään kohtaan (järjestäjien etukäteen valitsema) puhuakseen mistä tahansa. Ruoka ja juoma sisältyy hintaan. Joten, jos olet mediakumppani, sinulla on oikeus liittyä tähän tapahtumaa edeltävään illalliseen.

Tämä oli näkemyksemme 20-kerroksisesta rakennuksesta, jossa kokous pidettiin:

#wceu mediakumppanit puhujien päivällisellä belgradissa

Tie Berliiniin!

Kolmen kuukauden sisällä muutama ryhmämme jäsen on jälleen WordCamp Europessa. Ei kuitenkaan koko joukkue, mutta meillä on silti edustajia kentällä. Olemisen lisäksi mediakumppaneita taas, mutta tällä kertaa CodeinWP-blogin kanssa, tulevat kaverit myös vapaaehtoistyöhön.

Lisäksi uusin teema, Neve, on tapahtuman mikrosponsori (voit havaita sen pienyrityksistä -osiossa). Joten jälleen kerran, olemme iloisia voidessamme toimia pienessä roolissa tässä WordPress-yhteisön valtavassa kokoontumisessa.

Olen innostunut olemaan yksi mediakumppaneista #WCEU tänä vuonna ���� pic.twitter.com/6z2DczW1Cl

– Codeinwp (@codeinwp) 28. helmikuuta 2019

johtopäätös

On hienoa joskus poistua rutiinistasi ja kokeilla uusia asioita. Eri alueille osallistumisella ja kokeilemisella asioilla, joita et yleensä tee, voi olla vain kaksi lopputulosta: joko nautit siitä kovasti ja haluat toistaa kokemuksen tai opit jotain joka tapauksessa.

Siksi olemme jälleen WCEU-mediakumppaneita tänä vuonna Berliinissä ja olemme jo alkaneet suunnitella matkamme, kirjoittaa materiaaleja, jakaa sosiaalista tietoa ja vakoilla joitain mielenkiintoisia puhujia, joita haluaisimme haastatella, saapuessamme Saksan pääkaupunkiin..

Nyt haluaisimme kuulla oman tarinasi, joka koskee WordCamp Europe -ohjelmaan osallistumista. Onko teillä jotain mainitsemisen arvoista teidän puolellanne? Jos sinulla on kysyttävää meille kokemuksesta, ilmoita siitä meille myös kommenttiosion kautta.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map